يه خبر خوب بازي از شبكه 3 پخش ميشه ساعت 5:30 --- تياگوسيلوا همچنان مصدومه و آلگري دوباره روبينيو و سيدورف رو دعوت نكرده واقعا ميخوات بلايي كه بر سر پيرلو اورد اينجا سر روبينيو و سيدورف در بياره خدا به خير كنه
![]()
يه خبر خوب بازي از شبكه 3 پخش ميشه ساعت 5:30 --- تياگوسيلوا همچنان مصدومه و آلگري دوباره روبينيو و سيدورف رو دعوت نكرده واقعا ميخوات بلايي كه بر سر پيرلو اورد اينجا سر روبينيو و سيدورف در بياره خدا به خير كنه
![]()
تو اين شرايط بد آلگري نبايد از روبينيو و سيدورف بازي نگيره واقعا يه چيزيش ميشه اين آلگري- اميدوارم كاكا به ميلان برگرده چون اگر برگرده بهترين خريد براي ميلان هستش
![]()
با سلام
البته امیدوارم درست گفته باشم ولی فکر میکنم الگری برای میلان کمی کوچیکه و باید از یک مربی بزرگتر استفاده کرد.
در مورد کاکا من به شخصه ازبرگشتش ناراحت نمیشم ولی به شرط این که مثل بازگشت شوچنکو از چلسی افت نکرده باشه و به کار میلان بیاد.
من فکر میکنم تیم امروز میلان زلاتان رو به عنوان جایگزین مناسبی برای بیرهوف داره ولی هنوز بازیکنی برای جایگزینی شوچنکو یا در دورتر فونباستن نداره ...
الان میلان شده ترکیبی از چند دفاع پیر با چند دفاع متوسط - چند هافبک دفاعی پیر با چند هافبک دفاعی متوسط - یک لشگر هافبک هجومی و چند گوش متوسط و در آخر یک مهاجم خوب ولی بی جایگزین . . . (در مورد دربازه بان فقط میتونم بگم یاد اون زمان بخیر که بوفون و ون درسار تنها گزینه های جایگزینی دیدا بودن وسر نخواستن آبیاتی دعوا بود!!!)
راستی طراح تیم و جایگزین پیرلو اون وسط کیه(مثلا نقش ژاوی در بارسا) . . .
ویرایش توسط UNCO : 04-29-2012 در ساعت 16:32
امیدوارم کاکا برگرده... اونجا داره تلف میشه...
بعدم اگه برگرده مطمئنم هم خودش بازم احیا میشه و هم میلان می تونه باز به درخشش بیش از پیش ادامه بده...!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سینا رو 4 تا زدیم برد خوبی بود ولی یووه هم برد
گتوزو خیلی خوب بازی کرد زلاتان هم که حرف نداشت![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
بر پر گل خوبی بود ولی امیدوارم باعث موندن الگری نشه یا قهرمانی یا بیرون
گانسو خیلی به میلان نزدیک شده همه چیز داره خوب بیش میره![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Milan back to the era Avjt
دیگه آقای گلی ماله خود شخص زلاته
ایول گتوزوکارت زرد گرفتن گتوزو نشون دهنده آمادگیشه
![]()
مدیر برنامه های گانسو گفته هدف اصلیش میلانه از اون طرف روبینیو هم از معاوضه با گانسو استقبال کرده
اقا اونو بیخیال شید اوبونا همون غولی که قرار بود بیاد میلان اون از همه مهمتره بیاد دفاع بیمه میشه خیلی تانکه
ابونا رو به احتمال زیاد خریدیم 22 ساله هیکلی قدرتبدنی تانک ملیت ایتالیایی یه چیزی تو مایه های پیکه از اون بدتر
واقعا بهش نیاز داریم
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
سلام منم برد پر گل رو تبريك ميگم البته زياد به دلمون نچسبيد به خاطر برد يونتوس -
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)