مظلومى: مهاجمانمان شكست استقلال را رقم زدند
پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال گفت: متأسفانه مهاجمان من در بازى امشب راحت ترين توپ ها را تبديل به گل نكردند و اين موضوع شكست استقلال را رقم زد.او پس از شكست ۲ بر يك تيمش مقابل پاختاكور ازبكستان درخصوص اين مسابقه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فقط به دنبال ۳امتياز بازى بوديم اما نتوانستيم از اين فرصت استفاده كرده و به هدفمان برسيم.وى افزود: نيمه اول كاملاً در اختيار ما بود و اگر برهانى دقت مى كردمى توانستيم ۳ امتياز بازى را بگيريم. به تيم حريف تبريك مى گويم، آنها نتيجه را از آن خود كردند؛ اما ما هم براى پيروزى به ميدان آمده بوديم.سرمربى تيم فوتبال استقلال با اشاره به اخراج حنيف عمران زاده گفت: بازيكنى كه توپ را وارد دروازه ما كرد يار مستقيم عمران زاده بود ولى ما فرصتى براى تعويض نداشتيم و هنگامى كه ضربه زده شد توپ درون دروازه ما جاى گرفت و نتوانستم در اين فاصله بازيكنى را به زمين بفرستم.وى تأكيد كرد: در اين مسابقه اصلاظ به دنبال مساوى نبودم اما دو بازى ديگر باقى مانده و اين دو مسابقه ۶ امتياز دارد. مسلماظ تيمى كه بتواند از مجموع بازى هايش ۱۰ امتياز بگيرد صعود خواهد كرد.سرمربى تيم فوتبال استقلال كه از عملكرد مهاجمان تيمش ناراضى بود، گفت: معتقدم مهاجمان ما راحت ترين توپ ها را تبديل به گل نكردند و فرهاد مجيدى كه شانس بازى اش ۵۰ درصد بود در تركيب قرار گرفت البته از كيفيت بازى هوار راضى هستم ولى در كل فكر مى كنم مهاجمان استقلال در بازى تهران مقابل پاختاكور بهتر ظاهر شدند.
وى در پاسخ به اين سطال كه چرا از مبعلى در تركيب تيمش استفاده نكرد گفت: از بين جبارى و مبعلى يك نفر را بايد به كار مى گرفتم كه دراين بين جبارى بازى كرد و از عملكرد او راضى هستم.سرمربى تيم فوتبال استقلال در پايان ضمن تعريف و تمجيد از دروازه بان تيم حريف گفت: او براى اولين بار در تركيب اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا بازى كرد و فكر نمى كردم اينگونه فوق العاده ظاهر شود.