همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
خوش اومدي خوشحالم به اين سايت پيوستيسلام دوستان
منم علیرضا 19 ساله از قزوین![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام من سایه از شیراز هستم
خوش آمدي اميدوارم از اين سايت خوب لذت ببريسلام من سایه از شیراز هستم
سلاممممممممم
مرسی میدونم منم خوش اومدم
مضوع این تاپیک چیه؟؟؟؟؟؟؟بحث ازاده؟؟؟؟؟؟؟
اینجادقیقابچه ها چی کار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه بگین برای چی این تاپیک ودرست کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راجع به همه چی بحث میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟
ایااین خانم عضوجدیده؟این سوال وازخودتون میپرسین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کسانی اینجاشرکت میکنن؟؟؟؟؟
ماروهم اینجارامیدین؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه به همین دوسه تا سوال پاسخ بدین![]()
به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند
سلام علی رضا. تو هم که پرسپلیسی هستی که بابا چشممون خشک شد یه استقلالی ندیدیم مردم بابا یکی منو بگیره دارم میفتم. چه پرسپلیسی باشی و چه استقلالی و چه رئالی باشی و چه بارسایی قدمت روی چشم.
سلام سایه. امیدوارم حال و هوات آفتابی باشه. ولی من کلا عاشق آفتابم دوستام به شوخی بمن میگن آفتاب پرست چون دائم داخل آفتابم. آفتاب برای رشد گیاهان و جانوران لازمه. به هر حال آفتاب جان چی ببخشید سایه جان تو هم مثل علی رضا جان خوش اومدی فقط جفتتون ناراحتم کردین چون علیرضا پرسپلیسیه و توهم بارسایی.
اینجا بعضی ها به تازه واردا سخت میگیرن ولی اگه هرکی ادیتتون کرد بمن بگین تا گوششو نو بکشم. شوخی کردم اینجا همه بچه ها گلند. به غیر از من.
منم پوریا هستم.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
ویرایش توسط مورینیو... : 06-24-2011 در ساعت 12:35
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)