سلام
بازیکنان جدید اضافه شدن و آمار بعضی بازیکنان قدیمی هم نیاز به آپدیت داشت که اینطوری شد این تغییرات بزودی در سایت هم قابل مشاهده میشه
این هم بگم که بزودی در صفحه اول سایت عکس بازیکنان پرهوادار دیده میشه و شما می تونین اطلاع پیدا کنید که هر بازیکن محبوب توی چند تیم عضو شده ( برای مثال کریستینو رونالدو یا لیونل مسی در چند تیم عضو هستند )
که همراه با عکس خواهد بود
WelCome To Derby
سلام ميكنم خدمت جعفرخان من ميخواستم بگم بازي هاي دوستانه زيد انجام دادم اما الان يه تيم بهم پيشنهاد داده كه بازي باهاش بزنم ولي علامت تيك در جاي بدي قرار داره و نميتونم اون رو كليك كنم لطفا كمكم كنيد![]()
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
ممنونم جعفر خان درست شد![]()
ویرایش توسط yasin04 : 09-03-2011 در ساعت 12:25
با سلام
دوستان عزیز بخش معرفی محبوب ترین بازیکنان هم به صفحه اول سایت اضافه شد
در این لیست شما می تونین مشاهده کنید که هر بازیکن حرفه ای در چند تیم حضور داره
فعلآ 15 بازیکن برتر رو برای شما به نمایش در می آریم
آمار هر بازیکن در انتهای هر فصل آپدیت می شه و بازیکنانی که در طول فصل خرید و فروش می شن در انتهای فصل محاسبه می شن
توضیح اینکه اگر برای مثال کاکا در 1000 تیم حضور داشته باشه و در طول فصل هیچ تیمی اون رو نخره و به علت رسیدن به سن 40 سال از لیست 10 تیم حذف بشه آمار این بازیکن به 990 تغییر می کنه
پس این آمار فقط مختص به بازیکنانی هست که در لیست حاضر هستند و برای تیم می تونن بازی کنند و شامل بازیکنان بازنشسته و یا بازیکنان سابق یک تیم نمی شود
منتظر پیشنهادات شما برای اضافه شدن دیگر امکانات به سایت هستیم
این بخش هم به پیشنهاد یکی از دوستان عزیز اضافه شد
-
WelCome To Derby
سلم جعفر خان ميشه لينك تيمتو بزاري درضمن ميشه يه تاپيك بزاري در مورد نقل و انتقال بازيكن ممنون ميشم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)