Design & Developed BY Patira

صفحه 116 از 131 نخستنخست ... 1666106114115116117118126 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,151 تا 1,160 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal پورحيدرى: استقلال چاره اى جز برد پاختاكور ندارد

پورحيدرى: استقلال چاره اى جز برد پاختاكور ندارد

منصور پورحيدرى، سرپرست تيم استقلال در رابطه با بازى روز چهارشنبه تيمش مقابل پاختاكور ازبكستان اين چنين گفت: اين بازى آخرين فرصت تيم استقلال براى كسب نتيجه است چرا كه ما در ۲ بازى اخير نتايج خوبى نگرفتيم و تنها يك امتياز از ۶ امتياز را از آن خود كرديم. وى در خصوص نتيجه اين بازى گفت: درست است كه در بازى فوتبال نمى توان برد و باخت را قطعى دانست اما استقلال در اين بازى چاره اى جز برد ندارد و به هر نحوى بايد ۳ امتياز اين بازى را از آن خود كند، چرا كه اين بازى آخرين فرصت استقلال محسوب مى شود. پورحيدرى در ادامه تصريح كرد: تمرينات خوبى انجام داده ايم و بازيكنان از لحاظ روحى در شرايط مطلوبى به سر مى برند و اميدوارم بازيكنان با ارائه يك بازى زيبا و منطقى نتيجه دلخواه را به دست آورند. وى در آخر خاطر نشان كرد: از تمام هواداران تيم استقلال مى خواهم كه به استاديوم بيايند تا به استقلال در اين بازى روحيه اى مضاعف دهند چرا كه متاسفانه با كسب نتايج ضعيف نتوانستيم آن طور كه بايد و شايد خود را در جدول مطرح كنيم و اين بازى آخرين فرصت استقلال است و جايى براى اشتباه وجود ندارد به هر حال بايد اين بازى را ببريم و اميدواريم اين اتفاق در كنار تماشاگران آبى دل رخ دهد تا هواداران پس از خوشحالى برد دربى در اين بازى نيز راضى به خانه هاى خود بازگردند.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه میداوودی

ميداودى: شايد در ۳ ديدار آخر بازى كنم

ميلاد ميداودى مهاجم تيم استقلال كه پس از مصدوميتى طولانى مدت به تمرينات اين تيم بازگشته است در خصوص وضعيت كنونى اش گفت: چند روزى است تمرينات را از سر گرفته ام اما هنوز پا به توپ نشده و با ساير نفرات تمرين نكرده ام چرا كه هنوز از ناحيه پشت پا دچار درد هستم و اميدو دارم طى هفته آينده اين درد نيز برطرف شود. وى در خصوص زمان بازى اش افزود: اين طور كه پزشكان گفته اند به بازى هاى اواخر ليگ خواهم رسيد و شايد بتوانيم در بازى برگشت مقابل ازبكستان نيز به زمين مسابقه بروم ضمن اينكه بايد بگويم زمان بازى ام نيز به صلاحديد كادرفنى بستگى دارد.ميداودى در رابطه با بازى برگشت پرسپوليس - استقلال در ادامه تصريح كرد: در دربى ۱۰ فروردين استقلال باهوش بازى كرد و عقيده دارم نسبت به پرسپوليسى ها بازى بهترى به نمايش گذاشت چرا كه استقلال با ارائه يك بازى منطقى در اواخير نيمه اول به گل رسيد و پس از آن ۵۰ دقيقه از دروازه اش حفاظت كرد و نگذاشت پرسپوليس كارى از پيش برده و گلى را به ثمر رساند با تمام اين صحبت ها و آنچه كه از شواهد پيداست استقلال بهتر و منطقى بازى كرد و به دور از احساس روانه ميدان شد تا بتواند در بازى رفت و برگشت پرسپوليس را شكست دهد و هواداران را خوشحال به خانه هايشان باز گرداند. وى در آخر خاطرنشان كرد: از تمامى هواداران استقلالى تشكر مى كنم كه تيمشان را حمايت كردند و اميدوارم روز چهارشنبه به استاديوم بيايند و استقلال را در اين بازى همراهى كنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه آشوبی

آشوبى: بازى مقابل پاختاكور آخرين فرصت براى جبران است

فرزاد آشوبى هافبك استقلال كه عملكرد مطلوبى در بازى تيمش مقابل پرسپوليس داشت در خصوص اين بازى گفت: به هر حال استقلال، بازى دربى را برد اما مهمترين مساله پس لرزه هاى دربى است استقلال بايد حواسش را جمع كرده و مراقب اين پس لرزه ها باشد، بازى دربى تمام شد و در حال حاضر استقلال پاختاكور را پيش رو دارد. وى در رابطه با بازى تيمش مقابل پاختاكور افزود: بازى مقابل اين تيم ازبكستانى براى استقلال بسيار حائز اهميت است چرا كه عقيده دارم اين بازى آخرين فرصت استقلال در جام باشگاه هاى آسياست ما از ۶ امتياز بازى هاى قبل تنها يك امتياز را از آن خود كرديم و همين امر كار ما را بسيار دشوار كرد و اميدوارم در ادامه راه جدى تر فكر كرده و امتيازات لازم را كسب كنيم.آشوبى در خصوص بازى خوبش مقابل پرسپوليس در آخر خاطر نشان كرد: شرايط مطلوبى دارم و نسبت به اوايل فصل چه از لحاظ روحى و چه از لحاظ بدنى بسيار بهتر عمل كرده ام و اميدوارم بتوانم بهتر از اينها بازى كرده و براى استقلا مثمرثمر باشم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه محمدی

سپاهان در بازى هاى آينده كار سخت ترى نسبت به ما دارد

محمدى: مساوى مقابل پاختاكور يعنى حذف استقلال از ليگ قهرمانان آسيا

محمد محمدى در خصوص شرايط استقلال پس از پيروزى مقابل پرسپوليس اظهار داشت: خدا را شكر كه سال گذشته را با پيروزى به اتمام رسانديم و در سال جديد نيز مسابقات را با پيروزى آغاز كرديم. اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد و در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفى نتايجى در خور شان نام استقلال بگيريم. وى در خصوص اينكه آيا فكر نمى كند پيروزى مقابل پرسپوليس باعث ايجاد غرور در بين بازيكنان استقلال شده است گفت: تا حدودى با صحبت شما موافق هستم. با برد مقابل پرسپوليس بازيكنان ما كمى دچار غرور شده اند اما با تجربه اى كه از آنها سراغ دارم فكر نمى كنم اين روند در نتيجه گيرى ما اثر گذار باشد. محمدى افزود: تمام بازيكنان استقلال مى دانند حتى تساوى مقابل پاختاكور يعنى حذف شدن از ليگ قهرمانان آسيا و مطمئن باشيد با توجه به نياز مبرمى كه به اين ۳ امتياز داريم روز سه شنبه براى كسب پيروزى مقابل هوادارانمان به ميدان مى رويم. دروازه بان تيم استقلال در پاسخ به اين سطال كه آيا فكر نمى كند سپاهان بار خود را براى قهرمانى بسته است گفت: با پيروزى مقابل پرسپوليس شرايط بهترى نسبت به گذشته داريم و وضعيت خود را نسبت به دو تيمى كه پايين تر از ما قرار داشتند بهبود بخشيديم. طبق برنامه ليگ سپاهان در بازى هاى آينده كار سختى پيش رو دارد و تيم ما پس از بازى با تراكتور سازى كار آسانى در پيش خواهد داشت. به همين خاطر فكر مى كنم در ادامه راه جايگاه بهترى كسب خواهيم كرد. وى تاكيد كرد: هيچ چيز در ليگ برتر غير ممكن نيست و مطمئنا استقلال در ادامه راه به قهرمانى هم فكر خواهد كرد. دروازه بان تيم استقلال در پايان ضمن تاكيد بر انگيزه اش براى حضور در تيم ملى به فارس گفت: بعد از رفتن افشين قطبى با تمام توان در مسابقات حضور پيدا مى كنم و تمام تلاشم اين است كه نظر كادر فنى جديد تيم ملى را جذب كرده و يكى از مسافران جام جهانى ۲۰۱۴ باشم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه آشوبی

آشوبى: مغرور شويم از ليگ قهرمانان حذف مى شويم

فرزاد آشوبى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: اگر مغرور شويم قطعا از ليگ قهرمانان آسيا حذف خواهيم شد.او اظهارداشت: بازى سختى مقابل پاختاكور ازبكستان داريم و به دليل كسب يك امتياز در ۲ بازى قبلى شرايط ما كمى سخت تر شده است. بنابراين اگر مغرور شويم قطعا نمى توانيم نتيجه لازم را كسب كنيم و از آسيا حذف خواهيم شد.وى افزود: بازى و برد مقابل پرسپوليس تمام شد و بايد به فكر بازى با پاختاكور ازبكستان باشيم البته باز هم نيازمند حمايتهاى هواداران خونگرم هستيم تا با ارائه يك بازى تماشاگرپسند هر ۳ امتياز بازى مقابل حريف ازبكى را كسب كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal

از پورحيدرى عذرخواهى كردم

كوشكى: اگر مظلومى صلاح بداند مقابل پاختاكور بازى مى كنم

مدافع لرستانى استقلال پس از جريمه از سوى باشگاه مجوز حضور در تمرينات را دريافت كرده است. او كه در آخرين روزهاى سال ۱۳۸۹ با منصور پورحيدرى، سرپرست تيم درگيرى لفظى پيدا كرده بود خيلى زود پشيمان شد و پس از قبول جريمه باشگاه دوباره به تيمش بازگشت. مدافع با اخلاق استقلال كه در سال هاى اخير كمتر او را در كنار حواشى فوتبال ديده ايم همچنان اميدوار است بتواند جايگاه قبلى اش را در استقلال به دست بياورد.گفت وگو با بيژن كوشكى را در ادامه مى خوانيد:

• بالاخره برگشتى؟

- به هرحال من عمل اشتباهى را انجام دادم كه پس از عذرخواهى از پورحيدرى و كادر فنى و قبول جريمه مالى به تمرينات برگشتم.

• از رفتارت پشيمان هستى؟

- ببينيد من در آن زمان شرايط روحى خوبى نداشتم و به صورت ناخودآگاه آن برخورد از من سر زد. شما در اين چند سال به ياد داريد من با كسى درگير شوم و يا حرف هاى ناشايست بزنم. قطعاً از رفتار آن روز خودم پشيمان هستم. كاش آن روز مرخصى مى گرفتم و سرتمرين نمى رفتم، كاش آن رفتار از من سر نمى زد، كاش...

• از مساله خاصى ناراحت بودى؟

- بى خيال شو؛ نمى خواهم ديگر در موردش حرف بزنم.

• يعنى ديگر بيژن كوشكى پسر خوبى شده است؟

- من همواره سعى كرده ام از حاشيه ها دور باشم؛ ديگر در موردم بايد ديگران نظر بدهند.

• دربى را ديدى؟

- بله، برد حق ما بود و خوشحالم كه مثل بازى رفت پرسپوليس را شكست داديم.

• اما پرسپوليسى ها نظر متفاوتى داشتند!

- آنها باخته اند و بالاخره بايد طورى اين شكست را توجيه كنند. مهم اين است كه ما برده ايم و ديگر حرفى باقى نمى ماند.

• دوست نداشتى باز هم حضور در دربى را تجربه كنى؟

- چرا كه نه اما قسمت نبود ديگر.

• فكر مى كنى شانس حضور در دربى را دوباره به دست بياورى؟

- هر چه قسمت باشد، همان مى شود. توكل به خدا.

• برد در دربى بازيكنان را مغرور نمى كند؟

- اميدوارم اينطور نشود. بازيكنان استقلال تجربه بالايى دارند و قطعاً همه مى دانند كه دربى تمام شد و رفت. حالا بايد به آينده بينديشيم و ديدارهاى بعدى.

• كه اولينش بازى با پاختاكور است.

- بله، پاختاكور را بايد ببريم. مى دانيم قدرت زيادى دارد اما ما نياز به پيروزى داريم. ما از ۲ بازى قبل فقط يك امتياز اندوخته ايم و اگر هدفمان صعود است بايد پاختاكور را در خانه شكست دهيم تا شرايطمان را در جدول رده بندى
    بهبود بخشيم.

• عده اى مى گويند ضعف كوچينگ مظلومى در ديدارهاى آسيايى مشخص شد.

- چنين چيزى نيست. وقتى بازيكنان موقعيت ها را از دست مى دهند، مربى چه كارى مى تواند انجام دهد. مظلومى كارش را بلد است و به خوبى انجام مى دهد. ما در ۲ مسابقه قبلى روى اشتباهات فردى نتوانستيم نتايج مطلوبى بگيريم. انشاء الله با برد مقابل پاختاكور جبران مى كنيم.

• مقابل پاختاكور بازى مى كنى؟

- اگر مظلومى صلاح بداند بازى مى كنم. دوست دارم در تركيب باشم اما همه چيز به نظر سرمربى بر مى گردد. اميدوارم او به من اعتماد كند تا پاسخ اعتمادش را بدهم.

• حرف آخر؟

- از هواداران مى خواهم روز چهارشنبه ما را تنها نگذارند و براى حمايت از تيم محبوبشان به ورزشگاه بيايند تا ما نيز با انجام بازى خوب خوشحالشان كنيم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه صادقی

به خط دفاع نمره قبولى مى دهم

صادقى: بى خيال قهرمانى ليگ نيستيم

اميرحسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال فاصله ۶ امتيازى تيمش با صدر جدول را دليلى براى نااميد شدن از قهرمانى در ليگ برتر نمى داند.او اظهارداشت: استقلال اميد زيادى براى قهرمانى دارد زيرا در بازيهاى ۳ امتيازى جبران اختلاف ۶ امتياز كار دشوارى نيست.وى ادامه داد: با شرايطى كه در استقلال مى بينم و روحيه بالايى كه بازيكنان دارند قهرمانى دور از دسترس نيست. شايد خيلى ها بگويند پيروزى رفت و برگشت در دربى از قهرمانى مهمتر است اما بازيكنان اينطور فكر نمى كنند. دربى يك بازى حساس بود كه تمام شد و ۳ امتياز آن هم به استقلال رسيد اما بحث قهرمانى ليگ فرق دارد.صادقى افزود: هدف اول استقلال قهرمانى است و بعد از آن به نايب قهرمانى فكر مى كنيم. به هواداران قول مى دهم كه اگر قهرمان نشويم صددرصد نايب قهرمان مى شويم و ليگ را آبرومندانه به پايان مى رسانيم.
    وى با اشاره به عملكرد خوب خط دفاع استقلال در ديدار مقابل پرسپوليس گفت: خوشحالم كه در ۲ ديدار رفت و برگشت دروازه استقلال را بسته نگه داشتيم. به خط دفاع استقلال تا اينجاى كار در ليگ نمره قبولى مى دهم و معتقدم هميشه بايد همينطور باشيم.وى در پايان درباره ديدار روز چهارشنبه استقلال مقابل پاختاكور ازبكستان گفت: پاختاكور را در تهران مى بريم و از بازى خانگى مقابل النصر ۳ امتياز را مى گيريم و صعود مى كنيم. هنوز چيزى را در آسيا از دست نداده ايم و شانس زيادى براى صعود داريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومى: كوئيروش هر كمكى بخواهد دريغ نمى كنم

پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: از روز اول موافق حضور كارلوس كوئيروش در ايران بودم زيرا وى را مربى با كارنامه و توانمندى مى شناختم لذا امروز هم كه او به ايران برگشته اين مساله را به فال نيك مى گيرم. مظلومى در ادامه گفت: با وجود اينكه معتقدم كارلوس كوئيروش مى تواند به فوتبال ما كمك كند اين نظر را دارم كه فدراسيون نبايد بر سر آمدن وى به ايران آوانس هاى غيرطبيعى به او بدهد و به اين دليل كه وى پس از يك بار رفت و برگشت پذيرفته سرمربى ايران شود قرارداد وى روند غيرطبيعى را طى كند. سرمربى استقلال اضافه كرد: درباره تيم اميد هم بايد هر چه سريعتر تصميمات درستى گرفته شود كه به نظر من بهترين كار اين است كه هدايت اين تيم را هم فعلا به كوئيروش و دستيارانش بسپاريم. مظلومى گفت: هميشه گفته ام كه فوتبال ما تمرين دهنده بزرگ خارجى مى خواهد كه اميدوارم دستياران كرش در كنار وى بتوانند فوتبال ملى ما را از لحاظ تاكتيكى به شرايط مطلوبى برسانند. وى در انتها گفت: به خاطر تيم ملى حاضرم سرم را هم بدهم و اگر سرمربى پرتغالى كمكى بخواهد با كمال ميل در خدمت او خواهم بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه هوار

در دربى مى توانستم موثر باشم كه تعويض شدم

هوار محمد: پاختاكور را مى بريم تا ثابت كنيم مغرور نيستيم

هوار محمد در دربى ۷۰ پايتخت پس از تعويضش از اين موضوع ناراحت شد و با اخم زمين مسابقه را ترك كرد. او هنوز هم ناراحتى اش را از اين قضيه كتمان نمى كند و صحبت هاى جالبى دارد. گفت وگو با وى را بخوانيد:

• هوارمحمد هنوز هم ناراحت است؟!

- به چه دليلى بايد ناراحت باشم؟

• تعويض در دربى؟

- نه، ديگر ناراحت نيستم؛ بهتر است بگويم وقتى خوشحالى هواداران استقلال را بعد از دربى ديدم ديگر ناراحتى معنايى نداشت. من هم مثل آنها از برد در دربى خوشحال شدم.

• واقعاً خوشحال بودى؟

- وقتى تيمى كه به آن تعهد دارم پيروز شده مگر مى شود خوشحال نباشم؟

• اما تو بعد از بازى خيلى آرام به سمت رختكن رفتى؟

- اين دليلى بر اينكه از برد تيم ناراحت باشم، نيست.

• به نظرت اگر زمين بودى استقلال گل هاى بيشترى مى زد؟

- نمى توانم چنين چيزى بگويم اما مى توانستم در دقايق باقى مانده موثر باشم. البته من به عنوان يك بازيكن حرفه اى اعتراضى نكردم و مشكلى هم نبود.

• شايد به خاطر آن رفتار مظلومى تو را مقابل پاختاكور نيمكت نشين كند.

- قطعاً مظلومى صلاح تيمش را بهتر از هر كس ديگرى مى داند و مطمئن هستم كه او حق را به حقدار مى دهد. مظلومى مربى عادل و دانايى است.

• اوضاع فعلى استقلال را چطور مى بينى؟

- خوب خوب. باور كنيد اغراق نمى كنم. استقلال به اوج قدرت خود رسيده و از همه نظر مى تواند سرتر هم رقبا باشد.

• بازى با پاختاكور را چطور ارزيابى مى كنى؟

- بازى دشوارى داريم اما روحيه تيم ما بالاست و با همين روحيه خوب و انگيزه بالا حكم باخت پاختاكور را رقم مى زنيم.

• بازيكنان مغرور نيستند؟

- به هواداران مى گويم كه وقتى پاختاكور را شكست داديم همگان متوجه مى شوند مغرور نيستيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فکری

اينتر هم با همين شيوه قهرمان شد

فكرى: اگر ما بحرين بوديم، پرسپوليس هم مالديو بود

محمود فكرى مربى تيم فوتبال استقلال گفت: قبول ندارم كه استقلال دفاعى بازى مى كند، اين هنر تيم ما است كه يك توپ روى دروازه حريف بياورد و همان توپ تبديل به گل برترى شود.او اظهارداشت: اگر مى خواهيم از گروه خود در ليگ قهرمانان آسيا صعود كنيم بايد پاختاكور ازبكستان را در خانه شكست دهيم تا اميدوار شويم. البته با توجه به روحيه اى كه بعد از بازى با پرسپوليس كسب كرديم قطعا پيروز اين ميدان خواهيم بود.وى در خصوص اينكه استقلال خوب بازى نمى كند، خاطرنشان كرد: اينكه مى گويند ما خوب بازى نمى كنيم را قبول ندارم چراكه اين هنر استقلال است كه يك توپ روى دروازه حريف بياورد و همين توپ را تبديل به گل كند. اينتر ميلان هم با مورينيو با همين شيوه توانست قهرمان شود اما همه كارشناسان از آقاى خاص تعريف و تمجيد كردند.كاپيتان سابق آبى پوشان در ادامه افزود: استقلال يك تيم حرفه اى است و هر بازى شرايط خاص خودش را دارد. در يك بازى با يك توپ تيم پيروز مى شود اما در يك بازى ديگر ۱۰ بار موقعيت تك به تك از دست مى رود. به هر حال شيوه استقلال دفاعى نيست و به دنبال ارائه يك فوتبال تدافعى نيستيم.فكرى در پايان درباره نظر پرسپوليسيها كه مدعى هستند استقلال مثل بحرين بازى مى كند، گفت: آن بازى تمام شد و در تاريخ ثبت شد البته باخت به استقلال براى پرسپوليسيها بسيار سنگين بود و به همين دليل با اين مصاحبه ها قصد دارند رفع مسئوليت كنند. به نظر من آقايان به جاى بازگو كردن اين مسائل جواب اشك تماشاگران خود را بدهند. اگر ما بحرين بوديم آنها هم مالديو بودند و توان گلزنى تا صبح روز بعد از بازى هم نداشتند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 116 از 131 نخستنخست ... 1666106114115116117118126 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)