وقتى فتح الله زاده موفق بوده، استقلال نيازى به هيأت مديره ندارد

حجازى: در ايران افرادى كه بيكارند، عضو هيأت مديره باشگاه ها مى شوند

ناصر حجازى مدير فنى تيم استقلال حرف هايى زده است كه تنها مى شود بخش هايى از آن را منتشر كرد . اين گفتگو را در زير مى خوانيد:

• شكست استقلال مقابل پاختاكور را چطور ارزيابى مى كنيد؟

- استقلال مى توانست بازنده نباشد، پاختاكور قدرت چندانى نداشت، نمى خواهم ايراد بگيرم اما گل برهانى يكى از بهترين گلهاى تاريخ زندگى اش بود، برهانى بسيار با هوش و حرفه اى عمل كرد و روحيه بالايى گرفت. ديدگاه فنى من اين است كه عدم تعويض برهانى با آن شرايط روحى و سرعت بالا و همينطور فرهاد مجيدى كه كماكان معتقدم نبايد تعويض شود مگر دچار مصدوميت گردد، مى توانست كمك بيشترى به استقلال كند.
با اين حال ۲ بازى ديگر باقى مانده است و استقلال كماكان شانس صعود دارد. بايستى به كادر فنى و بازيكنان دلگرمى و اميدوارى داد تا در دو بازى آتى با همت و يكدلى صعود از اين مرحله را جشن بگيرند و به آنچه استحقاقش را دارند ، دست يابند. در ضمن بايستى به محمدى اين تذكر را بدهم كه توپ هايى كه از فاصله دور به سمت دروازه ارسال مى شود، گلر بايستى از دروازه خارج شود و توپ را دفع كند. دليلى ندارد در مواقع ارسال چنين توپهايى روى خط دروازه ايستاد. البته ناگفته نماند محمدى چندين موقعيت خطرناك را از حريف گرفت.

• بذر پاشى چمن طبيعى كمپ اختصاصى استقلال با دستان شما انجام گرفت، روند ساخت كمپ را چطور ديديد؟

- فتح الله زاده كار خود را بلد است و استقلال را عليرغم شرايط سختى كه ابتداى فصل داشت، بخوبى جمع و جور كرد. روند ساخت كمپ نيز بخوبى پيش مى رود. با ساخت كمپ هزينه هاى استقلال نيز كاهش پيدا مى كند و حتى باشگاه مى تواند با برنامه هايى كه فتح الله زاده دارد، درآمدزايى خوبى داشته باشد و از سازمان كمتر كمك گيرد. فتح الله زاده با پيگيرى و اقدام در جهت نهايى شدن ساخت كمپ مى تواند بيشتر از گذشته در ياد و قلب هواداران استقلال باقى بماند، هر چند اميدوارم اجازه دهند تا او بخوبى كارهايش راپيش ببرد. معمولا عادت كرده اند كسانى كه قصد خدمت به مردم را دارند بر كنار كنند و من شخصا اميدوارم اين اتفاق براى فتح الله زاده نيفتد.
در ضمن از سعيدلو مى خواهم اجازه دهد تا فتح الله زاده به تنهايى استقلال را مديريت كند. همانطور كه تا به امروز موفق بوده است. استقلال نيازى به هيات مديره ندارد. در ايران رسم بر اين است كه يك عده بيكار كه دوست و رفيق مقامات هستند، به عنوان اعضاى هيات مديره انتخاب مى شوند وگرنه در تيمهاى مطرح دنيا اعضاى هيات مديره بر اساس تخصص و تواناييهايشان انتخاب مى گردند و از هيچ كوششى براى موفقيت تيم دريغ نمى كنند. اگر بر اساس قوانين كنفدراسيون آسيا در انتخاب اعضاى هيات مديره اجبارى است، اجازه دهيد فتح الله زاده اين انتخاب را انجام دهد تا در كارش دخالت نشود و در غير اين صورت، عده اى را بصورت صورى انتخاب نماييد، رستورانى خوب را هر از گاهى برايشان انتخاب كرده تا آنجا چلوكبابشان را صرف كنند و بروند دنبال زندگى اشان و در كار مديرعامل و زير مجموعه وى دخالت نكنند.

• على كريمى در متنى احساسات خود را همانطور كه حتما مى دانيد نسبت به شما بيان كرده است، در اين ارتباط صحبت خاصى داريد.

- على كريمى بازيكنى مردمى است كه همسو بودنش با مردم را اثبات كرده است. فقط مى توانم از اين بازيكن كه در دل مردم جاى دارد و از راه دور احساسات خود را صادقانه نسبت به من ابراز داشته است، قدردانى كنم و براى وى در تمامى مراحل زندگى آرزوى موفقيت نمايم.

• دليل محبوبيت و توجه توده مردم به ناصر حجازى را در چه مى دانيد؟

- مردم نسبت به من لطف دارند، ناصر حجازى همواره سعى كرده تا از مردم جدا نباشد، هميشه با مردم بوده ام و هر چه دارم از خدا و سپس لطف و محبت مردم است. من و امثال من مديون مردم هستيم. آنها مرا حجازى كردند. اينها شعار نيست يا از روى تظاهر نمى گويم. خوشبختانه همه مرا به صراحت لهجه مى شناسند. اين كه از مردم مى گويم حرف دلم است. از اينكه مى بينم بعضى ها با زدن چند گل يا مورد توجه قرار گرفتن توسط مردم، از همه طلبكار هستند ناراحت مى شوم. متاسفانه اينها وقتى توسط همين مردم بزرگ مى شوند ادا در مى آورند و فراموش مى كنند كه از كجا و چطور به چنين جايگاههايى رسيده اند. نمى دانند كه فقط مشهور هستند و با اين خصوصيات اخلاقى محبوبيتى بين مردم ندارند. تختى به دليل مدالها و قهرمانى هايش تختى نشد كه اگر اين طور بود، موحد يا حبيبى مدالهاى بيشترى داشتند. تختى بدليل مردمى بودنش تختى شد. از قديم گفته اند كه درخت هر چه پربارتر، افتاده تر. وقتى بيشتر مورد توجه قرار گرفتيم بايد سر به زير تر شده و ادبيات و رفتارمان را بهتر كنيم.