به نام خدا
در این تاپیک اخبار و آنالیز بازی های تیم اینتر میلان گذاشته خواهد شد.
لطفا با همکاری خودتان ما را یاری نمایید.
با تشکر
ابراهیم آفلای
مارتین دمیکلیس
ریکاردو کاکا
دنیل اگر
به نام خدا
در این تاپیک اخبار و آنالیز بازی های تیم اینتر میلان گذاشته خواهد شد.
لطفا با همکاری خودتان ما را یاری نمایید.
با تشکر
خداحافظ اسطوره من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دژان استانکوویچ: بازیکنان اینتر از کار کردن با لئوناردو لذت می برند
اینتر این هفته در دربی دلا مادونینا به مصاف میلان می رود و لئوناردو که بعد از مدت ها حضور در باشگاه میلان در ژانویه گذشته به اینتر پیوست، برای این دیدار در مرکز توجهات قرار دارد.
دژان استانکوویچ، هافبک با تجربه اینتر، لئوناردو، سرمربی تیمش را مورد ستایش قرار دارد و گفت این مربی برزیلی بسیار قاطع اما دوست داشتنی است.
اینتر این هفته در دربی دلا مادونینا به مصاف میلان می رود و لئوناردو که بعد از مدت ها حضور در باشگاه میلان در ژانویه گذشته به اینتر پیوست، برای این دیدار در مرکز توجهات قرار دارد.
استانکوویچ در گفتگو با اسکای اسپورت 24 گفت:" لئوناردو شخصیت فوق العاده ای دارد و همه ما از بودن در کنار او خوشحال هستیم. او ارتباط بسیار خوبی با بازیکنان دارد و همه حاضرند بهترین بازی شان را به خاطر او در زمین انجام دهند.
شاید او در بعضی مواقع سخت گیر باشد- در سه مورد- اما من به شما نمی گویم در چه مواقعی. در آن لحظات ما لئوناردو متفاوتی را می بینیم. این تنها برای چند دقیقه طول می کشد و سپس همه چیز به حالت طبیعی برمی گردد."
این ستاره صربستانی معتقد است حضور اینتر در همه رقابت ها برای شان دردسر ساز نخواهد بود. این در حالی است که میلان از چمپیونزلیگ حذف شده و اکنون تنها روی قهرمانی در سری آ و کوپا ایتالیا تمرکز کرده اند.
" ما در مسیر صحیح قرار داریم و در همه رقابت ها برای قهرمانی تلاش می کنیم در حالی که شرایط روسونری این طور نیست. می توانم بگویم اوج گیری دوباره ما متوقف نخواهد شد.
حضور ما در چمپیونزلیگ به ضرر ما نخواهد بود بلکه انگیزه بیشتری به ما می دهد."
میلان و اینتر شنبه آینده به مصاف هم خواهند رفت در حالی که فاصله دو تیم در صدر جدول تنها 2 امتیاز است.
ماسیمو موراتی: داربی میلان،فاتح اسکودتو را مشخص نمی کند
طبق گفته های رئیس باشگاه اینتر،داربی دلا مدونینا، تکلیف قهرمان رقابتهای این فصل سری آ را تعیین نمی کند.
ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر امیدوار است تا در داربی امسال میلان هم شاهد برد قاطعانه فصل قبل تیمش مقابل میلان باشد. اینتر سال گذشته با نتیجه 0-4 مقابل میلان به پیروزی رسید. با این وجود موراتی، معتقد است که نتیجه داربی، سرنوشت اسکودتورا تعیین نمی کند
موراتی در صحبتهایی به کوریره دلوسپورت گفت:« بازی مهمی خواهد بود که هر یک از دو تیم می خواهد عملکرد خوبی را به نمایش بگذارد ولی این فصل، هنوز ادامه دارد و قطعا بعد از داربی،رقابتها به پایان نخواهد رسید.»
میلان درحال حاضر با دو امتیاز برتری نسبت به اینتر صدرنشین کنونی رقابتهای سری آ است.
موراتی در ادامه گفت:« داربی میلان همیشه بازی ویژه ای است.هواداران اینتر به شدت به بازی مقابل یوونتوس اهمیت می دهند ولی داربی داربی است و لحظات خیلی خوبی را به یاد داریم.»
رئیس نرآتزوری در ادامه از تمایلش برای تماشای یک بازی زیبا و جذاب اعلام کرد و گفت:« پیروزی همیشه افتخاری بزرگ است. این طور به نظر می رسد که رسم و رسوم سالهای اخیر خیلی مثبت بوده. یا من در حال اشتباه هستم ؟ پیروزی در داربی همیشه خوب است ولی من دوست دارم برد 0-4 مان را به یاد داشته باشم، زمانی که اینتر تیم کاملی بود.»
قرارداد همکاری کلن و اینتر
دو باشگاه اینتر و کلن توافق کردند تا در پرورش و مبادله بازیکنان با هم همکاری کنند.
باشگاه آلمانی کلن و اینتر، قهرمان ایتالیا به توافق همکاری دست یافته اند و سیستم مبادله بازیکن میان این دو باشگاه پیاده خواهد شد.
اکسپرس در گزارشی اعلام کرد که سران باشگاه آلمانی هفته آینده به میلان سفر خواهند کرد تا همکاریهای گسترده تری را با سران اینتر برسر مبادله بازیکنان داشته باشند.
کلاوس هرستمن، یکی از مدیران باشگاه کلن در صحبتهایی گفت:« ما برسر این معامله، با سران اینتر به توافق رسیده ایم.»
فولکر فینکه، مدیر فنی باشگاه نیز در این رابطه گفت:« نگاه فرا-مرزی کار بسیار خوبی است. چنین همکاری ای می تواند واقعا کاربردی و خوب باشد؛ البته به شرطی که برای هر دو طرف مفید باشد.»
ویرایش توسط mohammad reza hemmati : 03-30-2011 در ساعت 23:47
-ال دراگونه: "ما هیچگاه خسته نمی شویم".
دژان 6 بار دورازه میلان را باز کرده است.
"ما در سه جبهه رقابت می کنیم، اما میلان این گونه نیست".
"بازگشت ما توقف ناپذیر است".
"لیگ قهرمانان به ضرر ما نیست، بلکه انگیزه مان را بیشتر می کند".
- پراندلی چه خوب است.
با برد 2-0 از اوکراین، روند بازسازی آتزوری یک گام دیگر به پیش می رود.
شروع گلزنی با روسی، و اتمام آن با گل ماتری بعد از 10 نفره شدن ایتالیا.
- پاتو عاشق؟ چه خبر خوبی!
- دوئل برای خرید گانسو.
- دی بندتو - یونی کردیت: جزئیات معامله خرید رم.
- چالش بوفون: یووه تا ابد یا رم؟
- 140 هزار نفر برای اسکودتو؛ 80 هزار نفر در سن سیرو برای تماشای داربی میلان، 60 هزار در سان پائولو برای تماشای بازی ناپولی - لاتزیو.
تمام بلیت های داربی حقیقت به فروش رفت.
- رم آمریکایی، توافق حاصل شد.
- سلینو مالک کالیاری: " دونادونی را برای 10 سال دیگر حفظ خواهم کرد".
- ایتالیای درخشان: گلزنی روسی و ماتری، عجب بازی ارائه داد جیوینکو.
- یووه: سیریگو و یا مارکتی جانشینان احتمالی بوفون.
- کلینی و انتقال به رم؟
- گلزنی اشنایدر و کاوانی در بازی های ملی...خلاقیت ایبرا.
- آتش بازی یووه و رم.
رقابت پر شور در بازار نقل و انتقالات.
یووه به دنبال منز و ووچینیچ، رم خواهان بوفون. رقابت برای خرید ماسکرانو، و دوئل برای پاستوره.
- گانسو: "بله، نمی توانم برای انتقال به ایتالیا منتظر بمانم".
- نمایش روسی- ماتری و شکست اوکراین.
- مساوی، نتیجه داربی میلان از دید کارشناسان.
- آلگری: "اینتریها خوشبین هستند؟ امید میلان بیشتر است".
گفتگوی ویژه با مربی روسونری پیش از مهم ترین بازی دوران مربیگری اش.
- پاتزینی در رؤیای چهارمین گلش در دروازه میلان.
- موراتی در برابر قاضی پالاتزی برای دفاع از اسکودتو 2006.
- دیدار وکیل گانسو با گالیانی.
- دوری 10 روزه کلینی از میادین، "بازی کردن برای ایتالیا افتخار است".
- کونته برای یووه مجانی است.
- یک داربی دیگر برای بدست آوردن گانسو، میلان نزدیک تر می شود.
- موراتی در برابر قاضی پالاتزی درباره کالچیوپولی.
-رم - دی بندتو: امضا در بوستون.
- باستوس یووه را می خواهد.
رقابت با تاتنهام دیگر ترسناک نیست.
دیدار سرنوشت ساز با مدیر برنامه های میشل.
- کالچیوپولی: قاضی پالاتزی به سخنان موراتی گوش می دهد.
- مارکیزیو و تمدید قرارداد با یووه.
-پیشی گرفتن میلان از اینتر: روسونری به گانسو نزدیک تر می شود.
- اتوئو یک روزنامه نگار را تهدید می کند.
- مبارزه لوتیتو و دی لورینته.
InterFC.ir- به گزارش روزنامه ایتالیایی کوریره دلا اسپورت، ماسیمو موراتی مالک باشگاه اینتر درصدد است تا خود را از مذاکرات خرید پائولو هنریکه گانسو ستاره جوان باشگاه سانتوس، کنار بکشد.
گویا موراتی پس از مبلغ زیاد درخواستی سانتوس برای فروش گانسو، دیگر علاقه ای برای خرید این ستاره جوان ندارد. چرا که به اعتقاد وی مبلغ 35 میلیون یورو در این مرحله از زمان نقل و انتقالات بسیار زیاد می باشد. البته با توجه به رقابت تعدادی از باشگاه های اروپایی برای جذب گانسو، به نظر می رسد که این مبلغ زیادتر نیز خواهد شد.
این در حالی ست که پس از دیدار مدیر برنامه های گانسو با گالیانی، پیش بینی می شود که وی در روزهای آتی دیداری با ماریو برانکا مدیر ورزشی نراتزوری نیز خواهد داشت.
InterFC.ir- به گزارش روزنامه ایتالیایی لا استامپا، گویا مربی نراتزوری در اندیشه بازگرداندن ماریو بالوتلی مهاجم پیشین اینتر میلان است که در تابستان به من سیتی منتقل شد.
لا استامپا که این خبر را به عنوان ایده ای دیوانه (Pazza Idea)، تیتر کرده بود، پرده از علاقه لئو به سوپر ماریو از زمان مربیگری میلان برداشته، و به نظر می رسد که وی به صورت جدی به دنبال محقق کردن این ایده است.
این در حالی ست که بالوتلی پیش از انتقال به من سیتی، مشکلات بسیاری را در رختکن با سایر بازیکنان به وجود آورده بود.
سوپر ماریو روزهای چندان خوبی را در منچستر پشت سر نمی گذارد، و به نظر می رسد که چنین انتقالی بدون سود اقتصادی برای موراتی نخواهد بود، چرا که با تکیه بر علاقه ماریو برای بازگشت به جوزپه مه آتزا، به دنبال پرداخت هزینه ای کمتر از هزینه فروش وی خواهد بود.
البته معضل بزرگ تز، مشکلات ماریو با طرفداران اینتر است که چندان دل خوشی از وی ندارند و باید منتظر ماند که چگونه از این ایده در آینده استقبال خواهند کرد.
خبر خوب برای اینتر و لئوناردو در آستانه دربی؛ بازگشت چیوو به تمرینات
چیوو که در چند روز اخیر به دلیل مصدومیت از میادین دور بود، امروز به تمرینات بازگشت و انتظار می رود بتواند تیمش را در دیدار فردا مقابل میلان همراهی کند.
سایت گل- در آستانه دیدار حساس اینتر مقابل میلان، کادر فنی نرآتزوری اخبار خوبی در مورد آمادگی کریستین چیوو، مدافع رومانیایی شان دریافت کردند.
چیوو که در چند روز اخیر به دلیل مصدومیت از میادین دور بود، امروز به تمرینات بازگشت و انتظار می رود بتواند تیمش را در دیدار فردا مقابل میلان همراهی کند.
او در تمرینات آماده سازی تیم ملی رومانی پیش از دیدار مقابل بوسنی در مرحله مقدماتی رقابت های یورو 2012 آسیب دید و مجبور شد این دیدار را از روی سکوها دنبال کند. اما اکنون پزشکان اینتر اعلام کرده اند که او شرایط بازی کردن را پیدا کرده است.
بازگشت چیوو خبر بسیار خوبی برای لئوناردو است زیرا او برای دربی نمی تواند از لوسیو و والتر ساموئل نیز استفاده کند. مدافع برزیلی محروم است و مدافع آرژانتینی هنوز شرایط بازی کردن را پیدا نکرده است.
احتمالا لئوناردو در دربی دلا مادونیا از چیوو و رانوچیا در قلب خط دفاعی استفاده خواهد کرد.
پاتزینی: کاسانو دوست من است ولی امیدوارم اینتر،میلان را شکست دهد
پاتزینی در صحبتهایی اعلام کرد که امیدوار است تا اینتر، میلان را شکست دهد.
سایت گل- جیامپائولو پاتزینی در صحبتهایی اعلام کرد که دوستی صمیمانه ای با آنتونیو کاسانو دارد ولی با این وجود امیدوار است که اینتر تیم برنده داربی باشد.
.پاتزینی به ونیتی فیر گفت:« کاسانو دوست من است و ما گهگداری با هم درارتباطیم. فکر می کنم ما قبل از آغاز داربی با هم شوخی هایی رد و بدل کنیم ولی می خواهم آخرین بار در پایان بازی بخندم. انگیزه فراوانی دارم و فقط به پیروزی فکر می کند. ما باید پیروز شویم، پیروزی، پیروزی و باز هم پیروزی ولی فشار فراوانی خواهد بود. با این وجود من در زمین مسابقه تمرکزم را حفظ خواهم کرد»
پاتزینی در بازار نقل و انتقالات زمستانی از سمپدوریا به اینتر پیوست و کاسانو در همان زمان از سمپدوریا به میلان منتقل شد.
ديه گو ميليتو: مي توانم در دربي بازي کنم
ديه گو ميليتو، مهاجم اينتر، اعلام کرد که براي حضور در ديدار روز شنبه مقابل ميلان کاملا آماده است.
میلیتو آخرین بار در هفته اول فوریه در دیدار مقابل رم که با پیروزی 5-3 اینتر به پایان رسید، برای تیمش به میدان رفت و پس از آن به دلیل مصدومیت از ناحیه ران پا نتوانست نرآتزوری را همراهی کند.
با این وجود او از روز 13 مارس با بقیه اعضای تیم تمرین می کند و به نظر می رسد پنجمین مصدومیت این فصلش را پشت سر گذاشته است.
او در گفتگویی گفت:" من در حال حاضر شرایط خوبی دارم. مصدومیتم به پایان رسیده است. در 20 روز گذشته تمرینات خوبی داشتم.
فکر می کنم برای بازگشت کاملا آماده ام. لئوناردو باید به این سوال پاسخ دهد. او تصمیم گیرنده است. بین 2 تا 9 آوریل 3 بازی برگزار می شود. باید ببینیم چه خواهد شد."
این ملی پوش آرژانتینی همچنین خوشحال است بعد از نیم فصل اول فاجعه باری که سپری کردند، اکنون بار دیگر در استانه قهرمانی قرار دارند و می توانند پنجمین قهرمانی پیاپی شان را جشن بگیرند.
" دربی زیبایی خواهد بود. ما از این شانس برخورداریم که میلان را پشت سر بگذاریم که می تواند اعتماد به نفس زیادی به ما بدهد.
بعد از شکست در دیدار رفت تصور اینکه می توانیم اختلاف با میلان را کاهش دهیم و به دو امتیاز آنها برسیم، خیلی سخت بود. ما باید در دیدارهای زیادی به پیروزی می رسیدیم و میلان امتیازات زیادی از دست می داد. این اتفاق رخ داد.
اکنون سرنوشت مان در دست خودمان قرار دارد اما این به معنای آن نیست که دربی دشوار نیست. همه از کیفیت بالای میلان آگاه هستند. اما ما هم از شانس زیادی برای پیروزی برخورداریم."
منبع:ورزش3
لئوناردو: پيروزي در دربي به معناي قهرماني نيست
لئوناردو، سرمربي اينتر، ديدار روز شنبه تيمش مقابل ميلان را کم اهميت دانست.
دو رقیب همشهری در حالی در دربی دلا مادونینا مقابل هم قرار خواهند گرفت که شاگردان الگری با دو امتیاز برتری در صدر جدول قرار دارند. در صورتی که اینتری ها بتوانند در این دیدار به پیروزی برسند، در فاصله 7 هفته به پایان رقابت های این فصل، جای میلان در صدر جدول را خواهند گرفت اما لئوناردو معتقد است پیروزی هر یک از دو تیم در دیدار روز شنبه به معنای رسیدن به قهرمانی نیست.
او در گفتگویی گفت:" دربی تعیین کننده نیست زیرا پس از آن 7 بازی دیگر باقی است. آنچه ما می خواستیم این بود که فاصله را کاهش دهیم و بار دیگر برای قهرمانی بجنگیم. ما در بهترین شرایط پای به دربی خواهیم گذاشت."
لئوناردو که فصل گذشته هدایت میلان را برعهده داشت و با این تیم در سری آ به مقام سوم رسید، در کریسمس جای رافا بنیتس در اینتر را گرفت.
او در مورد قرار گرفتن مقابل تیم سابقش گفت:" من در زندگی براساس عشق زندگی می کنم نه اتهام زنی. زندگی ادامه دارد و شما باید از هر تجربه ای درس بگیرید.
به دوران حرفه ای من نگاه کنید. من تنها نکات مثبت آن را می بینم و هرگز 13 سال حضور در باشگاه میلان را فراموش نمی کنم."
با حضور لئوناردو شانس اینتر برای تکرار سه گانه فصل قبل افزایش پیدا کرد. آنها در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان باید مقابل شالکه قرار بگیرند و در نیمه نهایی کوپا ایتالیا نیز رم را پیش رو دارند.
منبع:ورزش3
ویرایش توسط mohammad reza hemmati : 04-01-2011 در ساعت 13:49
- گفتگوی ویژه با اتوئو، میلان بازی تو را می سازد.
"میلانی ها به برد نزدیک ترند، چرا که چنین احساسی انگیزه مضاعفی به ما می دهد".
"خوشحالم که اینزاگی در میلان است".
-سیدورف: "داربی سرنوشت ساز است و ما آماده هستیم".
- آلگری و سلاحی به نام پاتو، لئو بالهایش را می بندد.
- یووه، غیبت دل پیرو، زوج تونی - ماتری در برابر رم.
- دی بندتو مالک جدید رم خطاب به طرفداران جلوروسی: "اسکودتو نزدیک است".
بالوتلی: 120 هزار یورو جریمه به علت دارت.
- بوفون رم را می خواند.
"ماندن در یووه و یا رفتن؟ باید با ماروتا صحبت کنم".
موراتی: "اسکودتو 2006 را از دست نخواهم داد".
- دی بندتو: "رم من برای به دست آوردن اسکودتو به اندازه کافی خوب است".
- لاوتزی به دنبال گل از دست رفته.
- مدال برزوت به پراندلی: مرد ارزش ها.
- توقف دل پیرو، اولتیماتوم بوفون.
الکس بازی بار رم را از دست می دهد. بوفون: "یووه تا ابد یا...".
- حمله لئو به برلوسکونی.
دی بندتو: " رم من، برایت اسکودتو را به ارمغان خواهم آورد".
- اینک سانتا خشم ویولا را بر می افروزد.
- من سیتی ماریو را 115 هزار یورو جریمه می کند.
- سوپر داربی
روسونری به دنبال پیروزی برای افزایش اختلاف به 5 امتیاز و پایان دادن به بازگشت اینتر
نراتزوری می تواند میلان را با پیروزی، پشت سر بگذارد.
- برلوسکونی: " کاسانو سرنوشت ساز خواهد بود".
-آلگری: "کدام بحران"؟
- لئو: "آماده شادی کردن هستم".
- مالدینی: "من این گونه بازیکنان را برای چنین بازی آماده می کردم".
- ناپولی خود را برای پشت سر گذاشتن لاتزیو آماده می کند.
- هجوم دل نری به بحران
- یک داربی با کلاس جهانی
میلان - اینتر برای بدست آوردن اسکودتو، تمام جهان از برزیل تا اقیانوسیه بازی را تماشا خواهد کرد.
- برلوسکونی سر کاسانو شرط می بندد، آلگری اما آرام است.
- لئوناردو ترسی از هو شدن از طرف طرفداران تیم سابقش ندارد.
- بالدینی به رم "بله" می گوید.
- دل پیرو سخنان بوفون را تأیید می کند.
- گویدولین: " بله، ما به لیگ قهرمان خواهیم رفت".
- کاوانی: " ما به توان ما برای کسب اسکودتو ایمان داریم، اما آن را بر زبان جاری نمی کنیم".
- زاراته به دنبال گلزنی در سان پائولو.
- صعود ماتزاری به سمت یووه
وی مشکلاتش با ماروتا را حل کرده و باشگاهش را نیز قانع کرده است.
گزینه مربیگری اسپالتی و مانچینی پیچیده شد.
- همسر وان گال: "در حال آمدن به تورین هستیم".
- میلان - اینتر، داربی لئو:
"مردی با دو قلب".
- سه گانه کراسیچ-ماتری- پپه برای حمله به رم.
- کارکا: " ناپولی می تواند فاتح اسکودتو بشود".
- خشم مالزانی برای آمده شدن برای بازی با برشا.
InterFC.ir- خاوير زانتی پس از باخت نراتزوری در برابر میلان، در گفتگو با شبکه اینتر میلان گفت: نمی دانم دیگران چه نظری دارند، ولی بدون شک از نظر خودمان اطلاع دارم. می توانستیم از این باخت جلوگیری کنیم، اما اکنون باید به بازی های بعدی اهمیت بدهیم. 7 بازی دیگر مانده است، و یک چهام نهایی لیگ قهرمانان و نیمه نهایی جام حذفی را پیش رو داریم. این خاصیت فوتبال است. البته باید به کاسانو جهت شبیه سازی و فریب داور، آفرین بگویم".
ال کاپیتانو در ادامه افزود: "توانستیم چندین فرصت گلزنی، به ویژه در نیمه اول، به وجود بیاوریم، ولی خط دفاع میلان عملکرد مناسبی داشت. پس از اخراج چیوو، کارمان سخت تر شد. میلانی ها با در اختیار گرفتن توپ و میدان مانع گلزنی ما شدند. هیچ کس دوست ندارد که در چنین بازی شکست بخورد، همه ما نارحت هستیم، ولی همان طور که گفتم باید بر روی بازی های آینده تمرکز کنیم".
InterFC.ir-" این باخت نمی تواند به عنوان تسلیم شدن تلقی شود، اگر چه اختلاف 5 امتیاز، اختلاف زیادی می باشد.
با این جملات، مربی نراتزوری نظرات خود درباره نتیجه داربی دلا مادونینا و باخت تیمش به میلان را آغاز کرد.
وی در ادامه افزود: " گل اول، تأثیرش را تا انتها بر روند بازی گذاشت و به روحیه تیم آسیب رساند. اگر کمی شانس یار ما بود و می توانستیم یکی از فرصت هایمان در نیمه اول را به گل تبدیل کنیم، با روحیه بهتری روانه رختکن می شدیم".
"البته نباید منکر بازی خوب میلان باشیم. عملکرد مناسب دفاعی میلان و بستن فضای بازی، به آنان در حفظ نتیجه کمک کرد. اخراج چیوو نیز، مشکلاتمان را دو چندان کرد".
لئوناردو در ادامه اظهار داشت: تا آخرین رمق مبارزه خواهیم کرد و هیچ گاه تسلیم نمی شویم. هنوز راه زیادی پیش رو داریم".
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)