ظرى در مورد تشويق قلعه نويى ندارم
آشوبى: براى استقلال بد است كه در چمن مصنوعى تمرين كند
استقلال تهران در بازى هاى اخير از لحاظ نتيجه گيرى و تاكتيك فنى افت كرده اما فرزاد آشوبى هافبك دفاعى آبى ها چنين نظرى ندارد. وى گفت: خيلى ها معتقدند تيم ما افت كرده اما من چنين نظرى ندارم و معتقدم كه از لحاظ تاكتيكى مثل هفته هاى گذشته هستيم. البته گاهى اوقات مشكلاتى به وجود مى آيد كه نمى توانيم امتياز بگيريم و اين موضوع در فوتبال طبيعى است.او در پاسخ به اين سوال كه فكر نمى كنى شانس قهرمانى استقلال كم شده تأكيد كرد: اصلا چنين فكرى نمى كنم و زمان زيادى تا پايان ليگ باقى مانده است، فقط بايد تمركزمان را از دست ندهيم و بيشترين امتياز را بگيريم. آشوبى در قسمتى از حرف هايش به مشكلات تمرينى استقلال اشاره كرده و گفت: در يك هفته اخير از لحاظ داشتن زمين تمرين با مشكلات زيادى مواجه شديم و براى استقلال اصلا خوب نيست كه در چمن مصنوعى تمرين كند و من فكر مى كنم فوتبال ايران همچنان از لحاظ نداشتن امكانات ابتدايى فوتبال هم مشكل دارد و اين اصلا خوشايند نيست.آشوبى در مورد تشويق امير قلعه نويى توسط عده اى از تماشاگران استقلال به اين جمله كوتاه بسنده كرد: من چيزى نشنيدم و نظرى هم در مورد تشويق قلعه نويى ندارم. او در پايان حرف هايش در مورد بازى با النصر عربستان خاطرنشان كرد: بازى بسيار سختى است اما ما مى توانيم با گرفتن يك نتيجه خوب نتايج چند هفته اخير را جبران كنيم.