فتحاللهزاده: به مظلومي گفتم با اين بازيكنان من تيم را قهرمان ميكنم
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال پس از جلسه امروز با سرمربي تيم گفت: به مظلومي گفتم با اين ستارهها من تيم را قهرمان ميكنم.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي امروز با علي فتح الله زاده جلسه اي در مورد فهرست بازيكنان مورد نيازش برگزار كرد. سرمربي استقلال در اين جلسه ليست برخي از بازيكنان مدنظرش را به سرپرست باشگاه ارائه كرد و قرار شد فهرست كامل را پس از ديدار پنجشنبه هفته جاري با ملوان در چارچوب جام حذفي، به باشگاه بدهد.
علي فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال در گفت و گو با خبرنگار ورزشي فارس در اين باره عنوان كرد: مظلومي قرار است بعد از جام حذفي ليست نهايي خود را به ما بدهد و قرار هم شد در هر پست نام دو بازيكن را بگويد تا بتوانيم يكي را جذب كنيم.
وي در پاسخ به اين سوال كه در فهرست مورد نياز مظلومي چه تعداد ستاره وجود دارد، گفت: تا دلتان بخواهد ستاره است. من به مظلومي گفتم تو بيا و اين بازيكنان را بگير و من سرمربي استقلال مي شوم. با اين بازيكنان مي شود قهرمان شد و اگر هم قهرمان نشدم همه جريمه ها را خودم مي پردازم.
فتح الله زاده در مورد بازيكناني مثل ايمان مبعلي و ميلاد ميداودي كه گفته مي شود قراردادشان تمام شده اظهار داشت: چه كسي گفته قرارداد اين دو بازيكن با استقلال تمام شده؟ آنها با ما قرارداد دارند.
سرپرست باشگاه استقلال در مورد سقف قراردادها بار ديگر تاكيد كرد: اگر همه رعايت كنند مشكلي نيست اما اگر عده اي رعايت نكنند و ما رعايت كنيم به دسته دوم مي رويم. فدراسيون بابت سقف قرارداد بايد به ما تضمين بدهد. من سرم خلوت تر شود به فدراسيون مي روم و مي گويم بايد رعايت سقف قرارداد ضمانت اجرايي داشته باشد.
فتح الله زاده در مورد اينكه گفته مي شود مذاكراتي با آندرانيك تيموريان داشته اند، گفت: سال گذشته با او صحبت كرديم اما ديگر نمي دانيم چه شد اما امسال هنوز صحبتي با آندرانيك نداشتيم و اگر مظلومي او را بخواهد وارد مذاكره مي شويم