David Beckham | Ashley Young | Wayne Rooney | Luis Nani | Ryan Giggs | Rio Ferdinand | Nemanja Vidic
اسم واقعی شما
ســعــیـد
تشکر ها
3,460
تشکر شده 2,433 در 819 پست
نوشته اصلی توسط Hamid_Barca
سلام خدمت داش سعید
سلام داش حمید
اگه راضی باشی سوال هارو شروع کنیم
شروع کن ببینم چی کار میکنی
1-چرا بکهام رو دوست داری؟ فکر کنم این سوال رو قبلا گفتما ولی مختصر و مفیدش میشه به خاطر استیلش بازیش سانترهاش ضربات کاشتش قیافش و ملیتش
2-بهترین گل پرسپولیس که یادت میاد؟ خب این فصل اصلا فوتبال ایران رو دنبال نمیکنم ، برای همین از این فصل خبر ندارم من همون گل کریم باقری به استقلال رو که همین 1-2 سال پیش زد دوس دارم
3-نظرت درباره جمشید هاشم پور چیه؟ فقط میدونم که بازیگره نظره دیگه ای ندارم
4-از علی دایی خوشت مباد؟ والا اون وقتا که خیلی خوب بازی میکرده رو که من یادم نیست ! ولی این 3-4 سال اخره بازیش رو خراب کرد ، و بهتر بود وقتی تو اوج بود خداحافظی کنه تا همیشه به عنوان 1 خاطره ی خوب تو ذهن ها بمونه ، ولی انقدر اصرار به بازی داشت که برای خودش دشمن هم پیدا کرد ! ولی بازیکن خوب و فرصت طلبی بود ! یه جورایی مثل رود فان نیستلروی
5-بهترین بازیکن جهان؟(از نظر تو)
مطمئن باش نه میگم مسی نه میگم رونالدو به نظره من مسی و رونالدو روی هم 1 بازیکن کامل هستن ! رونالدو الان بازیکن خوبیه ، ولی اگه اخلاق مسی رو داشت میشد بگی الان بهترین بازیکن جهانه ! ولی با این اخلاق و مغرور بودن هرگز ! البته من برای اینکه از منچستر رفت و اینا خیلی ازش متنفرم الان اگه من نگم دیوید بکهام ، میگم گرت بیل
6-یه بیت شعر بگو؟
امضام رو نگاه کن شعره