تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
جوابه این حرفو دادم ولی گفتم به شما بر میخوره پاک کردم!!
ولی به بعضی کارا تو سنای مختلف میگن سنگ دل بودن !!
آقا پوریا (پوریا صبور) اگه منظورت منم همون حرفی رو که میخواستی بزنی اما نزدی چون نمی خواستی بمن بر بخوره را همین جا بزن اطمینان داشته باش حتی اگه فحش هم تو همین جمع بهم بدی بهم بر نمی خوره حتی اگه صد تا هم بدی یه فحش از جانب من نمی شنوی.اگه هم انتقاد از اخلاقم باشه خوشحال هم میشم.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
ویرایش توسط مورینیو... : 06-22-2011 در ساعت 13:56
فردی درحالی که سوار براسبش داشت از بیشه زاری عبور میکرد ناگهان به دو غلاده ببر برخورد کرد. این شخص برای خورده نشدن توسط ببر ها راه کار جالبی را پیاده کرد او چه کارکرد؟
راهنمایی: 1/ فرد موردنظر هیچ گونه سلاحی به همراه نداشت 2/ سرعت ببرها از اسبی که یه نفر روش سواره بیشتره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)