همان طور كه پاداش مى دهم، جريمه شان هم مى كنم
فتح الله زاده: بازيكنان استقلال ۵ دقيقه آخر بازى ها را به حساب نمى آورند
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال، درباره باخت روز سه شنبه اين تيم مقابل پاختاكور صحبت هاى زير را انجام داد.
• چطور شد كه استقلال به پاختاكور باخت؟
- من ساعت ۶ صبح به منزل رسيدم و از اين باخت خوابم نبرد. پاختاكور تيم قدرتمندى است كه در آينده مى بينيد با تيم هاى ديگر گروه يا مساوى مى كند يا مى برد اما مسئله اين است كه استقلال هم قوى بود. مى توانستيم برنده اين بازى شويم اما متأسفانه بچه هاى ما وقتى ۵ دقيقه به بازى مى ماند آن زمان را به حساب نمى آورند. چه گل هايى كه نزديم و چه گلى كه خورديم. اين مسابقه را روى اشتباه فردى واگذار كرديم. اين شكست براى ما سنگين تمام شد. وقتى ما مى گوييم مى خواهيم استقلال را در آسيا به جايگاهش برگردانيم بايد بهتر از اين از فرصت ها استفاده كنيم. متأسفانه استقلال روزهايى كه خوب بازى مى كند مى بازد. ما فرصت هاى ۹۰ درصدى خود را گل نكرديم در حالى كه آنها از موقعيت ۳۰ درصدى خود به گل رسيدند.
• هم شما و هم آقاى مظلومى در پايان مسابقه ديروز به گل نزدن مهاجمان اشاره كرديد و مهمترين دليل اين شكست را مهاجمان دانستيد در صورتى كه به راحتى از اخراج حنيف عمران زاده چشم پوشى كرديد.
- نه اين طور نيست. به نظر من آرش برهانى سواى دوندگى خوبش خيلى خوب بود. قرار نيست همه موقعيت ها گل شود. در همان صحنه گل اول ديديد كه خودش را از كجا به توپ رساند. البته پرويز مظلومى فنى تر از من صحبت مى كند و من نظر شخصى ام را مى گويم و به همين دليل مى گويم آرش مقابل پاختاكور يكى از بهترين ها بود. البته فرصتى كه نصيبش مى شد را اگر مى زد تير خلاص براى پاختاكور بود اما بايد بگويم اگر عمران زاده آن كار را نمى كرد ما به آن شكل گل نمى خورديم. از عمران زاده گله دارم. نبايد به داور اعتراض مى كرد. هيچ داورى پس از به صدا درآوردن سوت نظرش را برنمى گرداند. اين بازيكن كار خوبى انجام نداد.
• حركت بعدى عمران زاده پس از اخراج يعنى دست زدن براى داور مى تواند براى استقلال تبعاتى داشته باشد.
- او نبايد اين كار را مى كرد. علاوه بر اينكه براى بازى بعدى محروم شد خود باشگاه هم با او برخورد مى كند.
• با اين شكست نسبت به وضعيت استقلال در ليگ قهرمانان آسيا نااميد شديد؟
- من هيچ وقت نااميد نيستم. حتى اگر يك درصد اميد داشته باشيم به آن فكر مى كنم. اكنون هم اگر دو بازى را ببريم مى توانيم به مرحله بعد صعود كنيم.
• اگر استقلال با عنوان تيم دوم صعود كند احتمالا بايد مقابل ذوب آهن به ميدان برود.
- كسى كه مى خواهد در آسيا به مقام برسد فرقى نمى كند كه مقابل چه تيمى بازى مى كند. ما بايد مقابل هر تيمى قوى باشيم. بايد با بچه ها صحبت كنم. آنها بايد تمركز بيشترى داشته باشند. البته فشردگى مسابقات هم بازيكنان هم خسته مى كند ولى نمى خواهم توجيه كنم. وقتى به پاختاكور در تهران ۴ گل مى زنيم آنجا حداقل بايد مساوى كنيم.
• با اين شكست جريمه اى براى بازيكنان در نظر مى گيريد؟
- وقتى در قبال پيروزى پاداش مى گيرند در قبال باخت هم بايد جريمه شوند.
• قبول داريد گل اولى كه از پاختاكور دريافت كرديد جالب نبود.
- محمدى ديروز اشتباه كرد و قطعا پرويز مظلومى در اين باره فكرى مى كند. ايشان از اول فصل به دو دروازه بان ما يعنى محمدى و طالب لو گفته اگر تيم ببازد و گلر در آن نقش داشته باشد فرد را تغيير مى دهد.
• شنبه بازى با نفت آبادان را در پيش داريد.
- ما امروز رسيديم و شنبه هم بايد دوباره بازى كنيم. چاره اى نداريم اين بازى هم بايد برگزار شود. ما در كورس قهرمانى هستيم.
• نظرتان درباره رياست مهدى تاج در كميته داوران چيست؟
- انشاءالله انتخاب خوبى است. من به دليل سفر به ازبكستان در جلسه هيات رئيسه فوتبال نبودم و از اتفاقات خبر ندارم. حتما جمعى اين انتخاب را كردند. تاج هم مديرى است كه براى كارش وقت مى گذارد.
• صحبت هايى در مورد اختلاف دسوزا و باشگاه استقلال شنيده مى شود. قضيه چيست؟
- من خودم دسوزا را قبول دارم اما نظر، نظر كادر فنى است او هم بايد به نظر كادر فنى احترام بگذارد. در همه دنيا همه بازيكنان همين كار را مى كنند. به هر حال من در هفته آينده جلسه اى با دسوزا خواهم داشت.
• فصل رو به پايان است. آيا پرويز مظلومى ليست خود را به باشگاه ارائه كرده است؟
- هنوز ليستى ارائه نشده اما به پرويز مظلومى گفته ام بيشتر روى بازيكنان خارجى كه مد نظر دارد زوم كند. ما مى خواهيم اسكلت اصلى تيم را حفظ كنيم و نهايت دو، سه جابه جايى داشته باشيم.