Design & Developed BY Patira

صفحه 24 از 31 نخستنخست ... 142223242526 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 307
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانه
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مسی-ژاوی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    حميدرضا

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    1,438
    تشکر شده 2,492 در 631 پست

آرسنال اخبار و بحث و تبادل نظر توپچی های لندن

به نام خدا

به کلوپ هواداران آرسنال خوش اومدید
    در این تاپیک به ارائه اخرین اخبار از باشگاه محبوب رسنا می پردازیم و درباره آخرین تحولات باشگاه آرسنال با یکدیگر تبادل نظر خواهیم کرد.
    به امید اینکه بتونیم توی این تاپیک دوستان آرسنالی خوبی پیدا کنیم و در کنار هم روزهای خوشی داشته باشیم.
    به امید موفقیت های توپچی های لندن

Welcome To ARSENAL Fabs Club

راز باش
    ولي فاش نشدني!

ویرایش توسط feri71 : 04-08-2011 در ساعت 19:25

2. 5 کاربر از پست مفید messi1373 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال

Tottenham 3 - 3 Arsenal

گزارش بازی نیمه اول :
    در حالی که امشب بیشتر نگاه ها به بازی ال کلاسیکو محدود شده بود در لندن یک داربی جذاب برگذار شد. در ابتدای بازی که نشان نداده شد که آیا نصری و گالاس با یکدیگر دست دادند، تیم تاتنهام سعی کرد تا خودش را بر بازی مسلط کند و تا دقایق خیلی کمی این کار را انجام داد اما این تیم آرسنال بود که خیلی زود به گل رسید. در دقیقه 5 بازی بود که سسک فابرگاس درست در میانه ی زمین پاس بیرون پا و در عمقی را ارسال کرد که تئو والکات از سرعتش استفاده کرد و با عبور از تله ی آفساید گیری به سمت دروازه رفت و توانست دروازه را خیلی زود باز کند. اما این خوشحالی تیم آرسنال ماندگاری زیادی نداشت تا اینکه دو دقیقه و 20 ثانیه پس از گل تیم آرسنال وندر وارت در حالی که کوسیلنی در پست خودش حضور نداشت و دیابی هم از او به خوبی مراقبت نکرده بود در پشت محوطه صاحب توپ شد و توانست با پای غیر تخصصی خودش ضربه محکمی را بزند که ژسنی هم موفق به مهار آن نشد. بعد از این گل وندروارت به سمت تماشاچیان تیم آرسنال رفت و آن ها را به سکوت دعوت کرد ، احتمالا این حرکت برای او محرومیتهایی را هم به همراه خواهد داشت. در دقیقه 10 بازی حرکت زیبای نصری درست در لب خط بود که به زیبایی حرکت کرد و توپ را به بیرون کشید و پاس زیبایی را برای رابین ونپرسی در سمت راست دفاعی تیم تاتنهام مهیا کرد ، رابین به خوبی از پس گالاس بر آمد و ضربه ی خودش را به زاویه موافق زد و گومز دروازه بان تیم تاتنهام توپ را با دست راستش به کرنر فرستاد. اما دو دقیقه بعد سمیر در همان نقطه و در لب خط با سسک فابرگاس یک و دو کرد و باز هم توپ را به سمت عمق دفاعی تیم تاتنهام آورد و در پشت قوص محوطه جریمه توپ را به دیابی داد و دیابی بدون تعلل توپ را به سمیر پاس داد و سمیر از پشت محوطه شوت خودش را زمینی و بسیار دقیق به گوشه سمت راست دروازه فرستاد تا باز هم آرسنال در این بازی پیش بیفتد. این گل چهارمین گل سمیر نصری در داربی های این دو تیم بود که به ثمر رسید. بعد از این گل تیم آرسنال به تاتنهامی ها اجازه نفس کشیدن ندادن تا اینکه درصد مالکیت 60 به 40 به نفع تیم آرسنال شد اما این تیم تاتنهام بو که فشار بازی را زیاد کرد و توانست موقعیت های زیادی را هم به دست بیاورند اما دفاع تیم آرسنال هشیارانه عمل کرد. در دقیقه 28 بازی بود که سانگ با قلدری توپ را از گرت بیل گرفت و در میانه زمین توپ را به سسک فابرگاس داد و او هم توپ را به رابین ونپرسی که در زمین تیم تاتنهام حضور داشت انتقال داد و رابین بدون درنگ توپ را در عمق برای تئو فرستاد تا اینکه او از سرعتش استفاده کند و تئو به خوبی از دو دفاع تیم تاتنهام گذشت و ضربه ی عالی ای به توپ زد که با اختلاف بسیار بسیار کم از گوش مخالف و کنار تیرک دروازه به بیرون رفت. اما در دقیقه 40 بازی بود که سانیا از سمت راست بر روی دروازه سانتری را ارسال کرد که گالاس در محوطه شش قدم بر زانو هایش نشست تا با سینه توپ را به گومز بدهد اما اشتباه کرد و توپ در حال به بیرون رفتن بود که تئو والکات آن را با سراعتش به بیرون محوطه شش قدم سانتر کرد تا اینکه رابین با ضربه سر توپ را زد که گومز آن را با دست پس زد و خود رابین در ریباند آن را به طاق دروازه کوبید. دو دقیقه بعد در حالی که تیم تانهام قصد داشت تا اختلاف را کم کند ژسنی یکی از موقعیت های مهم تیم تاتهام را با شجاعت گرفت و حرکت او منجر به مصدومیت گرت بیل هم شد . اما در دقیقه 43 در حالی که تیم تاتنهام توپی را که ژسنی به اوت فرستاده بود را روی دروازه ارسال کرد که کروچ ضربه سر اول را زد و نصری آن را به بیرون محوطه فرستاد اما این بازیکن تیم تاتنهام بود که با ضربه ی خوبش بازی را 3-2 کرد تا تیم آرسنال با یک اختلاف به رختکن برود. امیدواریم در نیمه دوم اتفاقات بازی رفت تکرار نشود و تیم آرسنال با این پیروزی همچنان به لیگ امیدوار باقی بماند.

نیمه دوم :
    نیمه دوم بازی دو تیم در حالی شروع شد که تیم تاتنهام دو تعویض را انجام داده بو و به نظر می رسید که تیم آرسنال آمده است که بتواند بازی را برد به اتمام برساند. اما این تیم تاتنهام بود که جریان بازی را در دست داشت. اولین خطر جدی بازی را در دقیقه 53 بود که تیم تاتنهام توپ را از بین سانیا و سانگ به وندروارت رساند و او توپ را از سمت راست دفاعی تیم آرسنال با پای چپ به سمت مخالف زد که ژسنی تک دست و با شیرجه ی قشنگش توپ را به کرنر فرستاد. در دقیقه 57 بازی سسک فابرگاس توپی را برای رابین ونپرسی فرستاد که او ضربه اش را در حالی که داور اعلام آفساید کرده بود وارد دروازه کرد. کارگردان بازی که بسیار جانبدارانه تصاویر را به نمایش می گذاشت ، در حالی که ضربه ی گل نصری یک بار به نمایش در آمد و ضربه ی سر پاولیوچنکو 4 بار !! ، این صحنه را هم زاویه ای به نمایش گذاشت که قابل بررسی نباشد. در ادامه بازی دو تیم با استرس زیاد بازی را ادامه می دادند و می توانستیم پریشانی را در ضربات آنها ملاحضه کنیم. اما در دقیقه 63 بود که جک ویلشر پاس بسیار خوبی را در ضد حمله برای تئو والکات آماده کرد او به سمت دروازه رفت اما خیلی زودتر باید پاسش را به رابین ونپرسی می داد . حرکت او باعث شد رئیس باز هم مانند بازی رفت بطری آب را به زمین بکوبد. در دقیقه 69 اتفاقی که نباید رخ داد و در آن باز هم پاسی از بین سانیا و سانگ رد شد که لنون آن را تک به تک با ژسنی شد و ژسنی کاری به جز خطا نمی توانست انجام دهد، داور نقطه پنالتی را نشان داد و ضربه پنالتی را همانند بازی رفت که وندر وارت آن را به تساوی کشاند این بازی را هم به تساوی کشاند. در دقیقه 71 بازی بود که بازیکنان تاتنهام از نزدیکی های کرنر سانتر زمینی را فرستادند که درست در پشت محوطه شش قدم به لوکا مودریچ رسید و ژسنی در حال برگشت به مرکز دروازه بود که ضربه ی مودریچ را با پای چپش از درون دروازه بیرون کشید. در دقایق 73 و 74 دو ضربه ی زیبا از سسک فابرگاس روانه دروازه شد که هر دو را دروازه بان دفع کرد و اجازه نداد تا سسک بتواند بازی را به نفع تیم آرسنال تمام کند. در دقیقه 78 از سمت راست و جلوی سانیا سانتر زیبایی روی دروازه ارسال شد که کروچ بالای سر کوسیلنی و کلیچی ضربه ی عالی ای را زد که ژسنی با نوک انگشتانش توپ را به کرنر فرستاد، شک نکنید این ضربه را آلمونیا....!!!
    در دقیقه 83 بازی اما این بار ساندو ، بازیکن برزیلی تیم تاتنهام از بین جورو و سانیا رد شد و در درون محوطه جریمه ضربه اش را به سمت دروازه زد که ژسنی آن را با پاهایش مهار کرد.

نکات اضافی بازی :
    - در این بازی عصبانیت ونگر را می توانستیم به خوبی ببینیم به خصوص در دو صحنه ی والکات و ونپرسی که کاملا پریشانی در او موج می زد. منتظر مصاحبه ی آرسن ونگر باشید...
    - در این بازی ونپرسی در نیمه دوم اصلا در حد و اندازه های خودش نبود و شاید بهتر بود که تعویض های آرسنال به جای دقیقه 80 کمی زودتر انجام می شد.
    - بهترین بازیکن زمین بدون شک ژسنی است. او که سه گل دریافت کرد فوق العاده بود و چشمها را خیره کرد. فصل آینده فابیانسکی و ژسنی رقابت سختی برای دروازه بانی خواهند داشت.
    - با این تساوی تیم آرسنال به فاصله 6 امتیازی تیم منچستر یونایتد رسید.

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

4. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال

ونگر: به ما بستگی دارد تا به مبارزه خود ادامه دهیم
    صحبت های آرسن ونگر بعد از دیدار با تاتنهام.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]مصاحبه آرسن ونگر بعد از بازی با تاتنهام.

در مورد اینکه آیا این تساوی به مانند یک شکست است....
    نا امید کننده است زیرا ما از حریف پیش بودیم و تحت تاثیر نتیجه 3 - 1 قرار گرفتیم. نگرش تیم فوق العاده بود و ما همان بازی را ارائه دادیم که می خواستیم. احساس می کنم در نیمه دوم از نظر فیزیکی افت کردیم و می توانستید تاثیرات دیدار با لیورپول را ببینید. البته بازی هیجان انگیزی بود، جایی که هر دو تیم می توانستند پیروز شوند. نا امید کننده است که 3 گل دریافت کردیم زیرا خصوصا در نیمه اول ما بازی را تحت کنترل خود داشتیم. فکر نمی کنم نتیجه 3 - 2 بازتاب عملکرد دو تیم در نیمه اول بوده باشد چون آنها در نیمه اول موقعیت های زیادی ایجاد نکردند.

در مورد اینکه آیا این نتیجه به معنای خروج از کورس قهرمانی لیگ بود....
    این مسیر کاملا باز است. باید برای بازی بعدی امادگی خود را بدست آوریم و تا آنجا که می توانیم مبارزه کنیم. این تیم نگرش چشمگیری دارد، حتی اگر در این لحظه پاداش خود را با امتیازاتی که بدست می آورد نگیرد. ما فوق العاده با ثبات هستیم زیرا امشب بازی دشواری بود و با یک عملکرد متوسط نمی توانستیم یک امتیاز بگیریم. در مسیر 16 بازی بدون شکست هستیم اما امتیازات کافی را بدست نیاورده ایم زیرا تساوی های زیادی داشتیم. این مساله ای است که می خواهیم تا پایان فصل تغییر دهیم.

در مورد یک دیدار باز...

تاتنهام تیم خوبی است، انها به خوبی حمله می کنند و می توانند فرصت های گل ایجاد کنند. از نظر فیزیکی در نیمه دوم افت کردیم و این دلیل دریافت گل است.

در مورد اینکه بازی را به نفع خود پیش نبردید....
    این یک دربی است و شما باید آن را بپذیرید که حتی وقتی 3 - 1 جلو هستید به معنی پیروزی در بازی نیست. این مساله به هیچ وجه منفی نیست زیرا شخصا باور دارم بعد از اتفاقی که یکشنبه افتاد، بازیابی و بازگشت با چنین روحیه ای نشان از شخصیت برجسته این تیم است. تیم های زیادی نیستند که بعد از اتفاقاتی که اخیرا برایمان افتاده بتوانند از آن جان سالم به در برند. از نظر من این تیم اعتبار کافی را بدست نیاورده. هر تیمی به مانند ما برای 2 ماه چنین چنین ضربه خورده بود، مطمئن نیستم می توانست با چنین نگرشی روی پای خود بایستد. من اعتبار زیادی به تیم خود می دهم.

در مورد از دست دادن فرصت تحت فشار قرار دادن منچستر یونایتد...
    مسیر باز است. چلسی اکنون به کورس بازگشته و آنها باید با منچستر یونایتد و تاتنهام روبرو شوند. مسیر باز است و این به ما بستگی دارد تا ایمان خود را حفظ کنیم و به مبارزه ادامه دهیم. همواره اینگونه نخواهد بود که وقتی 3 گل میزنیم بازی مساوی شود. امشب اینجا بازی خاصی بود، در نیمه دوم ما از نظر جسمی دچار مشکل شدیم.

در مورد اینکه ژسنی بر روی پنالتی تاتنهام تاثیر داشت...
    او کمی دیر رسید اما دوباره ان را خواهم دید.
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

6. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال

فابرگاس: رئیس این حق را دارد تا برایم تصمیم بگیرد

متن زیر بخش انتشار یافته 1851 مجله اسپانیایی زبان دون بالون است که به مصاحبه با سسک فابرگاس، کاپیتان 23 ساله باشگاه آرسنال پرداخته که تصمیم گرفتیم آن را بصورت کامل برایتان ترجمه کنیم.

تصور یک پسر 16 ساله در مورد آرسنال چه بود؟؟
    می دانستم آنها مربی فوق العاده ای دارند، بر روی جوانان سرمایه گذاری می کنند و آنها را در کنار بازیکنانی مانند هانری، برگکمپ، ویرا و پیرس بازی می دهند. به هیچ وجه طرفدار لیگ برتر نبودم، همه چیز در یکشنبه ها خلاصه میشد. با این شرایط شاید حتی سخت تر بود به اینجا بیایم. حتی به درستی نمی دانستم به کجا می خواهم بروم...

بعد از 8 سال این تصور چه تغییر کرده؟؟
    خوب از همه نظر. خودم از نظر فیزیکی تغییر زیادی داشتم و از نظر شخصیتی بالغتر شدم. در این مدت چیزهای زیادی برای تحلیل همه این موارد یاد گرفته ام. اشتباهاتی نیز داشتم و در نهایت به مراتب کاملتر شده ام.

آیا پسر نابغه ای هستید؟؟
    نه، خوب، شاید در ابتدا اینگونه بود اما حالا دیگر نه. چند سالی است که دچار مصدومیت هایی شده ام که آنگونه که باید پیشرفت نکرده ام. اما وقتی با 17 سال سن 51 بازی انجام دهید و بعد در 18 سالگی فاتح جام حذفی شوید می توان چنین چیزی را به خود نسبت دهید. من روزهای اول حضورم در اینجا را به یاد می آورم اما مردم خیلی اینگونه نیستند. در آن 3 سال اول همه چیز خیلی سریع پیش میرفت و روندی انفجاری داشت. درست زمانی بود که من تکامل پیدا کردم و خودم را قویتر ساختم. در 21 سالگی بعد از قهرمانی در اروپا مصدومیت های زیادی داشتم، همه چیز کمتر با ثبات ادامه داشت و ادامه پیشرفت برایم خیلی گران تمام شد.

اولین فصل شما در تیم اصلی، در 17 سالگی، آن به هیچ وجه به مانند یک تیم نبود...
    تیم فوق العاده بود. شکست ناپذیران لیگ را بدون حتی واگذار کردن یک بازی فتح کردند. من کار را در حالی اینجا شروع کردم که 15 تا 18 بازی بدون شکست را پشت سر می گذاشتیم. در ان سال من 51 بازی انجام دادم و حقیقت این است که احساس می کنم بخش کوچکی از آن رکورد هستم که در مجموع 49 بازی بدون شکست بود.

این بهترین تیمی بوده که تاکنون در آن بازی کرده اید؟؟
    بدون شک. وااااو، حتی نیاز به فکر کردن هم نیست. آن سال سالی بود که پیشرفت بسیاری داشتم. گاهی حتی از خود سوال میکنم که پیشرفتی که در 17 سالگی داشته ام را دیگر در این سن ندارم. وقتی دوباره آن را آنالیز می کنم می بینم اتفاقی که افتاده این است که قبلا در تیمی برنده بازی می کردم و آن محشر بود. شما احساس می کردید اگر یک بازی بد ارائه می دادید باز هم مشکلی نیست چون آن بازیکنان شما را بهتر می کردند. من همیشه این موضوع را گفته ام، حتی در مورد این تیم.

همه چیز تغییر کرده و آیا اکنون فشار بیشتری را احساس می کنید تا همیشه بهترین عملکرد خود را ارائه دهید؟
    بله بله، البته. زیرا وقتی پاس اشتباهی را به کسی می دهم همه نگاه ها به آن خیره می شود. از گفتن این موضوع متنفرم اما این یک حقیقت است. اگر بد بازی کنم، احساس مسئولیت می کنم و فشار بیشتری را از سوی هوادارن احساس می کنم. این چیزی است که اغلب اتفاق نمی افتد اما از آنجایی که کاپیتان هستم این یک واقعیت است. تنها من و رابین ونپرسی از آن نسل باقی مانده ایم و احساس مسئولیت بیشتری می کنیم اما این واکنش ها وجود دارد و نمی توان کاری کرد.

البته نمی توانم انکار کنم بعضی اوقات مانند...
    البته گاهی آن را دوست دارم !!! چیزی که اتفاق می افتد این است که گاهی بیش از اندازه است. چرا؟؟ زیرا فوتبال یک بازی گروهیست. هیچ کس به تنهایی بازی را پیروز نمی شود. شما می توانید نتیجه دو یا سه بازی را تعیین کنید اما به تنهایی نمی توانید فاتح لیگ شوید. گاهی در مورد چیزهای اطراف من مبالغه می شود اما این بخشی از مسئولیت هدایت تیمی است که بسیار جوان است. مهمترین چیز برایم این است مصدومیت ها ملاحظه حال مرا بکنند زیرا در غیر این صورت اوضاع بسیار بغرنج و پیچیده می شود و تداوم آن باعث می شود در موقعیتی قرار گیرم که اکنون در آن هستم.

آرسنال تیم بسیار جوانی است اما از بیرون به نظر می رسد آن احساس را به منعکس نمی کند....
    نگاه کنید، من باور دارم کلید موفقیت روشی ترکیبی است. بنابراین احساس می کنم خیلی خیلی خوش شانس بوده ام گه در تیم بزرگی بازی می کنم که کار را از انجا شروع کردم زیرا تنها من و همچنین ونپرسی بودیم و ما ایده آل های خود را دیده ایم. ما از بهترین بازیکنان نکاتی را آموخته ایم. اکنون اوضاع متفاوت است زیرا همه ما خیلی جوان هستیم تا بخواهیم یکی را رئیس قبلیه خود بنامیم !!

خوب اکنون جوانان تیم حاضرند تا از شما همه چیز را یاد بگیرند...
    اینکه چرا از من را نمی دانم اما من تنها 23 سال سن دارم و به یاد آوردن این مساله مهم است. من آنقدر حرفه ام را زود شروع کردم که اینگونه به نظر می رسد 27 یا 28 ساله هستم، درحالی که باید نگاه کنید تا ببینید چه راه درازی پیش روی خود دارم بنابراین واقعا خوش شانس بودم. جوانان از بزرگان یاد می گیرند اما اکنون اوضاع پیچیده تر شده. جک ویلشیر را در نظر بگیرید، اگر شما بازی او و عملکرد من در این سن را مقایسه کنید... کاملا متفاوت است. نمی گویم بهتر است یا بدتر بلکه قبلا الگوهایی وجود داشت، بازیکنان برنده، قویتر و سریعتری بودند که من از آنها نکاتی را یاد گرفتم.

این مساله شما را آزار نمی دهد که نام ونگر را همواره بر دوش می کشید و همه تصور می کنند او راهنمای شماست و برایتان تصمیم می گیرد؟؟
    ببین مرد، او رئیس است، من قرارداد دارم و او حق دارد در هر زمینه ای که می خواهد برایم تصمیم گیری کند. اما وافعا اینطور که می گویید نیست. شما نمی توانید از بیرون به ماجرا نگاه کنید و یا مقاله ها را بخوانید و برای خود تفسیر کنید، در صورتی که اوضاع اینگونه نیست. من همواره آشکارا و صادقانه صحبت می کنم و او کاملا آنچه را که می گویم قبول می کند.

اینگونه به نظر می رسد که به اجبار در آرسنال مانده اید....
    نه اما دیگران اینگونه تصور می کنند که اگر اکنون قدمی بر ندارم دیگر هرگز نمی توانم به نتیجه برسم. 23 ساله هستم و اگر این تابستان بروم 24 ساله خواهم بود، اگر تابستان بعدی بروم 25 ساله خواهم بود، اگر تابستان پس از آن بروم 26 ساله و تابستان بعدی 27 ساله !!! برای هر چیز می بایست منتظر زمان مناسب آن ماند. روزی که بخواهم آرسنال را ترک کنم چنین ذهنیتی دارم نه به خاطر آن دلیلی که گفتید. علاوه بر این چه کسی می تواند این اطمینان را دهد که در تیم جدیدی بازی می کنم؟؟ یا شاید شما نباید چنین نتیجه گیری کنید. من در اینجا هستم و فرصت خوبی دارم تا سطح شخصی خود را بهتر کنم. با وجود اینکه جام های زیادی بدست نیاورده ام اما قوی و قویتر می شوم. با پویول صحبت می کردم و او به من گفت که تا 26 سالگی هیچ جامی را پیروز نشده بود. پویول کسی است که همه چیز را در دنیای فوتبال بدست آورده. صبر و سخت کوشی مهمترین چیز در زندگی است.

چگونه مربی صاحب سبکی مانند آرسن ونگر برای چندین سال هیچ جامی را بدست نیاورده و همچنان به کار خود ادامه می دهد؟؟
    ببین مرد، اکنون درک این مساله آسانتر می شود زیرا برای سال ها در اینجا بوده ام. واضح است که اگر شما از اسپانیا آمده باشید بگویید امری (مربی والنسیا)، گواردیولا و مورینیو سه فصل را بدون جام سپری کرده باشند مسلما کارشان ادامه نخواهند داشت اما اینجا اوضاع متفاوت است. مربی فرد باهوشی است و باشگاه قدردان کارهایی است که او انجام می دهد. مانند اینکه تیم همیشه در لیگ قهرمانان حضور دارد، تا آخرین مراحل مباره می کند، از جوانان استفاده می کند و باشگاه ثبات اقتصادی دارد. فکر می کنم برای رئیس باشگاه این مسال مهم است. هرچند فکر می کنم زمانی خواهد رسید که شما باید یک قدم بلند تر بردارید ....چیزی بدست آورید و یا نه.

از نقطه نظر من ارسنال هرگز در این مدت چیزی پیروز نشده اما فوتبال کارآمدی از خود ارائه داده...
    این حقیقت است. وقتی من کار را در اینجا شروع کردم ما جام حذفی را پیروز شدیم و سپس به فینال لیگ قهرمانان رسیدیم، خوب ما آن را بدست نیاوردیم اما شما می گویید باید 1 - 0 پیروز می شدید و بارسلونا با گل دقایق پایانی بازی را پیروز شد. ما پیروز نشدیم اما فکر می کنم این نخستین بازی بود که باشگاه به فینال لیگ قهرمانان رسید، میلیون ها نفر در اینجا بازی کرده اند ولی قسمت ما بود تا در فینال این جام بازی کنیم. اما از سال 2007 می توانید بگویم " چیزی برنده نشدیم اما خوب بازی کردیم " و سپس به این موضوع فکر می کنید که تنها این خوب بازی کردن کافی نبوده و به همین خاطر جواب نداده. از سراسر این فصل لذت بردن چون برای مثال وقتی در 4 جام بودیم به خودم می گفتم اگر همه اینها را برنده شویم چه می شود !! اما بعد از از دست دادن آنها شما در موقعیتی قرار می گیرید که باید تصمیم بگیریم آیا به مسیر خود ادامه دهیم تا چیزی پیروز شویم و یا بازیکنان را پرورش دهیم.

سال قبل بعد از خروج ادبایور شما تبدیل به بهترین گلزن تیم شدید. چه اتفاقی افتاد؟؟
    خوب، پست خود را تغییر دادم. من بیشتر از یک بازیساز بودم، سال گذشته اولین سال حضورم در آن پست بود. از نظر فیزیکی احساس بسیار خوبی داشتم و وقتی ونپرسی در نوک حمله بازی می کرد گل های بیشتری برایم فراهم می شد. در طول فصل به واسطه تسلط او بر بازی می توانستم بهتر خود را صاحب موقعیت کنم.

آیا در این پست راحت بودید؟؟
    هنوز معتقدم پست اصلی من کمی عقب تر است زیرا شما در این حالت بازی را مقابل خود می بینید، بیشتر حمایت می شوید، سریعتر حرکت می کنید.... و در نهایت مشارکت بیشتری در بازی دارید. اکنون همه تیمها مرا می شناسند و من یک بازیکن حامی پشت سر خود دارم. من بازیکنی نبودم که معمولا به اطراف بروم و بازگردم اما اکنون به این مساله عادت کرده ام. زیاد با توپ کار نمی کنم اما شانس های بیتشری دارم تا در صورتی که تیم نیاز داشته باشد توپ های نهایی را برای گلزنی دریافت کنم چون در اینجا عاشق این کار هستم.

آیا ویلشیر می تواند در این منطقه به کار گرفته شود؟؟
    او در حالت عادی بازیکن فوق العاده ای است. من عاشق این کار هستم تا وارد درگیری ها شوم. او نسبت به سن خود پسر بسیار قدرتمندی است. آرزو داشتم قدرت پاهای او را داشتم. با آن بلوغ و توانایی هایی که وی در ارسال پاس می تواند از خود نشان دهد، به بازیکن فوق العاده ای تبدیل خواهد شد.

ویلشیر قابلیت های خود را به گونه ای نشان داد که گواردیولا می گفت در تیم خود بازیکنان زیادی مانند او دارد. به نظر می رسد فصل آینده شاهد حضور تیاگو الکانتارا در تیم نخست بارسلونا باشیم. چه شناختی از او دارید؟؟
    آنطور که شما می گویید بازیکن خوبی است. من تنها چند دقیقه ای از بازی او را در تیم اصلی دیده ام و اگر همان را ملاک قرار دهید تکنیک باورنکردنی دارد اما او یکی از آن بازیکنانی است که خیلی خوب آن پست را نمی شناسد. شما می توانید او را در پست یک هافبک هجومی ببینید زیرا قدرت دریبلینگ خوب و دید مناسبی نسبت به بازی دارد اما می تواند وی را پرورش داد. باید دید در طول سال های آینده او چگونه خود را نشان می دهد. فکر می کنم بازیکن خوبی برای بارسلونا و تیم ملی اسپانیا خواهد بود.

فرناندو تورس به چلسی رفت.... چنین انتظاری داشتید؟؟
    نه !! حقیقتا این اتفاق در چند ساعت صورت گرفت و من انتظار چنین چیزی را نداشتم. تصور می کردم تورس به تیمی در خارج از لیگ برتر برود اما نه در میان فصل. اما به وضوع باور دارم تصمیم درستی گرفت.

و اگر برای هم بازی شدن با فرناندو تورس با پیشنهادی میلیونی از سوی چلسی روبرو شوید چه می کنید؟؟
    من؟؟ این طرحی خیالیست. به هیچ وجه چنین خیالی نکنید.

می دانید منظورم چیست. تصور کنید آنها برای انجام یک طرح بلند پروازانه در تلاش برای متقاعد کردن شما باشند...
    چنین چیزی را نمی بینید. اگر روزی از آرسنال بروم هرگز به تیم انگلیسی دیگری نخواهم رفت. کاملا مطمئن باشید.

آیا در مورد جان تورال شنیده اید؟؟ بازیکن دیگری در آکادمی بارسلونا که اخیرا به آرسنال ملحق شد و مربی او بخاطر تشابه وی با انتقال شما اعتراضات بسیاری داشت؟؟
    فکر می کنم در تمام دنیا این اتفاق می افتد. من اولی بودم ، بله اما در انجا موارد دیگری نیز وجود داشت که به تیمهای دیگری غیر از آرسنال امده اند. منچستر یونایتد پیکه را به خدمت گرفت. تنها مساله واضح این است که پرورش بازیکنان جوان توسط بارسلونا خوب انجام می شود که انها می توانند برای بازی در دیگر تیم های برتر بروند که تا 60% موفقیت انها محتمل است. اما همه در باشگاه نمی خواهند این کار را انجام دهند و تنها چند بازیکن از آن آگاه هستند.

در مورد شما چگونه بود؟؟
    خوب ببینید، بازیکنان ممتاز به تیم اول بارسلونا راه پیدا می کنند، مانند ژاوی، پویول و سپس بازیکنان خاص مانند بوسکتس یا پدرو وارد این تیم می شوند، آنها در این بخت آزمایی موفق بودند. آنها کار می کردند و یک روز مربی آمد و به آنها گفت " تو فردا بازی می کنی." اما چنین اتفاقاتی زیاد نمی افتد. من دوستان زیادی دارم که هنوز در تیم دوم بارسلونا هستند، مانند ویکتور وازکواز. حرفم را باور کنید که به شما می گویم خیلی از آنها حتی بهتر از من بودند اما شما باید انتخاب کنید و هرکس باید راه خود را پیدا کند.

------------------------------
    گویا بخش های مختلف این مصاحبه توسط همین مجله اسپانیایی تغییر کرده و آرسن ونگر بعد از دیدار با تاتنهام به انتقاد از آن پرداخت.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال

رئیس مصاحبه سسک را محکوم کرد
    آرسن ونگر مقاله مجله اسپانیایی Don Balon را محکوم کرد.

روز گذشته مصاحبه ای از سسک فابرگاس را در سایت قرار دادیم که با مجله اسپانیایی Don Balon انجام شده بود و سسک در آن علاوه بر بخش هایی که از تیم و مربی خود حمایت کرد، در بعضی قسمت ها کمبود تجربه را عامل ناکامی های تیم دانست و در بخش هایی جملاتی را بیان کرد که به فلسفه و برنامه باشگاه ارتباط داشت و می توان بطور دیگری آن را برداشت کرد.

این مقاله جنجال زیادی را در رسانه های بریتانیا به وجود اورد و هر یک از خبرگزاری ها به دلخواه خود به تفسیر این موضوع پرداختند، تا جایی که سسک روز گذشته در اکانت توئیتر خود گفت:

" باور نکردنی است که مردم سعی می کنند از هر چیزی تیتر خبری درست کنند!!! آرسن ونگر تاثیر عظیمی روی من و دوران حرفه ای ام گذاشته است. مرد بزرگیست. "

به هر حال به نظر می رسد این شیطنت از همان مجله اسپانیایی زبان آغاز شد زیرا آرسن ونگر در مصاحبه بعد از بازی با تاتنهام اعلام کرد این مصاحبه توسط باشگاه زیر نظر بوده اما نویسنده مقاله به تعهد خود پایبند نبود و آنطور که خواسته این مقاله را تغییر داده است.

" این مقاله مرا اذیت می کند.

این مقاله ای بود که دیدگاه های مطرح شده در آن توسط باشگاه مورد بررسی قرار گرفت. اما نه تنها نویسنده متن این توافقنامه را رعایت نکرده بلکه همچنین مقاله را به کل تغییر داده و ما واقعا از این مساله عصبانی و ناراحت هستیم.
    در این مصاحبه به هیچ وجه به من و فلسفه من حمله نشده. این چیزهایی نبوده که فابرگاس گفته. من سسک را می شناسم و فکر نمی کنم نیازی باشد چیز بیشتری در مورد ان بگویم. نویسنده مقاله کاملا خلاف گفته های او را بیان کرده."

10. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال

ونگر: آرام نمی مانم اما به دنبال درگیری هم نیستم
    آرسن ونگر اصرار دارد که به دنبال درگیری با دیگران نیست اما نمی تواند در گرما گرم کورس قهرمانی آسوده خاطر روی نیمکت بنشیند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]اتفاقات دیدار با تاتنهام موجب شد آرسن ونگر مدام در کنار زمین حاضر شود و این در حالی بود که در اوایل هفته نیز در پایان بازی اعتراض شدیدی به تیم داوری داشت.

در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با بولتون این مساله توجه خبرنگاران را به خود جلب کرد اما سرمربی توپچی ها اعلام کرد درگیری دیگر مربیان با او را نمی توان به پای وی نوشت.

" نمی توانم آنجا بنشینم و آرام باشم، به گونه ای که گویا یک روزنامه نگار هستم !!

به بازی اهمیت می دهم و مشتاقم تا بازی را پیروز شویم و البته مضطرب نیز هستم، بله. اما این مساله که مضطرب باشید و تصمیمات خود را کنترل کنید و درست رفتار کنید یک چیز است و اینکه اوضاع کاملا خارج از کنترل شما باشد یک چیز دیگر.

من خارج از کنترل نیستم. من مضطرب هستم زیرا می خواهم تیمم پیروز شود. البته من اینگونه ام و آماده ام تا مبارزه کنم، باور کنید.

البته باید بگویم در بازی آخر هیچ برخوردی با دیگر مربیان نداشتم. می خواهم شما ببینید که اگر دیگر مربیان برخوردی با من دارند این دیگر مشکل من نیست. اما من هیچ برخوردی با هر مربی دیگری ندارم."
    ونگر: از دست دادن برتری به واسطه زنجیره ای از اتفاقات است
    آرسن ونگر باور دارد اتفاقات مختلفی می تواند باعث شود که برتری یک تیم با تساوی و یا شکست عوض شود.
    هرچند آرسنال در فاصله 6 امتیازی صدر جدول قرار دارد، با این وجود با نگاهی به بازی های انجام شده این فصل می توان دید که شاگردان آرسن ونگر در این فصل 13 امتیاز را در حالی از دست داده اند که از حریف پیش بوده و آن را با تساوی و یا شکست عوض کرده اند. تساوی 4 - 4 مقابل نیوکاسل، تساوی 1 - 1 مقابل لیورپول و تساوی 3 - 3 مقابل تاتنهام از معروف ترین انهاست.

با تساوی مقابل تاتنهام بار دیگر صدای منتقدان بلند شده است و آرسن ونگر اذعان می کند که وقتی آنها از حریف پیش هستند باید بر روی اعصاب خود مسلط باشند تا آن برتری را حفظ کنند.

" دقیقا، این چرخه ای از مشکلات است که اتفاق می افتد و ما تنها می توانیم با آرامش و تسلط بر روی اعصاب خود، خود را با آن درگیر کنیم.

ما تلاش می کنیم بازیکان را متمرکز کنیم تا با آرامش کار را ادامه دهند اما ما البته باید اعتباری نیز به حریفانمان دهیم. برای مثال در دیدار مقابل لیورپول نوعی مشکل اضطراب وجود داشت. در مورد تاتنهام هم باید بگویم آنها ز نظر کیفی در بهترین سطح ظاهر شدند.

چیزهای زیادی وجود دارد که شما برای حفظ برتری به آن نیاز دارید. اول از همه تجربه و حفظ خونسردی است. مدافعان ما تحت فشار هستند زیرا آنها بخاطر اینکه نتوانسته اند در حفظ نتایج موفق باشند مورد انتقاد قرار گرفته اند. این مساله حتی باعث می شود مشکل کمی بدتر شود.

احساس می کنم مساله مهم این است که نتیجه جریان بازی هرچه که باشد، به بازی خود ادامه دهیم. احساس می کنم نیاز داریم اعصاب خود را کنترل کنیم و راحت تر با یکدیگر ارتباط برقرار کنیم."

در کنفرانس مطبوعاتی دیدار با بولتون ترکیب آرسن ونگر متهم شد که ذهنیت پیروزی ندارد اما او باور دارد ثبات آنها در لیگ برتر از کریسمس تا کنون نشان می دهد انها انچه برای موفقیت نیاز است را در اختیار دارند.

" می خواهم بگویم 16 بازی بدونش شکست را در لیگ برتر پشت سر می گذاشته ایم تا حداقل ذهنیت شکست را نداشته باشیم.

به ما بستگی دارد تا عادت کنیم تساوی ها را با پیروزی عوض کنیم. درک می کنم که کار شما در رسانه ها ایجاد بحران پس از بحران است اما من باید از آن فاصله بگیرم. وقتی در 16 دیدار بدون شکست هستید، با این کیفیت لیگ برتر، وضعیت به آن تیرگی که شما تصور می کنید نیست.

ما دقیقه 98 از لیورپول جلو افتادیم، دشوار است که بگویید می توانستید پیش بینی کنید بعد از آن چه اتفاقی خواهد افتاد. هرگز نمی توانید برای آنچه خیلی مهم است قانون وضع کنید. می توانید از این بابت مطمئن شوید که عملکردی عالی ارائه می دهید. اگر عملکردهای عالی را یکی پس از دیگری ارائه دهید، بازی ها را پیروز خواهید شد."

12. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

ونگر: شانس قهرمانی ما درست به اندازه چلسی است
    آرسن ونگر صحبت های پیتر چک مبنی بر اینکه آنها رقیب اصلی منچستر یونایتد هستند را رد کرد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]در حالی که آرسنال پیروزی 3 - 1 در خانه تاتنهام را با تساوی 3 - 3 عوض کرد، چلسی در خانه خود بیرمنگام را شکست داد تا هم امتیاز با آرسنال و با تفاضل گل بیشتر در رده دوم جای گیرد.

این تغییر جایگاه باعث شد پیتر چک در مصاحبه ای اعلام کند اکنون انها رقیب اصلی منچستر یونایتد در رسیدن به قهرمانی هستند اما آرسن ونگر نمی تواند چنین نظری را درک کند.

این حرفها را می توانم از دیدگاه دیگر بپذیرم اما نه از نظر ریاضی چون در ریاضیات انقدرها هم بد نیستم. کاملا دشوار است که منطق را در مصاحبه او درک کنید.

نمی توانید بگویید چلسی در ان موقعیت قرار ندارد اما وقتی آنها همان تعداد امتیاز را دارند که ما داریم، از نظر اعداد و ارقام نمی توانم تفاوتی ببینم."

مصدومیت دیابی مانع حضور او مقابل بولتون می شود
    آرسن ونگر اعلام کرد ابو دیابی در دیدار مقابل بولتون حضور نخواهد داشت.

در جریان دیدار مقابل تاتنهام، ابو دیابی در ابتدای نیمه دوم از بازی خارج شد و جای خود را به جک ویلشیر داد. این جابجایی بخاطر آسیب دیدگی ساق پای دیابی بود و آرسن ونگر اعلام کرد که او نمی تواند همراه با تیم به ورزشگاه ریباک سفر کند.

سرمربی توپچی ها همچنین اعلام کرد تردیدی در مورد حضور او مقابل منچستر یونایتد نیز وجود دارد.

" بله، همانطور که در دیدار مقابل تاتنهام دیدید ما ابو دیابی را از دست دادیم.

به نظر میرسد دیابی دچار کشیدگی ماهیچه ساق پا شده است و خارج از دیدار یکشنبه خواهد بود و قطعا علامت سوال بزرگی در مورد حضور او مقابل منچستر یونایتد وجود خواهد داشت.

همانند دیگران، من هم وضعیت بازیکن را بخاطر اینکه دیروز و یا سه شنبه از ترکیب بیرون بوده در نظر نمی گیرم بلکه وضعیت آنها در آخرین لحظه را ملاک قرار می دهم."

14. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال

دیدارهای کلاسیک مقابل بولتون
    نگاهی به دیدارهای گذشته آرسنال و بولتون.
    در هفته سی و چهارم لیگ برتر، آرسنال در ورزشگاه ریباک با بولتون روبرو خواهد شد. سایت رسمی باشگاه آرسنال نگاهی انداخته به دیدارهای گذشته دو تیم در این ورزشگاه.

بولتون 0 - 2 آرسنال، 2010
    در آغاز سال 2010 دو تیم در 3 روز 2 بار با یکدیگر روبرو شدند و اسپانیایی های آرسنال اولین بازی را به نفع آرسنال تمام کردند. سسک فابرگاس با ضربه ای عالی گل نخست را به ثمر رساند و فرن مریدا که به عنوان یار ذخیره به زمین آمده بود حساب کار را 2 - 0 کرد.

بولتون 1 - 3 آرسنال، 2008
    وقتی دیویس بولتون را پیش انداخت به نظر می رسید نتیجه تلخی در انتظار آرسنال است اما دو گل متوالی از بنتنر و ابوئه جریان بازی را عوض کرد. ضربه عالی دنیلسون در 3 دقیقه مانده به پایان بازی پیروزی آرسنال را قطعی کرد.

یولتون 2 - 3 آرسنال، 2008
    یک بازگشت باور نکردنی از آرسنال. توپچی ها با 2 گل از حریف عقب بودند و کارت قرمز دیابی نیز تیم را ده نفره کرد اما آنها در 15 دقیقه پایانی به بازی بازگشتند. گالاس امیدهای آرسنال را زنده کرد، ونپرسی یک پنالتی را به گل تبدیل کرد و سسک فابرگاس گل پیروزی بخش دیرهنگام را به ثمر رساند.

بولتون 0 - 2 آرسنال، 2002
    یک پیروزی حیاتی در مسیر رسیدن به دوگانه. برگکمپ توپی را برای لیونگبرگ فراهم کرد و مرد سوئدی توپچی ها نیز دروازه را باز کرد. ویلتورد گل دوم را نیز پیش از پایان نیمه اول به ثمر رساند. آرسنال با این پیروزی گام بزرگی در مسیر رسیدن به قهرمانی لیگ برداشتند.

16. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال

دیدارهای کلاسیک مقابل بولتون
    نگاهی به دیدارهای گذشته آرسنال و بولتون.
    در هفته سی و چهارم لیگ برتر، آرسنال در ورزشگاه ریباک با بولتون روبرو خواهد شد. سایت رسمی باشگاه آرسنال نگاهی انداخته به دیدارهای گذشته دو تیم در این ورزشگاه.

بولتون 0 - 2 آرسنال، 2010
    در آغاز سال 2010 دو تیم در 3 روز 2 بار با یکدیگر روبرو شدند و اسپانیایی های آرسنال اولین بازی را به نفع آرسنال تمام کردند. سسک فابرگاس با ضربه ای عالی گل نخست را به ثمر رساند و فرن مریدا که به عنوان یار ذخیره به زمین آمده بود حساب کار را 2 - 0 کرد.

بولتون 1 - 3 آرسنال، 2008
    وقتی دیویس بولتون را پیش انداخت به نظر می رسید نتیجه تلخی در انتظار آرسنال است اما دو گل متوالی از بنتنر و ابوئه جریان بازی را عوض کرد. ضربه عالی دنیلسون در 3 دقیقه مانده به پایان بازی پیروزی آرسنال را قطعی کرد.

یولتون 2 - 3 آرسنال، 2008
    یک بازگشت باور نکردنی از آرسنال. توپچی ها با 2 گل از حریف عقب بودند و کارت قرمز دیابی نیز تیم را ده نفره کرد اما آنها در 15 دقیقه پایانی به بازی بازگشتند. گالاس امیدهای آرسنال را زنده کرد، ونپرسی یک پنالتی را به گل تبدیل کرد و سسک فابرگاس گل پیروزی بخش دیرهنگام را به ثمر رساند.

بولتون 0 - 2 آرسنال، 2002
    یک پیروزی حیاتی در مسیر رسیدن به دوگانه. برگکمپ توپی را برای لیونگبرگ فراهم کرد و مرد سوئدی توپچی ها نیز دروازه را باز کرد. ویلتورد گل دوم را نیز پیش از پایان نیمه اول به ثمر رساند. آرسنال با این پیروزی گام بزرگی در مسیر رسیدن به قهرمانی لیگ برداشتند.

18. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

ونگر: شايد سكه قهرماني به نام آرسنال ضرب شود

به باور سرمربي تيم فوتبال آرسنال انگليس جنگ بر سر قهرماني ليگ برتر براي يارانش به پايان نرسيده است و احتمال قهرماني تيم تحت رهبريش وجود دارد.

در شرايطي که تيم فوتبال آرسنال هفته گذشته با کسب تساوي مقابل تاتنهام رتبه دوم جدول را به چلسي واگذار کرد و با قرار گرفتن در رده سوم، بخت رقابتش‌ با منچستريونايتد در راه قهرماني بسيار کاهش يافت؛ اما آرسن ونگر سرمربي توپچي‌ها چنين باوري ندارد.
    او حاضر نيست بپذيرد که در فاصله پنج هفته تا پايان فصل و داشتن 6 امتياز اختلاف ( من‌يونايتد 70 امتياز، آرسنال 64 امتياز) با تيم تحت رهبري فرگوسن، در عمل شانسي براي کسب قهرماني ندارد.
    وي در اين‌باره گفت: هنوز چند بازي تا پايان فصل پيش رو داريم، مي‌دانيم قادر به کسب برد هستيم. تا لحظه آخر خواهيم جنگيد. مدت‌ها است که شکست نخورده‌ايم، هرچند که امتيازات کافي هم کسب نکرديم. به نظرم همين مساله به تيم انگيزه زياد مي‌دهد که بازهم تلاش کند.
    اين مربي که از 15 سال قبل زمام امور توپچي‌ها را برعهده دارد، معتقد است منچستريونايتد تا پايان فصل دچار لرزش خواهد شد‌، آنقدر که احتمال دارد از صدر جدول فروافتد.
    ونگر افزود: بايد آماده باشيم. حساب احتمالات را بکنيم. چه کسي مي داند، اگر منچستر امتياز بدهد و ما امتياز بگيريم شايد در لحظه آخر قهرمان شويم.

20. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    cf
    مربی مورد علاقه
    guss hidink - jose
    بازیکن محبوب
    all chelsea players- tevez - aguero
    اسم واقعی شما
    سروش

BrazilChelseaLyon

تشکر ها
    9
    تشکر شده 31 در 12 پست

Post ونگر: شکست مقابل بولتون کار این فصل را تمام کرد

آرسن ونگر باور دارد 7 روز گذشته پرونده این فصل آرسنال را بست.

ضربه سر ثانیه های پایانی تامیر کوهن نه تنها به 16 بازی بدون شکست آرسنال پایان داد بلکه میدهای توپچی ها برای ادامه کورس قهرمانی را فوق العاده کم رنگ کرد.

این شکست نتیجه یک هفته بسیار نا امید کننده برای آرسن ونگر و بازیکنانش بود، جایی که در 3 دیدار مختلف 7 امتیاز را از دست داد.

" از 9 امتیاز تنها 2 امتیاز بدست آوردیم و می بایست هر 9 امتیاز را می گرفتیم. این مساله تا حدودی کار این فصل را تمام کرد.

تا آخرین ثانیه ها مقابل لیورپول پیش بودیم، مقابل تاتنهام پیش بودیم و یکشنبه به پیروزی بسیار نزدیک بودیم و بازی را واگذار کردیم. این خلاصه ای از اتفاقات پیش آمده پس از ژاویه است.

نمی خواهم بازیکنانم را سرزنش کنم. باور دارم بازیکنانم نگرش برجسته ای داشتند و این شرم اور است که پاداش تلاش خود را نگرفته اند. اما ما باید آن را بپذیریم و به حرکت ادامه دهیم.

بسیار بعید است که امسال بتوانیم فاتح این لیگ شویم اما بزرگی باشگاه بدین معناست که باید با غرور مبارزه کنیم و این مساله الهام بخش ماست."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

finaly you did it

22. 2 کاربر از پست مفید samaras تشکر کرده اند .

صفحه 24 از 31 نخستنخست ... 142223242526 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع