فتح الله زاده: قلعه نويى به جاى تهمت مدرك مذاكره باجانواريورا ارائه كند
على فتح الله زاده، در مورد تساوى ۲ بر ۲ روز سه شنبه استقلال مقابل السد قطر اظهار داشت: بچه ها در اين مسابقه زحمت خود را كشيدند و مقابل تيمى مثل السد ۲ گل زدند اما در ادامه ما بى دليل ۲ گل دريافت كرديم.
وى در پاسخ به اين سطال كه چرا تاكنون فكرى به حال حفظ نتيجه در استقلال نشده، عنوان كرد: فكر شده، اما فكر بايد در زمين پياده شود. وقتى استقلال ۲ گل مى زند نبايد همانطور ايستاد و كارى نكرد. اكنون مثل سابق نيست كه فقط با زدن ۲ گل خيالمان راحت شود. حريفان حرفه اى شده اند و براى جبران نتيجه فشار مى آورند. من حرفم اين است كه وقتى ۲ گل مى زنى، بايد باز هم حمله كنى و در آن شرايط نتيجه را حفظ كنى.
وى افزود: البته در بازى ديروز ۲ پنالتى هم براى استقلال گرفته نشد. ظاهرا چه در ايران و چه در خارج براى استقلال گرفتن پنالتى براى استقلال ممنوع شده و براى ما پنالتى نمى گيرند.
سرپرست باشگاه استقلال با تاكيد بر اينكه حفظ نكردن نتيجه در اين تيم يك مشكل است، ادامه داد: چيزهايى در تيم است كه فنى است و فكر مى كنم كادر فنى بايد در مورد آن توضيح بدهد. من بعد از بازى با چند بازيكن صحبت كردم و آنها مى گفتند دليل عدم حفظ نتيجه عقب كشيدن تيم است. تيم السد ۲۰ دقيقه توفانى به استقلال فشار آورد و ما مانده بوديم و نگران اين بوديم كه هر آن گل سوم را دريافت كنيم و خدا را شكر يك امتياز را گرفتيم.
فتح الله زاده افزود: من هم دوست ندارم كار استقلال به اما و اگر بكشد، اما ما تيمى هستيم كه تازه بسته شديم و با اين حال در ليگ برتر و جام حذفى حضور فعال داريم. اين تيم بدنسازى كامل نشده و بچه ها واقعا خسته هستند.
سرپرست باشگاه استقلال در مورد وضعيت ناصر حجازى كه در بيمارستان كسرى بسترى است، گفت: روز گذشته تلفنى با او صحبت كردم و امروز هم ملاقات كوتاهى با او خواهم داشت. فقط همه ما بايد براى حال حجازى دعا كنيم. فتح الله زاده در مورد احضار به كميته انضباطى تصريح كرد: من قبل از سفر به قطر صحبت هايم را با شريفى انجام دادم و فكر مى كنم كم لطفى دوستان بوده كه ما را احضار كردند. در ۷ بازى حق استقلال خورده شده است. آيا اين انصاف است كه در مورد اشتباهات داورى هم ما بايد جوابگو باشيم! وى درباره گلايه هاى اميرقلعه نويى نسبت به صحبت با جانواريو كه با سپاهان قرارداد دارد، گفت: اميرخان اگر مدركى دارد كه باشگاه استقلال با جانواريو صحبت كرده، ارائه دهد. نمى شود با شنيده ها تهمت زد.ما اگر بخواهيم با جانواريو مذاكره كنيم بايد با مدير برنامه هاى او صحبت كنيم. مى توانيد از مدير برنامه هاى او بپرسيد كه تاكنون باشگاه استقلال اقدامى براى مذاكره كرده است يا خير . وقتى مى دانيم بازيكنى قرارداد دارد، هيچ وقت سراغش نمى رويم. من از ساكت انتظار داشتم جلوى اين توهين ها و تهمت ها را بگيرد.