به نام خدا
بارسلونا - منچستریونایتد
7 خرداد 1390
ساعت 23:15
ورزشگاه ویمبلی لندن
به نام خدا
بارسلونا - منچستریونایتد
7 خرداد 1390
ساعت 23:15
ورزشگاه ویمبلی لندن
WelCome To Derby
مورینیو نمیتونه بارسا رو شکست بده فقط میتونه کمی جلوی گل خوردن تیمشو بگیره !!!!!!!!!
دوباره درباره مورینیو و رئال صحبت نکنید لطفا ! الان بحث سر فرگی و پپ هستش و فوتبال زیبااااااااااااااااا !![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
اگه با کمک داور نبود هرگز نمی رفتید فینال. بهترین مربیه جهان رو هم دست کم نگیرد.امیدوارم بازیه فردا بازیه سالمی باشه با کمک داور نباشه.
HALA MADRID
اینجا محیط کل نیست و اگر بحث فنی دارید می تونید نظرتونو بگید واز این به بعد کسانی که بخوان پست تنش زا بدن و بخوان تایپیک رو از موضع خدش خارج کنند برخور و پستشون پاک خواهد شد .
خب چند ساعت فقط به بازی فینال مونده
امروز که روزنامه ها رو می خوندم از قول فرگوسن نوشته بود که بهترین فینال دهه رو خواهیم دید
حقیقتش آخرین فینال جذابی که من دیدم همون سال 99 و بازی رویایی منچستر و بایرن بود
البته اون بازی رویایی فینال استانبول هم که برای ما یک خاطره فراموش نشدنی شده و امیدوارم که بعد از مدت ها یک بازی قشنگ توی فینال لیگ قهرمانان اروپا ببینیم
علاقه ای به هیچ کدوم از دو تیم ندارم و هر دو تیم هم توی اوج امادگی هستند
صحبت های امروز فرگوسن من رو مجذوب خودش کرد
اون می گفت که توی این 2 سال اخیر روند خوبی داشتند و تیمیشون هر روز بهتر می شه و منسجم تر کار می کنند
در هر صورت اگه مسی از جریان بازی خارج بشه و پارک بتونه بازی سازی ژاوی رو خراب کنه منچستر می تونه پیروز باشه![]()
داشتم توو ورزش3 گشتی میزدم که چشام مونذ روی یه رقم
واوووووووووووووووووووو
تیم برنده 110 میلیون پوند میگیره
میدونید یعنی چی؟
یعنی 2 تا کریس رونالدو
![]()
فقط چند ساعت دیگه مونده !!! میدونم که همه هواداران بارسا و یونایتد دل تو دلشون نیست مثه خودم !
به این میگن عشق و وفاداری به تیم ! به همه ی بارسلونایی ها و منچستری ها تبریک میگم !!!
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هواداران باشگاه بارسلونا در حالی که تنها چند ساعت دیگر تا برگزاری دیدار فینال رویایی ومبلی باقی است، خیابانهای شهر لندن را قرق کرده اند. آنها از ساعات اولیه صبح در خیابان هستند و با نزدیک تر شدن به زمان برگزاری دیدار فینال، برتعداد آنها افزوده می شود.البته تعدادی از هواداران بارسا هم عصر امروز به لندن وارد می شوند. میدان ترافالگار شهر لندن به عنوان مقر هواداران بارسلونا انتخاب شده و جالب اینجاست که نام مورینیو بیش از هر نام دیگری در این میدان به گوش می رسدژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید در پایان دیدار دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسا، که به شدت عصبانی بود، دائما سوالاتی را مطرح می کرد که این سوالات با چرا شروع می شد.همین موضوع باعث شده تا هواداران بارسلونا با تمسخر شعار«چرا، چرا» را برای خودشان برگزینند. و همین شعار مبدل به محبوب ترین شعار هواداران بارسا شده است. حتی تعدادی از هواداران هم پلاکاردهایی را به همراه دارند که پیغامهایی را برای مورینیو دارد. برروی یکی از این پلاکاردها نوشته شده :«مورینیو،چطور بازی را از تلویزیون می بینی؟»
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)