Juventus.ir
تشویق ها به اوج خود می رسد و هیجان و شور و حال حاضرین وصف نشدنی ست، این اخرین مهمان اردوی تابستانی منطقه باردونکیاست، چه کسی، اگر الساندرو دل پیرو نباشد مطمئنا شک خواهیم کرد که اینجا اردوی تابستان یوونتوس است. بله، کاپیتان با دوربینی در دست به میزبانی تیفوسی هایی می رود که برای حضور او بی امان تشویق می کنند و با سر دادن " کاپیتان الساندرووووووو دل پیرووووووووووو " به استقبال اخرین مهمان یووه در اخرین روز اردوی باردونکیا می روند. او نیز با دوربین از انان فیلم برداری می کند تا تنها او، مهمان دوربین های تیفوسی ها نباشد. تابستان گذشته نیز الکس از هواداران فیلم و عکس گرفت و گفت" می خواهم من نیز از شما یادگاری داشته باشم."
" اینجا برای نوزدهمین سال هستم، عادت کردم به یووه. برخی از بازیکنانی که در حال تمرین با یوونتوس هستند می توانند پسران من باشند اما خواسته های من مانند خواسته های نخستین روزهای یوونتوسی شدنم هستند. همه چیز اماده فصل جدید و آغازی تازه است و ما هم اماده مبارزه ای تازه."
شماره ده بیانکونری که همچنان به دنبال پیروزی با یوونتوس است به اماده سازی ورزشگاه جدید دل الپی اشاره می کند: دل الپی جدید تنها محلی برای فوتبال نیست، بلکه ورزشگاهی برای جلب رضایت و شادی تیفوسی ها و کسب جام های معتبری ست که شایسته یوونتوس است. می خواهیم در خانه جدید نتایج درخشانی به دست بیاوریم تا ورزشگاه پیروز باشد.
پینتوریکیو که در فصل اینده، انتونیو کونته هم بازی گذشته خود را به عنوان مربی در کنار خود خواهد دید درباره وی نیز گفت: شایسته و عالی. او را در امادگی کامل می بینم مانند همیشه درفرم ایده ال.
اما اینده دل پیرو در تیم ملی " خیلی خوشحالم که پرندلی به من و توتی توجه دارد. مربی شخصی ست که به شایستگی بازیکنان در زمین توجه زیادی می کند و همین امر موجب می شود تا انگیزه خوبی برای نمایش خوب در زمین برای فصل اینده داشته باشم. "
الکس در پایان از تیفوسی هایی که همیشه در کنار او و یوونتوس اند تشکر و قدردانی کرد" اینکه همیشه شما را در کنارمان می بینیم خوشحالیم. شما هدیه ای برای ما هستید. انرژی و انگیزه ای که در وجودمان زنده می کنید. از زمان کودکی بسیار کنجکاو بودم که بدانم فوتبالیست و هنرمندان مورد علاقه ام برای تعطیلات چه می کنند و در کجا هستند. برایم لذت بخش بود که بفهمم زمان استراحت انان چطور سپری می شود. اما حالا کنجکاوم که چه زمان به استراحت و تعطیلات می روم و از اینکه در استراحت مطلق به سر ببرم لذت می برم. حالا از من می خواهند که با انان عکس بگیرم و یا امضا بدهم.
باید بگویم که همه چیز خوب پیش می رود، زندگی من فوتبال است. یوونتوس، همیشه یوونتوس، فوتبال و همه چیز است. ممنونم از رنگ های سیاه و سفید. من به همراه تیفوسی ها جشن می گیریم و خوشحالیم.ایا این یک رابطه ویِژه و استثنایی بین ما نیست؟ "