به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
درباره پژمان نوري اخبار ضد و نقيض فراواني در بازار نقل و انتقالات امسال شنيده شده، اما به نظر ميرسد او در آستانه پيوستن به باشگاه پرسپوليس قرار گرفته و به زودي اين اتفاق رخ خواهد داد.كاپيتان دو سال اخير ملوان كه با تيم الامارات به توافق دست يافته بود از پيوستن به اين باشگاه پشيمان شده و طي روزهاي اخير دو باشگاه ملوان و پرسپوليس بهطور جدي خواهان به خدمت گرفتن او شدهاند. اما شنيدههاي ما حاكي است پژمان بعد از بازي ديروز تيم ملي مذاكرات خود را با باشگاه تهراني تا مراحل خوبي پيش برده و به زودي با اين تيم قرارداد رسمي خواهد بست.نوري در حال حاضر در انزلي به سر ميبرد و به زودي براي عقد قرارداد با پرسپوليس راهي تهران خواهد شد.
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
وحيد هاشميان براي حضور در اردوي سرخپوشان بامداد فردا عازم ترکيه خواهد شد.
وحيد هاشميان که با عقد قرار دادي يکساله در پرسپوليس ماندني شد، پس از کسب اجازه از مسئولان باشگاه پرسپوليس در تهران ماند و کارهاي شخصياش را برطرف کرد، اما با هماهنگيهاي انجام شده فردا براي حضور در اردوي پرسپوليسيها عازم ترکيه خواهد شد.
* با توجه با مصدوميت عليرضا نور محمدي و مجتبي شيري در اردوي پرسپوليس، هر 2بازيکن در تمرين صبح امروز به صورت اختصاصي تمرين کردند و زير نظر پزشک تيم به تمرين پرداختند. ساير بازيکنان در تمرينات گروهي شرکت کردند.
www.prsports.tk
الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
توهم پری از این همه حفره های مادی
خیابونا پر از مشتی کاسب پست
پر از ادمای محتاج کاسه به دست
پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده
مدافع گینهای به زودی پرسپولیسی میشود / “عمر کالابانه” در راه ایران
پرسپولیس اف سی : به گزارش خبرگزاری پرسپولیس اف سی، علاوه بر یک بازیکن تونسی که در تمرینات پرسپولیس حضور دارد، ملی پوش تیم گینه هم با سرخپوشان تمرین می کند و گویا نظر مساعد کادرفنی را جلب کرده است.
“عمر کالابانه” بازیکنی است که با سرخپوشان تمرین می کند.
کالابانه که ۱۹۱ سانتی متر بلندی قامت اوست، سابقه حضور در لیگ های ترکیه و فرانسه را هم دارد.
این مدافع متولد سال ۱۹۸۱ است و اولین بار در سال ۲۰۰۰ برای “اتوی ساحل” گینه بازی کرد.
کالابانه از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۷ در اوسر فرانسه حضور داشت و ۲۰ بازی انجام داد.
ژاک سانتینی و خوان فرناندز مربیان کالابانه در اوسر بودند.
این مدافع ۳۰ ساله از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۱ برای “مانیسا اسپور” ترکیه بازی کرد و با انجام ۷۱ دیدار و به ثمر رساندن ۳ گل به کار خود خاتمه داد.
عمر ۴۰ بازی ملی انجام داده و ۴ گل هم به ثمر رسانده است.
کالابانه در پست دفاع چپ و مرکزی می تواند بازی کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
ویرایش توسط David7 : 07-20-2011 در ساعت 18:44
تمرین چهارشنبه پرسپولیس با ۳ بازیکن خارجی برگزار شد + گزارش کامل تمرین
پرسپولیس اف سی : تمرین روز چهارشنبه تیم فوتبال پرسپولیس با حضور ۳ بازیکن خارجی از ساعت ۱۰:۳۰ به وقت محلی در زمین شماره ۳ برگزار شد.بازیکنان ۱۰ دقیقه قبل از آغاز تمرین در کنار زمین به ماساژ پرداختند.بازیکنان امروز با لباس های سفید و در یک هوای آفتابی و نسیم بهاری تمرین را پس از صحبت های حمید استیلی آغاز کردند.دویدن دور زمین اولین مرحله تمرین بود که پس از آن بازیکنان در میانه میدان به گرم کردن بدن ها با حرکات کششی و نرمشی مشغول شدند.
حضور سه بازیکن خارجی در پست های دفاع وسط، دفاع کنار و مهاجم، تمرین صبح را جذاب تر کرده بود.
بازیکنان در گروه های چهار نفره زیر نظر محسن عاشوری به تمرینات هوازی پرداختند.
علیرضا نورمحمدی پس از حضور در تمرینات گروهی، به همراه پزشک تیم، تمرینات اختصاصی انجام داد.
حمید استیلی بازیکنان را به دو گروه تقسیم کرد. یک گروه در ضلع شمالی و گروه دیگر در ضلع جنوبی قرار گرفتند که با سوت سرمربی به سمت میانه میدان، آرام حرکت می کردند و پس از سوت دوم، تا انتهای زمین سرعتی می دویدند.
میثاق معمارزاده پس از تمرینات گروهی با سعید عزیزیان به توپ گیری از جناحین پرداخت.
استراحت در بین تمرینات هر چند دقیقه یک بار توسط استیلی اعلام می شد.
در ادامه بازیکنان در محوطه های کوچک به چهار گروه تقسیم شدند و بازی آقا وسط را به صورت تک ضرب در دستور کار خود دیدند.
گروه اول: منصوری، شکوری، مهاجم و مدافع خارجی
گروه دوم: سامان، هافبک پرتغالی، سیف الهی و حمزه پور
گروه سوم: شیری، بادامکی، علی عسگری و فشنگچی
گروه چهارم: نوری، غلامرضا رضایی، شیث رضایی و علیرضا محمد
فوتبال تحت فشار در قالب دو تیم از سوی کادر فنی در نظر گرفته شد.
تیم زرد: سعید عزیزیان، شیث رضایی، سامان آقازمانی، محمد منصوری، امیر حسین فشنگچی، غلامرضا رضایی، محمد نوری و رضا حمزه پور.
تیم سفید: میثاق معمارزاده، مجتبی شیری، حمیدرضا علی عسگری، روح اله سیف الهی، حسین بادمکی، ابراهیم شکوری و سه بازیکن خارجی در پست های دفاع وسط، دفاع کناری و مهاجم.
در پایان این دیدار تیم سفید با نتیجه پنج بر ۳ به برتری رسید.
گل های تیم سفید توسط علی عسگری (۲ گل)، مهاجم تونسی (دو گل) و روح اله سیف الهی به ثمر رسید. محمد نوری، محمد منصوری و رضا حمزه پور هم زننده گل های تیم زرد بودند.
فریادهای حمید استیلی و یادآوری نکات لازم در دستورات سرمربی از نکات جالب توجه در تمرین امروز صبح بود.
دویدن دور زمین، انجام حرکات کششی و نرمشی و سرد کردن بدن ها آخرین بخش تمرین صبح روز چهارشنبه بود.
گفتنی است؛ تمرین بعدی سرخپوشان امروز (چهارشنبه) بعدازظهر از ساعت ۱۸ به وقت محلی پیگیری می شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
مرجع خبری پرسپولیس : در جلسه توجيهي مسئولان اجرايي ليگ يازدهم اعلام شد كادر فني هر تيم شامل 9 نفر ميشود اما نفر نهم مربي يا دستيار سرمربي نخواهد بود.
به همين دليل ما اين قانون را 1+8 نام گذاشتهايم يعني 8 نفر عضو كادر فني و نفر نهم مدير رسانهاي است كه در صورت صلاحديد سرمربي روي نيمكت تيم مينشيند و اگر سرمربي صلاح ندانست مدير رسانهاي روي نيمكت نمينشنيد اما بايد در دسترس ناظر و نماينده فدراسيون باشد.
در اين جلسه همچنين اعلام شد تعداد تماشاگران هر مسابقه بايد در دقيقه 60 بازي از سوي مدير رسانههاي باشگاه ميزبان اعلام شود.
همچنين اعلام شد در نشست خبري پس از مسابقه فقط سرمربي تيم بايد حضور داشته باشد و مربي و ساير بازيكنان در منطقه ميكسزون ميتوانند مصاحبه كنند. سازمان ليگ اعلام كرد به زودي آي دي كارت براي خبرنگاران و عكاسان با هماهنگي حراست سازمان تربيت بدني سابق صادر خواهد شد.
!!! No Totti No Party
![]()
مرجع خبری پرسپولیس : آخرین فعل و انفعالات باشگاه پرسپولیس را مرور می کنید در چند خط خبر به روایت مرجع خبری پرسپولیس :
مالكيت سهام و برند پرسپوليس از سالها پيش دردسرساز شده و مدیریت باشگاه پیروز(پرسپولیس) در تلاش است تا آن را براي هميشه مال خود كند. در ادامه اين ماجرا روز دوشنبه جلسهاي با حضور نماينده حقوقي باشگاه و مدعيان مالكيت پرسپوليس در دادگاه برگزار شد و حالا مديران باشگاه اميدوارانه نشستهاند به انتظار صدور رأي نهايي تا پرسپوليس براي هميشه پرسپوليس بماند.
پرسپوليس به دنبال طلب صد هزار دلاري از آلفا
به هر زحمتي كه بود، پرونده شكايت آلفا از پرسپوليس بسته شد و حالا پرسپوليس منتظر دريافت صد هزار دلاري است كه از اين پرونده نصيبش شده. رايي كه فيفا به سود پرسپوليس صادر و با آن پرونده را مختومه كرد، نه تنها باشگاه تهراني را از پرداخت جريمه 3 ميليون دلاري نجات داد كه حالا شركت كانادايي آلفا بايد 100 هزار دلار هم به پرسپوليس بپردازد و باشگاه در حال پيگيري است تا هرچه زودتر اين پول را دريافت كند.
مايلي كهن با كاشاني هم به تركيه نميرود
همراهي محمد مايليكهن با سرخها در اردوي تركيه اتفاقي بود كه بايد ميافتاد و به خاطر دلخوري او نيفتاد و در توجيه آن شنيديم كه آقاي مدير فني قرار است با حبيب كاشاني برود تركيه. كاشاني دوشنبه به آنكارا ميرود تا دو روز آخر اردو را در كنار پرسپوليسيها باشد اما برخلاف آنچه كه شايعه شده بود محمد مايليكهن قرار نيست در اين سفر او را همراهي كند و حبيب كاشاني، آخرين مسافر پرسپوليس خواهد بود.
سرخها چهارشنبه شب برميگردند
اردوي پرسپوليس در تركيه اگرچه چند روزي ديرتر شروع شد اما قرار است پايانش سر وقت باشد. اين اردوي 9 روزه هفته آينده به آخر ميرسد و كاروان پرسپوليس با پرواز ساعت 19:30 روز چهارشنبه به تهران بازميگردد. سرخها بعد از بازگشت يك روز فرصت دارند براي استراحت و از جمعه تمرينهايشان را شروع ميكنند.
جشن پيراهن فوتساليها، هفته آينده
برنامههاي فوتسال پرسپوليس براي فصل پيش رو از هفته آينده به اجرا درميآيد و البته پيش از آن، قرار است از پيراهن سالنيبازها رونمايي شود. اين مراسم كه به پيشنهاد حسين شمس برنامهريزي شده در يكي از روزهاي اوايل هفته آينده انجام ميشود و بعد از آن، سالنيبازهاي سرخپوش تمرينهاي خود را شروع خواهند كرد.
اختلاف پرسپوليس و وينگادا بر سر جريمه 70 هزار دلاري
اگر آن جريمه 70 هزار دلاري در ميان نبود، پرونده شكايت نلو وينگادا از پرسپوليس هم پيش از اينها بسته ميشد. مربي پرتغالي جز 200 هزار دلار باقي مانده از قراردادش با پرسپوليس، 70 هزار دلار هم به عنوان جريمه ديركرد پرداخت آن مبلغ طلب كرده كه اين دومي را پرسپوليس هيچ جوره قبول ندارد. به همين خاطر پرونده براي رسيدگي ارجاع داده شده به كميته بررسي وضعيت بازيكنان و مربيان باشگاهها در فيفا تا رقم دقيقي كه پرسپوليس بايد بپردازد، روشن شود. پرسپوليسيها ميگويند بدهي 200 هزار دلاري به وينگادا را پذيرفتهاند اما تنها مبلغي را به اين مربي ميپردازند كه فيفا تعيين كند.
!!! No Totti No Party
تقدیر کاشانی از مسوولان هیات فوتبال/ کاشانی: یک بازیکن خارجی دیگر هم جذب می شود
سرپرست باشگاه پرسپولیس، بامداد امروز (یکشنبه) به همراه جواد کاظمیان در هیات فوتبال استان تهران حضور یافت و شاهد ثبت قرارداد بازیکن اسبق پرسپولیس با تیم فوتبال این باشگاه بود.
حبیب کاشانی درباره دلیل حضور خود در ساعات پایانی شنبه شب در هیات فوتبال، به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت:" لازم دیدم شخصا در هیات فوتبال حضور یابم تا از زحمات دست اندر کاران هیات فوتبال به ویژه دکتر شیرازی، رییس محترم هیات فوتبال تقدیر و تشکر کنم. به هر حال این عزیزان تا بامداد امروز در هیات فوتبال، پیگیر ثبت قرارداد بازیکنان لیگ برتری بودند و در طول این مدت زحمات زیادی کشیدند."
کاشانی از نظر کادر فنی و اقدام باشگاه برای اضافه شدن یک بازیکن خارجی دیگر به جمع سرخپوشان خبر داد و افزود:" طی روزهای آینده برای ثبت قرارداد یک بازیکن خارجی دیگر نیز بر اساس نیاز تیم و نظر کادر فنی اقدام میشود. ما در فصل نقل و انتقالات با مشورت کمیته فنی، نظر سرمربی و نیازهای واقعی تیم اقدام به یارگیری کردیم و تا این لحظه از 6 سهمیه لیگ برتری، 5 بازیکن را جذب کردیم. یک بازیکن آزاد و خارجی هم طی روزهای آینده به تیم می پیوندد و از مجموع ظرفیت تیم برای جذب بازیکن، دو سهمیه نیز برای نیم فصل لیگ، حفظ میشود."
ali
only
karimi
ترکیه/ تمرین بدنسازی سرخپوشان در هتل
تمرین صبح روز یکشنبه سرخپوشان از ساعت 9 به وقت محلی در سالن بدنسازی هتل پاتالیا زیر نظر کادر فنی برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولس، طبق برنامه اعلام شده از سوی کادر فنی، بازیکنان پس از صرف صبحانه با استراحتی کوتاه راهی سالن بدنسازی هتل شده و به تمرین پرداختند.
سعید عزیزیان ابتدا بازیکنان را با حرکات هماهنگ گرم کرد و در ادامه حمید استیلی، محسن عاشوری و سومدیک مربی خارجی این تیم، تمرینات بدنسازی و انفرادی بازیکنان را زیر نظر گرفتند.
وحید هاشمیان و محمد منصوری با حضور پزشک تیم و سعید عزیزیان تمرینات اختصاصی انجام دادند.
مربی خارجی پرسپولیس عملکرد تک تک بازیکنان را زیر نظر داشت و نکاتی را به آنها یادآور می شد.
حمید استیلی و محسن عاشوری در دقایقی بین تمرینات به وزنه زدن می پرداختند.
تمرین یک ساعته سرخپوشان با حرکات کششی و نرمشی روی زمین به اتمام رسید و بازیکنان پس از ترک سالن بدنسازی برای رفع خستگی راهی سونا و استخر شدند.
تمرین بعدی پرسپولیس از ساعت 17 امروز به وقت محلی در زمین چمن برگزار می شود.
ali
only
karimi
پژمان نوري:به خاطرمردم انزلي نميتوانم به پرسپوليس بيايم
هافبک فصل گذشته تيم ملوان گفت: به حبيب کاشاني گفتم که به خاطر مردم انزلي نميتوانم به پرسپوليس بيايم.
![]()
پژمان نوري پس از پيروزي 4 بر صفر ايران برابر مالديو گفت: بازي خوبي بود. در آينده تيم ملي بهتر ميشود و ميتوانيم روزهاي بهتري داشته باشيم.
وي درباره اينکه شرايط تيم الامارات به چه صورت است، اظهار داشت: من هنوز با الامارات تمرين نکردم و بعد از بازي برگشت مقابل مالديو در خدمت اين تيم خواهم بود.
نوري درباره اينکه گفته ميشود، هنوز با الامارات قرارداد نبسته و به همين دليل باشگاه ملوان قصد داشت او را به اين تيم بازگرداند، گفت: از روز اول با اين تيم قرارداد بسته بودم. باشگاه ملوان خودش با الامارات مذاکره کرد تا رضايت من را از اين تيم بگيرد. وقتي در اردوي اتريش بودم ملوانيها زنگ زدند و من گفتم اطلاعي ندارم و بايد با باشگاه الامارات صحبت کنيد.
اين بازيکن در خصوص پيشنهاد پرسپوليس تصريح کرد: جا دارد از حبيب کاشاني تشکر کنم ايشان با من صحبت کرد ولي به او گفتم به خاطر مردم انزلي ديگر نميتوانم به پرسپوليس برگردم و البته به پرسپوليس گفتم که با الامارات قرارداد دارم.
منبع
ali
only
karimi
حشمت مهاجراني با مسئولان پرسپوليس براي حضور در اين تيم به توافق نرسيد.
پس از حضور حميد استيلي در پرسپوليس، حشمت مهاجراني به عنوان مشاور عالي سرمربي تيم، براي حضور در جمع قرمزپوشان معرفي شد اما امروز همکاري وي با پرسپوليس منتفي شد.
مهاجراني با تاييد اين خبر گفت: با توجه به برخي مسائل با پرسپوليس به توافق نرسيدم و همکاري من با اين تيم منتفي شد.
ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)