سلام داداشعکسمو که گذاشتم دیگه قضاوت با خودتون
البته یه نکته ای تا همین یکی دوسال پیش یه خورده چاقتر بودم اما شش هفت ماهه به طرز محسوسی وزن کم کردم
2- داداش داري؟چند تا ؟ چهار تا
3- روزي چند بار با هم دعوا ميكنيد ؟ فقط با یکیشون یه خورده میونم خوب نیس که روزی یه بار حداقل رو شاخه
4- فيزيكي يا لفظي؟ دیگه به فیزیکی خدا رو شکر نمیرسه همون لفظی اونم فقط یه خورده نه زیاد
5- تا حالا تو فوتبال مصدوم شدي؟ توی فوتبال اونجوری که مثلا دو سه هفته نتونم بازی کنم تا حالا پیش نیومده اما پنج شش سال پیش که بدمینتون زیاد بازی می کردم به خاطر اینکه خوب خودم رو گرم نمیکردم هنوزم که هنوزه بعضی وقتا از ناحیه ی کتف احساس درد دارم
6- چند بار كارت قرمز گرفتي ؟؟؟؟ یه دفه داور یکی از دوستام بود بهم گفت دو دقیقه برو بیرون!! منم بهش گفتم: "برو بابا" و توی زمین موندم![]()
7- برات پيش اومده فوتباليستي رو از نزديك ببيني؟كيه؟ نه متاسفانه پیش نیومده
8-مسي يا رونالدو : رونالدو
مسي يا زيدان : زیدان
زيدان يا كاسياس : زیدان
توتي يا مسي : توتی
كاسياس يا بوفون : بوفون
سوباسا يا كاكرو : سوباسا
9- قصد ازدواج داري؟ اگه موقعیتش پیش بیاد چرا که نه
10- چند تا زير سر داري؟ منظورت دفعات ازدواجه؟ اگه آره که همون یه بار کافیه
11-تا حالا چند تا gf داشتي؟ اگه بگم هیچی نداشتم باورتون میشه؟ ( بچه مثبت بودنم آخه حدی داره!!! )
12-............
13- نفس گرفتي حالا بقيش.. نوكيا يا سوني اريكسون : نوکیا
نوكيا يا موتورولا : نوکیا
14- زشت تري بازيكن دنيا؟ ضمن عرض شرمندگی خدمت داش ابیوین رونی
15- زشت ترين يازيكن ايران؟ حسن هوری
16- خوشكل ترين بازيكن دنيا؟ کاکا
17- خوشكل ترين بازيكن ايران؟ کریم انصاری فرد
18- چلو كباب يا جوجه كباب؟ جوجه کباب
19- ال جي يا سوني؟ سونی
پاناسونيك يا ال جي؟ ال جی
پاناسونيك يا سوني؟ سونی
20- اگه يكي الكي بزنه تو تو گوشت چي كارش ميكني؟ نصیحتش میکنم البته از نوع فیزیکی
21- اگه فقط يه ساعت به پايان زنگيت مونده باشه چي كار ميكني؟ تا بتونم از این و اون طلب بخشش میکنم
22- الان دلت ميخاد كيو خفه كني؟چرا؟ دبیر شیمی دوران دبیرستانمتنها معلمی بود که توی کل دوران تحصیلم من رو از کلاس انداخت بیرون
23- كتك خورت ملسه؟ ای همچین بگی نگی
24- تو دعوا ميزني يا ميخوري؟ معمولا اونایی که باهاشون دعوام شده دو سه متر قدشون ازم بلندتر بوده به همین خاطر کتک خوردن در نبرد نابرابر امریست عادیالبته خب کم هم نمیاوردیم دیگه
![]()
25- اصلا اهل دعوا هستي؟ چند وقته اي يه بار دعوا ميكني؟ نه زیاد - دو سه سال یه بار اونم اگه پیش بیاد!!
26- حالت خوبه؟ آره خیلی
27- آخرين باري كه رفتي دكتر كي بوده؟ اسفند ماه سال گذشته بود![]()
28-خطرناك ترين مار تو دنيا؟ مار کبری
29- اگه دختر بودي دوست داشتي اسمت چي باشه؟ فرانک
30- نظرت در مورد من چيه؟(اگه به جا آوردين) بچه ی خوش مرام عشق علی کریمی که میدونم اگه بره استقلال حتی حاضری طرفدار استقلال هم بشی!!! بیشتر طرفدار تیم های قرمز هستی
ایول به خضوع و خشوعتخوب ديگه كافيه خسته نباشم!!!!!!