Design & Developed BY Patira

صفحه 7 از 193 نخستنخست ... 567891757107 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 1926
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩

ارتش سرخ

با توجه به حجیم شدن تاپیک قبلی. تاپیک جدیدی ایجاد شده که شما عزیزان میتوانید طبق منوال قبلی به بحث بپردازین!

با تشکر

پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز.

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان پرسپولیس ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 06-11-2011 در ساعت 22:45

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

در مورد رحمتي باهات موافقم و بفكر آسيا بودم كه اسمش رو اوردم ولي به اين فكر نكرده بودم كه حقيقي ميره كنار و باز مثل تيم اميد و غيره حقش خورده ميشه . ولي شيث فكر كنم بتونه تو پست دفاع گوش خوب كار كنه . چند باري تو پرسپوليس دفاع راست بود كه يادمه كارش درست بود . متوسط قد خط دفاعمون بايد بالا باشه .

برعكس شما من بشدت از بازي اشجاري بدم مياد و بارها تو تيم ملي دايي كه بود ناسزا نثارش مي كردم . بنظرم تو تيم بزرگي مثل پرسپوليس يه بازيكن معمولي ميشه . ولي زندي چه تو تيم ملي كه بود تو دفاع چپ عالي بود وچه تو استيل تو هافبك وسط . خيلي وقته بعد مجتبي محرمي ديگه دفاع چپ درست درموني نداشتيم و فكر كنم حضور زندي بتونه چند سالي برامون مفيد باشه .

در مورد ليست فروش پرسپوليس نظرتون چيه ؟

من كه ميگم :
    - مجتبي زارعي ( در حد ليگ افغانستانه )
    - جلال اكبري ( در شرف تموم كردنه )
    هر 2براردر شيري با هم ( = سوتي)
    - بادامكي (خودش فهميده داره ميره داماش)
    - سامان آقازماني (در حد ليگ يك هم نيست )
    - محمد (بازيكن معموليه )
    - حلافي (بره شهرشون )
    - بازيكناي خارجي (البته تياگو واس هافبك وسط بدك نيست)

3. 7 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

perspolis

نقل قول نوشته اصلی توسط kick up نمایش پست ها
    در مورد رحمتي باهات موافقم و بفكر آسيا بودم كه اسمش رو اوردم ولي به اين فكر نكرده بودم كه حقيقي ميره كنار و باز مثل تيم اميد و غيره حقش خورده ميشه . ولي شيث فكر كنم بتونه تو پست دفاع گوش خوب كار كنه . چند باري تو پرسپوليس دفاع راست بود كه يادمه كارش درست بود . متوسط قد خط دفاعمون بايد بالا باشه .

برعكس شما من بشدت از بازي اشجاري بدم مياد و بارها تو تيم ملي دايي كه بود ناسزا نثارش مي كردم . بنظرم تو تيم بزرگي مثل پرسپوليس يه بازيكن معمولي ميشه . ولي زندي چه تو تيم ملي كه بود تو دفاع چپ عالي بود وچه تو استيل تو هافبك وسط . خيلي وقته بعد مجتبي محرمي ديگه دفاع چپ درست درموني نداشتيم و فكر كنم حضور زندي بتونه چند سالي برامون مفيد باشه .

من كه ميگم :
    - محمد (بازيكن معموليه )
    - حلافي (بره شهرشون )
    من هم با توجه همون که شما میگی بعد از محرمی نداشتیم میگم اشجاری ...
    من با اومدن زندی اصلا مخالف نیستم ... چ.ن کار بلده و همیشه سر بالا و تک ضرب و روون بازی میکنه ولی بحث من اینه که اومدنش به پرسپولیس منتفی به نطر میاد ! من توی گزینه های دفاع چپ کسی رو بهتر از اشجاری ندیدم ! البته یه حاج صفی هم هست که من یه زمانی خیلی ازش خوشم میومد ولی کم کم رفت رو اعصاب که اونم با توجه به دوره سربازیش به تراکتور رفت !
    در مورد اون لیست :
    فقط در مورد محمد و آقازمانی من مشکل دارم !
    ما اگه حتی مهدوی کیا رو داشته باشیم با توجه به سن بالای مهدوی کیا یه ذخیره می خوایم که به نظرم محمد برای نیمکت و بازیکن جانشین خوبه !
    آقازمانی هم اگر بخوان دفاع راست بازم بازیش بدن اصلا خوب نیست ولی تو پست هافبک دفاعی به نطرم ذخیره خوبی برای مازیار هست !

5. 8 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

منم تركيب مد نظرم رو بدم . اول از بعضي دوستان خواهش مي كنم ديگه نگن " پيروزي" چون معمولا تو فوتبال ايران كسايي كه با پرسپوليس مشكل دارن اين كارو مي كنن . لطفا همه فقط "پرسپوليس"

بنظر من امسال بهتره 4-4-2 بازي كنيم كه 4بازيكن خط هافبكمون بصورت لوزي قرار مي گيرن :

شيث.... سپهر..... نورمحمدي ...... مهدوي كيا

مازيار

زندي .............. ممد نوري

علي كريمي

نوروزي (از فولاد )....... اولادي

دفاع چپ: شيث
    دفاع وسطها : سپهر و نورمحمدي
    دفاع راست: مهدوي كيا

هافبك تدافعي : مازيار
    2هافبك وسط كه چپ و راست واي ميستند : زندي و نوري
    هافبك تهاجمي يا نوك لوزي : علي كريمي

يك فوروارد سانتر يا نوك مركزي : نوروزي
    يك فوروارد گوش كه بصورت آزاد تو فاز حمله شركت مي كنه : اولادي (ياغلومرضا يا هادي يا فشنگچي)

تو اين سيستم آوراژ قد خط دفاعمون بالا ميره و تو توپهاي هوايي مشكل امسال را نخواهيم داشت ضمن اينكه بازيكن سرعتي هم خواهيم داشت . مهدي هم تو حملات مي تونه رفت و برگشت داشته باشه و بعضي مواقع هم شيث از چپ . همينطور بسيار بازي هجومي انجام خواهيم داد چون علي كريمي هم 2فوروارد رو تغذيه مي كنه و هم خودش گل زنه و نوري و زندي مثل 2بال علي كريمي وسط زمين هم تو فاز حمله پشتيباني مي كنند و هم تو فاز دفاع به مازيار كمك مي كنند

گلر هم يا رحمتي يا حقيقي يا ميثاق (به ترتيب)
    سرمربي هم استيلي

كمك مربي ها : مجتبي محرمي و ناصر محمد خاني
    مدير فني: علي پروين
    حقیقی یا رحمتی

شيث.... سپهر..... نورمحمدی ...... مهدوی كيا

مازیار

علی عسکر .............. محمد نوری

علی كريمی

(غلوم رضا)هادی نوروزی ....... اولادی

این ترکیب مورد نظر من...

اصلا زندی رو قبولش ندارم خیلی کند و بیخوده...

بچه ها دقت کردین ما خودمون هم ترکیب رو گذاشتیم و هم کادر فنی رو اتنخاب کردیم...
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

7. 8 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

من كه ميگم :
    - محمد (بازيكن معموليه )
    - حلافي (بره شهرشون )

مجتبی زارعی بازیکن خوبیه هم سرعتش خوبه هم تکنیکش ولی متاسفانه مخش کار نمیکنه..

جلال اکبری که الفاتحه...

شیری ها حرفی ندارم نونهالان زیادشون...

بادامکی خداییش بازیکن خوبیه تو این چند بازی آخر خیلی خوب بازی کرده و حتی گل هم زده...

آقا زمانی موقع نداشتن بازیکن خوب بازی میکرد البته تجربش هم خیلی کم...

محمد هم که مثل اکبری الفاتحه...

حلافی سنش پایین باید بیاد صنعت بازی کنه وقتی که بهتر شد برگرده پرسپولیس...

تیاگو خیلی عالی بود بزرگترین اشتباه از دست دادنش بود...

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

9. 8 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    من هم با توجه همون که شما میگی بعد از محرمی نداشتیم میگم اشجاری ...
    من با اومدن زندی اصلا مخالف نیستم ... چ.ن کار بلده و همیشه سر بالا و تک ضرب و روون بازی میکنه ولی بحث من اینه که اومدنش به پرسپولیس منتفی به نطر میاد ! من توی گزینه های دفاع چپ کسی رو بهتر از اشجاری ندیدم ! البته یه حاج صفی هم هست که من یه زمانی خیلی ازش خوشم میومد ولی کم کم رفت رو اعصاب که اونم با توجه به دوره سربازیش به تراکتور رفت !
    در مورد اون لیست :
    فقط در مورد محمد و آقازمانی من مشکل دارم !
    ما اگه حتی مهدوی کیا رو داشته باشیم با توجه به سن بالای مهدوی کیا یه ذخیره می خوایم که به نظرم محمد برای نیمکت و بازیکن جانشین خوبه !
    آقازمانی هم اگر بخوان دفاع راست بازم بازیش بدن اصلا خوب نیست ولی تو پست هافبک دفاعی به نطرم ذخیره خوبی برای مازیار هست !

در مورد زندي حق با شماست و فعلا حرفي ازش نيست فقط يه پيشنهاد بود. شخصا به بازيش علاقه دارم

در مورد ذخيره مهدوي كيا ميشه رو "علي عسگر" حساب كرد چون نشون داد گرچه بازيكن دونده و موثريه و در تمامي پستها جواب ميده ولي نمي شه ازش فوروارد استفاده كرد و شم گلزني بالايي نداره . علي عسگر تو پستهايي كه نياز به دوندگي و درگيري بالا داره موفقه مثل دفاع گوش . پس ذخيره مناسبي براي مهدوي كيا ميشه

در مورد آقازماني هم تا حدودي مثل شما فكر مي كردم تا موقعي كه بازي رفت فينال جام حذفي رو تو استاديوم از طبقه دوم ديدم چقدر فاجعست. اين بازيكن اصلا حركت با توپ - ضربه زدن به توپ - حركت با سر بالا - پاس بجلو - و... رو بلد نيست .فقط بلده خطاهاي علكي كنه و كارت بگيره . بخدا اون روز بد جوري شرمنده شدم كه جنين بازيكني تو تيم من بازي مي كنه . در حاليكه پست هافبك دفاعي نياز به ديد و هوش بالايي داره

در مورد محمد هم از اون بازيكناست كه تو همه تيمها چهره ميشه ولي وقتي ميره تيم بزرگ يه دفعه يه بازيكن معمولي ميشه .آخه اون سوتيش تو بازي با بنيادكار رو يادتونه تا رفت تو بازي چي كار كرد؟ دريغ از يه پاس گل تو اينهمه بازي .خود گل زدن كه بخوره تو سرش. حالا شايد كسي گيرمون نيومد ذخيره مهدوي كيا باشه مناسبه ولي اونوقت علي عسگر بي كار ميشه كه واس اين پست پتانسيل داره و تو پستهاي ديگه كارايي اين پست رو نداره

11. 8 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

سيستم 4-2-1-3 همون 4-2-3-1 كه دو تا بازيكن كنار به جلو كشيده شدن و بيشتر برا گول زدن مدافعان حريف به كار برده ميشه چون زمان حمله سيستم به 4-2-1-2-1 تبديل ميشه و به عبارت ديگه حملات پر تعدادي ايجاد ميشه و خلاقيت هافبك طراح يا هافبك هاي طراح رو بالاتر ميبره اين سيستم ظاهرش اينكه وسط يه مثلثه ولي مدام جايگيري بازيكنا عوض ميشه و راحتت تر ميشه زاويه هاي بازيكنهاي تيم مقابل رو بست در نتيجه به اشتباه ميافتند كه ...
    به علاوه تو حمله هم برتري عددي تيم بيشتر ميشه مخصوصا تو محوطه جريمه تازه دفاع هاي كنار هم موقع حمله كار پيستون هارو انجام ميدن وسانتر ميزنن مثلا تو المپيك چين تيم ملي برزيل دفاع چپش كاملا به اين سيستم ميخورد و مسلط بود خيلي قشنگ برا حمله اضافه ميشد حتي مو قعيت گل زني واسه خودش ايجاد ميكرد (البته كار دفاع هاي مدرن هم همين شده اين جوري تعداد حمله ها بيشتر ميشه و سرعت حمله بالاتر ميره و زياد هم نيازي به پاس كاري ندارنولي بيشتر به درد دفاع ها وسط ميخوره ...)
    به علاوه وجود يه بازيكن بين دو هافبك دفاعي و سه مهاجم باعث حفظ فاصله تيم ميشه 1 دوم هم تك هافبك وسط دو بازيكن از پشت حمايتش ميكنن و توپها به راحتي از دست نميره 3ميش ام وقتي 3 تا باريكن روبه روش باشن دفاعهاي حريف زمان بيشتر ي رو لازم دارن تا مهارش كنن اين يعني تك هافبكه زمان بيشتر رو تصميم گيريهاش داره ...تو اين سيستم مهاجمهاي كنار منتظر توپ نيستند و به عمق ميرن اينجوري هم از مدافعان كناري دور ميشن هم برتري عددي دارن و چون دفاع ها هم وظيفه تغذيه بازيكنا رو از كنار به عهده دارن بنابراين تيم در حمله مطلق به سر ميبره و پرسپوليس هم با اين بازيكنا و هافكي مثل كريمي و مهاجهي مثل نوروزيها واولادي كه حركات تو عمق دارن مناسبه فشنگ و نوري هم گزينه هاي هافبك عقب يا جلو ... اين ماست خيار مال هافبك دفاعي نيست
    البته تو تيم ملي هم ميشه اينو پياده كرد ولي متاسفانه هيج وقت بازيكناي مناسبي واسه اين جور پستها انتخاب نميشنهمش اين غلومو ميزاشت
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

13. 9 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadred نمایش پست ها
    ترکیب قشنگی چیدی .امامن با چند تاش موافق نیستم البته بی ادبی نباشه نظر شخصی بندس.
    1.محمد به درد نمیخوره فکر میکنم مهدوی کیای با تجربه وزن تیم رو بالا میبره
    2.تکلیف شیث با خودش و تیم مشخص نیست
    3.فکر میکنم سبک و پست بازی نوری و کریمی شبیه هم و به دلیل توانایی بسیار بالای کریمی نوری محو میشه
    بر عكس نوري و كريمي چون شبيه هم بازي ميكنند كنار هم ميتونن كولاك كنندمن با تركيب 4-2-3-1 موافقم
    اين سه نفر ميتونن نوري و كريمي و نوروزي باشند و جلوشون يه فوروارد مثل اولادي قرار بگيره..

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero نمایش پست ها
    برای دفاع چپ هم حضور اشجاری میتونه خیلی بهمون کمکم کنه !
    زندی تا حالا من ندیدم کسی حرف از آوردنش به پرسپولیس بزنه و اگر استیلی سرمربی بشه به حول و قوه الهی با توجه به درگیری هایی که توی استیل داشتند فک نکنم بخوتاد زندی رو پرسپولیسی کنه !
    ا

پرسپوليس هنوز اونقدر بدبخت نشده كه اشجاري بياد كمكش كنه..
    با بازي افتضاحش بايد بره دسته يك بازي كنه..

ali
    only
    karimi

15. 9 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531

منم ميگم زوج علي كريمي و ممد نوري امسال مي تونه هر حريفي رو نابود كنه .البته اگر با تعصب بازي كنند و همچنين فوروارد مكمل مناسبي هم داشته باشند كه مثل محسن خليلي سابق فقط 4چوب رو بشناسه و تك ضربه بزنه

موافق پيوستن رحمتي نيستم . داره با همه تيمها مذاكره مي كنه تا ببينه كي بيشتر پول ميده .قبلا هم سابقه بازي تو تيم 6تاييها رو داره .بنابراين چنين بازيكن پولكي لياقت پيراهن سرخ پرسپوليس رو نداره . حقيقي هم حيف ميشه

فعلا فقط با اومدن علي كريمي خيالم راحت شده كه بزرگترين مشكل تيم فصل قبلمون يعني نداشتن شخصيت تيمي حل شد . حالا هم تيم راحت تر به هارموني مي رسه هم حريفان نوع لرزششون فرق مي كنه

فعلا از كاراي علي دايي دارم شاخ در ميارم . هزار بار اعلام كرد حاضر نيست با كاشاني كار كنه ولي تا ديد كاشاني ابقا شد سريع برنامه داده و حالام يكي رو مي خواد بفرسته واس تشريح !
    رو داشتنم حدي داره بخدا

17. 7 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

منم ميگم زوج علي كريمي و ممد نوري امسال مي تونه هر حريفي رو نابود كنه .البته اگر با تعصب بازي كنند و همچنين فوروارد مكمل مناسبي هم داشته باشند كه مثل محسن خليلي سابق فقط 4چوب رو بشناسه و تك ضربه بزنه

موافق پيوستن رحمتي نيستم . داره با همه تيمها مذاكره مي كنه تا ببينه كي بيشتر پول ميده .قبلا هم سابقه بازي تو تيم 6تاييها رو داره .بنابراين چنين بازيكن پولكي لياقت پيراهن سرخ پرسپوليس رو نداره . حقيقي هم حيف ميشه

فعلا فقط با اومدن علي كريمي خيالم راحت شده كه بزرگترين مشكل تيم فصل قبلمون يعني نداشتن شخصيت تيمي حل شد . حالا هم تيم راحت تر به هارموني مي رسه هم حريفان نوع لرزششون فرق مي كنه

فعلا از كاراي علي دايي دارم شاخ در ميارم . هزار بار اعلام كرد حاضر نيست با كاشاني كار كنه ولي تا ديد كاشاني ابقا شد سريع برنامه داده و حالام يكي رو مي خواد بفرسته واس تشريح !
    رو داشتنم حدي داره بخدا
    منم باهات موافقم

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

19. 7 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کاپلو&آنجلوتی
    بازیکن محبوب
    1.*جرارد*2.رونالدو دلیما3.کاکا

ItaliaPersepolisMilan

تشکر ها
    89
    تشکر شده 298 در 67 پست

[QUOTE=nobody11;40739]بر عكس نوري و كريمي چون شبيه هم بازي ميكنند كنار هم ميتونن كولاك كنندمن با تركيب 4-2-3-1 موافقم
    اين سه نفر ميتونن نوري و كريمي و نوروزي باشند و جلوشون يه فوروارد مثل اولادي قرار بگيره..

برای نظر شما ارزش خاصی قائلم اما اگه یادت باشه باقری و کاویانپور هم همینطور بودن که کریم به خط دفاع رفت همچنین تا حالا دیدید جرارد ولمپارد کنار هم باشن معمولا یکی رو دفاعی و یک یرو هجومی میزارن ولی نوری توانایی دفاعی نداره و سه بازی کنی که تو ترکیب مد نظر شما پشت مهاجم قرار میگیرن بازیکنای دو سمت باید خصوصیات مهاجمان سریع را داشته باشند به هر حال قصد بی ادبی نداشتم و نظر شخصی بنده بود و امیدوارم همه این بازیکنا بتونن به پرسپولیس ما کمک کنند.
    ویرایش توسط mohammadred : 06-19-2011 در ساعت 14:06

21. 6 کاربر از پست مفید mohammadred تشکر کرده اند .

صفحه 7 از 193 نخستنخست ... 567891757107 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)