نمى توانم با جبارى كار كنم
مظلومى: مس براى يك امتياز آمده بود
پرويز مظلومى سرمربى تيم استقلال پس از تساوى تيمش مقابل مس كرمان گفت: آن چيزى كه انتظار داشتم، بچه ها نبودند. ما موقعيت هاى خوبى به خصوص در نيمه اول داشتيم. كنترل بازى دست ما بود و مس فقط يك موقعيت داشت و دنبال يك امتياز بود اما استقلال با ۴ مهاجم بازى كرد و اگر اوايل بازى به گل مى رسيديم، يخ بازى آب مى شد و روند كار كاملاً عوض مى شد.وى ادامه داد: درست ۴ روز بعد از بازى سنگين ما با السد قطر در ليگ قهرمانان آسيا براى ما بازى گذاشته اند كه ما بازيكنان آسيب ديده داشتيم و مصدوميت شيرزاد و كيانوش رحمتى برنامه هاى ما براى نيمه دوم را به هم زد چون بازى كرديم اما بچه هاى ما خسته و سنگين بودند. بعضى ها ايراد مى گيرند كه چرا تغييرات زيادى در تركيب تيم مان داريم اما بايد به همه بچه ها بازى برسد تا عده اى خسته نشوند و تحت فشار كار نكنند.مظلومى در مورد مسائلى كه براى مجتبى جبارى و بيژن كوشكى در روزهاى اخير به وجود آمده، گفت: جبارى حرفهاى خودش را زده و تركيب امروز ما ربطى به مصاحبه هاى او نداشت. او تنها در مورد من صحبت نكرده بلكه در ارتباط با همه صحبت كرد و با اين تفكر فكر نكنم بتوانيم با هم كار كنيم و باشگاه بايد در اين رابطه تصميم بگيرد. كوشكى را خيلى دوست دارم و هميشه با غيرت كار مى كند اما حرفهايى زده بود كه بايد با او برخورد شود. من از اول فصل دنبال دور كردن حاشيه از تيم بودم و نبايد چنين چيزهايى در استقلال باشد.