اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
بازکن وقتی به باشگاهش پا بند باشه و از حواشی دور بمونه ؛ محبوب میشه !
آدمایی مثل توتی و دل پیرو کمتر توی تبلیغات پر سر و صدا شرکت می کنند !
کمتر توی مسائل فوتبالی که بهشون ربط نداره دخالت می کنند !
بیشتر سعی می کنند واسه پیشرفت خودشون تلاش کنند !
در عین حال نسبت مسائلی مثل زلزله ژاپن هرگز بی تفاوت نمی مونند !
وقتی چنین بازیکنهایی اسطوره تیم شدند مطمئنا محبوبیتشون فراتر از باشگاه هست !
خوشبختانه توتی و دل پیرو همیشه با هم رفاقت داشتند و هیچوقت پشت هم رو خالی نکردند ! شاید به همین دلیل اله بین هواداران رم و توتی بین هواداران یووه همیشه محبوب بودند !
![]()
الکس: ممنونم از یووه، همه چیز تغییر می کند اما احساسات نه
زمانی که به خانه جدید برای دیدار مدیر انیلی دعوت شد تا برای یک سال دیگر قرارداد حرفه ای خود را با پرافتخارترین تیم ایتالیا تمدید کند به تنها مسئله ای که فکر می کرد علاقه و عشقی که میان او و یووه وجود دارد، بود. علاقه ای که عمر حرفه ای اش هجده ساله شده و برای یک سال دیگر نیز ادامه خواهد داشت. کاپیتان بیانکونری که وفاداری اش ثابت شده از یووه و تیفوسی ها تشکر کرد.
مطمئنا اسان نیست به این دلیل که احساسات و هیجان هایی که از دیروز با ان روبرو شدم واقعا زیباست. حالا مثل هجده سال قبل، تنها امروزه روش تغییر کرده اما همان احساسات هجده سال پیش را حالا نیز احساس میکنم و از تیفوسی ها محبوب دریافت می کنم. در سال 93 تلفن همراه نداشتم اما حالا پیام را در فیس بوک می گذارم و در اینترنت نامه ها و پیام های بسیاری دریافت می کنم. خیلی چیزها در دنیا عوض شده اما احساسات تغییر نکرده.
برای من این تمدید قرارداد همراه با لذت غیرقابل باوری بود که نمی توانم بیان کنم، همراه با اهدافی که داریم و همراه با استادیوم جدیدی که خواهیم داشت در روزی که اسکودتوی 26 خود را بالای سر بردیم برای یک سال دیگر در خانه جدیدمان با یووه قرارداد امضا کردم.
حالا این دلیل مهم دیگری ست برای اینکه 5 می را با خوشحالی بیشتری یاد کنم، 5 می بهترین لحظات را تجربه کردم و برای من ارزش بسیار زیادی داشت. امضا جدید در استادیوم جدید یوونتوس که می توانم یک سال دیگر در ان بازی کنم، ورزشگاهی که خانه ما خواهد بود و از بودن در ان بسیار خوشحالم.
الکس در ادامه از برادرش، یووه و تیفوسی ها تشکر کرد " برای من استفانو بهترین مدیر دنیاست و همیشه ایده های او برایم مفید و موثر است. ممنونم از دکتر داریو توزتی که همیشه در کنارم بود و برای امادگی من و شرایطم مرا کمک و یاری داد. ممنونم از همه مربیان و کادر فنی.
ممنونم از یوونتوس، ممنونم از مدیر اندیلی که من روزی بسیار مهمی را هدیه دادند تا در این روز مهم زندگی کنم. خیلی خوشحالم که با اندره چنین قراردادی را امضا کردم. اولین قراردادم را با جامپائولو بونیپرتی امضا کردم، ممنونم از همه شما . دیگه صحبتی ندارم و کلمه ای نیست که بتوانم بیان کنم. حدود 18 سال در کنار یکدیگر هستیم و رنگ های زیادی را دیدیم اما همیشه سیاه و سفید ماندم، سیاه و سفیدی که همچنان تمام شدنی نیست. الساندرو "
او مانند یووه فراز و نشیب زیادی نداشت و در بیشتر فصل امادگی خود را برای یک نمایش عالی حفظ کرد اما افسوس که بانوی پیر فصل سخت و سیاهی را پشت سر گذاشت تا الکس نیز یکی از ناخوشایندترین خاطراتش را در دوران ورزشی همراه بیانکونری ثبت کند.![]()
برای دل نری احترام و برای کونته ارزو می کنم مدت زیادی اینجا بماند
کاپیتان نیز با چهره غمگین از فصل خداحافظ کرد " با این نتیجه نتوانستیم برخیزیم و نتیجه ای که می خواستم را کسب کنیم. خیلی از مسائل خوب پیش نرفتند و یک فصل سیاه رقم خورد. "
از او در خصوص دلگیری هواداران سوال می کنند و او تاکید می کند که بازیکنان نیز چنین احساسی دارند. فصل اینده برمی خیزیم و از حالا به فکر فصلی بزرگ و سفید خواهیم بود. نمی خواهیم به هیچ عنوان چنین فصلی تکرار شود. اشتباهات زیادی داشتیم باید تمام این مشکلات را برطرف کنیم.
قلب های مان سیاه و گرفته است اما من برای چنین خداحافظی ای برای دل نری متاسفم، او همه کار کرد و از نظر شخصی فردی ست که من برای همیشه به او احترام می گذارم. متاسفانه نتایج چنین تصمیمی را برای او در بر داشت.
اما کونته؛ انتونیو را به خوبی می شناسم، او بازیکن استثنایی بود و در به خوبی در حال تجربه مربیگری ست و در این پست نیز خوب کار کرده. اگر به اینجا می اید و به طور رسمی اعلام شود برای او ارزو می کنم که برای مدت طولانی اینجا بماند.
اما نه گل زده. همگی ناراحتیم و همه تیم از بودن در این شرایط ناراحت هستند. این فصل تلخ بود و ما می خواهیم فصل اینده همه این ناکامی ها را کنار زنیم و تنها خوشحال و راضی باشیم. باید رضایت جای خود را به این غمگینی دهد.
من از این نتیجه بسیار ناراحتم و امیدوارم بتوانم برای نتیجه مجدد تلاش کنم و بار دیگر یک فصل بزرگ را بسازیم. می دانیم که فصلی که پیشروی مان است به هیچ عنوان اسان نخواهد بود.
مربی جدید نیز مورد سوال قرار می گیرد و الکس می گوید من هنوز نمی دانم که چه کسی مربی تیم می شود، تنها چیزی که می دانم این است که دل نری دیگر مربی ما نیست. او به من از زمان ورود تا این لحظه اعتماد کرد و من از او ممنونم و از او تشکر می کنم.
بچه ها به نظر شما تیاگو بازیکن خوبی برای یوونتوس است؟؟
الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
توهم پری از این همه حفره های مادی
خیابونا پر از مشتی کاسب پست
پر از ادمای محتاج کاسه به دست
پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده
![]()
هیجان بازگشت به اولدترافورد
یک بازی دوستانه برای این مهره دوست داشتنی ارزش تکرار و مرور خاطراتی را دارد که در دوران اوج همراه با بانوی پیر اروپا پشت سر گذاشته. دیدار دوستانه یوونتوس و منچستریونایتد برای خداحافظی گریل نویل یکی از بهترین مهره های شیاطین سرخ که یووه را قدرتمندترین حریفی دانست که در دوران حرفه ای اش با ان رقابت کرد.
در سوی دیگر میدان الساندرو دل پیرویی قرار دارد که تقریبا در سراسر دنیا شناخته شده و محبوب است. برای این مهره بازگشت به اولدترافورد هیجان خاصی دارد " یکی از محبوب ترین تیم های فوتبال در سراسر دنیا و رقابت با این تیم که در چند نوبت با ان به رقابت پرداختیم. سرنوشت ما چنین بود که بارها برابر یکدیگر صف ارایی کردیم و دیدارهای تاریخی زیادی را به ثبت رساندیم.
20 نووامبر سال 1996 یک هفته تاریخی برای ما اغاز شد، برای یووه و برای من به این دلیل که ابتدا در خانه یونایتد اولین پیروزی را برابر این تیم در انگلیس به دست اوردیم و شش روز بعد توانستیم قهرمانی جهانی باشگاه ها را نیز از ان خود کنیم و یک شادی وصف ناپذیر را تجربه. پیروزی در چنین دیدارهای سختی بسیار ارزشمند است.
اما برای الکس خاطره ان دیدار تنها با برتری یووه همراه نمی شود، تشویق حاضرین در اولدترافورد و صحنه های دیدنی ان سال هرگز از یاد اسطوره بیانکونری نمی رود " زمانی که از زمین اولدترافورد خارج می شدم همه حاضرین در این ورزشگاه از جای خود برخاستند و به تشویق من پرداختند، تشویق بی سابقه و فوق العاده ای بود و به من حس فوق العاده ای داد. من از ان انان تشکر کردم و در کنفرانس خبری از همه هیجان و شوری که در ان لحظات به من هدیه شد ممنون شدم. واقعا حرکت ویژه و استثنایی برای من بود. "
انتخاب یووه از سوی گری نویل نیز ارزشمند توصیف کرد و گفت: گری نویل یووه را انتخاب کرد به این دلیل که این دو تیم همیشه بزرگ بودند و همواره نام شان بر سر زبان هاست. یونایتد در ایتالیا و انگلیس تیمی بزرگ و مشهوری ست. حتی برای من و برای تمام دنیا. به او سلام گرم همراه با ارزوی موفقیت می کنم و به او می گویم " خداحافظ کاپیتان " بازی برابر تو بسیار زیبا بود و رقابت مقابل منچستر بسیار افتخارامیز.
خب خرید پیرلو خرید خوبیه. ولی یه کمی سنش زیاده. جوون گرایی بشه بد نیست. مثل این که مشکل سن بالای بازیکنا و ستاره های فوتبال، توی ایتالیا خیلی چشم گیره.
استقلال من مکتبه عشقه / طرفداراش پاکن عین فرشته
تنها مشکلی که توی خرید پیرلو به چشم میخوره و تو ذوق می زنه همین سن بالای پیرلو هست !
البته با توجه به سیستم احتمالی کونته با دو هافبک طراح یوونتوس برای فصل بعد برنامه داره که یه هافبک طراح جوان و سرع مثل آکوئیلانی میتونه یه مکمل خوب باشه برای پیرلو !
امیدوارم تیم بتونه آکو رو برای فصل بعد نگهداره !
البته لیگ ایتالیا کم کم دنبال جوونگرای میره و اکثر تیمها دارند روی بازیکنان جوون سرمایه گذاری میکند مثل همین قانون اخیری که مسئولان میلان و ضع کردند و طبق اون بازیکن بالای 30 سال قرارداد یکساله می بنده و پایان فصل دوباره مذاکرات از سر گرفته میشه !
یووه طبق سال گذشته هفتم شد. خبر مهم و جدید اینه که لوییجی دل نری اخراج شده و آنتونیو کونته سرمربی جدید بیانکونری ها واسه فصل جدیده.
کونته 41 ساله که ماه قبل موفق شد سیه نا رو دوباره به سری a برگردونه، به عنوان بازیکن 14 بار با باشگاه یوونتوس صاحب جام های قهرمانی مختلفی شده و قراره سالانه 1/5 میلیون یورو دستمزد بگیره.
آندره آ آنیلی رئیس باشگاه هم بعد از این انتخاب گفته می خواهیم موفق باشیم و کونته اولین قطعه پازل ما به حساب میاد.
استقلال من مکتبه عشقه / طرفداراش پاکن عین فرشته
خدا كنه كه اگرو بياد تا يه خط حمله قوي براي فصل بعد داشته باشيم
ویرایش توسط alexdelpiero_10 : 06-15-2011 در ساعت 18:27
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)