اینم یه عکس ازپسر دنیس برگکمپ
اینم یه عکس ازپسر دنیس برگکمپ
خب دوستان
این روزا خبرایی هست دربارهی پیوستن پودولسکی از لیگ المان به انگلستان در تابستان .
به نظر من که بازیکن خوبیه و خیلی میتونه برای ما مفید واقع بشه
چون واقعا فان پرسی تنهاست در خط حمله و به نظر من امدن یک مهاجم دیگه خیلی میتونه به ما کمک کنه
یه روز خوب میاد ...
اره احتمالا همین امروز فرداست که پودولسکی رو با پیراهن ارسنال ببینم ... بازیکن خیلی خوبیه و کلا خودشو خوب با شرایط وقف میده و اینو تو چند باشگاهی هم که بازی کرده نشون داده ولی حیف که دیر اومد کاش اول فصل میومد یا نیم فصل دوم ولی خوب به نظرم بهترین گدینه پودولسکی بود و من کلا بازیشو خیلی قبول دارم و در کل این خرید اولین خرید ارسنال 2012 محسوب میشه و امیدوارم با خریدهای خوب دیگمون فصل بعدو به همه بتوپیم![]()
موافقم ون پرسی نیاز به یه مکمل خوب داره اما بازیش خیلی شبیه ون پرسیه البته نمونه ضعیف شدش
هر چند با اومدنش موافقم اما با اومدن یه بازیکن باسبک یکم متفاوت تر موافق ترم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم تبريك ميگم
برد به موقعي بود
الان آرسنال 4 رمه و 4 امتياز تا تات داره حتي اگه هم امتياز تاتنهام بشيم تفاضل گل ها هم خوبه و قابل جبرانه
گرفتن 4 امتياز شدنيه !
امسال آرسنال سوم ليگ برتر ميشه
متاسفانه بازي رو وقت نكردم ببينم
شبكه 3 هم كه يه بار بازي هاي آرسنال رو ميزاره من نميبينم به ما نيمده بازيهاي آرسنال رو از شبكه3 ببينيم
درباره ي بازي نميتونم هيچ نظري بدم
آرتتا هم كه زدن كشتن !فك كنم دومين باره بازيكنهاي آرسنال رو اينقد رفجيع بي هوش ميكنن !مثه آدم بازي نمكنن
فرت و فرت بازيكن مصدوم صادر ميشه....
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط GOLL : 03-05-2012 در ساعت 00:35
امیدوارم لااقل 4.4 مساوی بشه و تو پنالتی ارسنال ببره.دلم لک زده برا شگفتی.
ولی ایکاش دیگه تو این بازی به این کوژیلنی ستون پنجم دیگه بازی نده.خیلی لزش بدم میاد نمیدونم شاید زاتیه.
به هرحال این گل به خودی برای هر بازیکنی پیش میاد ...لطفا زود قضاوت نکنید ... بیچاره تو این فصل 4 تا گل زده / و 2 تاش 3 امتیازی بود و باعث برد شد که بنظرم برای یه مدافع امار خوبیه ... اینا رو کسی نمیبینه و میاد میگید گل به خودی زد ... حالا تو انقدر بگو میره تا اخر اینم میپرهاااا...
ویرایش توسط Mohammad : 03-05-2012 در ساعت 15:43
یکی باید اینو بگیرهبه نظرم که اگه بتونیم زلاتان رو مهار کنیم کاری که بازی رفت تو انجام دادنش عاجز بودیم کارمون خیلی راحتره ... تقریبا زلاتان اونا مثل ون پرسی ما تو تیم عمل میکنه و اگه بتونیم اینو مهار کنیم مطمئا باشید تو این بازی گل بخور نیستیم ... البته اگه باز هم اشتباه بچه گانه ای انجام ندیم
..... منم امیدوارم به برد پرگل ... فقط خدا کنه خوش شانس باشیم و توپ هامون تو گل بره ... کلا آرسنال بلده چطور بازی باخته رو ببره
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)