Design & Developed BY Patira

صفحه 15 از 19 نخستنخست ... 51314151617 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 191

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

اوساسونا 3 – بارسلونا 2: پایان رویا؟

بارسلونا دومین شکست فصل خود را متحمل شد، شکستی که می‌تواند فاصله با رئال مادرید را به 10 امتیاز برساند.

سایت گل – بارسلونا دومین شکست خود در 47 دیدار اخیر در لیگ را متحمل شد. مردان پپ گواردیولا به دلیل ترکیب عجیب، زمین یخ‌زده و البته رقیب پرانگیزه تن به شکست سه بر دو دادند.
    برای بارسلونا سرجی روبرتو، پدرو و تیاگو آلکانتارا به جای چابی، آندرس اینیستا و سسک فابرگاس در ترکیب اصلی قرار گرفته بودند. اوساسونا شروعی رویایی داشت و در دقیقه 4 به گل رسید. رائول گارسیا توپ را در گوشه محوطه جریمه گرفت و با پاس او بود که دژان لکیچ گل اول را زد.
    مردان بارسلونا نمی‌توانستند بازی روان همیشگی خود را روی زمین نامطلوب پامپلونا انجام دهند. در دقیقه 22 بود که لکیچ گل دوم را زد. سانتر آلوارو سخودو با ضربه لکیچ وارد دروازه ویکتور والدس شد.

بارسلونا نمی‌توانست موقعیت ایجاد کند و در بین دو نیمه گواردیولا دست به تعویض زد. او به جای اینیستا، چابی و فابرگاس، ایساک کوئنکا و کریستین تلو را به بازی فراخواند.
    کوئنکا در دقیقه 51 پایه گل اول را ساخت و با سانتر او بود که الکسیس سانچس دروازه آندرس فرناندس را گشود.
    اوساسونا دست به حمله زد و سانتر عالی نینیو با ضربه گارسیا در دقیقه 56 به گل سوم تبدیل شد. روی این گل ویکتور والدس مقصر بود که توپ را لو داد.
    بارسا در دقیقه 73 یک گل دیگر زد. تلو از یار مستقیم خود گریخت و با پاس فابرگاس تازه‌وارد – که جانشین جرارد پیکه شده بود – گل دوم را به ثمر رساند.
    الکسیس روی یک ضربه کرنر گل دیگری زد اما داور آن را به دلیل آفساید بودن نپذیرفت.
    اکنون اگر رئال مادرید یکشنبه پیروز شود فاصله دو تیم به 10 امتیاز افزایش خواهد یافت.

ali
    only
    karimi

2. 3 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

جواد نكونام: به ويارئال نمى روم

جواد نكونام بازيكن ايرانى تيم فوتبال اوساسونا طى گفت و گويى با ايسنا گفت: به احتمال فراوان از اين تيم جدا نخواهم شد و فصل آينده را هم در اوساسونا حضور خواهم داشت. وى درباره پيشنهاد دوباره باشگاه ويارئال اظهار كرد: در حال حاضر در تهران به سر مى برم و خودم اطلاعى از روند مذاكرات ندارم. بايد تا چند روز آينده براى حضور در تمرينات اوساسونا به اسپانيا برگردم. مدير برنامه هايم در حال مذاكره با مسئولان باشگاه ويارئال است اما ديگر به احتمال فراوان از اوساسونا جدا نخواهم شد و احتمال حضورم در ويارئال بسيار كم است. وى درباره دليل اين تصميم گفت: من به اوساسونا علاقمندم و در اين تيم شرايط خوبى دارم. هواداران اوساسونا هم به من لطف دارند. جدا شدن از اين تيم برايم دشوار است. دوست دارم كه فوتبالم را در اين تيم ادامه دهم. با يارگيرى كه اوساسونا در فصل نقل و انتقالات انجام داده است، به فصل آينده بسيار اميدوارم و فكر مى كنم تيم قدرتمندى را براى فصل بعد داشته باشيم. كاپيتان تيم ملى ايران درباره خداحافظى مهدى مهدوى كيا، وحيد هاشميان و على كريمى گفت: وقتى خبر خداحافظى اين ۳ بازيكن را شنيدم، از ناراحتى موى تنم سيخ شد و واقعا ناراحت شدم. مهدوى كيا، هاشميان و كريمى ۳ دوست بسيار خوب من در تيم ملى بودند كه هر۳ آنها از هر نظر نمونه بودند. متاسفم كه در فوتبال مان نمى توانيم به خوبى قدردان زحمات بازيكنانى مانند مهدوى كيا، هاشميان و كريمى باشيم. نكونام با انتقاد شديد از برخى رسانه ها كه به گفته او بازيكنان تيم ملى را به خيانت متهم كرده بودند، گفت: مى گويند برخى بازيكنان تيم ملى خائن هستند در صورتى كه به كار بردن چنين لفظى در قبال بازيكنانى كه سال ها براى تيم ملى ايران بدون كوچكترين چشمداشت مالى تلاش كردند، غير منصفانه است. بازيكنان تيم ملى هميشه و در همه حال با تمام وجود براى تيم ملى زحمت كشيده اند. آنها تنها به فكر افتخارآفرينى بودند. در اسپانيا ابتدا من را به عنوان يك بازيكن ايرانى مى شناسند و بعد نامم را مى دانند. در جواب كسانى كه مى گويند بازيكنان تيم ملى خائن هستند، بايد بگويم خائن كسانى هستند كه مطالبى را عليه فوتبال ايران و بازيكنان تيم ملى مى نويسند. وى ادامه داد: مى دانيد كه ما از باشگاه ها پول مى گيريم و پولى را از فدراسيون فوتبال دريافت نمى كنيم. پس چطور مى شود كه به بازيكنانى كه بدون كوچكترين چشمداشت مالى به فكر خدمت به تيم ملى كشورشان هستند لقب خائن داد. چند سالى است كه پول وارد فوتبال ايران شده است اما بازيكنانى مانند مهدوى كيا، هاشميان، كريمى و من سال هاست براى تيم ملى بازى مى كنيم و اين به خاطر عشق به پيراهن ملى است. هميشه و همه وقت اولويت براى من تيم ملى بوده است. حالا هم مى گويم اگر اوساسونا مهمترين بازى را داشته باشد و تيم ملى ضعيف ترين بازى را در رقابت هاى مقدماتى جام ملت هاى آسيا داشته باشد، با تمام وجود تيم ملى را براى بازى انتخاب مى كنم. وى افزود: شايد مشكلاتى وجود داشته باشد اما من و بازيكنان تيم ملى هيچ گاه محبت مردم را فراموش نمى كنيم كه در سخت ترين شرايط براى تشويق تيم ملى به ورزشگاه ها مى آيند. اگر من در حال حاضر در اوساسونا بازى مى كنم، به خاطر تيم ملى است. مطمئن باشيد تا زمانى كه تيم ملى به من نياز داشته باشد هميشه و همه وقت اولويت اصلى من تيم ملى است. نكونام با بيان اينكه تمامى بازيكنان فوتبال ملى ايران از سال هاى گذشته تاكنون غريبانه از فوتبال خداحافظى كردند، گفت: استيلى، دايى، عزيزى، پيروانى، هاشمى نسب و دهها بازيكن ديگر از تيم ملى خداحافظى كردند اما براى كداميك از آنها بازى خداحافظى گذاشتيم. از فدراسيون مى خواهم در زمانى مناسب كه امكان حضور بازيكنان لژيونر هم وجود داشته باشد، در نيم فصل مراسم تقدير از بازيكنان گذشته و فعلى را برگزار كند تا به صورت آبرومندانه اى از اين بازيكنان تقدير و تشكر شود. اگر ما اين كار را انجام ندهيم، بازيكنان جوان كه تازه اول راه هستند انگيزه چندانى براى ورود به دنياى فوتبال پيدا نمى كنند اما اگر از بازيكنان قديمى قدرانى كنيم، دلگرمى خوبى براى بازيكنان ديگر است. اميدوارم مراسمى با آبرو و با حضور فوتبالى ها برگزار شود و از بازيكنان بزرگ فوتبال ايران كه در سال هاى گذشته و همچنين در ماه اخير از تيم ملى خداحافظى كردند، تقدير و قدردانى شود. نكونام در پايان از اظهارنظر درباره وضعيت تيم ملى خوددارى كرد و گفت: پس از بازگشت تيم ملى از كره جنوبى كوچكترين صحبتى را درباره تيم ملى و فدراسيون فوتبال انجام نداده ام. حالا هم نمى خواهم تا زمان مشخص شدن وضعيت فوتبال ايران درباره تيم ملى صحبت كنم.

topgoal

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

نکونام:اقلا بازي هايم برابر رئال و بارسا را پخش کنيد
    واقعا كه نمي دونم چي بگم توي طول فصل تمام بازي هاي بارسا رو پخش مي كنند ولي وقتب با اوساسونا بازي دارند پخش نمي كنند!!
    بر مسببش لع...
    جواد نكونام: به ويارئال نمى روم
    اين مصاحبه قديمي نيست؟!

ali
    only
    karimi

5. کاربر روبرو از پست مفید nobody11 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

تبریک میگم به همه ی طرفدارای نکونام و اساسونا ـــ با این برد اوسا هفتم شد ـ ولی امیدوارم یه سهیمه بگیره

7. 9 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

منم تبريك ميگم
    سهميه چيه اين تيم بوي قهرماني ميده.....!!!!
    جدا از همه چي اگه از اول فصل محكم بازي ميكردن الان وضعيتشون تو جدول خيلي خوب بود ولي واقعا كاري كردن نه به ده تا گلي كه دور رفت خوردن نه به الان !البته گل آفسايد بارسا هم كه.....
    ولي اگه شجاعي بود اوسا بهتر از اين بازي ميكرد
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

9. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

نکونام و مسي در شب با شکوه دي ناوارو(عکس)

جواد نکونام طرفدار جدي بارسلوناست اما تيم او بعد از تحقير 8 گله در نوکمپ انتقام سختي از بارسا گرفت و روياي کمرنگ قهرماني بارسلونا را به صفر نزديک کرد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

جوادنکونام ستاره ایرانی اوساسونا در این بازی ستاره میدان نبود اما به عنوان هافبک دفاعی کارش را به خوبی انجام داد.او مثل این صحنه چندباری ضدحمله های بارسا را ناکام گذاشت.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ali
    only
    karimi

11. 9 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

گالاتاسراي مشتري جواد نکونام شد

پايگاه خبري "فيچايس" اسپانيا از تمايل باشگاه گالاتاسراي ترکيه براي به خدمت گرفتن اين بازيکن خبر داده است.

اين پايگاه اينترنتي نوشته است: "اين موضوع در حالي است که هافبک ايراني اوساسونا تا پايان سال 2013 با اين تيم قرارداد دارد. با وجود اينکه قرارداد اين بازيکن براي هواداران کمي عجيب و غريب به نظر مي‌رسد اما نکونام تا به حال 163 بازي براي تيم شهر پمپلونا انجام داده و در اين بازي‌ها 25 گل به ثمر رسانده است."

سايت "فيچايس" در ادامه گزارش خود آورده است: "بر اساس اعلام سايت «کادنا سر ترکيه»، باشگاه گالاتاسراي تمايل دارد در فصل آينده اين هافبک ايراني را به خدمت بگيرد."

نکونام تا پايان فصل 2013 ـ 2012 با اوساسونا قرارداد دارد و بايد ديد در پايان فصل جاري چه اتفاقي براي کاپيتان تيم ملي فوتبال ايران رخ خواهد داد.

13. 3 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

اگر بنا به نوشته سايت‌هاي اسپانيايي و ترکيه‌اي باشد، انتقال جواد نکونام به گالاتاسراي را بايد تمام شده دانست. دو سال قبل هم به نظر مي‌رسيد اين معامله تمام شده است. آن روزها گالاتاسراي و فنرباغچه به طور جدي به دنبال او بودند. همه باور کرده بودند نکو قرار است به ترکيه برود ولي در آخر، جواد با اوساسونا تمديد کرد. حالا رسانه‌هاي مختلف اسپانيايي و ترکيه‌اي از انتقال دوبا‌ره نکو به ترکيه نوشته‌اند. انتقالي که به‌ نظر مي‌رسد در تابستان سال آينده، صورت بگيرد. نکو فعلا ترجيح مي‌دهد اطلاعات زيادي در اين باره ندهد.
    گفته بودي با پيراهن اوساسونا در اروپا خداحافظي مي‌کني، ولي انگار دارد اتفاقاتي مي‌افتد.
    البته من گفتم اگر قرار است از فوتبال خداحافظي کنم اين اتفاق با اوساسونا مي‌افتد‌، ولي زندگي است و هزار تا اتفاق. همان موقع گفته بودم شايد به ايران برگردم. ولي همان‌طور که پيش از اين گفته‌ام، در اين‌‌ 6 فصلي که با اوساسونا بودم، واقعا خاطرات خيلي خوبي برايم رقم خورد. به اين تيم وابستگي زيادي دارم. به شهرش، به طرفدارانش... خودم را عضوي از اين خانواده بزرگ مي‌دانم. در اين سال‌ها چندين بار به من پيشنهاد شد بروم، ولي هر بار گفتم دوست دارم بمانم و تمديد کنم.
    وقتي هم مقايسه‌ مي‌کنيم، اسپانيا با ترکيه اصلا قابل قياس نيست.‌
    بله، واقعا قابل قياس نيستند. ترکيه جزو ليگ‌هاي درجه دوي اروپايي به حساب مي‌آيد ولي اسپانيا بهترين ليگ دنياست. هر بازيکني واقعا شانس بازي مقابل ستاره‌هاي بارسا و رئال را پيدا نمي‌کند. من هميشه عاشق اين ليگ بودم. وقتي مي‌خواستم به اوساسونا بيايم، از آلمان هم پيشنهادهاي خوبي داشتم ولي آن‌ها را رد کردم چون دوست داشتم در لاليگا باشم. الان هم دوست دارم در اين ليگ باشم و به همين اوساسونا قانع هستم ولي طبيعتا بايد اين‌ تصميم دو‌طرفه باشد. من به تنهايي تصميم گيرنده نيستم.
    دقيقا نکته مهم همين است. گويا با رقمي که تو ساليانه مي‌گيري، آن‌ها بدشان نمي‌آيد تو را به باشگاه ديگري واگذار کنند.
    اين ديگر پاي ميز مذاکره مشخص مي‌شود. تا الان باشگاه هيچ چيزي به من نگفته. تا ژوئن‌2013 با اوساسونا قرارداد دارم، خودم دوست دارم براي فصل بعد هم تمديد کنم، ولي حالا اگر بحث روي چيز ديگري باشد، بايد دوباره پاي ميز مذاکره بنشينيم.
    ليگ ترکيه را دوست داري؟
    الان زود است در اين باره حرف بزنيم. من حتي تا قبل از اين‌که خبرنگاران تماس بگيرند و بگويند اين خبر در رسانه‌هاي ترکيه چاپ شده، خبر نداشتم چنين پيشنهادي هست. براي خود من چيز جديدي نبود. چون همان‌طور که مي‌دانيد قبل از اين هم بحث‌هاي زيادي بود که من بروم ترکيه و در همين گالاتاسراي بازي کنم، ولي قرار نيست هر چه در مطبوعات مي‌نويسند درست باشد. شايد اصلا جريان چيز ديگري باشد. حتي اگر پيشنهاد باشد، شايد پاي ميز مذاکره اتفاقات ديگري هم بيفتد. همان‌طور که در اين چند سال خود شما بارها فکر مي‌کرديد که من قرار است از اوساسونا بروم ولي ماندم.
    الان تو ‌31 سال داري. فکر مي‌کني شايد يک روز مثل مهدي مهدوي‌کيا يا وحيد هاشميان به ليگ برتر ايران هم برگردي؟
    به هيچ عنوان از الان چيزي را نمي‌شود پيش‌بيني کرد، ولي هر احتمالي وجود دارد. در حال حاضر که پيراهن اوساسونا را به تن مي‌کنم. از آينده هم که کسي خبر ندارد. ممکن است هزار تا اتفاق بيفتد و اصلا من از جاي ديگري سر در بياورم. خوبي زندگي همين است. ولي چيزي که مشخص است اين‌که من به زندگي در اسپانيا عادت کرده‌ام. دوست دارم تا آخر فوتبالم در اروپا باشم. الان هم آمادگي زيادي دارم و مي‌توانم باز هم در ‌سطح اول دنيا بازي کنم.
    بازي با گرانادا را در پيش داريد. فکر کنم سه روز ديگر، درست است؟
    بله، در خانه بازي داريم. بازي رفت را در خانه آن‌ها مساوي کرديم. بعد از اين بازي هم به اميد خدا راهي تهران مي‌شوم تا براي بازي قطر در خدمت تيم ملي باشم.
    دوشنبه در تهران خواهي بود ديگر؟
    بله، ما يک‌شنبه بازي داريم. بعد از بازي به فرودگاه مي‌روم تا راهي فرانکفورت شوم. سپس با پرواز فرانکفورت - تهران به ايران مي‌آيم تا دو روز قبل از بازي قطر، در خدمت تيم ملي باشم.

ali
    only
    karimi

ویرایش توسط nobody11 : 02-24-2012 در ساعت 17:01

15. 4 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

به نقل از سایت گل، دوباره با مسعود شجاعی هم کلام شدیم تا در مورد وضعیتش بپرسیم اما او ما را به جایی برد که فکرش را نمی کردیم. او از توهین به دایی در یک تئاتر ناراحت است و فقط در مورد این توهین حاضر به حرف زدن شد. او از این تعجب می کند که چطور یک جامعه در قبال توهین به اسطوره اش سکوت می کند. واقعیت هم همین است که برای کسی مهم نبود به دایی بی احترامی شده است. هنرمندان به فکر سیمرغ های جشنواره بودند و وقتی برای دفاع از دایی نداشتند و در فدراسیون فوتبال هم بحث رای برای ریاست مهم تر از بیانیه برای حمایت از علی دایی است. مصاحبه مسعود را بخوانید:

* مسعود؛ از شرایط جدید که با آن روبه رو هستی حرف بزنیم. از دوران پس از مصدومیت؟
    - نیاز نیست در مورد من حرفی بزینم در ایران اتفاقاتی می افتد که باید در مورد آنها حرف زد نه وضعیت من و مصدومیتم.

* اتفاقی افتاده؟
    - همه اتفاقات در ایران می افتد. دیگر قرار است چه اتفاقی بیفتد. بی احترامی و بی حرمتی به آخرین حد خودش رسیده است و کسی هم ککش نمی گزد!

* در مورد چه حرف می زنی؟
    - در مورد بی حرمتی ها که از حد خارج شده است. شما به جای مصاحبه با من باید از این رفتار بی شرمانه می نوشتید. یک گروه به اصطلاح هنرمند از خارج از کشور بیایند و به اسطوره فوتبال ایران توهین کنند و کسی صدایش در نیاید. واقعا تاسف بار است!

* در مورد تئاتر و توهین به علی دایی حرف می زنی؟
    - بله همین طوری است. شما یک جوری حرف می زنید که گویا مساله عادی بود و اتفاق خاصی رخ نداده. بی شرمانه تر از این می شود که یک گروه از خارج بیاید و به اسطوره یک کشور توهین کنند و کسی هم معترض نباشد. در فرانسه یک طنز پرداز تلویزیونی به زیدان توهین کرد. آنقدر مردم اعتراض کردند که آن فرد را دادگاهی کردند یا در اسپانیا یک کاریکاتوریست کارتونی در مورد کاسیاس کشید که اکثر مردم اسپانیا به او معترض شدند اما در ایران یک گروه از بیرون از ایران می آیند به علی دایی بی احترامی به این بزرگی می کنند اما کسی حتی یک اعتراض هم نمی کند. اگر یک هنرمند یا بازیگر هم بود چنین واکنشی در جامعه داشت تا الان صدها بیانیه و مصاحبه شده بود اما بی احترامی به فوتبالیست ها و فرد چون علی دایی هیچ واکنشی نباید داشته باشد.

* آن گروه مدعی شده اند عمدی نبود؟
    - صد در صد عمدی در کار بوده. این همه اسم؛ قطعا با برنامه ریزی کامل این اسم و آن رفتار انجام شده بود. یک فوتبالیست اگر کاری می کند چطور کسی قبول نمی کند که اشتباه به عمد نبوده اما توهینی به این بزرگی را چطور قبول کنیم عمدی نبوده!

* تو می گویی باید کسی معترض می شد؟
    - من از این تعجب می کنم که چرا کسی حرفی نمی زند. به اتفاقات کوچک تر از این هم پرداخته می شود اما کسی به توهین به دایی معترض نمی شود! تعجب آور است حتی کسی هم از او عذر خواهی نکرد.

* در مورد خودت حرف بزن؟
    - حرفی در مورد خودم ندارم. وقتی به دایی با این همه فداکاری و افتخار این طور رفتار می شود که کسی در مقام دفاع از او بر نمی آید وای به حال دیگران.

ali
    only
    karimi

17. 5 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

محمودرضا فاضلي
    نکونام مي‌تواند تا 40‌سالگي دراوساسونا بماند

مدير برنامه‌هاي جواد نکونام با بيان اينکه نمي‌تواند درباره پيشنهاد باشگاه گالاتاسراي به اين بازيکن صحبت کند، گفت: قرارداد نکونام با باشگاه اوساسونا به گونه‌اي است که او مي‌تواند حتي تا 40 سالگي هم براي اين باشگاه بازي کند.
    محمودرضا فاضلی در گفتگو با مهر در خصوص پیشنهاد باشگاه گالاتاسرای به جواد نکونام اظهار داشت: در این چند سال فعالیتم در فوتبال هیچ وقت درباره پیشنهاد باشگاه‌ها به بازیکنانی که مدیربرنامه آنها هستم صحبت نکرده‌ام. وقتی مذاکراتی بین باشگاه و یک بازیکن برای امضای قرارداد انجام می‌شود، خود باشگاه در صورت صلاحدید آنرا اعلام می‌کند.

وی افزود: فعلا جواد نکونام با باشگاه اوساسونا قرارداد دارد و اگر اتفاقی هم برای امضای قراداد جدید رخ بدهد باشگاه آن را رسانه‌ای خواهد کرد.
    فاضلی در پاسخ به این سئوال که "نکونام با اوساسونا تا چه زمانی قرارداد دارد؟" تاکید کرد: قراداد نکونام با اوساسونا حالت خاصی دارد و او تا هر زمانی که بخواهد می‌تواند در این باشگاه بازی کند. این قراداد به گونه‌ای تنظیم شده است که نکونام حتی تا 38 و 40 سالگی هم می‌تواند در صورت تمایل برای اوساسونا بازی کند.

مدیربرنامه های دو بازیکن ایرانی اوساسونا، در خصوص آخرین وضعیت مسعود شجاعی هم خاطرنشان کرد: مسعود سختی‌های زیادی را در این مدت تحمل کرد و یک مصدومیت کوچک عواقب بدی برای او داشت و حتی 9 ماه او را از فوتبال دور نگه داشت. خوشبختانه عفونت پای این بازیکن کاملا برطرف شده است و او فیزیوتراپی را آغاز کرده است.
    فاضلی در خصوص "زمان بازگشت شجاعی به فوتبال" یادآور شد: او باید پله به پله مراحل آمادگی‌اش را پشت سر بگذارد. مسعود اواسط این ماه یکبار دیگر با پزشک خود در آلمان جلسه دارد و برنامه‌های بعدی تمرینش بعد از این جلسه مشخص می‌شود. با این حال زمان دقیق بازگشت او هنوز معلوم نیست.

ali
    only
    karimi

19. 6 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

صفحه 15 از 19 نخستنخست ... 51314151617 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)