همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام من مهدی هستم بچه انزلی عاشق کل کل با بحث فوتبال کم هم نمیارم و عاشق قوی سپید خزری هستم {ملوان}.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داماش یادت باشه.......................ملوان سرورته
نه اینتر نه میلان...................قوی سپید گیلان
خوش اومدی آقا مهدی!
از شعارهای شما هم معلومه فقط دوتا تیم بزرگ قرمز و آبی طرفدار دارن
اگه میخواید از زیر سایه این دو تا غول بیرون بیاد تو شعاهاتون نباید اسمی از تیمای دیگه باشه!
اینجوری خودتونو کوچیک نشون میدین!
بازم خوش اومدی!!![]()
البته تشکر رو که زدم به خاطر جمله اخرت نبود. من هم خوشبختم ایشالا زمان های خوبی رو این جا سپری کنیم.
بعد خدمت شما عرض کنم کی گفته جام رو از دست دادیم اگر مسئولین محترم اجازه بدن جام رو هم میبریم.
ایشالا فردا بعد از قهرمانی من همین جا یه پست تسلیت به شما میدم: خدا کنه اجازه بدنhehee:![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا جای یه ملوانی اینجا خالی بود!
حالا میشه یه کل کل درستو حسابی راه انداخت...
البته من که دیگه از فوتبال ایران کشیدم کنار!
طرفدار کدوم تیم خارجی هستی؟![]()
اينجاي جاي بحث نيست :
بيا اينجا تا راجع به اين موضوع بحث كنيم :
![]()
roia hastam taghriban15 saleh ashegh football![]()
سلام منم کوچیک همه بروبچ دربی اسمم محمد بچه اسلامشهرم
یه کاردانی پیزوری هم دارم سنم نه کمه نه زیاد اگه تا آخر همین باشه خوبه!!!!
استغفرالله خدایا غلط کردم منو ببخش تو کارت دخالت کردم!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)