Design & Developed BY Patira

صفحه 112 از 112 نخستنخست ... 1262102110111112
نمایش نتایج: از شماره 1,111 تا 1,120 , از مجموع 1120

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

برآورد مایکل کریک از پیشرفتهای داوید د هئا مایکل کریک احساس میکنم که داوید د هئا در حال پیشرفت است و تمام مدت در برابر تیم بارسلونا نمایش برجسته ای داشت.
    مایکل کریک در گفتگو با شبکه MUTV، در این باره توضیح داد:" داوید د هئا تنها در دریافت توپ بهتر شده و ما میدانستیم که او چنین خواهد بود. سرمربی اعتقاد زیادی به او نشان داده و او قوی و قوی تر شده. توزیع توپ او فوق العاده است و او در این زمان سیوهای خوبی دارد و من اطمینان دارم که او به انجام این کار ادامه خواهد داد".
    به لحاظ عملکرد خودش، مایکل کریک برای کمک به دفاع راضیست و احساس میکند قبل از بازی افتتاحیه لیگ برتر در تاربخ 20 آگوست در برابر تیم اورتون کاملاً آماده است.
    هنگامی که از او در مورد بازی در مرکز خط دفاعی سؤال شد، او چنین پاسخ داد:" معمولاً این اتفاق کمی بیشتر این روزها رخ میدهد. در حال حاضر این سومین بار در پیش فصل است اما این کار خوبی برای ما بوده و برای بازی صحیح در مقابل حریفان واقعاً خوب بوده است. 45 دقیقه برای من خوب بود. من تا به حال 4 مسابقه داشته ام و در حال حاضر یک نیمه از یک مسابقه پس این زمان زیادی برای مسلط شدن من است. من واقعاً حس خوبی دارم. هنوز 10 روز تا شروع فصل باقی مانده و این زمان کافی برای تکان بیشتر برخی از چیزهاست، به طوری که برای بازی با تیم اورتون آماده باشم".
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 4 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

سهام منچستريونايتد در بورس نيويورک

سهام باشگاه منچستريونايتد به بورس نيويورک منتقل شد.

آورام و جوئل گليزر به همراه ديويد گيل، مدير اجرايي باشگاه پيش از آنکه عرضه سهام منچستريونايتد در بورس نيويورک آغاز شود، با چهره‌هايي خندان از اين ماجرا ياد مي‌کردند و از اينکه افتخار چنين کاري به آنها داده شده ابراز رضايت مي‌کردند ولي اوضاع آن طور که آنها پيش بيني مي‌کردند پيش نرفت.

16.7ميليون سهم از سهام اين باشگاه که معادل 10 درصد کل سهام منچستريونايتد است با قيمت هر سهم 11.5 يورو در بازار بورس عرضه شد. فروش اين سهام مي‌تواند 1.9 ميليارد يورو به حساب اين باشگاه واريز کند و يونايتد را به بزرگترين و با ارزش‌ترين باشگاه ورزشي تبديل کند. بدين ترتيب آنها بالاتر از رئال مادريد، باشگاه بيس بال نيويورک يانکيز و باشگاه هاکي دالاس کاوبويز قرار خواهند گرفت.

به گزارش فارس در هر حال سران باشگاه اميدوار بودند بتوانند سهامشان را با مبلغ بالاتري به فروش برسانند. 13 تا 16 يورو مبلغ هر سهم مبلغي بود که سران يونايتد اميدواري زيادي به آن داشتند تا بتوانند 2.7 ميليارد يورو وارد باشگاه کنند. خانواده گليزر که در سال 2005 منچستريونايتد را به مبلغ يک ميليارد يورو خريدند، پيش از اين قصد داشتند سهام اين باشگاه را در بورس هنگ کنگ و سنگاپور نيز به فروش برسانند ولي به دليل عدم حمايت از آنها،‌ از اين کار منصرف شدند.

بخشي از پولي که از فروش سهام بدست خواهد آمد، صرف پرداخت بدهي 556 ميليون يورويي باشگاه خواهد شد ولي بيشتر آن به جيب خانواده گليزر خواهد رفت. آنها درگيري‌هاي زيادي با برخي گروه‌هاي هواداري در منچستر دارند که خواهان خروج گليزرها از منچستريونايتد شده‌اند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 5 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

دويد گيل به هواداران قول داده که انها شاهد سرمايه گذاری بيشتر در تيم با وجود شروعی ضعيف در معاملات باشگاه خواهند بود.
    سهام باشگاه در روز جمعه در بازار بورس نيو يورک فروخته شد،و باشگاه بيشتر از 150 ميليون پوند کسب در آمد کرد،هرچند نصف اين مبلغ توسط خانواده گليزر ها به جیب زده شده است.
    هواداران از تصميم گليزر ها برای برداشتن 75 ميليون پوند از ان چيزی که يونايتد کسب کرده ناراحت هستند،که 75 ميليون پوند ديگر را برای کمک به پرداخت قرض های باشگاه استفاده خواهند کرد.
    گيل هم اکنون به دفاع از مالکان باشگاه پرداخته و به هواداران گفته با وجود شروع نااميد کننده در تجارت باشگاه ميتوانند در انتظار سرمايه گذاری بيشتر برای تيم باشند.
    گيل در اينباره گفت:"سطح بدهی که ما در باشگاه از زمانی که انها مالک شده اند داشته ايم بطور جدی روی چيزی که ما بعنوان يک تيم انجام داده ايم تأثير نداشته است."
    "ما چهار بار قهرمان ليگ برتر شده ايم،سه بار در فينال رقابتهای قهرمانان اروپا حضور داشته ايم،و موفقيت مداوم و مستمر در زمين مسابقه داشته ايم."
    "ما کاملاً در ميکنيم و مالکين هم کاملاً درک ميکنند که هر انچه در زمين مسابقه رخ دهد برای ما بسيار مهم است و ما اطمينان حاصل خواهيم کرد که سرمايه کافی برای سرمايه گذاری کردن روی تيم وجود داشته باشد."
    10 درصد سهام(پول گذاشته شده در بازار بورس) باشگاه انتظار ميرفت که پول بيشتری را از انچه در ابتدا بالا برد،افزایش دهد .با معامله سهام به مبلغ 14 دلار،بهائی کمتر از مبلغ 16 تا 20 دلاری که يونايتد انتظارش را میکشید.

6. 4 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

گلزني کاگاوا و برد شياطين سرخ

منچستريونايتد اردوي پيش فصلش را با برد هيجان انگيز 3-4 مقابل هانوفر به پايان رساند.

قرمزپوشان ديشب در ديداري دوستانه در آلمان به ميدان رفتند و بعد از گلهاي آرتور سبيچ ، کريم حاجي و محمد عبدالله با نتيجه 1-3 از حريف عقب افتادند. اين درحالي بود که خاوير ارناندس اول گل ميزان را بايک گل پاسخ داده بود.

گل آرتور سوبيچ در دقيقه 25 از راه رسيده بود و خاوير ارناندس در دقيقه 31 بازي را مساوي کرد تا نيمه اول با همين نتيجه به اتمام برسد. گلهاي حاجي در دقيقه 49 و محمد عبدالله (66) تيم ميزبان را پيش انداختند و روني در دقيقه 69 از روي ضربه ايستگاهي و در دقيقه 82 از روي نقطه پنالتي گلزني کردند. گل پيروزي بخش يونايتد هم دردقيقه 85 بازي توسط شينجي کاگاوا به ثمر رسيد.

در ادامه بازي وين روني از روي يک ضربه آزاد براي تيمش گلزني کرد و بعد هم يک پنالتي را مبدل به گل کرد تا درنهايت شينجي کاگاوا گل پيروزي بخش تيمش را به ثمر برساند.

فرگوسن در اين بازي ترکيبي تهاجمي را به ميدان فرستاده بود و کاگاوا،روني، ارناندس ، اشلي يانگ و ناني هم در ترکيب اصلي تيمشان بودند.

بعد از گل کاگاوا، شياطين سرخ اين فرصت را داشتند تا گلهاي بيشتري را به ثمر برسانند ولي بازي با همين نتيجه به اتمام رسيد.

8. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

وین رونی راضی از فورم تیم منچستر یونایتد با از دور نمایان شدن بزرگی فصل جدید، وین رونی احساس میکند آمار گلزنی تیم منچستر یونایتد در موقع مناسبیست.
    وین رونی پس از بازی با تیم هانوفر 96 در مصاحبه با شبکه MUTV، این باره توضیح داد:" این یک پایان در زمان پایانی بود. ما احتمالاً کمی درهم و برهم بودیم و میتوانستیم بهتر دفاع کنیم، اما من فکر میکنم در برخی از اوقات بازی عالی بود، یک ارتباط عالی در بازی بین ما. خوشبختانه ما 4 گل به ثمر رساندیم، در زمانی که ما احتمالاً این کمبود را در پیش فصل داشتیم و با فصلی که روی به آمدن است، بازی با آنها عالی بود. پیش فصل اندکی متوقف شد و بعداً با بازگشت بازیکنان بین المللی آغاز شد، اما من فکر میکنم شما بازیکنانی را دیدید که در هر بازی بهتر به نظر میرسند. امیدوارم در دوشنبه آینده همه در برابر تیم اورتون آماده باشند، بدیهیست که این دیداری دشوار است".
    پس از به ثمر رساندن 2 گل در آلمان، وین رونی پس از به ثمر رساندن گل پیروزی از روی ضربه ایستگاهی شینجی کاگاوا، و مهاجم انگلیسی با شیوه ملی پوش ژاپنی به واسطه حمله قرمزها تحت تأثیر قرار گرفت.
    وی در انتها در این باره تصریح ساخت:" این عالی بود، واضح است که او بازیکن بسیار باهوشیست و با امثال خودم، چیچاریتو، تام کلورلی و...در اینجا بازیکنانی وجود دارند که قادر به گرفتن توپ و ارتباط برقرار کردن در بازی هستند و این امشب وجود داشت".

.mufctalk.

10. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

گراهام: جام قهرماني در منچستر خواهد ماند

جورج گراهام، سرمربي سابق آرسنال و تاتنهام، اعلام کرد جام قهرماني رقابت هاي فصل جديد ليگ برتر در منچستر خواهد ماند.

اين مربي 67 ساله معتقد است قدرت بالاي تيم مانچيني و همچنين تجربه تيم فرگوسن اين دو تيم را به مدعيان اصلي قهرماني در ليگ برتر تبديل کرده است.

او در گفتگو با ساندي ميرر گفت:" من احساس مي کنم جام قهرماني در منچستر خواهد ماند. سيتي هنوز خريد گران قيمتي انجام نداده اما وقتي به فهرست اين تيم نگاه مي کنيد، اين سوال پيش مي آيد که آيا آنها واقعا نيازي به خريد دارند؟

داويد سيلوا و سرخيو آگوئرو بازيکناني در کلاس جهاني هستند؛ ضمن اينکه آنها کارلوس تبس را نيز در اختيار دارند. جو هارت آخرين نفر يک خط دفاعي سازمان يافته است؛ علاوه بر اين، آنها يک خط مياني قدرتمند نيز دارند.

منچستريونايتد؟ آنها نياز به تقويت دارند و فکر مي کنم فرگوسن اين را مي داند.

البته آنها همچنان وين روني، دلي ولبک و خاوير ارناندز را دارند و همين طور اشلي يانگ و ناني. آنها بازيکنان بزرگي هستند."

گراهام در فصل هاي 89-1988 و 91-1990 با آرسنال قهرمان ليگ برتر شد اما توپچي ها را در فصل پيش رو مدعي قهرماني نمي داند.

" آرسنال يکي از مدعيان قرار گرفتن در جمع چهار تيم بالاي جدول است. قبلا هم گفتم که سانتي کاسورلا خريد بسيار خوبي است. ضمن اينکه آنها اليويه ژيرو و لوکاس پودولسکي را در اختيار دارند.

سازگار شدن با فوتبال انگليس براي پودولسکي دشوار نيست زيرا او در آلمان بازي کرده که فوتبالي شبيه به انگليس دارد. اما کار براي ژيرو دشوارتر است زيرا فوتبال فرانسه به اندازه انگليس درگيرانه نيست."

12. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

manutd لحظه لحظه با منچستر یونایتد

پارک بعد از تمدید قرار داد, اوبرتان بعد از جدایی , جان تری از قهرمانی منچستر می گوید.
    با این بخش همراه باشید.

خبر رسمی: پارک جی سونگ تا سال 2013 با یونایتد تمدید کرد
    ستاره کره ای دست کم تا دو سال دیگر در اولدترافورد خواهد ماند
    پارک جی سونگ، ستاره خط میانی باشگاه منچستریونایتد با تمدید قراردادش تا دو سال دیگر، دست کم تاسال 2013 دراولدترافورد خواهد ماند

بدین ترتیب این ستاره کره ای با امضای این قرارداد دست کم برای مدت 8 سال در اولدترافورد ماندگار خواهد شد. او در سال 2005 از پی اس وی آیندهوون به یونایتد پیوسته یود
    پارک در شش سال حضورش در اولدترافورد در 177 بازی برای یونایتد به میدان رفت و24 گل به ثمر رساند

کاپیتان سابق تیم ملی کره جنوبی تجربه قهرمانی با یونایتد در لیگ برتر، لیگ قهرمانان اروپا، جام جهانی باشگاه ها و لیگ کاپ را هم داشته است

سرالکس فرگوسن در صحبتهایی دراین رابطه به وب سایت رسمی باشگاه یونایتد گفت:« جی در طول سالهای اخیر بازیکن مهمی برای ما بوده است. او توانایی ها وانرژی زیادی دارد و در فصلهای اخیر گلهای مهمی را در بازیهای بزرگ برای تیم به ثمر رسانده. پارک یکی از اعضای محبوب تیم است وتجربیاتش در سطح ملی و بین المللی برای بازیکنان جوانتر بسیار ارزشمند خواهد بود.»
    خود پارک هم درمورد تمدید قراردادش با یونایتد گفت:« من از هر دقیقه حضورم در یونایتد لذت برم و بسیار خوشحالم که در ماه های اخیر عضو یونایتد بوده ام. امیدوارم تا بتوانم همچنان برای این تیم بازی کنم.»

هافبک کناری یونایتد به نیوکاسل پیوست
    باشگاه نیوکاسل گابریل اوبرتان را با قراردادی 5 ساله از منچستریونایتد به خدمت گرفت.

اوبرتان 22 ساله در سال 2009 از بوردو به یونایتد پیوست اما در این مدت تنها 4 بار از ابتدا برای این تیم به میدان رفت و اکنون تیم خود را تغییر دارد.

او در گفتگو با وب سایت باشگاه نیوکاسل گفت:" با چند نفر از دوستانم قبل از پیوستن به نیوکاسل مشورت کردم. نیوکاتسل باشگاه بزرگی است که پیشینه بسیار خوبی دارد. نیاز داشتم به باشگاه بپیوندم که بیشتر در آن فرصت بازی پیدا کنم."

"می دانم برای اینکه بتوانم در هر بازی برای نیوکاسل به میدان بروم کار آسانی در پیش ندارم. اما می خواستم شروعی دوباره در فوتبالم ایجاد کنم. از پیوستن به نیوکاسل بسیار خوشحالم و امیدوارم بتوانم برای این تیم مفید باشم."

اوبرتان اکنون جمع فرانسوی های نیوکاسل را عدد 5 رساند. حاتم بن عرفا، یوهان کابایه، سیلوین ماروو و مهدی عابید دیگر بازیکنان فرانسوی نیوکاسل هستند.

جان تری: از دیدن قهرمانی منچستریونایتد واقعا ناراحت شدم
    کاپیتان آبی ها همچنین تایید کرد که تحت تاثیر انگیزه شیاطین سرخ و سر مربی شان، سر الکس فرگوسن، برای دستیابی به همه جام های ممکن قرار گرفته است.
    جان تری، کاپیتان چلسی، اعلام کرد دیدن قهرمانی منچستریونایتد در رقابت های فصل قبل لیگ برتر موجب ناراحتی او و هم تیمی هایش شده است.

کاپیتان آبی ها همچنین تایید کرد که تحت تاثیر انگیزه شیاطین سرخ و سر مربی شان، سر الکس فرگوسن، برای دستیابی به همه جام های ممکن قرار گرفته است.

این مدافع ملی پوش انگلیسی امیدوار است بار دیگر با چلسی قهرمان لیگ برتر شود و حکمرانی شیاطین سرخ در جزیره پایان دهد.

او در گفتگو با اسکای اسپورت نیوز گفت:" همه ما کیفیت بالای آنها و شور شوقی که برای رسیدن به جام های بیشتر دارند را دیدیم.
    دیدن این همه شور و شوق واقعا من را تحت تاثیر قرار داد. آنها 20 سال است که در اوج قرار دارند اما ما مدام در حال ازمون و خطا هستیم.

هنوز از دیدن قهرمانی آنها در رقابت های فصل قبل، ناراحتم. می خواهم این فصل تمام تلاشم را بکنم تا جام را به چنگ بیاوریم."

تری معتقد است لیگ برتر هر سال پیشرفت می کند و هر فصل تیم های بیشتری در جمع مدعیان قهرمانی حضور دارند.

" این رقابت ها هر سال بهتر می شود، بازیکنان قوی تر می شوند و مربیان به دنبال اهداف بزرگتری هستند. من نگران تیم های زیادی هستم. همه تیم ها در حال تقویت خودشان هستند. منچستریونایتد و منچسترسیتی بازیکنان خوبی به خدمت گرفته اند و لیورپول نیز بسیار بهتر شده است.

مثل چند فصل اخیر فقط یکی دو تیم مدعی قهرمانی نیستند. 6 یا 7 تیم هستند که این فصل می توانند قهرمان شوند."

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

14. 3 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

manutd به مناسبت آغاز فصل جدید لیگ برتر انگلیس؛ هیجان دوباره در جزیره

بی تردید رقابت قهرمانی در لیگ برتر این فصل، فشرده تر و جذاب تر از چند فصل اخیر خواهد بود.

Getty Images

سایت گل- رقابت های فصل جدید لیگ برتر انگلیس از امروز آغاز خواهد شد تا بار دیگر تب و تاب فوتبال، جزیره را فرا بگیرد. هرچند دیدارهای هفته اول تا اندازه ای تحت تاثیر حوادث اخیر لندن قرار گرفت اما اتحادیه فوتبال انگلیس ترجیح داد به جز دیدار تاتنهام و اورتون که برگزاری آن تقریبا غیرممکن بود، سایر دیدارها را طبق برنامه برگزار کند تا "جذاب ترین لیگ دنیا" بدون مشکل آغاز شود.
    بی تردید رقابت قهرمانی در لیگ برتر این فصل، فشرده تر و جذاب تر از چند فصل اخیر خواهد بود. علاوه بر "بیگ فور" که مانند همیشه مدعیان اصلی قهرمانی هستند، تیم های منچسترسیتی و تاتنهام نیز با اهدافی جاه طلبانه تر از همیشه فصل جدید را آغاز خواهند کرد. اگر این دو تیم تا فصل پیش برای قرار گرفتن در جمع چهار تیم بالای جدول تلاش می کردند، در این فصل به مکان های بالاتری در جدول فکر می کنند؛ به ویژه منچستر سیتی که با خریدهایی که انجام داده- و البته هنوز هم تمام نشده- می تواند رقیبی جدی برای همه مدعیان قهرمانی باشد.

تجربه چلسی از فصل پیش ثابت کرد که پیش بینی قهرمان این رقابت ها حتی تا پایان هفته دهم نیز دشوار و البته ساده انگارانه است. آبی ها رقابت های فصل قبل را بسیار خوب آغاز و حتی در مقطعی فاصله ای 10 امتیازی با رقبا ایجاد کردند اما مصدومیت چند چهره کلیدی و افت ناگهانی تیم آنچلوتی، همه چیز را به هم ریخت و در نهایت منچستریونایتد برای نوزدهمین بار فاتح بزرگترین لیگ جزیره شد. در اینجا وضعیت مدعیان اصلی رقابت های این فصل را با هم مرور می کنیم:
    منچستریونایتد: شاگردان فرگوسن علی رغم از دست دادن چند چهره کلیدی فصل گذشته شان، باز هم مدعی اصلی قهرمانی هستند. در واقع تا زمانی که سرمربی اسکاتلندی الدترافورد را ترک نکند، این شرایط پا برجا خواهد ماند. البته آنها در تابستان خریدهای خوبی انجام دادند. داوید دخه آ اگرچه در اولین دیدار رسمی اش برای یونایتدها نمایش چندان درخشانی نداشت، اما در بازی های پیش فصل نشان داد که با کمی تجربه بیشتر می تواند جای خالی فن در سار را پر کند.
    علاوه بر این ستاره های جوان یونایتد مانند فیل جونز و تام کلورلی نمایش های امیدوار کننده ای در دیدارهای پیش فصل داشتند، تا اندازه ای که حتی فابیو کاپلو برای دیدار مقابل هلند کلورلی را به تیم ملی انگلیس دعوت کرد.
    اگر شاگردان فرگوسن بتوانند تداوم فصل پیش را حفظ کنند، رسیدن به قهرمانی شماره 20 کار دشواری نخواهد بود.
    چلسی: فصل جدید برای آبی ها در واقع آغاز دوره ای جدید است. کارلو آنچلوتی در پایان فصل گذشته اخراج شد و آندره ویلاس بواس جای او را گرفت و حالا همه منتظرند تا ببینند یک مربی 33 ساله در تیمی مانند چلسی چه عملکردی می تواند داشته باشد. سرمربی پرتغالی فصل گذشته با پورتو همه جام های ممکن را به دست آورد اما هنوز در مورد موفقیت او در استمفوردبریج تردیدهای زیادی وجود دارد.
    چلسی در بازار نقل و انتقالات خرید قابل توجهی انجام نداد. درواقع آنها که زمانی در بازار نقل و انتقالات بی رقیب بودند، حالا تنها به خریدهای منچسترسیتی و پاری سن ژرمن نگاه می کنند.
    میانگین سنی بالا مهمترین مشکل آبی ها در این فصل است. ضمن اینکه در زمستان رقابت های جام ملت های آفریقا برگزار خواهد شد و چند ستاره اصلی چلسی نمی توانند برای چند هفته تیم شان را همراهی کنند.
    اگر ویلاس بواس چاره مناسبی برای این مشکلات پیدا نکند، تیمش شاید حتی رده دوم فصل قبل را نیز از دست بدهد.
    منچسترسیتی: شاگردان مانچو با قهرمانی در FA Cup و سوم شدن در لیگ برتر فصل گذشته، زنگ خطر را برای همه مدعیان قهرمانی در جزیره به صدا در آوردند. آنها حتی می توانستند نایب قهرمان فصل قبل باشند اما تنها تفاضل کمتر، آنها را پایین تر از چلسی قرار داد. آنها در کامیونیتی شیلد نیز اگرچه مغلوب همشهری نامدارترشان شدند اما نشان دادند که با کمی تجربه و هماهنگی بیشتر، توانایی شکست دادن هر تیمی را دارند.
    خرید گائل کلیشی و سرخیو آگوئرو اگر به سرنوشت خریدهایی مانند آدبایور، روبینیو و کرگ بلیمی دچار نشود، می تواند سیتی را به تیم به مراتب بهتری در این فصل تبدیل کند.
    آرسنال: توپچی ها در آستانه از دست دادن فابرگاس و نصری هستند اما همچنان یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ برتر محسوب می شوند. اگرچه ونگر باز هم خریدهای قابل توجهی انجام نداد اما بازیکنان جوان این تیم از فصل پیش تجربیات زیادی کسب کرده اند و این می تواند در رقابت های این فصل کمک زیادی به آنها بکند. آرسنال به یک مدافع وسط خوب نیاز دارد، مدافعی سرزن که ضعف این تیم روی ضربات آزاد را برطرف کند و بتواند در بازی های حساس به خوبی خط دفاعی تیم را رهبری کند.
    لیورپول: قرمزها در فصل قبل دو نیم فصل متفاوت را پشت سر گذاشتند و هرگز در بین مدعیان قهرمانی حضور نداشتند اما آنها این فصل را با شرایط متفاوتی آغاز خواهند کرد. کنی دالگلیش بعد از اینکه توانست در نیم فصل دوم اعتماد به نفس از دست رفته را به شاگردانش برگرداند، حالا تیمش را به امید کسب اولین قهرمانی در لیگ برتر روانه رقابت ها خواهد کرد. لیورپولی ها خریدهای خوبی انجام داده اند. آنها جوردن هندرسون و چارلی آدام را به آنفیلد بردند و با توجه به خریدهایی که در ژانویه گذشته انجام دادند، می توانند به فصلی کاملا متفاوت امیدوار باشند.
    تاتنهام: بزرگترین دستاورد تاتنهامی در بازار نقل و انتقالات، حفظ کردن ستاره های اصلی شان بود. گرت بیل، لوکا مودریچ، رافائل فن در فارت و آرون لنون در وایت هارت لین ماندند تا هری ردنپ به یک فصل هیجان انگیز دیگر امیدوار باشد. البته صحبت کردن در مورد احتمال قهرمانی تاتنهام شاید خیلی زود باشد اما شاگردان ردنپ می توانند موازنه قدرت در بالای جدول را به هم بزنند.
    www.goal.com

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.

16. 4 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

manutd فرگوسن شخصا به شایعه پیوستن اسنایدربه منچستریونایتدخاتمه داد.

سر الکس فرگوسن: با این بازیکنان جوان نیازی به اسنایدر ندارم.

سرمربی منچستر از بازیکنانش از جمله تام کلورلی ، دنی ولبک ، کریس اسمالینگ ، فیل جونز و دخه آ انتظار دارد که این فصل ارزش خود را اثبات کنند.

فرگوسن پس از آشوب و ناآرامی های انگلیس که باعث شد هفته پراسترسی در این کشور بوجود بیاید ، عنوان کرد که تیمش کیفیت لازم برای قهرمانی در لیگ برتر را دارد.
    سرمربی منچستر از بازیکنانش از جمله تام کلورلی ، دنی ولبک ، کریس اسمالینگ ، فیل جونز و دخه آ انتظار دارد که این فصل ارزش خود را اثبات کنند.
    فرگی هافبک جدیدی بنام پل پوگبا را معرفی کرد و امیدوار است این بازیکن 18 ساله این فصل برای وی مفید باشد.
    الکس فرگوسن در پاسخ به این سوال که آیا هدف شما جذب وسلی اسنایدر است ؟ پاسخ داد : شما هر کسی را که میخواهید میتوانید فراموش کنید ولی من با بازیکنان جوانم خوشحالم .
    بازیکنان باشگاه جوان هستند مساله ای که همیشه باشگاه بر روی آن تاکید داشته است
    اینجا پوگبا هست بازیکنی که نشان از وعده های بزرگ برای ماست باید به او وقت بدهیم او از لحاظ بدنی و ورزشی توانایی خوبی دارد
    تیم منچستر یونایتد توانست باخت 2-0در مقابل همشهری هش را با برد 3بر 2 به پایان ببرد تا نشانی از اطمینان فرگی به بازیکنان جوانش باشد
    حاشیه: اگه اسنایدر به منچستر میومد فوف العاده می شد.دهن منچسترسیتی رو سرویس می کردیم.

18. 3 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

manutd ریوفردیناند: کلورلی رونالدو دوم است.

این روزها که درآستانه ال کلاسیکو هستیم دریافت آخرین خبر از باشگاه منچستر یونایتد کاری سخت و دشوار است. چون 90 درصد سایت های پوشش دهنده خبر ورزشی آخرین اخبار ال کلاسیکو را پوشش می دهند و به اخباردیگر باشگاه ها توجه کمی می کنند.برای همین بهترین منبع خبر سایت رسمی خود باشگاه است که آن هم به دلیل نداشتن زبان فارسی خواندن اخبارش مشکل است. اما من به عشق هواداران منچستریونایتد و سومین باشگاه محبوب جهان(منچستریونایتد) آخرین اخبار این باشگاه را ترجمه کرده و برای عزیزان منچستری قرار میدهم.امیدوارم مورد توجه عزیزان قرار بگیره.
    متن خبر:

ریوفردیناند: با راهنمایی کردن مربی و بازیکنان باتجربه , تام کلورلی درمنچستر پیشرفت خواهد کرد.و رونالدوی دوم منچستر خواهد شد.
    فردیناند ایمان داردسر الکس فرگوسن با نمایان کردن موج جدیدی از بازیکنان جوان درپایان این فصل منچستر را دررتبه اول لیگ انگلیس قرارخواهد داد.
    مدافع 32 ساله معتقد است که سیاست ترکیب هسته ارشد که شامل خود و بازیکنانی مثل ویدیچ وگیگز و پاتیس اورا و پارک جی سونگ باترکیب بازیکنان خیلی جوان ترکیبی از تجربه و جوانی خواهد بود که در صورت حاصل شدن هماهنگی بین بازیکنان به شدت جواب خواهد داد.
    ریوفردیناند ازبازی بازیکن جدید تیم تام کلورلی در بازی های پیش فصل و بازی با منچستر سیتی تحت تاثیرقرار گرفته و معتقد است این بازیکن ورژن جدید کریستین رونالدوست که می تواند زیر دست فرگوسن به خوبی رشد پیدا کند.
    فردیناند می گوید: برخی از مردمی که بعد از بازی با منچستر سیتی با من روبرو شدند به من گفتند زوج کلورلی با ولبک زوجی باشکوه بود. من بعد از دیدن بازی این بازیکن تردیدی نداشتم که کلورلی توسط کاپلو برای بازی با تیم ملی هلند به تیم ملی انگلیس دعوت شود.
    فردیناند می گوید با داشتن کلورلی و ولبک و اسمالینگ و هرناندز و رافائل و جانی ایوانز و فابیو و وجود بازیکنان باتجربه در کنار آن ها هم به موفقیت خواهیم رسید و هم تیمی بزرگرا برای آینده تشکیل خواهیم داشت.
    این روزها کانون توجهات به سمت فرگوسن و بازیکنان جوانش رفته است. آیا کلورلی می تواند انتظارات فرگوسن را برآورده کند؟ آیا اورونالدوی دوم است؟ آیا فرگوسن با این بازیکنان جوان می تواند امسال هم فاتح لیگ برتر شود؟ باید صبر کرد و دید که چه خواهد شد.

ویرایش توسط مورینیو... : 08-14-2011 در ساعت 20:18

20. 3 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

صفحه 112 از 112 نخستنخست ... 1262102110111112

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)