Design & Developed BY Patira

صفحه 122 از 131 نخستنخست ... 2272112120121122123124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,211 تا 1,220 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه جباری

جباري: شكايت باشگاه استقلال از من منتفي شده است

خبرگزاري فارس: هافبك استقلال در مورد اينكه اين باشگاه از وي به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال شكايت كرده گفت:‌ مورد خاصي نبود و به نظرم اين موضوع منتفي شده باشد.

به گزارش خبرگزاري فارس مجتبي جباري پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل راه‌آهن در جمع خبرنگاران تصريح كرد: تمام هدف ما در اين ديدار كسب 3 امتياز بود كه موفق شديم با يك بازي خوب به آن برسيم.

وي ادامه داد: بازي‌هايي مهمي در پيش داريم و به نظرم مي‌توانيم با كسب امتيازات لازم بين دو تيم اول باشيم. شرايط تيم خوب است و مي‌توانيم به هدفمان برسيم.

جباري گفت: راه‌آهني‌ها انگيزه زيادي داشتند تا با تلاشي كه به خرج مي‌دهند براي عدم سقوط بجنگند ضمن اينكه تلاش ما هم زياد بود تا بتوانيم از گل‌مان مراقبت كنيم.

هافبك استقلال در پاسخ به اين سؤال كه بخشيده شدن دو بازيكن راه‌آهن تا چه اندازه روي اين بازي تأثيرگذار بود، عنوان كرد: اين موضوع به ما ارتباطي ندارد چرا كه راه‌آهن را با تمام قدرتش در نظر گرفته بوديم. استقلال تيمي است كه مي‌تواند مقابل هر تيمي با هر ميزان قدرتي كه دارد به پيروزي برسد.

وي در مورد شرايط جسماني‌اش گفت: مدت زيادي بود كه بازي نكرده بودم اما سعي كردم در اين بازي نمايش خوبي داشته باشم. به شما اطمينان مي‌دهم بازي به بازي بهتر شوم و عملكرد خوبي داشته باشم.

جباري در مورد اينكه باشگاه استقلال از وي به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال شكايت كرده، اظهار داشت: مورد خاصي نبود و به نظرم اين موضوع منتفي شده باشد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه برهانی

برهانى: مقابل تراكتورسازى بهتر از بازى با راه آهن بوديم

آرش برهانى سازنده گل تيم استقلال مقابل راه آهن، از عملكرد بازى با تراكتورسازى راضى تر است. آرش برهانى كه پاس گل او، فرصت دلخواه را در اختيار هوار محمد قرار داد،گفت: استقلال برابر راه آهن هم بد بازى نكرد اما مى توانستيم از اين بهتر باشيم. برهانى بازى نيمه دوم استقلال را مقبول تر مى داند و از اين كه سه امتياز مسابقه را كسب كرده اند راضى است: ما مى خواستيم برنده بازى باشيم كه به هدف خود رسيديم. از نظر حفظ توپ روز خوبى را پشت سر گذرانديم. اگر تماشاگران كنار ما باشند خيلى بهتر بازى خواهيم كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

نمى دانم چرا وقتى مى بازند داور را مقصر مى دانند

مظلومى: زور راه آهنى ها زياد بود كه كميته انضباطى ۲ بازيكنشان را بخشيد!

پرويز مظلومى پس از پيروزى يك بر صفر استقلال مقابل راه آهن از هفته سى ام ليگ برتر در نشست مطبوعاتى كه محمود كربلايى نظر خبرنگار ابرار ورزشى در آن حضور داشت، گفت: بازيكنانم شادابى لازم را نداشتند اما مهم ۳ امتياز بود كه به آن رسيديم. قبول دارم فوتبال دلچسبى نبود. وى ادامه داد: شريفات، محروم و مجيدى، مصدوم بودند و اين موضوع باعث شد روى نيمكت بازيكن تهاجمى نداشته باشم. به همين خاطر تغيير تاكتيكى در تيم ايجاد نكردم. سرمربى استقلال تأكيد كرد: بازيكنانم تلاش خود را كردند اما اگر دستم روى نيمكت پر بود فوتبال بهترى ارائه مى كرديم. از نتيجه راضى ام و اگر امتياز بازى هاى بعدى را هم بگيريم به صدر جدول صعود مى كنيم و بين دو تيم اول قرار مى گيريم. قبول دارم در حد ديدار با تراكتورسازى نبوديم اما از بازيكنانم تشكر مى كنم. مظلومى در مورد اينكه راه آهنى ها داورى را عليه تيم شان مى دانستند گفت: از اين صحبت ها خسته شديم. آن طور كه آنها صادقى را زدند، اين بازيكن يك ماه خانه نشين شد. نمى دانم چرا هركس بازى را واگذار مى كند اين حرف ها را مى زند. داورى را همه ديديم. بايد با داورى ها كنار بياييم. ما هميشه احترام داور را نگه مى داريم. وى در مورد بخشش دو بازيكن راه آهن و اعتراض پورحيدرى به اين موضوع گفت: آنها زورشان زياد بود و توانستند دو بازيكن تيم شان را ببخشند. اين در حالى بود كه ما فكر نمى كرديم اين دو بازيكن بخشيده شوند و در آخرين لحظات از اين موضوع اطلاع پيدا كرديم. كميته انضباطى قرار بود يكشنبه در اين مورد تصميم بگيرد اما نمى دانم چه اتفاقى افتاد. پرويز مظلومى در اين لحظه با تعجب از خبرنگاران سؤال كرد پس چه افرادى پس از سوت پايان بازى پاس همدان و راه آهن داور را دنبال كردند؟ اين همه اعتراض و جار و جنجال را چه كسانى به پا كردند و امروز مى بينيم كه بازيكنان راه آهن بخشيده مى شوند. اگر خلاف مى كنيم بايد سر خلاف مان بايستيم. سرمربى استقلال ادامه داد: دنبال اين موضوع نيستيم كه از محروميت ديگر بازيكنان استفاده كنيم. وى در پاسخ به سؤال ديگرى كه مسئولان كميته انضباطى اعلام كردند بخشش بازيكنان راه آهن به كسى ربطى ندارد، گفت: به ما هم ربطى ندارد و من تنها نظرم را گفتم. آنها گفتند تا اطلاع ثانونى محروم، ما هم در اين زمينه ذى نفع نبوديم. معتقدم كميته انضباطى بايد در اينگونه مسائل جدى تر باشد. مظلومى تأكيد كرد: انصارى فرد آدم فرهنگى محسوب مى شود و من تلاش او را مى بينم اما بايد مقابل اشتباه بازيكنان جوان سخت گيرى كرد تا در اين فوتبال آبروريزى نشود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه حجازی

حجازى: نمى خواهم دوباره سرمربى استقلال شوم

ناصر حجازى رييس كميته فنى باشگاه استقلال تهران كه از تيتر و بخشى از مصاحبه اش با يكى از نشريات ورزشى به شدت ناراحت بود درباره درخواست وى از على فتح الله زاده براى پذيرش سمت سرمربيگرى استقلال گفت: هرگز نگفته ام آرزو دارم فتح الله زاده يك بار ديگر من را سرمربى استقلال كند. من فتح الله زاده را از صميم قلب دوست دارم و در گذشته نيز با مديريت وى سرمربيگرى استقلال را عهده دار بوده ام و با اين تيم به نايب قهرمانى آسيا و قهرمانى ليگ رسيده ام. وى افزود: حتى سال ۶۱ در مقطعى هدايت استقلال را بر عهده داشتم و بسيارى از مربيان فعلى اين تيم در آن سال زير نظر من كار مى كردند، پس دليلى ندارد كه آرزو كنم تا بار ديگر سرمربى استقلال شوم. فقط تاسف مى خورم كه سال ۸۶ زمانى كه هدايت استقلال را به من سپردند، عده اى بيكار با دخالت در كار من و فتح الله زاده مانع رسيدن به اهدافمان شدند تا بتوانيم قهرمانى آسيا را براى هوادارانمان به ارمغان آوريم.
    حجازى در پايان گفت: در حال حاضر براى مجموعه استقلال كه رييس كميته فنى آن هستم، آرزوى موفقيت دارم و در جهت سربلندى كادر فنى از هيچ كوششى دريغ نخواهم كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه صادقی

صادقى:مسئولان و هواداران استقلال در باد دربى خوابيده اند!

امير حسين صادقى مدافع استقلال اظهار داشت: ۳ امتياز باارزش بدست آورديم و با اين برد بار ديگر خود را در كورس قهرمانى حفظ كرديم. اميدوارم شرايط به شكلى پيش رود كه استقلال بتواند به عنوان قهرمانى دست يابد. وى افزود: متاسفانه در اين بازى مصدوم شدم و نتوانستم تا پايان در زمين باقى بمانم. شدت مصدوميتم مشخص نيست اما شايد تا يك ماه در ميادين حضور نداشته باشم. صادقى در ادامه صحبت هاى خود انتقاداتى را نيز متوجه هواداران استقلال كرد: به عنوان كاپيتان يازدهم استقلال از هواداران مى خواهم به ورزشگاه بيايند! حضور آنها قوت قلب ماست. الان براى هر بازى بيشتر از ۵ هزار نفر به ورزشگاه نمى آيند اما يك زمانى كه تيم در رده پنجم بود براى هر بازى استقلال ۴۰ هزار نفر به ورزشگاه مى آمدند.وى در پايان تصريح كرد:احساس مى كنم تعدادى از هواداران استقلال هنوز در باد پيروزى در دربى خوابيده اند و به همين دليل به ورزشگاه نمى آيند. البته برخى از مسئولان استقلال هم مثل هواداران اين تيم هنوز در حال و هواى دربى هستند كه اين موضوع براى باشگاه خوب نيست.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه عمران زاده

پاسى ها نمى توانند با كاغذ پاره از من پول بگيرند

عمران زاده: اميدوارم از روى اتفاق هم كه شده قهرمان شويم

حنيف عمران زاده، مدافع تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در فوتبال هزار اتفاق غيرقابل پيش بينى رخ مى دهد و اميدوارم استقلال اين شانس را داشته باشد كه از روى اتفاق قهرمان شود.او اظهارداشت: هدف اصلى استقلال قهرمان است نه نايب قهرمانى. اگر استقلال از فرصتى كه هفته پيش ايجاد شده بود استفاده مى كرد و در حالى كه سپاهان و ذوب آهن باخته بودند بازى خودش را مى برد الان فاصله كمترى با صدر جدول داشت. اين امكان وجد دارد كه در هفته هاى آينده همچنين فرصتى نصيب تيم ما شود پس نبايد نااميد باشيم و بايد به پيروزى در بازيهاى خودمان فكر كنيم و بعد منتظر شكست ذوب آهن و سپاهان باشيم. اتفاقات فوتبال قابل پيش بينى نيست و استقلال مى تواند قهرمان شود.وى درباره ديدار مقابل راه آهن گفت: برد سختى را بدست آورديم. راه آهن با اينكه مشكلات مالى زيادى دارد و در حال سقوط است اما مقابل استقلال انتحارى بازى كرد. تيم ما هم برنامه خوبى براى اين بازى داشت و پس از به ثمر رساندن گل توانست از آن حفاظت كند.عمران زاده درباره عملكرد خط دفاع استقلال افزود: گل نخوردن استقلال فقط به خاطر عملكرد خوب مدافعان نيست بلكه دفاع تيمى خوب بود كه توانستيم دروازه را بسته نگه داريم.وى درباره پرونده خود با باشگاه پاس همدان در كميته انضباطى گفت: به دليل اينكه مدارك باشگاه پاس ناقص بوده و حكم هم غير منطقى بوده فعلا شوراى استيناف در حال بررسى پرونده است. مسئولان پاس چند كاغذ پاره با خود به كميته انضباطى آوردند و من هم هرگز بر اساس چند كاغذ پاره ۴۰ ميليون تومان پول به آنها نمى دهم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فتح اله زاده

شكايت خود از جبارى را يك روزه پس گرفتيم!

فتح الله زاده :در فصل آينده ۵ بازيكن جديد جذب مى كنيم

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال تهران، درباره آخرين وضعيت كمپ اين باشگاه، برنامه هاى فصل آينده و اتفاقات اين روزهاى فوتبال كشور در گفت و گويى شركت كرد.وى درابتدا گفت: ساخت كمپ استقلال طبق برنامه پيش مى رود؛ بنده مجبور بودم در كنار حل مشكلات روزانه باشگاه، مبارزه با بى پولى ها، تلاش براى رفع بدهى ها و ... مراحل ساخت كمپ را نيز در نظر بگيرم؛ اما با اين حال به حول و قوه الهى كارها خوب پيش رفت و همانطور كه وعده داده بوديم، زمين فوتسال كمپ، به بهره بردارى رسيده و همچنين ساختمان ادارى و سردر مجموعه، ساخته شده است. ضمنا قرار است امروز بذر چمن كمپ استقلال براساس جديدترين تكنولوژى كاشته شود و ان شاالله تيم فوتبال ما از خرداد ماه آينده، مى تواند تمرينات خود را در اين محل انجام دهد. او ادامه داد: برنامه هاى ما در فاز بعدى شامل ساخت هتل ۵ ستاره، رستوران، مركز تجارى، استخر و سونا، پاركينگ و سالن هاى جشن خواهد بود. ضمنا طبق وعده اى كه تربيت بدنى استان تهران و آقاى افتخارى داده است، به زودى سكوهاى اين كمپ براى استقرار تماشاگران احداث خواهد شد.
    سرپرست استقلال در ادامه به بحث تمديد قراداد پرويز مظلومى و دستيارانش اشاره كرد و گفت: مشكلى وجود ندارد؛ ما با كادر فنى قرارداد ۲ ساله داريم و طبق همان قرارداد جلو مى رويم و ضمنا در تلاشيم تا تيم را از نظر بازيكن تقويت كنيم.وى افزود: خوشحاليم كه با وجود مشكلات عديده در ابتداى فصل امروز استقلال جايگاه خوبى دارد و در ۳ جام در زمره مدعيان به حساب مى آيد.فتح الله زاده اضافه كرد: روزى كه ما به استقلال آمديم، فرصت كافى براى جذب بازيكن نداشتيم و حتى در انتخاب بازيكنان خارجى دستمان باز نبود، به طورى كه مجبور بوديم از روى سى دى بازيكن بخريم؛ حتى يك بازيكن خارجى ساعت ۱۰ صبح به ايران رسيد و چون ما تا ساعت ۱۲ بيشتر فرصت براى نقل و انتقالات نداشتيم، او را جذب كرديم؛ اما اين فصل براى جذب بازيكنان خارجى برنامه ريزى دقيق ترى داشته ايم و ۳ بازيكن خوب را گلچين كرده ايم تا به زودى مقدمات جذب شان را فراهم نماييم.سرپرست استقلال در باره ليست خريد و فروش تيمش، گفت: ما قصد نداريم تغييرات زيادى در تيم داشته باشيم. چرا كه مجموعه خوبى را در اختيار داريم؛ نهايتا در اين فصل پنج خريد خواهيم داشت كه شامل ۳ بازيكن خارجى و ۲ بازيكن داخلى خواهد بود.فتح الله زاده ادامه داد: به قهرمانى استقلال در ليگ اميدوارم اما تا اين لحظه، نه بنده و نه كادر فنى به هواداران قول قهرمانى نداده ايم؛ اما اين مسأله به اين معنا نيست كه نااميد هستيم.وى با اشاره به كم تعداد بودن تماشاگران و استقبال اندك آنها از بازى هاى استقلال گفت: در نيم فصل اول اگر تيم ما با تمام مشكلاتش به نتايج خوبى رسيد، اين مهم حاصل نشد، مگر با حمايت هوادارانمان، امروز نيز از هوادارانمان انتظار داريم كه با توجه به شرايط حساس ليگ و ضمنا شرايط خوب آب و هوايى در ورزشگاه حاضر شوند تا استقلال از ميزبانى خود حداكثر استفاده را ببرد.سرپرست استقلال ضمن ابراز خرسندى از حل اختلافات پرويز مظلومى و مجتبى جبارى، گفت: مجتبى در يك شرايط خاص حرف هايى را مطرح كرد؛ اما خيلى زود مشكلات رفع شد و خدا كمك كرد تا اين بازيكن به استقلال برگردد؛ مجتبى بازيكن بزرگى است و ان شاالله تمام توان خود را در زمين خواهد گذاشت.فتح الله زاده درباره شكايت باشگاه استقلال از جبارى به كميته انضباطى گفت: موضوع مهمى نبود؛بنده همان روز وقتى شنيدم كه ايشان با آقاى مظلومى تماس گرفته، گفتم شكايت را پس بگيرند؛ ما كه دنبال دشمنى كردن با بازيكن خود نيستيم و اگر هم حرفى مى زنيم به جهت جلوگيرى از حاشيه ها است. وى در انتها ضمن تشكر از على سعيدلو، گفت: اگر حمايت هاى رييس سازمان تربيت بدنى و نگاه ويژه ايشان نبود، موفقيت هاى امروز استقلال حاصل نمى شد. لذا از ايشان كمال تشكر را دارم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومي: براي كسب سه امتياز به تاشكند مي‌رويم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: هدف ما در ديدار برگشت مقابل پاختاكور كسب سه امتياز است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، پرويز مظلومي سرمربي استقلال با گذشت 2 روز از بازي استقلال و راه‌آهن، حالا تيمش را براي بازي با پاختاكور آماده مي‌كند. سرمربي استقلال در آستانه سفر به ازبكستان و قبل از رويارويي با پاختاكور آخرين شرايط آبي پوشان را تشريح كرد.

* بازي با راه‌آهن را چطور بود؟
    اين بازي براي ما تمام شد. ما به دنبال سه امتياز بوديم كه آن را به دست آورديم و حالا به بازي‌هاي بعدي‌مان فكر مي‌كنيم.

*برخلاف ادعاي راه‌آهني‌ها، اكثر كارشناسان داوري اعلام كردند كه قضاوت قهرماني در اين بازي كاملا درست بود.
    به نظر من قهرماني در اين بازي بي‌نقص قضاوت كرد. من نمي‌دانم چرا به قضاوت وي ايراد گرفته شده، چون داور كار خود را انجام داد و ما هم كار خودمان را. اتفاق خاص هم نيفتاد كه بخواهد اين طوري بزرگ شود.

*وضعيت استقلال براي بازي با پاختاكور چطور است؟
    وضعيت روحي تيم كه خيلي خوب است. تلاش مي‌كنيم تا بچه‌ها در تمرينات شاداب باشند چون بازي سختي پيش‌رو داريم.

*اين بازي را چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
    ما بازي سختي در زمين حريف داريم. پاختاكور تيم خوبي است ولي ما هم تلاش مي‌كنيم تا دست پر برگرديم. تنها مشكل فعلي ما هم مصدوميت اميرحسين صادقي است كه پزشكان تلاش مي‌كنند تا او را به بازي مقابل پاختاكور برسانند.

*بعد از بازي با راه‌آهن گفتيد كه بازيكنان به دليل فشردگي بازي‌ها خسته هستند. نگران اين نيستيد كه اين خستگي تيم را دچار مشكل كند؟
    به هر حال فشردگي بازي‌ها قطعا روي تيم تاثيرگذار است، چون مشكل ما كمبود زمان براي انجام تمرينات تاكتيكي است.

*حريفان اصلي استقلال يعني سپاهان و ذوب‌آهن هم اين هفته را با پيروزي پشت سر گذاشتند.
    فشردگي در صدر جدول همچنان باقي است تا حساسيت هفته‌هاي پاياني ليگ بيشتر شود. چهار بازي هنوز باقي مانده و ما كوشش مي‌كنيم تا هر چهار بازي را با برد پشت سر بگذاريم. خستگي سفر طولاني مدت به ازبكستان نيز بار اضافه‌اي براي ما خواهد بود ولي ما فقط براي برد به ازبكستان مي‌رويم.

*چند هفته پيش قول داده بوديد كه در پايان استقلال يا قهرمان خواهد شد و يا نايب قهرمان.
    هنوز هم روي قولم هستم و معتقدم تيم ما يا اول خواهد شد و يا دوم.

*آقاي فتح‌اله‌زاده در مصاحبه‌اي اعلام كرده بودند براي فصل بعد با شما هماهنگ كرده و برنامه‌ريزي كرده‌ايد.
    من از الان براي فصل بعد مشغول برنامه‌ريزي هستم. 90 درصد تيم را حفظ خواهيم كرد و ساير بازيكنان هم قراردادهايشان تمديد خواهد شد.

*وضعيت فرهاد مجيدي چطور است؟
    مجيدي تمرينات خوبي را انجام مي‌دهد و اميدوارم بدون هيچ مشكلي بتواند استقلال را در بازي مقابل پاختاكور همراهي كند.

*سوال آخر اينكه بازي پرسپوليس و استيل‌آذين را ديديد؟
    ترجيح مي‌دهم در اين خصوص صحبت نكنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه برهانی

آقاي حيدري! وقتي ناجوانمردانه استيل‌آذين را برديد ياد دربي نيفتادي؟

خبرگزاري فارس: مهاجم استقلال با اشاره به اتفاقات ديدار پرسپوليس و استيل‌‌آذين خطاب به مدافع سرخپوشان گفت: آقاي حيدري آن روز كه از استقلال انتقاد مي‌كرديد يادتان هست؟

آرش برهاني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص آخرين شرايط استقلال قبل از ديدار روز سه شنبه با پاختاكور اظهار داشت: شرايط خوبي داريم و در يكي دو روز گذشته پس از ديدار با راه آهن تمرينات سبكي را پشت سر گذاشتيم. پاختاكور تيم بسيار خوبي است و در تهران هم بازي قابل قبولي به نمايش گذاشت. آنها 4 گل از ما دريافت كردند اما 2 گل هم زدند.

وي تاكيد كرد: همه تيم‌هايي كه به ازبكستان رفته‌اند دچار مشكل شده‌اند و نتوانستند امتياز لازم را بگيرند. در تاشكند كار بسيار سختي داريم و حتي شنيده‌ام كه روز بازي هواي اين شهر باراني خواهد بود. اين تيم در زمين خودش كاملا متفاوت بازي خواهد كرد و بايد بيشتر تلاش كنيم تا با گرفتن هر 3 امتياز صعود‌مان را به مرحله بعد مسابقات قطعي كنيم.

برهاني در ادامه در خصوص ديدار پرسپوليس و استيل آذين و حاشيه‌هاي پايان اين بازي اظهار داشت: هواداران پرسپوليس و علي دايي براي من بسيار قابل احترام هستند و با سرمربي اين تيم رابطه صميمانه‌اي دارم و روي صحبتم با سپهر حيدري است كه او را به عنوان دوست صميمي قبول دارم. آقاي حيدري آن روز كه از استقلال در دربي 70 انتقاد مي‌كرديد يادتان هست؟ ديدي وقتي تيم تحت فشار باشد براي حفظ نتيجه‌ تمام تلاش خود را انجام مي‌دهد؟

مهاجم استقلال اضافه كرد: آقاي حيدري، به خاطر بازي جوانمردانه و تحت فشار بودن آن گونه به پيروزي رسيديد و كاري غير از قوانين بازي جوانمردانه انجام داديد كه بسيار علني بود و حالا اسمش را فوتبال حرفه‌اي گذاشتيد. اين حرف‌ها را گفتم تا به برخي دوستان خوبم در پرسپوليس اشاره كنم كه وقتي استقلال در دربي 70 از گل خود محاظت مي‌كرد همه گونه اتهام را پس از بازي به ما زدند در حالي كه براي تيم استقلال، پيروزي مهم بود و ما اين كار را به نحو احسن انجام داديم.

برهاني در پايان به فارس گفت: باز هم تاكيد مي‌كنم كه قصدم توهين به هيچ كسي نيست و پرسپوليسي‌ها دوستان صميمي من هستند اما خواستم يادشان بيندازم كه در چنين شرايطي ما را متهم نكنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه آشوبی

آشوبى: انتقادها از وجود ۲ هافبك دفاعى در استقلال نياز به پاسخ ندارد

فرزاد آشوبى در واكنش به انتقاداتى كه از حضور دو هافبك دفاعى در تيم استقلال مى شود، تصريح كرد: اين انتقادات را قبول ندارم و نيازى نيست كه من به اين موضوع پاسخ بدهم.وى يادآور شد: استقلال به جز بازى با راه آهن، در مسابقات گذشته با دو هافبك دفاعى بازى مى كرد و همه ديدند كه با همين سيستم بازيهاى زيبا و حتى پر گلى نيز انجام داده ايم. وى گفت: وجود دو هافبك دفاعى برنامه محتاطانه اى نيست و همانطور كه گفتم نيازى نمى بينم كه بخواهم به آن جواب بدهم.آشوبى در خصوص آخرين وضعيت تيم استقلال تصريح كرد: خوشبختانه بعد از شكست ناباورانه برابر تراكتورسازى توانستيم با پيروزى برابر راه آهن خود را به شرايط خوب برسانيم و كماكان به كسب جايگاهى بهتر از سوم اميدوار بمانيم.وى در خصوص ديدار با راه آهن يادآور شد: من هم فكر مى كنم برابر راه آهن روز موفقى نداشته و نتوانستيم بازى زيبايى را كه در مسابقات گذشته به نمايش گذاشته بوديم تكرار كنيم، اما مهم سه امتياز مسابقه بود كه خوشبختانه آن را كسب كرديم.وى با اشاره به اينكه هنوز شانس قهرمانى براى استقلال وجود دارد، تاكيد كرد: در فوتبال همه چيز ممكن است، چرا كه ما چهار مسابقه و ۱۲ امتياز پيش رو داريم و به همين خاطر تا آخرين لحظه براى رسيدن به هدف خود تلاش مى كنيم.هافبك استقلال درباره رويارويى استقلال با پاختاكور در ديدار برگشت خاطر نشان كرد: اين مسابقه براى ما اهميت زيادى دارد، ضمن اينكه شرايط پاختاكور به گونه اى است كه اگر مقابل ما شكست بخورد از مسابقات حذف مى شود و اين مسئله كار ما را دشوارتر مى كند.وى با تاكيد بر اينكه پاختاكور با توان مضاعف برابر استقلال قرار مى گيرد، گفت: به هر حال پيروزى ما در ديدار رفت سطح اعتماد به نفس و روحيه بازيكنان را بالا نگاه داشته و تصور مى كنم شرايطمان نسبت به حريف بهتر است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 122 از 131 نخستنخست ... 2272112120121122123124 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)