به نام خدا
بارسلونا - منچستریونایتد
7 خرداد 1390
ساعت 23:15
ورزشگاه ویمبلی لندن
به نام خدا
بارسلونا - منچستریونایتد
7 خرداد 1390
ساعت 23:15
ورزشگاه ویمبلی لندن
WelCome To Derby
هرچی بیشتر درباره داوری بحث کنید به نتیجه ای نمیرسید !!!!!!!!
مورینیو سالی که با پورتو قهرمان شده بود با ناداوری محض به فینال رسیده بود چرا که همه میدونن در مرحله نیمه نهایی بازی با منچستر داور گل پل اسکولز رو به اشتباه نپذیرفت !!!!!
تیم های مورینیو در کل بیشتر از بارسلونا ناداوری به نفعشون بوده !!!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
با ضدفوتبال هم نمیتونید جلوی بارسا رو بگیرید ............ فهمیدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب به سلامتی ابی اناری ها به لندن رسیدند !
![]()
همه ما باید ظرفیت باخت یا پیروزی رو داشته باشیم ...... حالا فرض کنیم مارو برن فینال ! شما رو چرا نبردند فینال ؟
شما که پولتون از ما بشیتره چرا نتونستین یوفا یا داورارو بخرین ؟؟؟؟ هان ؟؟
عجب حرفایی میزنید ها ! بارسلونا با شایستگی به فینال رسید ...... اصلا رئال نکته مثبتی داشت که بگیم حق رئال بود که در فینال باشه .......
حالا باز هم بگید داوری ....... تو تاریخ نمینویسند که بارسا با ناداوری به فینال ومبلی رسید. مینویسند بارسا با شکست رئال به فینال رسید !!!!!![]()
منچستربونایتد هم که به بازیکنان با تجربه اش افتخار میکرد ! حالا با همین چالش رو به رو شده !!!
رسوایی رایان گیگز حتی به پارلمان انگلیس هم کشیده شده ! به این نمیگید ناپاکی ؟ ! به فوتبال بارسلونا میگید ناپاک ؟؟؟؟؟؟؟
پاکی و فروتنی رو در ابی آناری ها ببینید ........ تا حالا یه خبر رسوایی از اردوی کاتالونیا شنیدید ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
life is football football is manutd پس اگه باضدفوتبال نميشه جلوي بارسارو گرفت پس باناداوري هم عمرا بشه جلوي منچستر رو گرفت به اميدقهرماني MS7@
فرگی کبیر چنان ترمز بارسا رو بکشه که دیگه نتوننن دوباره سرعت بگیرین :دی
فینال ویمبلی انتهای خط بارسا و برای مبریشونه هیچوقت ویمبلی در بازی های مهم به منچستر خیانت نمیکنه
life is football football is manutd
داداش من
زندگی شخصی چه ربطی به اسطوره فوتبال بودن داره
مگه تست پیغمبریه
گیگز اسطوره هست و خواهد بود
داخل مستطیل سبز برای ما اسطوره هست نه خارجش
یکم حرفه ای باشید
بازیکن فوتباله بازیگر مختارنامه که نیست
دلش خواسته ....
اما برا ما اسطوره هستش و خواهد بود
من برای بارسا احترام زیادی قائلم اونا فضایی فوتبال بازی میکنن و وقتی پاسکاریهاشون شروع میشه کمتر تیمی میتونه جلوشونو بگیره... با این همه منچستر هم بدون ترتید یکی از بهترین تیم های دنیاست و شناورترین فوتبال جهانو ارائه میده... تو تمام خطوط تقریبا دو تیم با هم برابرند به غیر هافبک که بارسا یه مقداری بهتره پس اگه یونایتد بتونه این قسمتو از کار بندازه به نظر من پیروز میشه چیزی که دوست دارم اتفاق بیافته و ون در سار افسانه ای برای اخرین بار جامو بالا سر ببره...![]()
پس به امید قهرمانی شیاطین سرخ.......![]()
بدون شك فن در سار در آخرين بازي خودش با انگيزه اي چند برابر درون دروازه قرار ميگيره!!
شايد انگيزه اي چند برابر انگيزه مسي و ويا و ژاوي و... براي گل زدند!!
هر دو تيم خط حمله قوي دارند ، تو خط دفاع بارسلونا بهتره ولي تو دروازه ويكتور والدز اصلا با فان در سار قابل مقايسه نيست !!!!
فراموش نكنيد فرگوسن براي تك تك بازيكناي بارسا برنامه داره و اونا اصلا كار راحتي نخواهند داشت!!!
ali
only
karimi
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)