Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1157

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومي: دربي را نمي‌بازم؛ فصل بعد هم پرسپوليس را مي‌بريم

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: اهل كُري خواندن نيستم اما فصل بعد هم پرسپوليس را شكست مي‌دهيم.

به گزارش فارس پرويز مظلومي موفق شد پس از 20 سال با استقلال در دو بازي رفت و برگشت پرسپوليس را شكست دهد.
    به همين بهانه با سرمربي تيم استقلال صحبت كرديم و مظلومي در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، به سوالات مطرح شده پاسخ داد.
    متن صحبت‌هاي سرمربي استقلال با خبرگزاري فارس را در زير مي‌خوانيد:

فارس: مي‌گويند شما "دربي‌‌باز " شده‌ايد؟
    از آخرين پيروزي رفت و برگشت 20 سال مي‌گذرد. آن زمان هم، من و آقاي پورحيدري روي نيمكت استقلال بوديم. خدا را شكر مي‌كنم كه اين پيروزي تكرار شد و مطمئن باشيد تا زماني كه در استقلال هستم در دربي شكست نمي‌خورم.

فارس: واقعا؟
    كُري نمي‌خوانم چون اهل اينجور مسائل نيستم اما فصل بعد هم پرسپوليس را شكست مي‌دهيم.

فارس: فتح‌الله‌زاده نيز در گفت‌وگو با فارس اعلام كرده كه با اين برد استقلال رفت و برگشت شده‌ايم. نظر شما چيست؟
    مبارك مديريت، بازيكنان، هواداران و ديگر اعضاي كادر فني باشد. فقط همين را مي‌توانم بگويم. خوشحالم كه از اين پيروزي خيلي‌ها شاد شدند.

فارس: چرا در نشست خبري گفته بوديد كه مي‌خواستيد استقلال را ترك كنيد؟
    شما نمي‌دانيد چه فشاري را در چند وقت گذشته تحمل كردم. شايد ايراد به من است كه بايد مي‌ايستادم و هرگز فكر رفتن به سرم نمي‌زد. بايد جلوي كساني كه مي‌خواستند جايم را بگيرند مقاومت خود را نشان دهم، بايد مقاومت كنم و اجازه ندهم برخي‌ها اينگونه بي‌رحمانه به من حمله كنند.

فارس: مثل اينكه دلتان خيلي پر است؟
    شما باشيد چه مي‌كنيد؟‌ وقتي تيم مي‌برد، تأثيرات يورگن گده است اما وقتي كه مي‌بازد من را سيبل قرار مي‌دهند. اگر كارشناس هستند بنشينند تا با آنها صحبت كنم نه اينكه شخصيت مظلومي را ترور كنند و با يك باخت بگويند او مربي ترسويي است و شجاعت ندارد. اگر شجاعت ندارم پس فكر مي‌كنيد چرا هدايت استقلال را پذيرفتم؟

فارس: آنها چه كساني هستند؟
    مي‌دانم خط‌ها از كجاست. يك كتاب هزار صفحه‌‌اي از مدت حضورم در استقلال حرف در دلم دارم ولي بگذاريد كارشان را بكنند. مثل كوه ايستاده‌ام و مقاومت مي‌كنم. برد مال ديگران است و باخت مال من. آدمي نيستم كه اگر ببازم آن را گردن داور، بازيكن بيندازم و بگويم كم‌كاري شده است اما آنهايي كه بخاطر يك تساوي و يا باخت توپ را به زمين من انداختند را به خدا واگذار مي‌كنم.

فارس: بعد از بازي ديديم كه اشك در چشمانتان جمع شد.
    بغض داشتم. كوهي از حرف‌ها در دلم مانده بود و مي‌خواستم وقتي به نشست خبري مي‌روم اعلام كنم كه ديگر نيستم. اگر فرياد كشيدم بخاطر برد نبود فقط به خاطر خالي كردن نفسم در سينه بود و فرياد زدم كه نشان دهم كه خيلي‌ها پشتم را خالي كردند.

فارس: تلخ‌ترين صحنه دربي از نظر شما چه صحنه‌اي بود؟
    كارهاي زياد خوبي انجام شد، اينكه شهرداري شب قبل از مسابقه آن همه زحمت كشيد و نظم و انضباط را برقرار كرد. اينكه تماشاگران حضوري پر رنگ داشتند و مسائل ديگر كه به چشم نيامداما از حرف‌هاي يكي از بازيكنان پرسپوليس خيلي ناراحت شدم. اسمي از او نمي‌آورم اما فكر نمي‌كردم بازيكني با تجربه چنين حرف‌هايي به زبان بياورد.

فارس: چه صحنه‌اي باعث خوشحالي شما شد؟
    خوشحالم كه استقلالي‌ها خوشحال شدند. باور كنيد ناراحت شدم كه يك نوجوان آنگونه اشك مي‌ريخت چون هميشه به طرف مقابلم نگاه مي‌كنم اما از خوشحالي استقلالي‌ها كه به خانه مي‌رفتند، خوشحال شدم.

فارس: از شكست علي دايي ناراحت نشديد؟
    خودم را جاي او گذاشتم حتي به سمتش رفتم و در دل گفتم كه خدايا اين چه فوتبالي است كه بخاطر يك برد و يك باخت همه چيز زير سؤال مي‌رود. واقعا براي همكار خودم ناراحت شدم چون او را خيلي دوست دارم. احساس كردم غم بزرگي روي دوش او است.

فارس: فكر نمي‌كنيد غرور بازيكنانتان را بگيرد؟
    از ديروز با بازيكنانمان صحبت كرديم ولي متاسفانه دربي باعث شد تلفات زيادي بدهيم. 4، 5 بازيكن ما آسيب ديدند از گرفته از منتظري گرفته تا منتظري، اميرآبادي و رحمتي و چند بازيكن ديگر. البته طالب‌لو، شريفات و شكوري هم مصدوم هستند. انشاءالله تيم را با اين بازيكنان جمع‌وجور مي‌كنيم و از پاختاكور 4 امتياز مي‌گيريم و به صعود به مرحله بعد فكر مي‌كنيم.

فارس: صحبت خاصي نداريد؟
    اميدوارم هواداران يار دوازدهم ما باشند و بايد مبارزه كنيم و دل آنها را شاد كنيم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)