اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21
باشگاه اينتر امروز به طور رسمي اعلام کرد که با توافق دو جانبه با لئوناردو، سرمربي برزيلي اش قطع همکاري کرده است.
در بیانیه ای که در سایت باشگاه اینتر منتشر شده، آمده است:" بعد از شش ماه سخت و قهرمانی در کوپا ایتالیا، اینتر و لئوناردو به طور دوستانه به همکاری شان پایان می دهند.
همه اعضای باشگاه اینتر تمام تلاش شان را برای موفقیت در رقابت های آینده به خرج خواهند داد. ماسیمو موراتی و همه اعضای باشگاه از او به خاطر کمک هایش به این باشگاه و موفقیتی که برای اینتر به دست آورد، تشکر می کنند و برای او در ادامه دوران حرفه ای بهترین ها را آرزو می کند."
لئوناردو پس از اخراج شدن از میلان، در ژانویه گذشته هدایت اینتر را برعهده گرفت و با این تیم قهرمانی کوپا ایتالیا و نایب قهرمان سری ا شد.
اینتری ها هفته گذشته جان پیرو گاسپرینی را جانشین لئوناردو کردند که قرار است پست مدیریت ورزشی پاری سن ژرمن را برعهده بگیرد.
به نقل از انجمن فارسی اینتر-اگر اتفاق خاصی نیفتد ریکی را در پیراهن اینتر خواهیم دید ....
بعد از مذاکرات موفقیت آمیزی که اینتر دیروز برای جذب پالاسیو انجام داد همزمان مذاکراتی هم با باشگاه ولز سارسفیلد ، جهت خرید ریکی آلوارز انجام شد که ظاهراً نتیجه مذاکرات به خواسته اینتر پیش رفته است .
مدیر این باشگاه در مصاحبه امروزش اشاره کرد که اینتر فقط یک گام با ریکی فاصله دارد .همچنین گفت که در هفته گذشته وی با دو نماینده از اینتر در این رابطه دیداری داشته که پیشرفت خوبی در مذاکرات حاصل شده است .
بخشی از مصاحبه رافینی مدیر باشگاه :
" اینتر به ریکی خیلی نزدیک است . در روزهای اخیر من با دو نماینده از اینتر جلسه داشته ام . نراتزوری به پسر جوان ما علاقه زیادی نشان داده است . فکر می کنم با توجه به شرایط فعلی شاهد امضای قرارداد در این هفته باشیم ..."
او همچنین اشاره کرد که اینتر باشگاه بزرگی است و برای ریکی از دو باشگاه رم و آرسنال مناسب تر است .
مبلغ انتقال نیز درحدود 12 - 15 میلیون اعلام شده است .
با توجه به این شرایط به نظر می رسد که در فصل آینده شاهد حضور این هافبک خلاق آرژانتینی ، که کاکای جدید نامیده می شود ، در پیراهن نراتزوری خواهیم بود ...
InterFc.IR-به گفته دی لورنتیس اینتر در خرید همسیک بر میلان مقدم است ...
به نقل از Corriere Dello sport ، دی لورنتیس مدیر باشگاه ناپولی در مصاحبه اش اعلام کرده است که از نظر اخلاقی ، اینتر در خرید همسیک بر میلان مقدم است . مصاحبه ای که برای میلانی ها که تلاش زیادی برای خرید همسیک کرده اند ، شوک بزرگی بوده است .
او دv ادامه گفت :
" موراتی ،با برخوردی مناسب ، 3 سال پیش از من خواست که همسیک را به اینتر بفروشیم که من نه گفتم . دوماه پیش نیز او با کمال احترام از من خواست که او را به نراتزوری بفروشیم ...
این طرز برخورد و رفتار موراتی من را بسیار تحت تاثیر قرار داده است .
قطعاً سعی خواهیم کرد که همسیک را در تیممان حفظ کنیم اما درصورتیکه قرار باشد وی از ناپولی جدا شود قطعاً گزینه اول اینتر خواهد بود ... "
کمی بعد از ساعت ده و نیم صبح ریکاردو گابریل آلوارز یا همان ریکی بعد از پروازی که از سوی لندن داشت وارد فرودگاه میلان شد. این هافبک بیست و سه ساله ی آرژانتینی یک بازیکن با استعداد است و همچنین تمام تیم های بزرگ اروپایی خواهان او بودند.
به گزارش کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر سران اینتر برای بردن این بازیکن به ایتالیا برنامه ریزی کرده بودند و حالا او شالی به رنگ های نرآتزوری بر گردن دارد.
او می گوید: « این برای من یک رویایی بود که حالا به حقیقت پیوست و من نمی توانم برای شروع یک ماجرای شگفت انگیز صبر کنم. »
ریکی به همراه پدرش «کـارلوس» که به نظر می رسد نسبت به پسرش هیجان زده تر شده باشد، حالا باید آخرین تشریفات ثبت قراردادش را کامل کنند. ایجنت و وکیل او هم در مراسم حضور یافتند.
قرارداد ریکی ثبت شد و او باید زندگی جدیدی را در میلان آغاز کند. او ماجراجوئیش در ولزسارسفیلد را به پایان رساند و به اروپا آمد. او عکسی از 6 سالگی خودش با پیراهن اینتر منتشر کرد تا ثابت کند پشتکار در زندگی می تواند انسان را به همه جا برساند و به آرزوی کودکیش رسید و به اینتر آمده تا پا جای پای الگویش خاویر زانتی کبیر بگذارد و در میلان قهرمان نام بگیرد!
خوش آمدی ریکی...
باشگاه اینتر آماده است تا بعد از رقابت های کوپا آمریکا، قرارداد لوسیو، مدافع باتجربه برزیلی، را برای یک فصل دیگر تمدید کند.
قرارداد فعلی این مدافع 33 ساله با نرآتزوری در تابستان 2012 به پایان می رسد اما او همچنان یکی از ارکان اصلی تیم گاسپرینی است و باشگاه اینتر قصد دارد او را برای یک فصل دیگر حفظ کند.
لوسیو ماه گذشته اعلام کرد که می خواهد قراردادش را برای دو سال دیگر یعنی تا سال 2014 با اینتر تمدید کند اما نشریه لا رپوبلیکا ادعا کرد که که باشگاه اینتر تنها حاضر است قرارداد این ملی پوش برزیلی را برای یک فصل دیگر تمدید کند.
لوسیو، ساندرو بکر ، مدیر برنامه هایش و مارکو برانکا احتمالا در پایان رقابت های کوپا آمریکا در مورد تمید قرارداد مذاکره خواهند کرد و در صورتی که مذاکرات به سرانجام نرسد، او شاید اینتر را ترک کند.
به نقل از سايت تراي بال، سران فيورنتينا پس از آنکه مونتوليوو از تمديد قراردادش با اين تيم سر باز زد، قصد فروش وي را دارند. اين بازيکن تنها يک سال ديگر با بنفشها قرارداد دارد.
از سوي ديگر اگر سسک فابرگاس پس از کش و قوسهاي فراوان سرانجام راهي بارسلونا شود، مونتوليوو ميتواند جانشين خوبي براي وي در ترکيب آرسنال باشد.
ريکاردو مونتوليوو همچنين بازيکن مورد علاقه ماسيمو موراتي مالک اينترميلان است و احتمال حضور وي در جوزپه مهآتزا نيز وجود دارد. اين بازيکن طي 6 سال حضور در فلورانس نزديک به 200 بازي براي اين تيم انجام داده و 13 گل نيز به ثمر رسانده است.
علي رغم پيشنهادهاي منچستريونايتد و مالاگا وسلي اسنايدر اعلام کرد مي خواهد در اينتر بماند.
این هافبک 27 ساله می گوید:" می خواهم در اینتر بمانم. دوستان زیادی از جمله خاویر زانتی در اینجا دارم که نمی توانم آنها را به سادگی ترک کنم."
این در حالی است که اسنایدر از اینکه باشگاه او را بفروشند به شدت ناراحت خواهد شد.
اسنایدر می گوید:"اگر باشگاه بخواهد مرا بفروشد هر جا که آنها بخواهند می روم اما بدون شک ناراحت خواهم شد. از حضور در اینتر راضی هستم و اگر این تیم را ترک کنم دلم برای آن تنگ خواهد شد اما کاری نمی شود کرد این فوتبال است."
"اوایل وقتی رئال مرا به اینتر فروخت ترجیح میدادم در اسپانیا بمانم."
هفته گذشته جیان پیرو گاسپرینی سرمربی جدید اینتر اعلام کرد اسنایدر مطمئنا در این تیم باقی خواهد ماند.
منبع
کاستاینوس و آلوارس در پیروزی 6-1 اینتر مقابل ترنتینو، اولین بازی شان را برای تیم جدیدشان انجام دادند و هر دو موفق به گلزنی شدند
سایت گل- جان پیرو گاسپرینی، سرمربی اینتر، از نمایش ریکی آلوارس و لوک کاستاینوس، خرید های جدید باشگاه، در اولین بازی شان برای نرآتزوری ابراز رضایت کرد.
کاستاینوس و آلوارس در پیروزی 6-1 اینتر مقابل ترنتینو، اولین بازی شان را برای تیم جدیدشان انجام دادند و هر دو موفق به گلزنی شدند.
گاسپرینی در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه اینتر گفت:" من واقعا از نمایش کاستاینوس و آلوارس راضی هستم. این دو تحرک بسیار خوبی در زمین داشتند. کاستاینوس بازیکن جوانی است اما می داند چگونه باید بدود.
آلوارس بازیکن مهمی برای تیم ما خواهد بود. او از همین بازی اول خودش را به خوبی نشان داد."
گاسپرینی سپس در مورد بازی صحبت کرد و گفت:" این بازی برای من خیلی مفید بود، که بازیکنان تیم را ببینم و بعضی نکات را در تیم درست کنم. ما شروع خوبی داشتیم اما کمی بعد اندکی شکل تیمی مان را از دست دادیم که بخشی از آن به دلیل مصدوم شدن بعضی از بازیکنان بود که خوشبختانه چندان جدی نیست. ما باید به سختی کار کنیم و تلاش کنیم بازی به بازی بهتر شویم."
فدراسيون فوتبال ايتاليا اعلام کرد قهرماني سال 2006 کالچو از اينترميلان پس گرفته نخواهد شد.
به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، در جلسه کميته اجرايي فدراسيون فوتبال ايتاليا مشخص شد که اينتريها ميتوانند اسکودتوي سال 2006 را نزد خود نگه دارند.
اين جلسه که در رم برگزار شد، به بررسي تباني و رسواييهاي فصل 2006 - 2005 و پيش از آن پرداخته بود که در نهايت با رايگيري حاضرين به پايان رسيد. 23 تن از اعضاي اين کميته راي به حفظ اسکودتو توسط اينترميلان دادند و دو نفر نيز راي ممتنع دادند و تنها يک نفر به پس گرفتن جام قهرماني از آنها راي داد.
بدين ترتيب راي نهايي به سود اينتريها صادر شد و آنها توانستند اين قهرماني را همچنان در ويترين افتخارات خود نگه دارند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)