رفتن محمدى بخاطر تشويق برخى هواداران نبود

پورحيدرى: حتما مظلومى به جبارى نياز داشت كه با بازگشت او موافقت كرد

منصور پورحيدرى، سرپرست استقلال گفت: شرايط روحى و روانى تيم خيلى خوب است و بازيكنان بعد از پيروزى مقابل پاختاكور ازبكستان در شرايط خوبى هستند. البته بازيكنانى مثل طالب لو، امير آبادى و مجيدى مصدوم هستند كه البته پزشكان قول دادند اين بازيكنان را تا روز بازى برسانند. درست است كه از لحاظ تاكتيكى فرصتى براى بازى با تراكتورسازى باقى نمانده اما آنها با انگيزه كار مى كنند. وى درباره قهر محمدى از رختكن استقلال ادامه داد: آنگونه كه مطرح كردند نبود. محمدى وقتى به رختكن آمد با من صحبت كرد. ظاهراظ يكى دو نفر روى سكوها صحبت هايى كردند كه او ناراحت شده اما ترك او از ورزشگاه به خاطر ناراحتى نبود. محمدى خيلى عجله داشت و به خاطر كار شخصى سريع تر راهى منزل شد. البته من شنيدم برخى ها گفته اند او درگير شده اما من اين مسائل را تكذيب مى كنم.
سرپرست استقلال درخصوص بازگشت جبارى افزود: در باشگاه استقلال دو نفر نقش تعيين كننده و مهمى دارند. اول آقاى فتح الله زاده به عنوان كسى كه با بازيكنان قرارداد امضا مى كند و دوم سرمربى تيم. به هرحال آنها تصميم گرفتند كه اين بازيكن به تمرينات برگردد و اجازه بدهيد من در اين خصوص صحبتى نكنم و وارد اين مسائل نشوم. پورحيدرى تصريح كرد: در اين فوتبال ياد گرفتم كه انضباط را به شكل واقعى پياده كنم. اگر بازيكنى ناراحتى دارد بايد بحثش را مطرح و آن را برطرف كرد. شايد من جايگاهى در اين فوتبال ندارم اما حتما آقاى مظلومى به اين بازيكن نياز داشته و او را به تمرينات بازگردانده است. البته فقط بحث جبارى نيست و مسئوليت فنى بازيكنان به عهده سرمربى است. وى در خاتمه درباره بازى با تراكتورسازى اضافه كرد: بازى سختى داريم. آنها ۱۱ روز استراحت كردند و با توجه به اينكه در آسيا حضور داريم بايد با اين مسائل كنار بيائيم. از ابتداى سال جديد روزهاى دهم، هفدهم، بيست و يكم، بيست و پنجم، سى ام و سوم ارديبهشت ماه بايد بازى كنيم كه كار بسيار سخت و دشوارى است. هرچند پرويز مظلومى تلاش خود را براى موفقيت تيم انجام مى دهد. اميدوارم شاهد بازى زيبايى باشيم و مثل بازى با پرسپوليس تماشاگران در اوج آرامش تيم هاى خود را تشويق كنند.