امیدوارم بازیه خوبی باشه
نه ما اماده بازی هستیم نه شما اینو که قبول دارید هر دوتا تیم مصدوم زیاد دارن
امشب بازیه واقعیه دو تیم رو نمیتونیم ببینیم
امیدوارم بازیه خوبی باشه
نه ما اماده بازی هستیم نه شما اینو که قبول دارید هر دوتا تیم مصدوم زیاد دارن
امشب بازیه واقعیه دو تیم رو نمیتونیم ببینیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Milan back to the era Avjt
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
بچه ها من از زلاتان میترسم امشب گل بزنه
همونجور که ونگر گفته
اخه سال 2010 هم زلاتان دو بار با پیراهن بارسلونا به ما گل زد و ما حذف شدیم
امسال هم که زلاتان تو روز های اوج خودشه
اگه بتونیم خوب زلاتان رو کنترل کنیم کارشون تمومه![]()
یه روز خوب میاد ...
Link 0nline
Ac Milan vs Arsenal
( February 15 ) ( Champions League )
ویرایش توسط Mohammad : 02-16-2012 در ساعت 00:01
نه یکی نه دوتا یه باره 4 تا.
عجب فیلمی بود دیشب تا گل سومو ارسنال خورد تلویزیونو خاموش کردم.
عجب فیلمی بود.
یووه مساوی کرد.
ارسنال باخت.
الان شانس اوردم کسی نیست تا مسخرم کنه.
از بس همه گفتند میلان من گفتم ارسنال.
ولی به جهنم ایشالا با خوش خیالی بازی برگشت.
من تازه از کما خارج شدم دیشب برای اولین بار وسط فوتبال که یه طرفش آرسنال بود چرت میزدم![]()
واقعا باخت بدی بود و این تیمی که من دیشب دیدم در حد و اندازهای ارسنال بازی نکرد ـــ گلهای که خوردیم کاملا رو اشتباه دفامون و بی تجربگی بازیکنهامون بود ــ ولی خوب فوتبال همینه و دیشب روی بدش رو به ما نشون داد ما نباید نامید بشیم و روحیمونو ازدست بدیم ــ تو این بازی بعد از گل اولی که خوردیم تیم از هم پاشید و بازیکنامون خیلی زود روحیشونو از دست دادن و همین باعث شد که بازی رو به میلان بدیم ــ به هرحال امیدوارم که بازی برگشت میلانو به توپ ببندیم و اگرم صعود نکردیم باید توی بازی برگشت نشون بدیم که اون باخت فقط یه اتفاق بوده ــهیچ چیز غیر قابل شدن نیست![]()
هفته ها بود که منتظر این بازی بودیم و برای این بازی لحظه شماری میکردیم
اما این حقمون نبود
ونگر خوب جوابمونو داد
به هر حال به عنوان یه ارسنالی هنوز هم امیدوارم به صعود
باید 5 بر 0 ببریم تا صعود کنیم
اون ژوروی ابله اگه یه پنالتی به میلان نمیداد الان بازی برگشتو باید 4 بر 0 میبردیم تا صعود کنیم
![]()
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)