اميدوارم مظلومى ۱۰ سال سرمربى استقلال بماند و دربى را هم ببرد
منصوريان: چند نفر به من گفتند كه منظور صحبت مظلومى من بوده ام
پس از امضاى قرارداد كارلوس كرش به عنوان سرمربى تيم ملى فوتبال كشورمان، از سوى مسئولان فدراسيون اعلام شد كه عليرضا منصوريان دستيار ايرانى او خواهد بود. همين موضوع بهانه اى شد تا عليرضا منصوريان لب به سخن باز كند. او حتى در مورد شايعات اخير در مورد اينكه گزينه جانشينى پرويز مظلومى است، حرف هاى جالبى مى زند. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• انگار قرار است دوباره در تيم ملى به عنوان دستيار فعاليت كنيد؟
- قبل از هر چيز بايد بگويم كه پس از سال ها يك مربى بزرگ خارجى براى هدايت تيم ملى به كشورمان آمد كه بسيار اميدوارم تاثير خود را طى چند سال حضورش در فوتبال ما بگذارد. در مورد صحبت شما هم، اگر فدراسيون فوتبال و آقاى كرش مرا انتخاب كردند شك نكنيد باعث افتخارم خواهد بود كه در كنار ايشان به تيم ملى كشورم خدمت كنم.
• از بحث تيم ملى كه بگذريم، استقلال دربى را برد اما بعد از بازى پرويز مظلومى صحبت هايى كرد كه خيلى ها مخاطب آن را شما دانستند البته ايشان هيچ نامى از شما نبرد.
- اولا كه به عنوان يك استقلالى و مثل هواداران جايگاه ۸ و ۱۷ از برد استقلال خوشحالم. اما حقيقتش را بخواهيد چند نفر به من گفتند كه منظور صحبت پرويز مظلومى من بوده ام اما من اينطورى بزرگ نشدم كه بد كسى را بخواهم. حتى در مراسم ختم برادر حميد استيلى هم خيلى دوست داشتم ايشان را ببينم.
• موفق شدى؟
- متأسفانه موفق نشدم اما دوستان نزديكش را ديدم و تبريك گفتم. به شخصه آرزو مى كنم ايشان ۱۰ سال در استقلال بماند و ۱۰ سال هم پرسپوليس را شكست دهد اما اگر روى صحبت شان من بوده ام، از صميم قلب برايشان آرزوى موفقيت مى كنم تا مربى عزيزم دچار سوءتفاهم نشود اما...
• اما چه؟
-به نظرم هر شخصى مربى استقلال شود چه ناصرخان حجازى، چه امير قلعه نويى و... حتما لطف خدا شامل حالش شده و خيلى دوستش داشته كه مى تواند به هواداران استقلال خدمت كند. اگر روزى قسمت من هم شد لطف خدا بوده نه بنده خدا. من قبل از دربى هم با ايشان صحبت كرده بودم.
•چه گفتيد؟
- يك بار سر ميز ناهار در آكادمى المپيك و يك بار هم قبل از بازى با صبا كنار آسانسور ايشان را ديدم و گفتم آدمى نيستم كه به هر قيمتى جاى كسى بيايم و اين مساله را طى ۱۵ سال حضورم در استقلال ثابت كرده ام. تمام مربيان گذشته ام براى من قابل احترام هستند و پرويز مظلومى هم يكى از آنهاست و اگر الان هم به ايشان احترام مى گذارم به خاطر همين است نه اينكه امروز مربى استقلال است.