دسوزا ممنوع الخروج شد
استقلال از باشگاه ملوان شكايت مى كند
هنوز مسئولان باشگاه استقلال هم نمى دانند شكايت پرسپوليس از هوار چه تبعاتى براى اين بازيكن خواهد داشت و آيا اين بازيكن عراقى ممنوع الخروج مى شود يا نه؟
البته هنوز شائبه ها در مورد ممنوع الخروج شدن هوار تمام نشده بود كه مشكل جديدى به مشكلات استقلالى ها اضافه شد و روز پنجشنبه از باشگاه استقلال خبر رسيد كه دسوزا ممنوع الخروج شده است و مدير برنامه اين بازيكن در تلاش است كه اين مشكل را حل كند. مدير برنامه دسوزا در مورد دليل ممنوع الخروج بودن اين بازيكن برزيلى مى گويد: روز سه شنبه كه دسوزا در تمرين غيبت كرد هيچ كس دليل اين غيبت را نپرسيد. همه روزنامه ها فقط به غيبت اين بازيكن اشاره كردند اما حقيقت اين بود كه من به همراه دسوزا به انزلى رفتيم تا مشكل مالياتى اين بازيكن را حل كنيم.البته طبق بند آخر قرارداد دسوزا باشگاه ملوان موظف به پرداخت ماليات اين بازيكن است اما مسوولان اين باشگاه مى گويند ما جزو منطقه آزاد حساب مى شويم و معاف از ماليات هستيم اما وقتى ما به اداره ماليات مراجعه كرديم آنها گفتند هنوز باشگاه ملوان ثابت نكرده كه جزء منطقه آزاد محسوب مى شود تا ما آنها را معاف از ماليات كنيم.خلاصه اينكه ما بين باشگاه ملوان و اداره ماليات گير كرده ايم. به باشگاه ملوان مى گويم چرا تاكنون ثابت نكرديد كه جزو منطقه آزاد حساب مى شويد و آنها در پاسخ مى گويند چون هنوز مديرعامل نداريم.البته آنها حق دارند چون سفرى به خارج از كشور ندارند اما دود اين كار در چشم بازيكنانى مى رود كه مثل رافخايى و دسوزا مشكل مالياتى شان حل نشده است. من تمام ماجرا را براى مسوولان استقلال تعريف كردم و گفتم كه دسوزا هيچ تقصيرى ندارد و باشگاه ملوان در اين كار كوتاهى كرده است. در حال حاضر هم نمى دانم كه اين مشكل برطرف مى شود يا نه و آيا دسوزا مى تواند با استقلال به ازبكستان برود؟
طبق صحبت هاى مدير برنامه دسوزا با شرايطى كه پيش آمده بعيد به نظر مى رسد شرايط خروج اين بازيكن برزيلى از كشور مهيا شود و به احتمال زياد استقلالى ها كه در حال حاضر به شدت از اين ماجرا ناراحت هستند بايد قيد دسوزا را بزنند. هر چند كه به نظر نمى رسد كادر فنى چندان از غيبت بازيكنى كه به او اعتقادى ندارند متضرر شود. از آنجايى كه سهل انگارى باشگاه ملوان باعث ممنوع الخروج شدن بازيكن استقلال شده است و دسوزا به دليل پرداخت نشدن ماليات اجازه خروج از ايران را ندارد، باشگاه استقلال قصد دارد از ملوانى ها شكايت كند. هر چند كه در حال حاضر ملوان مديرى براى پاسخگويى ندارد و به نظر نمى رسد استقلالى ها با اين شكايت به جايى برسند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]