لمپارد چون غیر از اینکه بازیکن خیلی خوبیه بازیش جوانمردانه است و اهل تمارض نیست و به تیمش وفادار هست![]()
لمپارد چون غیر از اینکه بازیکن خیلی خوبیه بازیش جوانمردانه است و اهل تمارض نیست و به تیمش وفادار هست![]()
طبق گفته مدیر سایت ، تایپیک رو به حاشیه نمیبرم اما از آقای a7000 میخوام که حتما جواب من رو توی پروفایلم بده!
واسه اینکه اسپم نشه!
من از توتی خوشم میاد!
واسه اینکه از نظر من توتی یک اسطوره بزرگ توی تاریخ فوتبال است!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حرف شما درسته من اون پست رو پاك كردم و من براي اين جواب شما رو دير دادم جون من فقط پنجشنبه جمعه ميام تو سايت (براي مدرسه) و از همه عزر خواهي مي كنم از جمله يكي از خودت و يكي هم از دربي جون از خودت بخواتر حرف نزاد پرستانم و از دربي براي اينكه قوانين سايت رو نقص كردم و حرف سياسي زدم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من هم طرفدار کاکا هستم چون تا وقتی در میلان تیم مورد علاقه من بود از جون مایه می گذاشت وبهترین گل ها را زد و تا الان بازیکن خوبی بوده.![]()
من از كريستيانو رونالدوخوشم مياد چون از وقتي 18 سالش بود بازيهاش رونگاه ميكردم
من طرفدار کریس رونالدو هستم.چون هم تکنینکیه هم سرزنه هم شوتزنه هم سرعتیه هم استاد ضربات ایستگاهی و... کلا بازیکنانی با این مشخصات تو فوتبال کم پیدا میشه.![]()
faghat david villa . hich bazikoni mesle un moghiyat shenas nist
کریستینو رونالدو چون هم تکنینکیه هم سرزنه هم شوتزنه هم بالا ترین سرعتو تو فوتبال جهان داره ضربه ایستگاهی هاش که حرف نداره قدرت بدنیشم بالاست هاه کی هست تو جهان که ان خصوصیاته داشته باشه بهدم از شانسه بده ما مسی بهترین بازیکن میکنن چراشو فقط خودشون میدونن واقعن که ...
عشق من پرطرفدارترین تیم ایران....پرسپولیس
این هم وبلاگ من برای ارتش سرخ
شك نكنيد بهترين مهاجم دنيا تورسه ( و البته خوشگل ترين)
بهترين هافبك وسط دنيا هم جرارد ( والبته با تعصب ترين)
بهترين هافبك دفاعي ماسچرانو ( و البته خشن ترين)
و بهترين تيم دنيا ليورپول ( و البته محبوبترين)![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)