همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سالم محسن جان من طرفدار استقلالم تو پرسپلیس و من رئال مادرید و تو بارسلونا. باشه ایرادی نداره.
کلا اینجا به تازه واردا در بخش کاربری سخت میگیرن خود من بابام دراومد تا با بچه ها آشنا شم اما از وقتی که شناختمشون فهمیدم چقدر بچه های گلی اند اینجا خیلی راحت میتونی با بچه ها صمیمی شی. امیدوارم موفق شی. شوخی بامهدی جان نجفی(مخصوصا این مدیر هوادارای یوونتوس خیلی سخت میگیره. )
منم کوچیک شما پوریا هستم.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
ویرایش توسط مورینیو... : 06-23-2011 در ساعت 18:05
سلام به محسن عزیز...
به دربی دات آی آر خوش اومدی...
ماشااله آمار بروبچز گل ماهشهر میره بالا ،اتفاقا منم یه رفیق ماهشهری دارم که شاید
بشناسیش...!!!
اتفاقا اونم مثل شما طرفدار پرسپولیس بود که به خاطر همینم هر روز با هم کل کل و دعوا داشتیم.
در کل ماهشهری ها انسانهای شریفین و امیدوارم یکی از فعالترین اعضای دربی باشی...(مثل رفیق گلتdavid7!)![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MohaZalla : 06-23-2011 در ساعت 18:53
رفیقت همشهری ماست نمیخوایی معرفیش کنی...
خودت گلی...
![]()
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
کوچیک همه تون هستم
اگه یه آماری از این دوستت بدی حتما پیداش میکنم
من اومدم که با هر استقلالی و رئال مادریدی کل بندازم
آتش بگیر تا بدانی چه میکشم ....... احساس سوختن به تماشا نمیشود
خوش اومدي خوشحالم كه يه پرسپوليسي به اين سايت اضافه شدهسلام من محسن هستم از ماهشهر
david7 یا همون مصطفی من رو به این سایت معرفی کرد
فعلا که برام جالب بوده
یادم رفت که بگم قرمزته
هستیم خدمتتون
ببخشید من جغرافیام افتضاحه ماهشهر کجاست؟
اگه بگین ممنون میشم
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
بندرماهشَهر شهری است دراستان خوزستان کشورایران طول جغرافیایی ۴۹ درجه و ۱۳ دقیقه و عرض جغرافیایی ۳۰ درجه و ۳۳ دقیقه.
در ۱۸ کیلومتری بندر امام خمینی و ۹۵ کیلومتری آبادان و 110 کیلومتری اهواز جای گرفتهاست.
از نقاط نزدیک به شهر میتوان به بندرگاه ، کشتارگاه ، شهرک صنعتی ماهشهر ٫ شهرک مدنی ٫شهرک بعثت ٫ جراحی ٫ منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندرماهشهرواسکله بندر امام اشاره کرد.
اینم اطلاعات من...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
سلام دوستان
منم علیرضا 19 ساله از قزوین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)