Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 470 نخستنخست ... 78910111959109 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

اولادي:گزينه نخستم پرسپوليس است

مهرداد اولادی در مورد انتخاب تیم آینده‌اش ضمن بیان مطلب فوق افزود: همانطور که قبلا گفته‌ام دوست دارم در پرسپولیس بازی کنم و اگر فوتبالم را در ایران ادامه دهم، گزینه نخستم این تیم خواهد بود.

وی ادامه داد: البته مدیر برنامه‌هایم در حال انجام مذاکره با تیم‌هایی است که خواهان عقد قرارداد با من هستند و طی روزهای آینده تکلیف نهایی‌ام مشخص می شود.

مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس اضافه کرد: پس از مشکلات بسیاری که در سال‌های گذشته داشتم با دریافت کارت پایان خدمت می توانم بدون هیچ مشکلی در اردوها و مسابقات به اتفاق تیم ملی شرکت کنم و تمام تلاشم این است که عملکرد خوبی در این تیم داشته باشم و بتوانم به حقم در رده ملی برسم.

اولادی از تمایل خود برای بازی در تیم‌های خارجی یاد کرد و گفت: در صورتی که پیشنهادات خارجی‌ام خوب باشد، بدون هیچ مشکلی می توانم فوتبالم را در کشورهای دیگر پیگیری کنم.

اولادی در پایان بار دیگر تاکید کرد اگر شرایط مهیا شود دوست دارد که در پرسپولیس بازی کند و گفت: پس از سال‌های سختی که پشت سر گذاشتم قطعا بهترین تصمیم را برای آینده فوتبالی‌ام خواهم گرفت.

مهرداد اولادی طی دو فصل گذشته برای تیم فوتبال ملوان بندرانزلی بازی کرد و در فصلی که گذشت یکی از عوامل صعود این تیم گیلانی به دیدار نهایی جام حذفی بود.

3. 8 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

perspolis پرسپوليس راهي کيش مي شود

در جلسه حميد استيلي با کاشاني که در چند روز اخير انجام شد طرفين درباره برنامه آماده‌سازي تيم صحبت کردند.

طبق درخواست حميد استيلي پرسپوليس يک اردوي آماده‌سازي در کيش برگزار خواهد کرد که اين اردو اواخر تيرماه برگزار مي‌شود. همچنين يک اردوي خارج هم در دستور کار است اما معلوم نيست اين اردو در آلمان يا اسپانيا برگزار شود
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

5. 7 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355

perspolis فشنگچي: كاري به دايي نداريم،‌ ما سرباز پرسپوليس هستيم

امير حسين فشنگچي گفت: کاري نداريم که دايي از پرسپوليس رفت، ما سرباز پرسپوليس هستيم و بايد با استيلي کار کنيم.

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس درباره جلسه روز پنجشنبه اين باشگاه که با حضور حبيب کاشاني و حميد استيلي و چند تن از بازيکنان برگزار شد، اظهار کرد: جلسه خوبي بود، استيلي کمي براي ما صحبت کرد، اميدواريم که در روزهاي باقيمانده بازيکنان خوبي را به خدمت بگيريم و حضوري پر قدرت در فصل بعد داشته باشيم.
    فشنگچي ادامه داد: من يک سال ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم و اميدوارم بهتر از فصل گذشته بازي کنم، هر چند که در فصل قبل هم به نظر خودم عملکرد خوبي داشتم.
    وي همچنين درباره جدايي علي دايي از پرسپوليس گفت: ما کاري نداريم که چه کسي از پرسپوليس رفته و چه کسي به پرسپوليس آمده، ما سرباز پرسپوليس هستيم و با باشگاه قرارداد داريم، حالا هم که استيلي آمده بايد با او کار کنيم و اميدوارم با استيلي موفق شويم.
    فشنگچي اضافه کرد: من تجربه کار کردن با استيلي را ندارم اما مي‌دانم که تيمهايش هميشه خوب بازي مي‌کنند.
    هافبک تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به اينکه پرسپوليس از ساير تيمها عقب نيست، گفت: فصل نقل و انتقالات تازه شروع شده و هنوز زمان زيادي براي به خدمت گرفتن بازيکنان خوب داريم.

7. 6 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355

perspolis مهاجراني: به سرپرستي تيم فكر هم نمي‌كنم

حشمت‌الله مهاجراني گفت: به قبول مسووليت سرپرستي پرسپوليس فکر نمي‌کنم.

حشمت‌الله مهاجراني درباره همکاري احتمالي‌اش با باشگاه پرسپوليس اظهار کرد: حميد استيلي تلفني با من درباره حضور در پرسپوليس صحبت کرد، قرار است با حميد جلسه بگذارم و براي فعاليت در پرسپوليس توافق کنيم.
    وي در پاسخ به اين سوال که آيا براي مسووليت سرپرستي تيم که محمود خوردبين عهده‌دار آن است، با شما صحبت شده، ‌اظهار کرد: خير،‌ بنده به هيچ وجه به مسووليت سرپرستي تيم فکر نمي‌کنم. اين مسووليت آدمي مي‌خواهد که شرايطش را داشته باشد. اگر ممکن باشد من در حيطه مسايل فني با پرسپوليس همکاري مي‌کنم. حالا ممکن است مشورت فني به استيلي بدهم اما خواسته‌ اصلي‌ام راه انداختن مدرسه و آکادمي باشگاه است. اگر مسوولان تيم موافقت کنند، در اين زمينه با پرسپوليس همکاري خواهم کرد. اين اقدام را مهمترين تصميم براي آينده فوتبال پرسپوليس مي‌دانم.
    وي درباره نحوه همکاري‌اش با باشگاه ابومسلم و اينکه آيا خللي در همکاري با پرسپوليس ايجاد نخواهد کرد،گفت: به ابومسلم علاقه‌ و ارادت داشته و اين تيم را يک تيم خانوادگي مي‌دانم. با وفايي صحبت کردم و گفتم براي موفقيت ابومسلم حاضرم با آنها همفکري کنم. صحبت‌هايم درباره اين تيم در همين حد بوده و تداخلي با مسووليتم در پرسپوليس نخواهد داشت.

9. 7 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355

perspolis كاپيتان فصل گذشته سرخپوشان در داماش يا ذوب‌‌آهن

کاپيتان فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس گفت: همه ايران مي‌دانند که چرا از پرسپوليس جدا شدم.

سپهر حيدري درباره جلسه امروز با حبيب کاشاني عنوان کرد: با حضور در باشگاه در مورد مسائل مختلف با کاشاني صحبت کردم و به اين نتيجه رسيدم که بايد از اين تيم جدا شوم.
    وي درباره اظهارات حميد استيلي که گفته بود نيازي به حيدري ندارد گفت: فعلا در خصوص استيلي حرفي نمي‌زنم. امروز درباره خيلي از سوء تفاهماتي که بود با کاشاني حرف زدم و آنها حل کردم و اين تصميم خودم است که ديگر نباشم.
    حيدري ادامه داد: با توجه به اينکه شرايط را پيش‌بيني مي‌کردم يک ماه قبل تصميم گرفتم در پرسپوليس نباشم. من حتي اين را نمي‌دانم که بازيکن آزاد بودم اما اعلام کردند که حيدري را نمي‌خواهيم. حرف‌هاي آقاي استيلي حرفه‌اي نبود اما فعلا درباره ايشان حرفي نمي‌زنم.
    اين بازيکن در خصوص تيم بعدي‌اش گفت: با 2 تيم مذاکرات خيلي خوبي داشتم که به احتمال فراوان تا روز دوشنبه با ذوب‌آهن و يا داماش به توافق خواهم رسيد. البته اگر به داماش بروم فقط به خاطر عابديني است که يک پرسپوليسي تمام عيار است.
    حيدري تصريح کرد: هواداران پرسپوليس من را حلال کنند. آنها مي‌دانند در طول 4 سال حضورم در پرسپوليس با تعصب خاصي در کنار آنها بودم. با بردها، خنديدم و با باخت‌‌ها، گريه کردم. من از بچگي هوادار پرسپوليس بودم و از امروز به بعد هم مثل دوران بچگي‌ام يک هوادار پرسپوليس خواهم بود.
    وي افزود: مردمي که در کوچه و خيابان‌ من را شرمنده خود مي‌کنند بدانند که هر وقت شرايط مساعد بود به پرسپوليس برمي‌گردم. من هرجا که بروم پرسپوليس را از صميم قلب دوست دارم. 4 سال با دل و جان برايش بازي کردم، قيد خوشي‌هاي زندگي‌ام را زدم و براي اين تيم کلاس نگذاشتم و مثل خيلي‌ها براي پرسپوليس بازارگرمي نکردم.
    حيدري اظهار داشت: در چند هفته گذشته به احترام پرسپوليس و هوادارانش به خيلي از پيشنهادها جواب ندادم اما پس از اينکه به اين نتيجه رسيدم که ديگر در پرسپوليس نباشم، به دو پيشنهاد جدي‌ام فکر کردم و تا روز دوشنبه به آنها جواب مي‌دهم.
    وي در پايان درباره دلايل جدايي‌اش از پرسپوليس گفت: همه ايران مي‌دانند که دليل اين موضوع چيست اما به احترام هواداران و باشگاه پرسپوليس حرفي نمي‌زنم تا انشاءالله گذشت زمان همه چيز را روشن کند. من براي پرسپوليس و هوادارانش آرزوي موفقيت مي‌کنم.

11. 7 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

گفت‌وگوي مفصل با عليرضا حقيقي

عليرضا حقيقي در اين فصل غير‌قابل پيش‌بيني بود و افت و خيز زيادي داشت. خودش مي‌گويد ليگ دهم به اندازه 10سال براي او حاشيه و تجربه داشته است. ابتداي فصل خام بود و بعد پخته شد. مي‌رفت که در آن سه ماه بسوزد اما به خودش آمد و حالا به روزهاي اوجش باز‌گشته. عليرضا حقيقي خيلي به آينده اميدوار است. اين را در گفت‌وگوي مفصلي که با مجله تماشاگر داشته، مي‌گويد.

فصل دهم ليگ برتر براي حقيقي چطور گذشت؟

‌براي من اين فصل، فصل پر‌فراز‌و‌نشيبي بود. ابتداي فصل ‌ توانستم ليگ را با آمادگي آغاز کنم اما وارد حاشيه و مصدوميت شدم ولي خدا خواست و دوباره روي زانوهايم بلند شدم و در نهايت ليگ را با قهرماني در جام حذفي به خوبي و خوشي تمام کردم.

مثل اين‌که بدجوري با حاشيه عجين شدي؟

قبول دارم و البته براي آن دليل دارم. فکر کنم اولين دليل وارد شدن من به حاشيه شرايط سني‌ام باشد. در اين شرايط سني کم‌تجربه بودم و با خيلي مسائل آشنا نبودم و ‌ يک‌سري از کارهايي که بايد انجام نمي‌دادم را انجام دادم. اما باور کنيد در آن سه ماهي که از فوتبال دور بودم خيلي تجربه کسب کردم. اغراق نيست اگر بگويم اتفاقات آن سه ماه به اندازه 10سال براي من مفيد بود.

چرا دروازه‌بانان ما هميشه کارهاي غير‌معمول ‌ مي‌کنند.

‌در ليگ ما دروازه‌بانان حاشيه خاصي ندارند. من هم حاشيه دنبالم مي‌آيد.

اين‌که خود دروازه‌بانان مي‌گويند ما يک «تخته‌مان کم است»‌ راست است؟

(خنده) خوب شرايط اخلاقي و روحي دروازه‌بانان نسبت به ساير بازيکنان متفاوت است. همان‌طور که رنگ لباس آن‌ها با ساير بازيکنان متفاوت است.

خودت چقدر به حاشيه علاقه داري؟

باور کنيد حاشيه بيشتر سراغ من مي‌آيد تا اين‌که خودم به حاشيه علاقه داشته باشم. البته خيلي جاها چون کم ‌ سن‌وسال هستم برخي از رفتارهايم درست نبوده اما به هر حال توانستم از حاشيه بيرون بيايم و از اين بابت خوشحالم. شخصا حاشيه را دوست ندارم.

اگر حاشيه را دوست نداري مي‌تواني کاري ‌کني که حاشيه هم سمت تو نيايد؟

اين حاشيه‌هايي که طي آن سه ماه براي من به‌وجود آمد مي‌توانست باعث تمام شدن فوتبالم شود اما به کمک خدا، پدرم و دوستان نزديکم دوباره برگشتم. 6‌حاشيه وحشتناک هم زمان سراغ من آمد که اگر هر کسي جاي من بود ديگر نمي‌توانست کمر راست کند.

دوست داري در مورد تک‌تک آن‌ها صحبت کني؟

حتي حاضر نيستم به آن دوران فکر کنم. اصلا دوست ندارم وارد آن مسائل ‌شوم. به قول پدرم اين اتفاقات براي من به اندازه يک دانشگاه بود.

اما هنوز هم کوچک‌ترين رفتارت زير ذره‌بين است؟

من اين موضوع را بارها در مصاحبه‌هايم گفته‌ام اما باز هم تکرار مي‌کنم؛ اگر يک بازيکن عطسه کند هيچ‌کس ايرادي نمي‌گيرد اما اگر همان عطسه را عليرضا حقيقي انجام دهد همه مي‌گويند چقدر بي‌ادب است که جلوي دهانش را نگرفت! متاسفانه کوچک‌ترين حرکات من را ‌ بزرگ مي‌کند.‌ مي‌دانيد مشکل اين‌جاست که من بدجوري تو چشمم.

البته کارهاي مثبتي مثل پوشيدن لباس به ياد حجازي را هم مردم مي‌بينند.

‌علي دايي مي‌گويد: «تو فکر کن هميشه تو زمين هستي و سه تا دوربين دنبالت هست. اين مسائل وظيفه من را بيشتر مي‌کند.‌ پوشيدن لباس به ياد ناصرخان ‌براي دل خودم بود و دنبال ‌يک‌سري مسائل نبودم. دوست هم ندارم زياد در موردش صحبت کنم.»

قبول داري کمي ساده و بي‌سياست هستي؟

بله قبول دارم. من رو‌راستي و ساده بودن را از امثال ناصرخان ياد گرفتم و حتي اگر گردنم زير تيغ باشد حرفم را مي‌زنم چون ياد گرفتم هميشه حرف حق را بزنم. متاسفانه در پرسپوليس بيشتر حاشيه‌هاي منفي بزرگ مي‌شود.

سر اتفاقي که در بوشهر رخ داد پشيمان نيستي؟

من اصلا دوست ندارم به مسائل گذشته برگردم و آن‌ها را تکرار کنم. کلي در موردش قبلا حرف زده‌ام. مهم اين است که از آن جريان درس‌هاي زيادي گرفتم و بايد سعي کنم در برخي مواقع تودارتر باشم. هر چند‌ هنوز هم مي‌گويم سر ماجراي بوشهر حق با من بود اما چون عليرضا حقيقي هستم بايد تحمل مي‌کردم.

به نظر مي‌رسد در آن سه ماهي که در ترکيب اصلي نبودي خيلي عذاب کشيدي؟

‌به هر حال آن سه ماه هم جزئي از زندگي فوتبالي من بود و گذاشتم به حساب قسمت. در تمرين قبل از مسابقه رباط داخلي‌ام کش آمد و تا آمدم دوباره بازي کنم محروم شدم. براي هر فوتباليستي دوران بحراني وجود دارد اما مهم اين است که قوي باشي‌ و دوباره با سري بلند برگردي‌.

جدا از خودت‌ پرسپوليس هم خيلي افت و خيز داشت؟

قبول دارم که پرسپوليس فصل پر فراز و نشيبي را پست سر گذاشت. در يکسري از بازي‌ها هيچ کس فکر نمي‌کرد برنده باشيم و پيروز مي‌شديم و در بازي‌هايي که همه روي 3‌امتياز حساب کرده بودند، نتيجه را واگذار مي‌کرديم. البته به باور خودم در خيلي از بازي‌ها هم بدشانسي آورديم،اما خوشحالم ‌که در جام حذفي پيش هواداران روسفيد شديم.

در اين فصل موفقيت‌ها با محوريت دايي بود يا بازيکنان؟

با محوريت همه بود. به نظر من اين سوال خوبي نيست که مي‌پرسيد. اگر بازيکن‌ يا مديريت نباشد، سرمربي به تنهايي قادر به نتيجه گرفتن نيست و اگر سرمربي نباشد آن‌ها کاري نمي‌توانند انجام دهند. به نظر من قهرماني در جام حذفي را کل خانواده پرسپوليس به دست آوردند.

در ابتداي فصل کدورتي هم ميان تو و دايي به‌وجود آمد اما بعد روابط حسنه شد.

من در حدي نيستم که با علي‌آقا کدورت داشته باشم. بين ما کدورتي نبود و به خودم هيچ وقت اجازه نمي‌دهم با علي‌آقا بحث کنم يا اختلافي داشته باشم. يک‌سري مسائل پيش آمد که براي هر بازيکني پيش مي‌آيد.

دايي را چطور آدمي مي‌بيني؟

به هر حال دايي مربي خوبي است و هميشه به بچه‌ها روحيه مي‌دهد و خوشحالي را براي بچه‌ها و شکست‌ها را براي خودش مي‌داند. چنين خصلتي را در کمتر مربي ديده‌ام.

اختلاف دايي و کاشاني چقدر روي عملکرد فني بازيکنان تاثير‌گذار بود؟

‌تيم هم مثل خانواده است و از اين مسائل پيش مي‌آيد. اما اين اتفاق براي بازيکنان شوک مثبتي بود و در عملکرد آن‌ها تاثير منفي نگذاشت. ما با همه اين مسائل توانستيم نتايج خوبي به دست بياوريم و نمي‌خواهم مسائل خانوادگي را بيش از اين باز کنم.

اما وقتي دعوا از خانواده بيرون مي‌رود ديگر قابل پنهان کردن نيست؟

‌خانواده ما بزرگ است و 40‌ميليون نفر عضو دارد. تو فوتبال دنيا اين مسائل طبيعي است.‌

فکر مي‌کني چه عواملي باعث ادامه‌دار شدن اختلافات ميان دايي و کاشاني شوند؟

به هر حال کساني در اين ميان آتش بيار معرکه شدند.‌ ‌شايد خيلي از عوامل اطرافيان تيم اين مسائل را بين اين دو نفر پيش آوردند اما اميدوارم اين دو بزرگ‌ اختلافاتشان را کنار بگذارند‌.

به نظرت دايي چه جور شخصيتي دارد؟

جزو افتخارات من بود که توانستم دو فصل در خدمت آقاي دايي باشم. او هميشه اسطوره فوتبال ايران و پرسپوليس بوده و مي‌ماند.

در نوساني که پرسپوليس داشت فکر مي‌کني کدام عامل بيشتر از همه دخيل بود؟

‌در نوسان يک تيم‌ بازيکن، کادر فني، مديريت و هواداران همه دخيل هستند و جدا از هم نيستند.

به نظرمي‌رسد طاقت رقابت با دروازه‌باناني هم‌سطح خودت را نداري؟

اين مساله در همه جاي دنيا باب است که يک دروازه‌بان خوب دارند و يک دروازه‌بانان دوم و فکر مي‌کنم اين موضوع بايد در ايران هم جا بيافتد‌ که تيم‌ها به دنبال دو دروازه‌بانان هم‌سطح نباشند.

مگر از رقابت کردن مي‌ترسي؟

اين چه حرفي است. من از رقابت کردن نمي‌ترسم. اگر مي‌ترسيدم اصلا نبايد وارد فوتبال مي‌شدم چون ‌ فوتبال با رقابت عجين شده‌. تمام دروازه‌بانان در تيم ملي با يکديگر رقابت مي‌کنند اما در باشگاه شرايط فرق مي‌کند.

چرا بايد در باشگاه اينگونه باشد؟

اين نظر من است و مديريت باشگاه هر جور تصميم بگيرد ما تابع هستيم ولي زماني که دروازه‌بان‌ اول و دوم داريد، دروازه‌بانان اول آرامش بيشتري دارد و به نظر ‌من‌ اينگونه راحت‌تر کار مي‌کند.

به نظر مي‌رسد‌‌‌ دروازه‌باني پخته و بي‌حاشيه را در فصل آينده ببينيم.

اميدواريم از تجربيات آن سه‌ماه به خوبي استفاده کنم و حاشيه خاصي نداشته باشم. البته اگر بگذارند.

يعني از فصل بعد ديگر دايي نمي‌گويد استثنائا عليرضا يک کار مثبت انجام داد.

(خنده) علي‌آقا لطف دارند.‌ هميشه مي‌زديم يک‌بار که جدا کرديم همه تعجب کردند، اما از شوخي گذشته ديگر نمي‌خواهم وارد حاشيه‌هاي فوتبال شوم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

13. 7 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    حقیقی_فشنگچی_معمارزاده_کاسیاس_کاکا
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

تشکر ها
    1,665
    تشکر شده 2,086 در 372 پست

perspolis نماينده انصاري‌فرد به باشگاه پرسپوليس رفت

نماينده انصاري‌فرد بعدازظهر امروز به باشگاه پرسپوليس رفت.

پس از اينکه تيم ملي کشورمان برابر عراق شکست خورد و از صعود به مرحله بعدي راهيابي به المپيک باز ماند تيم‌هاي مختلف به دنبال جذب کريم انصاري‌فرد هستند.
    از همين‌رو نماينده کريم‌ انصاري‌فرد پس از اينکه صبح امروز به ديدار فتح‌الله زاده به باشگاه استقلال رفت بعدازظهر نيز در ديداري با حميد استيلي و حبيب کاشاني، پيشنهاد کريم انصاري‌فرد را به آنها ابلاغ کرد.
    گفتني است، مسئولان باشگاه پرسپوليس درباره پيشنهاد انصاري‌فرد هنوز به جمع‌بندي‌هاي لازم نرسيده‌اند و قرار است تا فردا جواب اين بازيکن را بدهند.

15. 7 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

تشکر ها
    1,665

perspolis خوردبين ماندني شد، تكليف مهاجراني فردا مشخص مي‌شود

محمود خوردبين پس از جلسه امروز با کاشاني و استيلي در پرسپوليس ماندني شد.

محمود خوردبين که شايعه جدايي‌اش از پرسپوليس به گوش مي‌رسيد امروز به مدت 2 ساعت در محل باشگاه حضور پيدا کرد و پس از توافق با استيلي و کاشاني ماندنش در اين تيم تا حدود زيادي قطعي شد.
    همچنين با توجه به ازدحام و شلوغ بودن باشگاه پرسپوليس جلسه مهاجراني و حبيب کاشاني به فردا موکول شد تا تکليف نهايي مهاجراني نيز براي گرفتن پست جديد مشخص شود. وي گزينه اصلي رئيس مدرسه فوتبال و آکادمي پرسپوليس است.
    مهاجراني امروز نيز در باشگاه حضور يافت، اما با درخواست کاشاني جلسه خود را با سرپرست باشگاه به فردا ظهر موکول کرد.

17. 5 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355

perspolis تمرین فردا (یکشنبه) ساعت 10 در درفشی فر

دومین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس، فردا در زمین ورزشگاه درفشی فر انجام می شود.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، دومین تمرین سرخ پوشان در فصل جدید و به سرمربیگری حمید استیلی فردا و از ساعت 10 صبح در ورزشگاه درفشی فر انجام می شود.

19. 6 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

تشکر ها
    1,665

perspolis تشويق مهدوي‌كيا و تبريك قهرماني پرسپوليس به استيلي

دومين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز زير نظر حميد استيلي برگزار شد.

دومين تمرين پرسپوليس براي فصل آينده از ساعت 10:35 صبح امروز پس از صحبت‌هاي حميد استيلي آغاز شد. بازيکنان پرسپوليس ابتدا بدن‌هاي خود را گرم کردند و سپس در گروه‌هاي 2 نفره به کار با توپ پرداختند.
    * در کنار تمرين امروز پرسپوليسي‌ها يک مدرسه فوتبال نيز در چمن مصنوعي تمرين مي‌کرد.
    * شيث رضايي، منصوري، داستاني، سيف اللهي، کريمي، محمد، شکوري، نوروزي، حقيقي، بادامکي، مازيار زارع، فشنگچي‌، غلامرضا رضايي، نوري و نورمحمدي در تمرين حضور داشتند.
    مهدي الهايي و تيزرو دو بازيکن اميد‌ پرسپوليس نيز در تمرين امروز حضور داشتند که به‌ آنها اجازه تمرين کردن داده نشد.
    * محمود خوردبين در محل تمرين حضور پيدا کرد. او پس از مذاکرات روز گذشته‌اش در اين تيم ماندني شد.
    * 30 هوادار حضور داشتند. آنها ابتدا به تشويق بازيکنان پرسپوليس پرداختند و سپس کريم انصاري فرد، جلال حسيني و مهدي مهدوي‌کيا را مورد تشويق قرار دادند.
    * پرويز کماسي‌ کارهاي بدني امروز پرسپوليسي‌ها را زير نظر داشت. وي به عنوان بدنساز جايگزين مولايي شده است.
    * مجتبي شيري غايب بود.
    * جايگاه خبرنگاران درست شده بود و خبرنگاران در آنجا مستقر شدند.
    * در مرحله دوم بازيکنان پرسپوليس به دو گروه تقسيم شدند و به کار با توپ و آقا وسط پرداختند. سپس به مدت نيم ساعت دويدند و در قالب 2 گروه سفيد و قرمز در محوط کوچک حفظ توپ و پرسينگ را در دستور کار خود قرار دادند. علي کريمي و محمد نوري با کاور زرد رنگ به هر دو تيم کمک مي‌کردند.
    * بنري بزرگ روي نرده‌هاي ورزشگاه درفشي‌فر نصب شده و در آن نوشته شده بود: قهرماني پرغرور تيم پرافتخار و مردمي پرسپوليس در جام حذفي و همچنين آغاز ليگ يازدهم را به سرمربي محترم جناب آقاي استيلي و اعضاي کادر فني و بازيکنان و هواداران تبريک مي‌گوييم. روابط عمومي باشگاه پرسپوليس و مجموعه ورزشي درفشي‌فر. "
    * غلامرضا رضايي پس از مدت‌ها پا به توپ شد.

21. 5 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

صفحه 9 از 470 نخستنخست ... 78910111959109 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)