برگزاری کنفرانس خبری پیش از بازی شاهین - نفت آبادان
به گزارش سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی شاهین بوشهر ، کنفرانس خبری پیش از بازی شاهین بوشهر و صنعت نفت آبادان با حضور سرمربیان دو تیم ، وحید طالب لو کاپیتان شاهین و علیرضا محمدی مدیر روابط عمومی و رسانه ای باشگاه شاهین و همچنین اصحاب رسانه در سالن کنفرانس ورزشگاه تختی آبادان برگزار گردید.
فیروز کریمی : من حافظ منافع تیم شاهین هستم
فیروز کریمی سرمربی شاهین وشهر در کنفرانس خبری پیش از بازی شاهین بوشهر نفت آبادان بیان نمود در بازی مقابل صنعت نفت چند بازیکن بدلیل مصدومیت و محرومیت در اختیار نداریم و بدلیل جنوبی بودن دو تیم و حمایت هواداران پرشور بهره مند می باشند با توجه به تاکتیکهای دو تیم شاهد یکی از زیباترین بازی های لیگ در فصل جاری خواهیم بود.
سرمربی شاهین بوشهر خاطر نشان کرد در فوتبال اتفاقات غیرقابل پیش بینی زیاد می باشد و در بازی امروز در مرحله اول به فکر ارائه یک بازی زیبا و تماشاگرپسند که توام با کسب بهترین نتیحه برای شاهین بوشهر باشد ولی تیم صنعت نفت نیز در این دوسالی که در لیگ برتر بوده نتایج درخشانی را کسب کرده و با توجه به اینکه مربی کاربلد و با تجربه ای در اختیار دارد حریف سرسختی برای تیم شاهین بوشهر خواهد بود، اما ما به پیروزی و کسب هر 3 امتیاز این بازی امیدوار هستیم.
وی ادامه داد در حال حاظر من حافظ منافع تیم شاهین هستم و تلاش دارم با بهترین عملکرد علاوه بر فوتبال زیبا منجبر به کسب نتایج قابل قبول در شاهین باشیم
وحید طالب لو : به عشق هواداران بوشهری بازی میکنیم
وحید طالب لو کاپیتان شاهین بوشهر در این کنفرانس خبری بیان نمود که یکی از بهترین دوران ورزشی من کار کردن با آقای فیروز کریمی در اسنقلال بود و من به قدرت فنی ایشان کاملاً اعتقاد دارم و هیچ مشکلی با آقای فیروز کریمی ندارم و یکی از افتخارات من شاگردی آقای کریمی بوده و هست.
کاپیتان شاهین ادامه داد که من و سایر بازیکنان شاهین به عشق هواداران بوشهری بازی میکنیم و امیدواریم بتوانیم با ارائه بازی خوب و روان نتایج مورد انتظار هوادران را پایخگو باشیم.
علیرضا محمدی : روحیه تاره در مجموعه تیم
علیرضا محمدی مدیر روابط عمومی و رسانه ای باشگاه شاهین بیان نمود که با تلاشهای جناب آقای افراشته ریاست محترم هئیت مدیره باشگاه شاهین و هماهنگی هایی که با بانک صادرات از طرف ایشان صورت گرفته ، بانک صادران به عنوان اسپانسر و حامی این تیم شاهین را حمایت می نماید و شاهین مشکل مالی ندارد و پس از حضور آقای دکتر دادگر به عنوان مدیرعامل ، علاوه بر مبلغ پرداختی گذ شته تا چند روز آینده با تلاش مدیران ارشد باشگاه ، بخشی دیگر از مطالبات بازیکنان پرداخت می گردد.
حضور آقای کریمی سرمربی محترم تیم ، علاوه بر روحیه تازه در مجموعه تیم تمرینات نیز به شکل منظمی جهت کسب نتایج مطلوب پیگیری میشود.
دیدار صنعت نفت آبادان شاهین بوشهر امروز شنبه مورخ 23/7/90 ساعت 17:45 در استادیوم تختی آبادان برگزار می گردد.
لازم به ذکر است شاهین امروز با لباس قرمز به دیدار صنعت نفت زردپوش می رود.