ونگر: آرام نمی مانم اما به دنبال درگیری هم نیستم
آرسن ونگر اصرار دارد که به دنبال درگیری با دیگران نیست اما نمی تواند در گرما گرم کورس قهرمانی آسوده خاطر روی نیمکت بنشیند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]اتفاقات دیدار با تاتنهام موجب شد آرسن ونگر مدام در کنار زمین حاضر شود و این در حالی بود که در اوایل هفته نیز در پایان بازی اعتراض شدیدی به تیم داوری داشت.
در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با بولتون این مساله توجه خبرنگاران را به خود جلب کرد اما سرمربی توپچی ها اعلام کرد درگیری دیگر مربیان با او را نمی توان به پای وی نوشت.
" نمی توانم آنجا بنشینم و آرام باشم، به گونه ای که گویا یک روزنامه نگار هستم !!
به بازی اهمیت می دهم و مشتاقم تا بازی را پیروز شویم و البته مضطرب نیز هستم، بله. اما این مساله که مضطرب باشید و تصمیمات خود را کنترل کنید و درست رفتار کنید یک چیز است و اینکه اوضاع کاملا خارج از کنترل شما باشد یک چیز دیگر.
من خارج از کنترل نیستم. من مضطرب هستم زیرا می خواهم تیمم پیروز شود. البته من اینگونه ام و آماده ام تا مبارزه کنم، باور کنید.
البته باید بگویم در بازی آخر هیچ برخوردی با دیگر مربیان نداشتم. می خواهم شما ببینید که اگر دیگر مربیان برخوردی با من دارند این دیگر مشکل من نیست. اما من هیچ برخوردی با هر مربی دیگری ندارم."
ونگر: از دست دادن برتری به واسطه زنجیره ای از اتفاقات است
آرسن ونگر باور دارد اتفاقات مختلفی می تواند باعث شود که برتری یک تیم با تساوی و یا شکست عوض شود.
هرچند آرسنال در فاصله 6 امتیازی صدر جدول قرار دارد، با این وجود با نگاهی به بازی های انجام شده این فصل می توان دید که شاگردان آرسن ونگر در این فصل 13 امتیاز را در حالی از دست داده اند که از حریف پیش بوده و آن را با تساوی و یا شکست عوض کرده اند. تساوی 4 - 4 مقابل نیوکاسل، تساوی 1 - 1 مقابل لیورپول و تساوی 3 - 3 مقابل تاتنهام از معروف ترین انهاست.
با تساوی مقابل تاتنهام بار دیگر صدای منتقدان بلند شده است و آرسن ونگر اذعان می کند که وقتی آنها از حریف پیش هستند باید بر روی اعصاب خود مسلط باشند تا آن برتری را حفظ کنند.
" دقیقا، این چرخه ای از مشکلات است که اتفاق می افتد و ما تنها می توانیم با آرامش و تسلط بر روی اعصاب خود، خود را با آن درگیر کنیم.
ما تلاش می کنیم بازیکان را متمرکز کنیم تا با آرامش کار را ادامه دهند اما ما البته باید اعتباری نیز به حریفانمان دهیم. برای مثال در دیدار مقابل لیورپول نوعی مشکل اضطراب وجود داشت. در مورد تاتنهام هم باید بگویم آنها ز نظر کیفی در بهترین سطح ظاهر شدند.
چیزهای زیادی وجود دارد که شما برای حفظ برتری به آن نیاز دارید. اول از همه تجربه و حفظ خونسردی است. مدافعان ما تحت فشار هستند زیرا آنها بخاطر اینکه نتوانسته اند در حفظ نتایج موفق باشند مورد انتقاد قرار گرفته اند. این مساله حتی باعث می شود مشکل کمی بدتر شود.
احساس می کنم مساله مهم این است که نتیجه جریان بازی هرچه که باشد، به بازی خود ادامه دهیم. احساس می کنم نیاز داریم اعصاب خود را کنترل کنیم و راحت تر با یکدیگر ارتباط برقرار کنیم."
در کنفرانس مطبوعاتی دیدار با بولتون ترکیب آرسن ونگر متهم شد که ذهنیت پیروزی ندارد اما او باور دارد ثبات آنها در لیگ برتر از کریسمس تا کنون نشان می دهد انها انچه برای موفقیت نیاز است را در اختیار دارند.
" می خواهم بگویم 16 بازی بدونش شکست را در لیگ برتر پشت سر می گذاشته ایم تا حداقل ذهنیت شکست را نداشته باشیم.
به ما بستگی دارد تا عادت کنیم تساوی ها را با پیروزی عوض کنیم. درک می کنم که کار شما در رسانه ها ایجاد بحران پس از بحران است اما من باید از آن فاصله بگیرم. وقتی در 16 دیدار بدون شکست هستید، با این کیفیت لیگ برتر، وضعیت به آن تیرگی که شما تصور می کنید نیست.
ما دقیقه 98 از لیورپول جلو افتادیم، دشوار است که بگویید می توانستید پیش بینی کنید بعد از آن چه اتفاقی خواهد افتاد. هرگز نمی توانید برای آنچه خیلی مهم است قانون وضع کنید. می توانید از این بابت مطمئن شوید که عملکردی عالی ارائه می دهید. اگر عملکردهای عالی را یکی پس از دیگری ارائه دهید، بازی ها را پیروز خواهید شد."