شما كاربر گرامي دراين قسمت مي توانيد سئوالات و مشكلات خود را در اين قسمت مطرح نمائيد تا بتوانيم شما را راهنمايي كنيم
شما كاربر گرامي دراين قسمت مي توانيد سئوالات و مشكلات خود را در اين قسمت مطرح نمائيد تا بتوانيم شما را راهنمايي كنيم
من از سایت شما سی دی خریدم ولی هنوز به دستم نرسیده باید به چه قسمت مراجعه کنم تا کد رهگیری رو وارد کنم اگه امکانش هست زود به من جواب بدین ممنون میشم
لطفا اگه امكانش هست تمام گل هاي يوونتوس رو تو يه فايل واسه دانلود بزارين
سلام
دوست عزیز لطف کنید فارسی تایپ کنید
در مورد سئوالتون هم باید شما ابتدا یاد بگیرید که چطوری می شه آپلود کرد .
توی سایت گوگل می تونین جستجو کنید که آموزش آپلود کردن کجاست تا مطالعه کنید و یاد بگیرید
طرف قرارداد ما سایت فرستنده هست و برای رهگیری محصولاتتون به این سایت مراجعه کنید: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سپس روی گزینه پیگیری سفارشات کلیک کنید .
تاریخچه باشگاه یوونتوس از ابتدا تا حال در حال قرار دادن در فروشگاه می باشد
دوست عزیز.
در صورتی که سفارش شما ثبت شده باشد در کمتر از 24 ساعت با شما تماس گرفته می شود و برای ارسال با شما هماهنگ می گردد.
در صورتی که تلفن خود را برنداشته باشید یا شماره نامعتبری وارد کرده باشید سفارش شما کنسل می شود
برای کد رهگیری هم که گفتم باید چکار کنید
طرف قرارداد ما سایت فرستنده هست و برای رهگیری محصولاتتون به این سایت مراجعه کنید: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سپس روی گزینه پیگیری سفارشات کلیک کنید .
WelCome To Derby
بخش pes مدیر ندارد. اگر میشود برای این بخش مدیری انتخاب کنید تا فعالیت در بخش بشتر شود. نمشود فقط من و چند تن از دوستان کار کنیم . لطفا از بین کاربران فردی مناسب را پیدا کنید.
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیفا هم مدیر نداره اگه میشه یه کاری کنید
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
WelCome To Derby
سلام اقا جعفر.تیم هایی مثل بارسا آرسنال چلسی و.... مدیر ندارن.یه کاریش بکنین.
راز باش
ولي فاش نشدني!
راست ميگه منم موافقمسلام اقا جعفر.تیم هایی مثل بارسا آرسنال چلسی و.... مدیر ندارن.یه کاریش بکنین.![]()
ali
only
karimi
سلام - ميخواستم بدونم چجوري ميشه در سايت لينك فيلم گذاشت - متشكرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)