Design & Developed BY Patira

صفحه 5 از 39 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 388

Hybrid View

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

shahin

انصاریان: شنیده ام درخشان از بوشهر رفته!

مدافع شاهین بوشهر که مدتهاست مصدوم می باشد گفت: درست است فیروز کریمی در سال های اخیر بالا و پائین داشته ولی از سرمربیان خوب کشور است.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، علی انصاریان در خصوص استعفای حمید درخشان ، حضور فیروز کریمی در بوشهر ، مصدومیتش ، وضعیت تیم ملی و پرسپولیس تهران صحبت کرد که در ادامه می آید.
    از مصدومیتت چه خبر؟

پزشک جراحم گفت باید ده هفته بگذرد تا بتوانم تمریناتم را شروع کنم. فعلا هشت هفته گذشته و باید دو هفته دیگر هم صبر کنم. فعلاً مشغول فیزیوتراپی بوده و سعی می کنم خوب دوران نقاهت را پشت سر بگذارم تا با خیال راحت برگردم.

چطور شد در این مدت برای بازی کردن ریسک نکردی؟

این مصدومیت ریسک کردن ندارد. در بازی پرسپولیس تهران از دقیقه ده تا نود با ریسک بازی کردم و دیدید که مصدومیتم تشدید شد. زانو بدجایی است و نمی شود ریسک کنی البته بازی های لیگ طوری است که زیاد آنها را از دست نمی دهم چون تعطیلی و وقفه ها زیاد است. فکر می کنم از هفته دوازدهم بتوانم تمریناتم را شروع کنم.

از اوضاع شاهین بوشهر خبر داری؟
    تیم ما به نظرم بد نتیجه نگرفته است و جایگاهی که در جدول داریم این را نشان می دهد. بازی ها سخت است و با این آمادگی تیم ها به نظرم خوب بودیم.
    نظرت در مورد رفتن حمید درخشان از شاهین بوشهر چیست؟

شنیدم تغییراتی داشتیم و حمید درخشان استعفاء کرده است. نمی دانم دلیلش چه بوده. حالا شاید خانوادگی بوده یا شخصی یا هر چیزی به خودش مربوط است. حمید درخشان نتایج بدی نگرفت. نمی دانم چه چیزی بین باشگاه و او گذشته که از هم جدا شدند.
    حضور فیروز کریمی را در شاهین بوشهر چطور می بینی؟

فیروز کریمی کارش را بلد است و در تیم هایش موفق بوده. درست است او در این سالهای اخیر بالا و پائین داشته ولی جزو سرمربیان خوب ایران است که امیدوارم با شاهین بوشهر هم موفق شود.

تا به حال با فیروز کریمی کار کردی؟
    دو ماه در گسترش فولاد تبریز با او بودم که بعد رفتم شهرداری تبریز.

با فیروز کریمی که مشکل نداشتی؟
    افتخار شاگردی فیروزخان را زیاد نداشتم. اصلاً مشکلی با او نداشتم. هر وقت هم فیروز کریمی را دیدم چه سرمربی بوده چه نبوده احترام برایش قائل بودم و از او رخصت گرفتم بعد بازی کردم.

اوضاع لیگ را چطور می بینی؟

تعطیلی هایی که باعث وقفه شده بدترین مشکل برای لیگ است. انگلیس از یک سال قبل برنامه بازی های باشگاهی و تیم ملی را می داند. سه روز یا چهار روز تیم ها تعطیل می شوند و بعد دوباره بازی ها از سر گرفته می شود ولی متاسفانه ما برای یک بازی تیم ملی چهارده روز تعطیل کردیم. دفعه قبل پانزده روز تعطیل بودیم. این فقط به لیگ ما ضربه می زند.

بعد از این تعطیلی سه بازی برگزار می شود و نزدیک به بیست روز دوباره لیگ تعطیل می شود.

یعنی قرار است باز هم لیگ تعطیل شود؟ واویلا تیم ها را بگو وقتی شروع کنند باز هم باید تعطیل شوند. لیگ ما چی دارد می شود. این تعطیلات کمر تیم ها را می شکند.

باید به کارلوس کی روش هم حق داد.
    حق را چطوری مگر باید داد؟ همه دارند حق می دهند. هر کس صحبت کرده همه حمایت کردند و انتقادی نشده.

نظرت درباره جلسه هم اندیشی کارلوس کی روش با سرمربیان لیگ برتر چیست؟

روی اسم کارلوس کی روش و سابقه فوتبالی که دارد که کسی نمی تواند صحبت کند. انشالله که هم اندیشی او با سرمربیان ما الکی و تشریفاتی نباشد و استفاده کنند. ایرانی ها هم ثابت کردند که برای موفقیت تیم ملی به همه کمک می کنند. صد در صد به کارلوس کی روش هم کمک می کنند.
    اوضاع تیم ملی را خوب می بینی؟

اوضاع تیم ملی خوب است ولی نمی توانیم خودمان را با بازی مقابل فلسطین گول بزنیم. شرایط کشورشان خوب نیست و از نظر تیمی نمی شود روی آنها حساب کرد. مهم نتیجه گرفتن است. بازی سختی هم با بحرین داریم. این تیم همیشه برای ایران دردسرساز بوده و جلوی ما خوب بازی کرده. امیدوارم در این بازی بچه ها خوب بازی کنند و نتیجه مناسبی در آزادی بگیرند تا مردم هم با فوتبال ملی آشتی کنند.

از اوضاع پرسپولیس تهران هم صحبت می کنی؟

انشالله روز به روز بهتر شود. نمی توانم زیاد در مورد این تیم صحبت کنم. امیدوارم تغییرات هم خوب باشد. من بیرون هستم و بازیکن شاهینم.

هنوز سر جریمه ای که شدی دلخوری؟
    صد درصد مگر می شود از جریمه دلخور نباشم. اتفاقاتی که هنوز در فوتبال می افتد کمی عجیب است ولی چون از پرسپولیس تهران دورم نمی توانم نظر بدهم./پانا

2. کاربر روبرو از پست مفید amin_20 تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

shahin

ابراهیم زاده تکذیب کرد.

مدیر فنی باشگاه شاهین بوشهر شایعه برکناری‌اش را رد کرد و گفت: تنها در صورتی شاهین بوشهر را ترک می‌کنم که مردم بوشهر از من بخواهند که بروم.

به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، محمود ابراهیم زاده با رد شایعه قطع همکاری‌اش با باشگاه شاهین بوشهر اظهار کرد: مسئولان باشگاه از من خواستند به عنوان دستیار فیروز کریمی به کارم ادامه دهم که من به دلیل صحبت‌های پیشینم درباره این سرمربی و مسائل حاشیه‌ای آن را قبول نکردم.

وی ادامه داد: قرارداد من با باشگاه شاهین بوشهر به عنوان مدیر فنی یا مدیر سازمان فوتبال است و من به همین دلیل برنامه‌های زیادی برای فوتبال پایه بوشهر ریخته‌ام.
    من به خاطر مردم بوشهر به شاهین بوشهر آمده ام و تنها در صورتی این باشگاه را ترک می‌کنم که مردم بخواهند بروم! محمود ابراهیم زاده در پایان خاطر نشان کرد: اگر باشگاه شاهین بوشهر می‌خواهد مرا بر کنار کند باید رسماً و به صورت کتبی این مسئله را به من اعلام کند و آن زمان من هم به مردم خواهم گفت چرا از کار برکنار شده‌ام./دانشجویان ایران

همچنین منصور تنهایی بازیکن تیم فوتبال شاهین بوشهر اظهار داشت: با توجه به تغییرات اخیری که در راس کادر فنی تیم ما صورت گرفته است و فیروز کریمی سرمربی جدید تیم ما و جانشین حمید درخشان شده است نباید از وی توقع داشته باشیم که در بازی مقابل صنعت نفت آبادان سه امتیاز این بازی را کسب کند.

وی تصریح کرد: سوابق فیروز کریمی در حیطه سرمربیگری نشان می دهد که وی سرمربی بزرگی است و امیدوارم او بتواند تیم شاهین بوشهر را متحول کرده و هواداران بوشهری را از پیروزی های پی در پی خود خرسند کند./باشگاه خبرنگاران

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

shahin

دادگر: نگران قرارداد کریمی نیستم.

مدیر عامل شاهین بوشهر درباره ایرادات فدراسیون فوتبال در خصوص قرارداد سرمربی جدید این تیم و احتمال کسر شش امتیاز از شاهین بوشهر توضیحاتی داد.

به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، علی دادگر افزود: تا بعد از ظهر دیروز در فدراسیون فوتبال پیگیر حل مسائل و ابهامات مطرح شده درباره شاهین بوشهر بودم و پس از توضیحاتی که درباره شرایط خاص این باشگاه ارائه کردم کارها طبق روال پیش می رود و جای نگرانی وجود ندارد.

علی دادگر درباره ایرادات مطرح شده از سوی سازمان لیگ برتر به قرارداد حمید درخشان و فیروز کریمی با شاهین بوشهر خاطر نشان کرد: پیگیری های امیدوار کننده ای در این خصوص انجام شده و باید به هواداران این اطمینان را دهم که جای هیچ نگرانی وجود ندارد اما تا زمان قطعی شدن نتیجه اقدامات باید صبوری کرد.

وی گفت: سازمان لیگ مشکلی برای نشستن فیروز کریمی روی نیمکت شاهین بوشهر ندارد اما باید برخی ابهامات رفع شود که در حال رفع مشکل و صدور کارت سرمربی جدید می باشیم.
    وی درباره بدهی های شاهین بوشهر و تهدید سازمان لیگ به کسر شش امتیاز از آن خاطر نشان کرد: همان طور که قبلاً گفته بودم شرایط شاهین بوشهر عادی نیست و از ابتدای فصل مدیریت مشخصی برای پیگیری کارها وجود نداشته اما اکنون باشگاه مدیر دارد و برای پرداخت بدهی ها نیز زمان بندی مشخصی ارائه شده که رضایت کمیته انضباطی جلب شود. علی دادگر در مورد جذب مهاجم نیز گفت: چند گزینه مطرح است که با نظر کادر فنی یک مهاجم خوب جذب می کنیم./خلیج فارس

همچنین اگر چه فیروز کریمی به عنوان سرمربی تیم شاهین بوشهر معرفی شده اما سازمان لیگ هنوز سرمربیگری او را تائید نکرده است. قرار است این سرمربی روز سه‌شنبه یا چهارشنبه در سازمان لیگ حاضر شود و توضیحاتش را در این زمینه ارائه کند.

حجت الاسلام علیرضا علیپور رئیس کمیته بازرسی و نظارت و ارزشیابی سازمان لیگ با تائید این خبر گفت: روز چهارشنبه وضعیت فیروز کریمی برای سرمربیگری در شاهین بوشهر مشخص خواهد شد. امروز(دوشنبه) نیز حمید درخشان سرمربی سابق شاهین بوشهر و میثم منیعی بازیکن شاهین بوشهر به طور جداگانه در سازمان لیگ حاضر می شوند تا توضیحاتشان را ارائه کنند. روز گذشته نیز مجید ابوالفتحی عضو هیئت مدیره شاهین بوشهر در سازمان لیگ حاضر شد و حرف‌هایش را بیان کرد./فارس

5. کاربر روبرو از پست مفید amin_20 تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

shahin

گزارشی از برنامه دیشب نود.

بخشی از برنامه شب گذشته نود به تغییرات مدیریتی باشگاه شاهین بوشهر اختصاص داشت که مدیر عامل ، مدیر فنی و سرمربی سابق تیم نیز میهمان تلفنی برنامه بودند.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، پنج شنبه گذشته در آئینی با حضور علی افراشته رئیس هیئت مدیره باشگاه علی دادگر به عنوان مدیر عامل شاهین بوشهر معرفی شد. همچنین فیروز کریمی نیز بجای حمید درخشان سرمربی گری شاهین بوشهر را برعهده گرفت. گزارشی از اظهارات علی دادگر ، حمید درخشان و محمود ابراهیم زاده در برنامه شب گذشته نود را در ادامه بخوانید.

آذری زبان هستم در تهران ساکن بودم به بوشهر آمدم.

میهمان اول این برنامه عل دادگر مدیر عامل شاهین بوشهر بود. علی دادگر در پاسخ به این سئوال عادل فردوسی پور که آیا شما بوشهری هستید؟! گفت: خیر. بنده آذری هستم ساکن تهران بوده و اکنون برای مدیریت شاهین بوشهر به بوشهر آمده ام. وی در پاسخ به سئوال دیگر مجری برنامه نود درباره اینکه آیا شما فیروزکریمی را به بوشهر آوردید؟ گفت: ما همزمان با هم به بوشهر آمدیم اما چون تصمیم هیئت مدیره بود و از فیروز کریمی شناخت داشتم برای این تغییرات توافق شد. وی در سخنان کوتاهش یاد آور شد: اکنون فیروز کریمی در بوشهر تیم شاهین بوشهر را در دست گرفته و تمرین می دهد.
    رای گیری برای انتخاب فیروز کریمی صوری بود.

همزمان با علی دادگر مدیر فنی شاهین بوشهر روی خط برنامه نود آمد. عادل فردوسی پور با یادآوری اینکه بارها گل زنی محمود ابراهیم زاده در تیم ملی به سنگاپور را در این برنامه پخش کرده ایم پس از برقراری ارتباط تلفنی از وی پرسید برای آوردن فیروز کریمی نظر شما خواسته شد؟ محمود ابراهیم زاده نیز پاسخ داد متاسفانه سلسله مراتب تشکلات حرفه ای لیگ رعایت نشد و مشورتی با من و کمیته فنی صورت نگرفت. وی ادامه داد: تنها پس از آنکه همه چیز انتخاب و تمام شده بود یک رای گیری صوری درباره حضور فیروز کریمی انجام شد. محمود ابراهیم زاده در پاسخ به این سئوال که چرا حمید درخشان از بوشهر رفت گفت: مشکلاتی میان وی با مدیریت باشگاه وجود داشت که خودش بیشتر از همه در جریان بود و ما از آن اطلاعی نداشتیم. وی اظهارنظر عادل فردوسی پور مبنی بر اینکه حمید درخشان در شاهین بوشهر نتایج خوبی گرفت را تائید کرد و گفت: همین طور است. او با شاهین بوشهر نتایج خوبی گرفت اما برای اینکه چگونه حمید درخشان برود و فیروز کریمی بیاید نظری از کمیته فنی باشگاه خواسته نشد.

قبول ندارم مدیر فنی یعنی کشک.

وی در پاسخ به سئوال عادل فردوسی پور درباره اینکه با این حساب وقتی شما را در جریان تغییرات کادر فنی شاهین بوشهر بازی نمی دهند آیا در این مسئولیت می مانید؟ گفت: باید مسئولان درباره سرنوشت من تصمیم گیری کنند. محمود ابراهیم زاده افزود: بخاظر پست ، پول و مقام به شاهین بوشهر نیامدم بلکه وقتی حمید درخشان تماس گرفت و گفت به شهرتان می روم و بیا به من کمک کن آمدم تا هم او را همراهی کرده باشم و هم اینکه ببینم در کنار حمید درخشان چه تاثیری می توانم بر جوان مستعد فوتبال بوشهر داشته باشم. وی درباره اظهارنظر عادل فردوسی پور مبنی بر اینکه وضعیت شما در شاهین بوشهر مثل جمله معروف علی پروین درباره مدیر فنی است گفت: اینکه در ایران می گویند مدیر فنی یعنی کشک از فرهنگ و ادبیات ماست که نمی توانم آن را درباره خودم تشبیه کنم چون حمید درخشان با کمیته فنی کنار آمده بود. وی ادامه داد: من مدیر فنی را کشک نمی دانم بلکه به تعریف اروپایی ها از آن معتقدم و جزیی از فوتبال و کادر فنی می دانم که وظایفش مشخص می باشد.

همه حقوقم را بخشیدم فقط یکصد میلیون گرفتم!

سومین میهمان برنامه شب گذشته نود برای پیگیری اتفاقات رخ داده در شاهین بوشهر حمید درخشان بود. سرمربی سابق این تیم با بیان اینکه در فوتبال حرفه ای باید امکانات فراهم باشد هیوت مدیره توانمند و هماهنگی داشته باشید و خبری از مشکلات مالی نباشد گفت: امکانات بوشهر حرفه ای نبود و مردم هم تنها توقع داشتند تیم نتیجه بگیرد در حالی که بخاطر نبود امکانات این وسط تنها من زیر فشار بودم. وی با بیان اینکه در شاهین بوشهر نتایج خوبی کسب کردم ادامه داد: علی دادگر تنها چند روز مدیر عامل شاهین بوشهر شده وگرنه قبل از او نام شش هفت گزینه برای مدیریت باشگاه مطرح شد و بعد کنار می رفتند که همین تغییرات فشار مضاعفی بر ما وارد می کرد و باعث شد تا مشکلات را خودم به تنهایی رفع کنم.
    در جریان قرارداد بازیکنان جدید شاهین بوشهر نیستم.

حمید درخشان درباره اطلاعیه ستاد منشور اخلاقی سازمان لیگ درباره اینکه باید وی به همراه میثم منیعی و مجید ابوالفتحی بازیکن و عضو هیئت مدیره درباره قراردادهای بازیکنان توضیحاتی ارائه دهند گفت: در جلسه ای به حجت الاسلام علیپور مسئول این ستاد گفتم قرارداد بازیکنان جدید شاهین بوشهر توسط مدیر عامل امضاء شده است. حمید درخشان ادامه داد: من نمی دانم قرارداد این بازیکنان با باشگاه چگونه بوده و تنها وقتی کار تمام می شد اعلام می کردند این بازیکن هم جذب شده و در اختیار شماست.

حق و حقوم را به شاهین بوشهر بخشیدم فقط یکصد میلیون تومان گرفتم!

وی درباره این سئوال عادل فردوسی پور که با کنار رفتن از شاهین بوشهر تکلیف قرارداد شما چه می شود؟ گفت: همه حق و حقوق خودم از این تیم را بخشیدم و استعفاء کردم. وی در پاسخ به این سئوال مجری برنامه که پرسید یعنی شما یک ریال هم از شاهین بوشهر نگرفته اید گفت: تنها یکصد میلیون تومان دریافت کرده ام. عادل فردوسی پور هم با بیان اینکه چگونه مدعی هستید همه حق و حقوق تان را بخشیده اید گفت: اگر سقف قرارداد را رعایت کرده باشید برای دو ماه فعالیت در بوشهر یکصد میلیون تومان گرفته اید که رقم خوبی است در حالی که لیگ تا اردیبهشت آینده ادامه دارد. حمید درخشان هم در پاسخ به تیزهوشی مجری برنامه نود بیان کرد: اگر ناراحت هستید همین پول را پس می دهم. وی ادامه داد: حاضرم همین پول را به شما دهم تا جای من بودی و شرایط بوشهر را تحمل می کردی! عادل فردوسی پور نیز با بیان اینکه معنی بخشیدن قرارداد گرفتن یکصد میلیون تومان پول نیست افزود: مگر شما شرایط بوشهر را نمی دانستید؟ حمید درخشان نیز گفت: اتفاقاً چون در بوشهر نبودم شرایط آنجا را نمی دانستم و براساس تعریف هایی که شد به آنجا رفتم اما وقتی مدیر عامل نداشتیم و وظایف سرپرستی ، تدارکات و حتی جابجا کردن بازیکن با سرویس را هم من انجام می دادم ادامه کار برای یک سرمربی دشوار می شود./خلیج فارس

7. کاربر روبرو از پست مفید amin_20 تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

shahin

به كجا مي رويم ؟!

در حاشيه حضور رضا وطنخواه در تمرين شاهين

PTFBU.IR:رضا وطنخواه پيشكسوت فوتبال عصر امروز در تمرين شاهين حضور داشته است.
    هنوز دلايل حضور ايشان را نمي دانيم ، اگر به قصد مهماني و تازه كردن ديدار دوستان در بوشهر باشد قدم ايشان بر چشم اما اگر غير از اين باشد بايد گفت به كجا مي رويم ؟!!
    زمزمه هايي مبني بر اختلافات محمود ابراهيم زاده با مسئولين رده بالاي باشگاه شاهين در برنامه نود دوشنبه عادل بيش از پيش عيان شد. شنيده مي شود استاد وطنخواه يكي از گزينه هاي مديرفني شاهين خواهد بود ! آيا واقعا هيچكدام از پيشكسوتان باشگاه شاهين نمي توانند صلاحيت قبول اين پست تقريبا فرماليته را داشته باشند !! در اين باره تا روشن شدن بعضي از مسائل خواهيم نوشت . . . . . .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

shahin

گزارش تصويري

گزارش تصويري از تمرين شاهين با حضور رضا وطنخواه و بازيكن يمني / عكس : احسان دريانورد

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

shahin

درخشان و شاهين

حميد درخشان :هم سرمربي شاهين بودم ، هم تدارکات هم سرپرست / بازيکن ما چمن کوتاه مي کرد! /هر جاي اين شهر رفتيم گفتند شاهين بدهي دارد / مرا با سلام و صلوات به بوشهر برديد

خبرگزاری پانا: سرمربی سابق شاهین گفت: در زمان حضورم در این تیم ، هم سرمربی بودم هم تدارکات هم سرپرست.

حمید درخشان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا با اشاره به جدایی از شاهین اظهار داشت: بهانه ای در کار نبود و کسی که به شرایط این تیم واقف است، می داند چقدر کار کردن سخت است. نه امکانات سخت افزاری بود و نه نرم افزاری. تا دیروز مدیرعامل نداشتند و تنهایی تیم را می چرخاندم.

وی افزود: وقتی دیدم با این همه مشکلات آبرویم در خطر است، آبرویم را برداشتم و گفتم با این دردسرها تیم برای شما. اگر نتیجه نمی گرفتم، مشکلات را نمی دیدند و می گفتند درخشان مربی نیست! به خدا فوتبال حرفه ای شده و اول امکانات می خواهد. متاسفانه با این که فیفا و ای اف سی تاکید می کند هنوز هم تیمداری می کنیم نه باشگاه داری. وقتی چارتی موجود نیست مگر می شود، نتیجه گرفت؟

سرمربی سابق شاهین تصریح کرد: دیدم گزی در شبکه بوشهر برای خودش دادگاهی راه انداخته. او می گفت من تحمیلی بودم ولی باید بگویم تحمیلی در کار نبود. من که در خانه ننشسته بودم و منت نمی کردم تا کار کنم. 5، 6 تیم دنبالم بودند. اگر مدیر قوی بودی این قدر بدهی جا نمی گذاشتی. شما شق القمر نکردید. تیم پارسال با تفاضل یک گل در لیگ برتر ماند آن هم به خاطر ضعف تیم های دیگر بود.

درخشان گفت: مرا با سلام و صلوات به بوشهر بردید. این یادتان رفته؟ اگر گزی مدیر بود ، ما ماشین چمن زنی از جایی قرض نمی کردیم تا بازیکنم چمن ها را کوتاه کند. هر جای این شهر رفتیم گفتند شاهین بدهی دارد. گزی از مدیریت و فوتبال عقب است که چشمانش را بست و در تلوزیون به ناحق قضاوت کرد.

وی ادامه داد: شرایط بدی بود. اصلا نمی شد کار کرد. کار سرپرستی، تدارکات و مربیگری را خودم یکجا می کردم. فقط تیم را شما می دیدید که بازی می کرد وگرنه اصلا ما روی کار خود تمرکز نداشتیم و مدام دنبال راهکاری برای فرار از مشکلات بودیم.

سرمربی سابق شاهین در خصوص صحبت های ابوالفتحی که گفته بود درخشان می خواست 4 بازیکن مصدوم به ما قالب کند، افزود: وظیفه من معرفی بازیکنانی است که می دانم کیفیت آنها خوب است. من 4 بازیکن را برای جذب معرفی کردم ولی قرارداد بستن آنها را منوط به تست پزشکی قرار دادم. دیدید که وقتی در تست پزشکی مردود شدند، باشگاه جذب نکرد. حالا آنها مصدوم بودند، مگر مهاجم دیگری باشگاه نمی توانست بگیرد، پس چرا نگرفت؟
    کارشناس فوتبال در خصوص پیروزی تیم ملی مقابل بحرین تصریح کرد: بازی تیم ملی عالی بود. معلوم بود تیم سرحالی داریم. این تازه قدم اول است و نباید مغرور شویم. بازی های سخت تیم ملی در گروه بعدی است. تازه کار ما سخت شده است ولی با درایت کادر فنی مطمئنم که برای آن دور هم نقشه هایی داریم.

درخشان گفت: وقتی بازیکن بحرین اخراج شد، شیرازه تیمش به هم ریخت. در مجموع بازیکنان ما خیلی خوب بودند. خودم با پیشینه ای که بحرین داشت، تصور نمی کردم، تیم ملی 6 تا به آنها بزند. خدا را شکر با این پیروزی قاطعانه آن شکست تلخ هم جبران شد.

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

shahin

اسامي داوران ليگ برتر

بخشي زاده داور ديدار حساس شاهين - نفت! / گروه داوري بوشهر در اهواز

برنامه و اسامی داوران دیدارهای هفته دهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور به شرح زیر است:
    پنجشنبه 21/7/90
    * نفت تهران - مس سرچشمه، ساعت 16:50، ورزشگاه دستگردی تهران
    داور: منصور نوری، کمک‌ها: محسن فریمانی و مصطفی فراهانی، داورچهارم: جواد شرفی
    ناظر: حسین عسگری

جمعه - 22/7/90
    * داماش گیلان - فولاد خوزستان، ساعت 16، ورزشگاه عضدی رشت
    داور: سعید مظفری زاده، کمک‌ها: حسین خانبان و حسن یوسفی، داورچهارم: رضا مستقیم
    ناظر: رضا غیاثی

* سپاهان اصفهان - تراکتورسازی تبریز، ساعت 16، ورزشگاه فولادشهر اصفهان
    داور: هدایت ممبینی، کمک‌ها: حسن کامرانی فر و حمید نظری، داورچهارم: محمد کمانی
    ناظر: فریدون اصفهانیان

* فجرسپاسی شیراز - سایپای البرز، ساعت 16، ورزشگاه حافظیه شیراز
    داور: محسن ترکی، کمک‌ها: سجاد طوری و مهدی عالیقدر، داورچهارم: محمرضا فغانی
    ناظر: محمد پیروزرام

* صبای قم - ذوب آهن اصفهان، ساعت 17، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز
    داور: اشکان خورشیدی، کمک‌ها: محمدرضا منصوری و آرمان اسعدی، داورچهارم: امیرحسین فتاحی
    ناظر: غلامرضا بهروان

* استقلال - راه آهن شهرری، ساعت 18:15، ورزشگاه آزادی تهران
    داور: محمود رفیعی، کمک‌ها: سیدعلی نژادیان و بابک داوری، داورچهارم: حسین زرگر
    ناظر: اسماعیل صفیری

شنبه - 23/7/90
    * شهرداری تبریز - ملوان بندرانزلی، ساعت 16، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز
    داور: سیدمهدی سیدعلی، کمک‌ها: محمدرضا ابوالفضلی و مهدی الوندی، داورچهارم: محمد ملکی
    ناظر: بهرام مهرپیما

* مس کرمان - پرسپولیس، ساعت 16:50، ورزشگاه شهید باهنر کرمان
    داور: محسن قهرمانی، کمک‌ها: رضا سخندان و مسعود فرح نیا، داورچهارم: محمدرضا اکبریان
    ناظر: حسین خوشخوان

* صنعت نفت آبادان - شاهین بوشهر، ساعت 17:45، ورزشگاه تختی آبادان
    داور: سعید بخشی‌زاده، کمک‌ها: داود رفعتی و علیرضا کناری، داورچهارم: قاسم واحدی
    ناظر: مسعود مرادی

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

shahin

حمله درخشان به گزی: شما از فوتبال عقبید!/آقای ابوالفتحی؛نمی توانستید مهاجم بگیرید؟

خبرگزاری پانا: سرمربی سابق شاهین گفت: در زمان حضورم در این تیم ، هم سرمربی بودم هم تدارکات هم سرپرست.حمید درخشان با اشاره به جدایی از شاهین اظهار داشت: بهانه ای در کار نبود و کسی که به شرایط این تیم واقف است، می داند چقدر کار کردن سخت است. نه امکانات سخت افزاری بود و نه نرم افزاری. تا دیروز مدیرعامل نداشتند و تنهایی تیم را می چرخاندم.وی افزود: وقتی دیدم با این همه مشکلات آبرویم در خطر است، آبرویم را برداشتم و گفتم با این دردسرها تیم برای شما. اگر نتیجه نمی گرفتم، مشکلات را نمی دیدند و می گفتند درخشان مربی نیست! به خدا فوتبال حرفه ای شده و اول امکانات می خواهد. متاسفانه با این که فیفا و ای اف سی تاکید می کند هنوز هم تیمداری می کنیم نه باشگاه داری. وقتی چارتی موجود نیست مگر می شود، نتیجه گرفت؟
    سرمربی سابق شاهین تصریح کرد: دیدم گزی در شبکه بوشهر برای خودش دادگاهی راه انداخته. او می گفت من تحمیلی بودم ولی باید بگویم تحمیلی در کار نبود. من که در خانه ننشسته بودم و منت نمیکشم تا کار کنم. 5، 6 تیم دنبالم بودند. اگر مدیر قوی بودی این قدر بدهی جا نمی گذاشتی. شما شق القمر نکردید. تیم پارسال با تفاضل یک گل در لیگ برتر ماند آن هم به خاطر ضعف تیم های دیگر بود.
    درخشان گفت: مرا با سلام و صلوات به بوشهر بردید. این یادتان رفته؟ اگر گزی مدیر بود ، ما ماشین چمن زنی از جایی قرض نمی کردیم تا بازیکنم چمن ها را کوتاه کند. هر جای این شهر رفتیم گفتند شاهین بدهی دارد. گزی از مدیریت و فوتبال عقب است که چشمانش را بست و در تلویزیون به ناحق قضاوت کرد.

وی ادامه داد: شرایط بدی بود. اصلا نمی شد کار کرد. کار سرپرستی، تدارکات و مربیگری را خودم یکجا می کردم. فقط تیم را شما می دیدید که بازی می کرد وگرنه اصلا ما روی کار خود تمرکز نداشتیم و مدام دنبال راهکاری برای فرار از مشکلات بودیم.
    سرمربی سابق شاهین در خصوص صحبت های ابوالفتحی که گفته بود درخشان می خواست 4 بازیکن مصدوم به ما قالب کند، افزود: وظیفه من معرفی بازیکنانی است که می دانم کیفیت آنها خوب است. من 4 بازیکن را برای جذب معرفی کردم ولی قرارداد بستن آنها را منوط به تست پزشکی قرار دادم. دیدید که وقتی در تست پزشکی مردود شدند، باشگاه جذب نکرد. حالا آنها مصدوم بودند، مگر مهاجم دیگری باشگاه نمی توانست بگیرد، پس چرا نگرفت؟

کارشناس فوتبال در خصوص پیروزی تیم ملی مقابل بحرین تصریح کرد: بازی تیم ملی عالی بود. معلوم بود تیم سرحالی داریم. این تازه قدم اول است و نباید مغرور شویم. بازی های سخت تیم ملی در گروه بعدی است. تازه کار ما سخت شده است ولی با درایت کادر فنی مطمئنم که برای آن دور هم نقشه هایی داریم.

درخشان گفت: وقتی بازیکن بحرین اخراج شد، شیرازه تیمش به هم ریخت. در مجموع بازیکنان ما خیلی خوب بودند. خودم با پیشینه ای که بحرین داشت، تصور نمی کردم، تیم ملی 6 تا به آنها بزند. خدا را شکر با این پیروزی قاطعانه آن شکست تلخ هم جبران شد.

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

shahin

ميثاقيان: مربيگري در شاهين زمان كوتاهي دارد /بوشهری ها چک بلامحل به من دادند

باشگاه خبرنگاران جوان:مربی آلومینیوم هرمزگان گفت: مسئولان شاهين بوشهر سال گذشته به من قول دادند كه اگر اين تيم را در ليگ برتر نگه دارم 300 ميليون تومان به من مي دهند.اكبر ميثاقيان كارشناس فوتبال ايران اظهار داشت: هنگاميكه من به بوشهر رفتم اين تيم در انتهاي جدول قرار داشت و خطر سقوط به ليگ يك اين تيم را تهديد مي كرد وفرصت چنداني هم براي جمع آوري امتياز ها در انتهاي فصل را نداشتيم كه از انتهاي جدول رده بندي فاصله بگيريم. مسئولان شاهين به من قول دادند كه اگر اين تيم را در ليگ برتر حفظ كنم 300 ميليون تومان به من پرداخت كنند كه از اين مبلغ تنها 15 ميليون را دريافت كردم و بقيه اين پول به صورت چك بلا محل به من پرداخت شد واين دست رنج زحمتي بود كه طي شش بازي توانستم اين تيم را در ليگ برتر فوتبال ايران حفظ كنم.

وي تصريح كرد: با توجه به فرصت كوتاهي كه داشتم به عشق مردم بوشهر كه الحق و الانصاف تاكنون مانند آنها را براي حمايت تيم هاي فوتبال ايران نديده ام اين كار را انجام دادم اما براي دريافت مطالباتم از شاهين بوشهر حتي كسي پاسخگوي تلفن هاي من نيست و اعتقاد دارم كه مربيگري در اين باشگاه زمان كوتاهي دارد زيرا من هم كه ابتدا به اين تيم ملحق شدم همه من را تشويق مي كردند اما هم اكنون كسي به ياد من نيست كه اين تيم را در ليگ برتر حفظ كردم .

ميثاقيان افزود: نحوه تيم داري و باشگاه داري در فوتبال ايران اشتباه است زيرا هنگاميكه تيم ابومسلم مشهد زير نظر نيروي انتظامي بود اين باشگاه هم بازيكن سازي مي كرد و هم اينكه در بالاترين سطح ليگ ايران حضور داشت اما از وقتي كه اين باشگاه از زير نظر نيروي انتظامي خارج شد سرنوشت آ ن هم تغيير كرد.

ميثاقيان ادامه داد: فيروز كريمي به هر حال سرمربي جديد اين باشگاه شده است و اعتقاد دارم كه مربي بزرگي است كه كارش را هم به خوبي بلد است اما بايد توجه داشت كه مشكل مالي اين تيم بايد حل و فصل شود تا فيروز كريمي نيز بتواند با آرامش خاطر به كار خود ادامه بدهد.وي اظهار داشت: مردم بوشهر مردمي خون گرم ،‌با محبت هستند كه عاشق ورزش فوتبال و شاهين بوشهري باشند و بايد براي شاد كردن دل اين هواداران پر شور ،‌مسولان اين باشگاه همه مشكلات اين تيم را به رفع كنند زيرا من شاهد بودم كه وقتي كه فصل گذشته بازي مقابل فولاد خوزستان را برديم مردم اين شهر تا پاسي از شب جشن گرفته بودند و پايكوبي مي كردند.

ميثاقيان خاطر نشان كرد: از مسئولان شاهين بوشهر مي خواهم كه اگر 300 ميليون من را پرداخت نمي كنند حداقل براي اينكه اين تيم را در ليگ برتر نگه داشتم يك سوم از اين مبلغ را به من پرداخت كنند.

صفحه 5 از 39 نخستنخست ... 3456715 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)