داداش ما به این محروم ها و مصدوم ها عادت کردم
میبریم ولی نتیجش رو نمیدونم
داداش ما به این محروم ها و مصدوم ها عادت کردم
میبریم ولی نتیجش رو نمیدونم
سلام به دوستان ارسنالی
به تنها تیمی که فکر نمیکردم بخوریم ارسنال بود
زیبا ترین بازی چمپونز میشه
موفق باشید
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
بچه ها نظر شما در مورد فروش آرشاوین چیه !!!!
آرسن ونگر بازيکن روس آرسنال آندره آرشاوين را در فهرست فروش ماه ژانويه گذاشته و آماده است پيشنهادهاي تيم هاي علاقمند به او را بشنود
من که اصلا موافق نیستم ارشاوین بازیکنه خیلی خوب و کاملیه هر چند الان در دوران بدی بسر میبره اما ونگر میتونه اونو به شرایطه ارمانی برگردونه و دوباره به یه بازیکنه خیلی اماده تبدیلش کنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ارسنال ارشاوین رو ساخت
اون به این تیم مدیونه اگه بره افت میکنه مثل فلامینی
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
آرشاوین درسته یه خورده افت کرده اما فروش اون اصلا کار درستی نیس اگه آرشاوین یه خورده از نظر روحی تقویت بشه و بازی بیشتر گیرش بیاد به آرشاوین دوسال پیش بر می گرده و خیلی می تونه به درد تیم بخوره
آرشاوین آماده خودش یه تیمه من که با فروشش به شدت مخالفم
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثل اینکه ونگر امسال می خواد تو ژانویه حسابی ولخرجی کنه و هر طوری هست می خواد پودولسکی و گوتزه رو بگیره این خبر خیلی خوبی واسه هوادارا می تونه باشه اگه ای دو به تیم اضافه شن قدرت هجومی آرسنال چند برابر میشه و فشار روی فن پرسیم کم میشه.
من که به خرید این دو بازیکن خیلی خوش بینم .
فک کن گوتزه و پودولسکی کنار رابین چه جوابی میده می تونیم همه تیمارو درو کنیم
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
فقط میتونم بگم ونگر با این کارش داره اشتباهش در فروش پیکه رو تکرار میکنه . و جز پشیمونی چیزی براش نداره
آرشاوین بازیکن کوچیکی نیست / فقط باید ونگر به او اعتماد کنه
این اشتباه که به خاطر خرید یکی دو بازیکن حاضره که آرشاوین رو بفروشه
لینک آنلاین بازی
استون ویلا - آرسنال :
برد آرسنال مقابل استون ویلا رو به همه ی توپچی ها تبریک میگم
واقعا آرسنال زیبا بازی کرد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)