مظلومي: براي كسب سه امتياز به تاشكند مي‌رويم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: هدف ما در ديدار برگشت مقابل پاختاكور كسب سه امتياز است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، پرويز مظلومي سرمربي استقلال با گذشت 2 روز از بازي استقلال و راه‌آهن، حالا تيمش را براي بازي با پاختاكور آماده مي‌كند. سرمربي استقلال در آستانه سفر به ازبكستان و قبل از رويارويي با پاختاكور آخرين شرايط آبي پوشان را تشريح كرد.

* بازي با راه‌آهن را چطور بود؟
اين بازي براي ما تمام شد. ما به دنبال سه امتياز بوديم كه آن را به دست آورديم و حالا به بازي‌هاي بعدي‌مان فكر مي‌كنيم.

*برخلاف ادعاي راه‌آهني‌ها، اكثر كارشناسان داوري اعلام كردند كه قضاوت قهرماني در اين بازي كاملا درست بود.
به نظر من قهرماني در اين بازي بي‌نقص قضاوت كرد. من نمي‌دانم چرا به قضاوت وي ايراد گرفته شده، چون داور كار خود را انجام داد و ما هم كار خودمان را. اتفاق خاص هم نيفتاد كه بخواهد اين طوري بزرگ شود.

*وضعيت استقلال براي بازي با پاختاكور چطور است؟
وضعيت روحي تيم كه خيلي خوب است. تلاش مي‌كنيم تا بچه‌ها در تمرينات شاداب باشند چون بازي سختي پيش‌رو داريم.

*اين بازي را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
ما بازي سختي در زمين حريف داريم. پاختاكور تيم خوبي است ولي ما هم تلاش مي‌كنيم تا دست پر برگرديم. تنها مشكل فعلي ما هم مصدوميت اميرحسين صادقي است كه پزشكان تلاش مي‌كنند تا او را به بازي مقابل پاختاكور برسانند.

*بعد از بازي با راه‌آهن گفتيد كه بازيكنان به دليل فشردگي بازي‌ها خسته هستند. نگران اين نيستيد كه اين خستگي تيم را دچار مشكل كند؟
به هر حال فشردگي بازي‌ها قطعا روي تيم تاثيرگذار است، چون مشكل ما كمبود زمان براي انجام تمرينات تاكتيكي است.

*حريفان اصلي استقلال يعني سپاهان و ذوب‌آهن هم اين هفته را با پيروزي پشت سر گذاشتند.
فشردگي در صدر جدول همچنان باقي است تا حساسيت هفته‌هاي پاياني ليگ بيشتر شود. چهار بازي هنوز باقي مانده و ما كوشش مي‌كنيم تا هر چهار بازي را با برد پشت سر بگذاريم. خستگي سفر طولاني مدت به ازبكستان نيز بار اضافه‌اي براي ما خواهد بود ولي ما فقط براي برد به ازبكستان مي‌رويم.

*چند هفته پيش قول داده بوديد كه در پايان استقلال يا قهرمان خواهد شد و يا نايب قهرمان.
هنوز هم روي قولم هستم و معتقدم تيم ما يا اول خواهد شد و يا دوم.

*آقاي فتح‌اله‌زاده در مصاحبه‌اي اعلام كرده بودند براي فصل بعد با شما هماهنگ كرده و برنامه‌ريزي كرده‌ايد.
من از الان براي فصل بعد مشغول برنامه‌ريزي هستم. 90 درصد تيم را حفظ خواهيم كرد و ساير بازيكنان هم قراردادهايشان تمديد خواهد شد.

*وضعيت فرهاد مجيدي چطور است؟
مجيدي تمرينات خوبي را انجام مي‌دهد و اميدوارم بدون هيچ مشكلي بتواند استقلال را در بازي مقابل پاختاكور همراهي كند.

*سوال آخر اينكه بازي پرسپوليس و استيل‌آذين را ديديد؟
ترجيح مي‌دهم در اين خصوص صحبت نكنم.