همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت مادرمان حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و آرزوی سربازی در رکاب فرزندشان حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه)
بنده محمد علی صفاریان هستم 21 سالمه دانشجوی سال سوم رشته ی علوم ارتباطات و البته شغلم هم معلمی است. در چند مدرسه تدریس می کنم.
ساکن تهران هستم.
دین : اسلام
مذهب : تشیع
البته فوتبال زیاد بلد نیستم ولی به دنیای فوتبال تا حدودی علاقه دارم و هوش بسیار خوبی برای مربیگری
امیدوارم بتونم تیمم رو بالا بکشم
با آرزوی موفقیت برای تمام دوستان.
(هی هی هی هی آخی تموم شد)
خوب بود؟؟؟![]()
سلام منم شهاب هستم 23ساله
درود به دوستان و هم ميهنان گرامي
با عرض پوزش از تاخير در معرفي خودم تو اين تاپيك
ساسان هستم .اهل تهران . حقوقدان هستم (حقوق بين الملل -فوق) در تيمهاي نوجوانان بوتان - بانك تجارت و جوانان بانك تجارت و راه آهن تحت مربيگري پرويزخان ابوطالب -جلال بني جمالي و رضاكلانتري تا سال 72 فوتبال بازي مي كردم و همه جوره پرسپوليسي هستم . بزرگترين علاقه و سرگرميم هم ماشين بازيه
جوانان بانك تجارت كه بودم ناصر حجازي شد مربي بزرگسالان و علي دايي رو اورد تو تيم بزرگا . پسر ناصر حجاي - آتيلا هم با اينكه مي رفت با بزرگا تمرين مي كرد ولي فقط بخاطر پارتي بازي باباش بود كه فيكس هافبك وسط تيم ما بازي مي كرد درحاليكه ما تو اون پست بازيكن سال قبل تيم ملي رو داشتيم . آخر سر هم سر اعتراض مربيمون به اين مطلب مي دونيد چه اتفاقي افتاد؟ مربيمون رو اخراج كردند
كلا فوتبال تو رده هاي پايه مملو از پارتي بازي و اينجور مسائله بهمين خاطر خيلي از كسايي كه فقط دنبال تمرين و يادگيري هستند و استعداد مناسبي هم دارند تو همين رده ها زده ميشن و ميرن وكنار.مثل خود من
تو باشگاههاي خارجي هم اول يووه رو دوست دارم كه متاسفانه با پرونده سازي كينه توزان مواجه شد ولي بزودي باز هم سروري خواهد كرد
تقريبا تمام بازيهاي پرسپوليس سالهاي 65 تا 70 رو استاديم مي رفتم و ديگه تو مقر 2آتيشه ها (جنب جايگاه) يجورايي واسم جا نگه مي داشتند .دوباره دوران قطبي اكثر بازيها رو رفتم ولي الان تك و توك مي رم و اميدوارم روزي بياد كه مديران برنامه ريز كشور دست از اين سياست نابودي پرسپوليس واستقلال بردارند و باز هم جو فرح بخش استاديوم رو با 100هزار تا ديگه از دوستام جشن بگيريم
اميدوارم از طريق فعاليت در اين محفل بتونم هم از ايده هاي ديگران ياد بگيرم هم از طريق همفكري با دوستان بتونيم تاثير كوچيكي تو پيشرفت فوتبال كشورمون داشته باشيم و با هم باشيم
شاد باشيد
ویرایش توسط kick up : 04-25-2011 در ساعت 18:11
سلام
یه توضیح داشته باشیم که آقا ساسان مدت زیادی هست که بین ما توی بخش پرسپولیس فعالیت میکنه ولی به دلایلی از ایشون خواستیم اینجا خودشونو برای دیگر دوستان حاضر در دربی معرفی کنند !
همونطور که خودشون گفتند سابقه فوتبالیشون هم کم نیست !
با تاخیر حضورشون رو در دربی خوش آمد میگیم !
![]()
سلام بچه ها.من سرخیو چی ببخشیدپوریاهستم.عاشق مردونگی و جوان مردی.خبرنگارنیستم اما خبرای دسته اولی دارم.اگه می خواین تو پست خبریم فعال ترباشم منو سرخیو صدابزنین چون عاشق این اسمم.من عاشق رئال مادریدواسپانیا هستم.برای همین فقط خبرای باشگاه رئال و خبرایی که به این باشگاه مربوط میشه رومیتونم برای رئالی های عزیزترجمه ویاسرچ کنم ودراین سایت خوب قراربدم.به امیدموفقیت.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
ویرایش توسط مورینیو... : 04-28-2011 در ساعت 23:29 دلیل: اشتباه
خوش اومدی پپ ا ببخشید لئو ببخشید آندرس ببخشید!!!!! آهان خوش اومدی سرجیو
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
سلام دوستان.من اسمم صالح هستش و هوادار پرسپولیس و بارسلون هستم و لیسانس اقتصاد هم دارم.تا 16 سالگی ایران زندگی کردم(شهرک قلعه چندار نزدیک کرج) و الانم کردستان عراق زندگی میکنم اما خدا وکیلی فقط عاشق پرسپولیس و بارسلون و تیم ملی ایرانم.امیدوارم بتونید من رو تو جمعتون قبول کنید.
سلام و درود بر صالح !
داداش خوش اومدی !
امیدوارم توی دربی فضای مناسبی رو برای ارائه نظراتتون فراهم کنیم !
و حضورتون توی انجمن پرسپولیس رو به فال نیک میگیریم و امیدوارم اونجا همینطور به فعالیتتون ادامه بدین !
======
پ . ن : آقای فراز ، آقای مهرداد و بقیه دوستان ؛ به جای اینکه یه تشکر خشک و خالی زیر پست ول کنید یه خوش آمد گویی مختصر هم از شما چیزی ازتون کم نمی کنه !![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)