در این تاپیک آخرین اخبار تیم بارسلونا و همچنین نقل و انتقالات بارسلونا قرار می گیرد
در این تاپیک آخرین اخبار تیم بارسلونا و همچنین نقل و انتقالات بارسلونا قرار می گیرد
آبی و اناری ها
ژاوي: ميخواستم به منچستر بروم
هافبک بازيساز تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا فاش کرد درگذشته احتمال داشت راهي تيم منچستريونايتد شود.
![]()
به نقل از ايوينيگ استاندارد، ژاوی دو روز پس از پيروزي 3 بر يک يارانش مقابل منچستريونايتد در بازي نهايي پيکارهاي ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: وقتي چند سال قبل با پيشنهاد منچستريونايتد مواجه شدم، مدتها درباره پذيرش يا رد آن فکر کردم. به چالش جديدي نياز داشتم، در گذشته زماني وجود داشت که وضعيتم در بارسا روبراه نبود. بتدريج به اين باور رسيدم که بايد به مجموعه نفرات منچستر اضافه شوم و فکر ميکردم آينده من در انگليس و در گرو چنين حضوري خواهد بود.
وي ادامه داد: واقعيت همين بود که در يک مقطع طولاني از دوران ورزشيام که بهنظر ميرسيد من وارث گوارديولا در خط مياني هستم، بازيکني به نظر رسيدم که حاشيهنشين شده است. جواني ضعيف و سرخورده که قابليت جانشيني گوارديولا را در تيم ندارد.
هافبک توانمند بازيساز بارسا اظهار داشت: به رغم همه اين احساسات من به جايي رسيدم که به خودم گفتم ژاوی ديگر بس است لازم است خودت را به همه نشان دهي. از آن پس بود که تلاش کردم و به حد و اندازهاي که الان هستم، رسيدم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
HALA MADRID
درخواست گوارديولا از مسئولان بارسلونا براي جذب فابرگاس
'پپ گوارديولا' از مدير ورزشي بارسلونا و ' ساندرو روسل' رييس اين باشگاه خواسته است براي جذب ' سسک فابرگاس' نهايت تلاش خود را به کار برند.
![]()
به گزارش فوتبال ميرر، بارسلونا به تازگي درباره جذب '' جوزپه روسي'' از ويارئال در قبال 35 ميليون پوند به توافق رسيده ولي گوارديولا بيش از هرکس خواستار به کار گيري فابرگاس است.
با اين حال بارسلونا بايد خود را با يک چالش مالي بر سر جذب فابرگاس آماده کند چراکه باشگاه ثروتمند منچسترسيتي هم گوشه چشمي به اين بازيکن کاتالان دارد. در عين حال هافبک اسپانيايي نيز گفته است اگر روزي قرار باشد آرسنال را ترک کند به هيچ باشگاهي بجز بارسلونا نخواهدرفت.
آرسنال هرکاري کرده است تا اين بازيکن کاتالان را به ماندن در ورزشگاه امارات ترغيب کند ولي گفته مي شود اگر پيشنهاد مالي سنگين دريافت کند، مثلا اگر باشگاهي پيشنهاد 50 ميليون پوندي بدهد تيم لندني آماده معامله خواهد شد.
'' روبرتو مانچيني'' سرمربي منچسترسيتي به تازگي از فابرگاس تمجيد کرده است. با توجه به ثروتي که اين باشگاه دارد اگر براي فابرگاس وارد معامله شود مي تواند بارسلونا را در رقابت بر سر اين بازيکن کاتالان پشت سر بگذارد.
در جريان جشن قهرماني بارسلونا در ليگ قهرمانان اروپا '' کارلوس پويول'' مدافع اين تيم گفت که بازيکنان بارسلونا خواستار جذب فابرگاس هستند.
وي گفت: من متقاعد شده ام که سسک به زودي با ما بازي خواهد کرد.
گوارديولا خواهان جذب هرچه سريعتر اين بازيکن است و زوبي زارتا و روسل دست به کار شده اند تا اين کار را انجام دهند.
شايد مسئولان بارسلونا براي راضي نگهداشتن گوارديولا اين کار را انجام دهند بويژه آنکه پس از قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا گفت که يک سال ديگر به همکاري خود با بارسلونا پايان مي دهد.
روسل حضور بيشتر اين مربي را مي خواهد تا جام هاي آينده را تضمين کند. گوارديولا احتمالا از گزينه هاي آينده چلسي و منچستريونايتد خواهد بود ضمن آنکه قطر هم از او خواسته است سرمربي تيم ملي آن کشور در جام جهاني 2022 باشد.
روسل رييس بارسلونا مي گويد: پپ با ما خواهد بود، مطمئن باشيد. پول تصميم او را تغيير نمي دهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
HALA MADRID
هيتسفلد: بارسلونا باهوشترين تيم تمام ادوار است
سرمربي تيم ملي فوتبال سوئيس، بارسلوناي اسپانيا را بهترين تيم تمام ادوار خواند.
![]()
به نقل از نويهزورخرسايتونگ، پس از پيروزي 3 بر يک بارسلونا در فينال ليگ قهرمانان اروپا و کسب عنوان نخست ليگ قهرمانان اروپا، اوتمار هيتسفلد گفت: از نظر من بارسلونا با هوشترين تيم تمام ادوار است. اين تيم صاحب نسلي است که ميتواند فوتبال ناب را همچنان در سالهاي آينده حفظ کند. واقعا نميدانم در چه زماني باز شاهد ظهور يک چنين تيم قدرتمندي خواهيم شد که تا اين حد زييا بازي کند.
اين مربي 62ساله در مورد موفقيت کاتالانها افزود: سازنده چنين تيمي که زيبا بازي مي کند، گوارديولا است. کسي که معمار نوين بارسا محسوب ميشود.
سرمربي اسبق بايرنمونيخ و بورسيادورتموند افزود: منچستريونايتد با وجود اين باخت همچنان جزو بهترينهاي اروپا است. ولي بارسا نشان داد در مرتبهاي فراتر از آن قرار دارد.
HALA MADRID
مدافع جوان باشگاه بارسلونا به دفاع از قهرماني تيمش برخاسته است.
در جریان جشن قهرمانی بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا که عصر یکشنبه در ورزشگاه نوکمپ برگزار شد، بازیکنان این تیم برای دقایقی میکروفن را در دست گرفته و برای هواداران صحبت کردند.
دراین میان، نظر جرارد پیکه از سایرین خواندنی تر بود:« ما نه دوپینگ کردیم و نه شیرجه روی کرده و خودمان را به زمین انداختیم و نه داوران را خریدیم. تنها کاری که کردیم این بود که فوتبال بازی کردیم.»
در جریان این مراسم تنها 7 نفر از بازیکنان بارسا همراه با گواردیولا با هواداران صحبت کردند و البته صحبتهای اینیستا هم جالب توجه بود:« قلبم به من می گوید که بزرگترین حس بارسایی بودن است و از این بابت احساس غرور می کنم.»
آبیدال از حرکت پویول که درومبلی بازوبند کاپیتانی را دراختیارش قرار داده بود تشکر کرد:« این بهترین روز زندگی ورزشی ام بود.»
پویول، چابی، گواردیولا هم از هواداران بارسا تشکر کردند.
حاشیه : دوپینگ نکردین وداور راهم نخریدین اما تماشاچیانی که نه طرفداربارسلونا و نه رئال مادرید اند درمورد شیرجه و تمارض نظردیگه ای دارند. بااینکه من اصولا اهل انتقادم و تعریف زیاد نمی کنم ولی باشگاه بارسلونا وطرفداراش بیش از اینکه به مسی و اینیستا و گوواردیولا افتخارکنند باید به پویول افتخار کنند پویول یه مرد واقعی و مظهر تعصب و جوان مردیه. بعضی ازبازیکنان بارسلونا درشاًن این باشگاه بزرگ نیستندمثل دنی آلوس اما پویول یک کیمیاست.پویول برای بارسلونا حکم دی استفانو رو داره برای رئال مادرید.
منبع :سایت باسلونا
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
پپ گوارديولا، مربي بارسلونا مورد توجه قطريها قرار گرفته و اتحاديه فوتبال قطر حاضر است سالانه 36 ميليون يورو به او دستمزد بدهد تا او مربي تيم ملي اين کشور شود.
ورزش3-گواردیولا پیشتر گفته بود که دوران حضورش در نوکمپ دارد به پایان میرسد و همه انتظار دارند او در تابستان 2012 از بارسا برود.
این مربی جوان که مورد توجه اینتر و باشگاههای لیگ برتری هم قرار دارد، شاید یک سال را برای استراحت در نظر بگیرد و سپس در سال 2013 مربی تیم ملی قطر شود.
شیخ محمد بن خلیفه بن احمد آل ثانی این هافبک سابق را بهترین فرد برای بردن فوتبال قطر به سطحی نو میداند و میخواهد چنین دستمزد سنگینی را برای او بپردازد.
گواردیولا در سالهای 2003 تا 2005 در الاهلی دوحه بازی کرد و رابطهای عالی با مقامات قطری دارد. او یکی از سفیران قطر برای پیشنهاد موفقیتآمیز میزبانی جام جهانی 2022 هم بود.
مسي: نمي توانم خودم را در پيراهن تيم ديگري ببينم
ستاره آرژانتيني تمايلش را براي به پايان بردن عمر فوتبالي اش در بارسلونا ابراز کرد
![]()
لیونل مسی، ستاره جوان باشگاه بارسلونا و تیم ملی آرژانتین باردیگر از وفاداری اش به باشگاه کاتالان صحبت کرده است.
مسی روز سه شنبه وارد آرژانتین شد تا به اردوی آلبی سلسته ملحق شود. این در حالی است که این روزها شایعات متعددی در مورد بروز اختلاف میان او و بازیکنانی مثل کارلوس تبس به گوش می رسد
مسی که یکی از مهره های کلیدی بارسا در قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بود صبح سه شنبه وارد فرودگاه ایسیه سا شد و مورد استقبال خبرنگاران و هواداران فوتبال قرار گرفت.
او در گفت و گو با خبرنگاران در فرودگاه بوئنوس آیرس از تعهدش به بارسا صحبت کرد:« نمی توانم خودم را با پیراهن تیم دیگری به جز بارسلونا ببینم.»
مسی یکی از ستاره های تیم سرخیو باتیستا در کوپا آمه ریکا خواهد بود و دراین میان رسانه های آرژانتینی از اختلاف میان او و کارلوس تبس خبر می دهند ولی مسی این اختلاف ها را تکذیب کرد:« کارلیتوس با من صحبت کرد و به من گفت که هیچ مشکلی نیست. شماها مرا مجبور به درگیری با تبس ، خوان ریکلمه و دیگو مارادونا کردید. من هیچ مشکلی با کسی ندارم و نخواهم داشت.»
ستاره جوان آرژانتینی از آرزوی قلبی اش برای موفقیت با آلبی سلسته صحبت کرد و گفت:« من به اندازه کافی خوش شانس بودم تا با بارسابه موفقیت برسم و موفقیتهای فردی متعددی را کسب کنم ولی الان هدفم این است تا با تیم ملی کشورم به قهرمانی برسم.»
HALA MADRID
راموس: بارسا در لندن آبروي فوتبال اسپانيا را خريد
مدافع ملي پوش رئال مادريد گفت: بارسلونا دست بهکار بزرگي زد و آبروي فوتبال اسپانيا را در لندن خريد.
![]()
به نقل از رويترز، سرخيو راموس از همه بازيکنان دو تيم رئال مادريد و بارسلونا خواست تا با فراموش کردن جو حاکم در لاليگا فقط به فکر تيم ملي باشند.
وي گفت: به همه بازيکنان بارسلونا تبريک مي گويم اگر لازم باشد حضوري نزد تکتک بازيکنان اسپانيايي بارسلونا رفته و به آنها تبريک ميگويم، بارسلونا دست بهکار بزرگي زد و آبروي فوتبال اسپانيا را در لندن خريد، بازي فوقالعاده زيباي بارسلونا ديگر هيچ حرفي را باقي نگذاشت و من به عنوان کسي که فوتبال همه زندگيش را اشغال کرده از اين بازي لذت بردم.
راموس تاکيد کرد: حالا زمان پرداختن به فوتبال ملي است و بايد براي تيم ملي آماده شد. بهخاطر تيم ملي بايد همه چيز را فراموش کرد و هر چه که در چهار ال کلاسيکو رقم خورده بايد بايگاني شود. اسپانيا براي قهرماني در يورو 2012 مصمم است و هرگز عقب نشيني نخواهد کرد.
HALA MADRID
مسي خيال هواداران را راحت كرد: به باشگاه ديگر فكر هم نمي كنم
فوق ستاره تيم فوتبال بارسلونا به هواداران اطمينان داد تحت هيچ شرايطي بارسلون را ترک نمي کند.
![]()
پس از اين که رسانهها از علاقهي باشگاههاي انگليسي چلسي و منچسترسيتي براي جذب بهترين بازيکن جهان خبر دادند، ستارهي 23 ساله تيم بارسلونا با رد تمام شايعهها به باشگاه و هواداران وعده داد که از بارسلونا جدا نمي شود.
مسي دربارهي وضعيتش در آينده گفت: نمي توانم حتي به باشگاه ديگري فکر کنم. به هيچ وجه نمي توانم خودم را در پيراهن تيمي غير از بارسلونا تصور کنم.
بهترين بازيکن جهان در دو سال اخير دربارهي وضعيت حضورش در تيم ملي آرژانتين براي رقابتهاي کوپا آمريکا هم عنوان کرد: با باپتيستا، کارلوس توس و هيچ کس ديگري مشکلي ندارم. اين قدر خوشبخت بودهام که به همراه بارسلونا به موفقيتهاي زيادي دست پيدا کنم و اکنون زمان آن فرا رسيده که به همراه تيم ملي آرژانتين قهرمان شوم.
HALA MADRID
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
ونگر: بارسا امسال براي بهترين بازيکن مياني دنيا ابراز تمايل نکرده است
آرسن ونگر مربي فرانسوي آرسنال در صحبتهايي اعلام کرده که سران بارسا در تابستان امسال هنوز براي جذب سسک فابرگاس وارد عمل نشده اند.
![]()
چند سالی است که گمانه زنی های مختلفی در مورد بازگشت سسک فابرگاس به بارسلونا به گوش می رسد و تابستان گذشته بود که کاتالونیایی ها برای جذب او درخواستی رسمی را ارائه کردند.البته این درخواست رد شد وسسک فابرگاس از تعهد رسمی اش به آرسنال گفت.
با این وجود آرسن ونگر مطمئن است که سسک فابرگاس را برای فصل 12-2011 در اختیار خواهد داشت و در صحبتهایی گفت:« سال گذشته سران بارسلونا برای جذب سسک تمایل داشتند که این را پنهان نمی کنم ولی امسال ابراز تمایلی نبوده.»
مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:« خواسته اصلی من ادامه حضور سسک است .او از نظر من بهترین بازیکن خط میانی دنیاست و طبیعتا تیممان را برپایه او می سازیم.»
فابرگاس در فصل 11-2010 با مصدومیتهای متعددی دست و پنجه نرم می کرد و توانست در 25 دیداری که برای آرسنال برگزار کرد، سه گل زده و 14 پاس گل بدهد و در 5 حضورش در لیگ قهرمانان اروپا هم سه گل به ثمر رساند.
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)