سلام بچه ها بییایید اینجا یکم در مورد خودتون اطلاعات بدید
سلام بچه ها بییایید اینجا یکم در مورد خودتون اطلاعات بدید
YASHASIN AZAR BAYJAN
yasha yasha chokh yasha
من یه پرشیا خسته دارم
گوشیم هم هنوز نوکیا 7610، حوصله عوض کردن گوشی ندارم! کلا مهم نیست گوشیت چیه، مهم اینه کی بهت زنگ میزنه![]()
ورزش دشمن سلامتی!!!!!!
خداحافظ اسطوره من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایول ایول! 7610 حرف نداره به مولا!
ورزش دشمن سلامتی!!!!!!
والا اگه بخوام راستشو بگم من یدونه پورشه داشتم به علی دایی فروختم....اونی که الان علی آقا سوارهماله من بود....گوشیم هم 5250 nokia هستش.....گوشی خوبیه
الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
توهم پری از این همه حفره های مادی
خیابونا پر از مشتی کاسب پست
پر از ادمای محتاج کاسه به دست
پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده
والا من خیلی bmw دوست دارم ولی...
گوشیمم ویواز پرو سفید رنگه که اونم قابلتون رو نداره!
راست و حسینی میگم.
ماشین ندارم.
گوشی اما ال جی مدل kf 510 هستش با دوربین 3 مگاپیکسل و صفحه ای با دکمه های حسگردار.
قیمتشم اصلا گرون نیست 150 هزار تومان هستش. البته قبلاn72 داشتم خسته شدم عوضش کردم.
گوشی که ارزون باشه راحت میدونی اگه دلتو زد عوض کنی.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
یه لامبورگینی زرد دارم که تو آبادان معروف...
4سال پیش یه w700 داشتم که دل و رودش ریخت بیرون...
الآن هم یه c902 و 1616 دارم...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
خوب ماشین که ندارم.ولی یه استون مارتین تو کوچمون هست فرض کنیم مال منه.
گوشیمم که میبینید.
یه Nokia N95 8GB
که عاشقشم.
EZIO AUDITORE DAFIRENZE
Nothing is TRUE,Everything is PERMITED
The Most Successful Club
*Just Rossoneri*Just AC Milan*
ماشین که ندارم،گوشی هم نوکیا 5610 که خیلی خیلی دوسش دارم(یه جور وابستگی عاطفی)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)