[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازم گلی به گوشه جمال شما ...
آخه اطلاع رسانی چیه ؟!!
شما که همیشه میومدین یه سری به حرفهای خودمونی میزدین ! از وقتی اون بسته شد باید منتظر یه تایپیک جدید میبودین که شد بهارستان !
خیلی رو عنوانش فک کردم ولی به این مغز نارسم چیزی بهتر از عنوان " بهارستان " نیومد !
پ . ن : یه مدت رگباری امتحان دارم ... نمیدونم چه خاکی به یرم بریزم ! در کل اصلا آدم درس بخونی نیستم ! لین ترم هم داره میره قاطی باقالیا ...![]()
به ببببببببببه سلام داش الکس کجایی عمو نیستی؟؟؟؟؟![]()
سرم شلوغه .. امتحانات پدرمو در آورده ! احتمالا یه مدت 9، 10 روزه غیبت داشته باشم بعد از اون ایشالله حسابی در خدمت خواهیم بود !![]()
خدا از زبونت بشنوه ... همه درسا رو نمیخوام پاس کنم فقط این امتحان یکشنبه رو پاس کنم کلامو میندازم هوا ... حدود 15 واحد در گرو همین امتحانه !ایشااله که همه درساتو پاس میکنی (فقط خدا نکرده شوت نکنی ها..!!!!) و با روحیه عالی برمیگردی تو دربی و همینجا تو بهارستان میبینمت
===========
پ . ن : این مهرداد هم به قول مهدی گل فقط بلده فرت و فرت تشکر بذاره ... بیا لااقل بگو هوای شهرتون چطوره ؟!!! بارون میاد ؟!! خلاصه یه بهونه ای پیدا کن یه دو کلمه حرف بزن !
بابا خب چی بگم بحث غیر تخصصیه!!!
من که اصلا حوصله درس خوندنو ندارم یعنی حسش نیس. جالبه شنبه هم امتحان دارم.هیچی هم بلد نیستم.
1ماهه هی امروز فردا میکنم ولی هنوز که هنوزه چیزی نخوندم. خیر سرمون امروز اومدیم دفتر آندیکاتوررو یه ورقی بزنیم.همون صفحه اول رو ورق نزده این دوستان ناباب اومدن دنبالم گفتن بریم مسابقس.منم که دیگه نمیتونستم نه بیارم.
حالا بگذریم امشب که نشد خیلی خستم. به امید خدا از فردا شروع میکنم
!!! No Totti No Party
شکر خدا امتحانای من همین امروز دیگه تقریبا تموم شدفقط 5 تیر امتحان کتبی تربیت بدنی دارم برنامه ی امتحانی من رو داشته باشید
سه شنبه 24 خرداد ریاضی 1 ساعت 8:00
سه شنبه 24 خرداد اخلاق اسلامی ساعت 10:30
امروز بعد از اینکه اخلاق رو هم امتحان دادم دیگه مغزم رسما برای پنج شش ساعت انگار از کار افتاد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)