اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
اين تايپيك براي آناليز و بررسي و تبادل نظر دوستانه هواداران يوونتوس ايجاد شده است.
:
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-23-2011 در ساعت 11:14
دل نری برکنار نشد ! ماروتا همه را نا امید کرد
شاید بسیاری از تیفوسی های یووه منتظر مصاحبه مدیر ورزشی و مرکزی باشگاه پس از اتمام دیدار برابر میلان بودند تا شاهد خبر برکناری مربی تیم خود باشند اما این مصاحبه همان طور که از پیش نیز قابل پیش بینی بود انجام و بر ماندگاری جیجی دل نری بر روی نیمکت هدایت بانوی پیر تاکید شد !
جوزپه ماروتا در پاسخ به این سوال که یووه هرگز شوتی به دروازه حریف نداشت گفت: می تواند چنین باشد اما میلان نیز شانس زیادی برای شوت زنی نداشت. یک بازی ناخوشایند و زشت از نظر من بود. انها بسیار قدرتمندتر از ما بازی کردند .
اما ما نسبت به دو بازی گذشته بهتر بودیم و از نظر بازی و کیفیت نمایش رشد کرده بودیم. خوب ما با مشکلات زیادی مواجه هستیم.
از ماروتا در خصوص اینده دل نری و سرنوشتش پس از این بازی می پرسند و او می گوید " دل نری می ماند " مجموعه باید شرایط و نتایج در کنار اهدافی که داشتیم را بررسی و انالیز کند، مربی مقصر بودن ما در این شرایط هست اما برخی مسائل قابل پیشگیری نیستند و او نمی توانست برابر مصدومیت بازیکنان مقابله کند.
با او پیش می رویم و راه خود را ادامه می دهیم اما در شرایط سکوت. مهم این است که ارامش خود را بازیابیم و گروه باید ارامش داشته باشد. بازیکنان باید بار دیگر خود را بازیابند و این مسئله مهمی برای ماست.
ماروتا در واکنش به خریدهای اتی باشگاه نیز گفت: مطمئنا ستاره ها و بازیکنانی باکیفیتی راهی یووه خواهد شد که در این میان تجربه بین المللی نیز داشته باشند. متاسفیم برای انچه که انتظارش را در این سال داشتیم و انجام نشد.
دلنری برای یووه کار ساز نیست باید بره همون تیم های رده پایین رو مربیگری کنه نه پر افتخار ترین تیم ایتالیا رو یووه یک مربی بزرگ میخواهد مثل کاپلو-انجلوتی تا بتواند به رده ی اول برود و قهرمان شود حتی ندود هم بهتر از دلنری مربیگری را بلد است به هر حال دلنری دیر یا زود برکنار میشه چه در این فصل وچه فصل اینده ولی یووه یک مدیر خوب هم میخواهد مثل لوجیانو موجی مدیر اسبق باشگاه یوونتوس البته کار کالچو پولی که موجی کرد کار احمقا نه ای بود ولی در کل موجی بهتر از اندره ا انیلی بود این فصل که به لیگ قهرمانان نمیرسیم شاید حتی به لیگ اروپا هم نرسیم ولی امیدوارم فصل بعد یوونتوسی کاملا متفاوت با این فصل ببینیم![]()
والا چی بگم اخه.
یووه منو یاد دولتمردان کشورمون میندازه.تا اونجائی که میتونن به بخش های حیاتی بی توجهی میکنن و بودجه اختصاص نمیدن تا اینکه اون بخش به حالت بحرانی برسه و دیگه بهونه ای برای مردم نداشته باشن.
تا اون زمان هم یا اون پول رو تو ذخیرشون نگه میدارن که یه موقع بی پول نشن یا تو یه بخش دیگه حرومش میکنن.
بعضی وقت ها تو دلم به خودم میخندم که طرفدار این فوتبال شدم.
صحبت فنی که اصلا تمایل ندارم درباره این تیم مریض انجام بدم چون مرورشون حالم رو بد میکنه.
بعد از برکناری فرارا فکر کردم که یووه سرش به سنگ خورده و دیگه الان تحت هر شرایطی با این همه فشار از سمت طرفداراش میره یه مربی بزرگ میاره اما وقتی دلنری بعد از زاکرونی انتخاب شد فهمیدم که از روزهای خوب یووه به این زودی ها خبری نیست.
اگر آنیلی نیت داره که یووه رو احیا کنه قبل از فکر کردن به هر بازیکن جدید باید اول یه مربی بیاره,مربی که تو یک جمله برای رفع تکلیف انتخاب نشده باشه.
یادش بخیر ....
قبلنا موقع بازی های یووه این من بودم که با پیامک و میس و این حرفا دوستان رو آچمز میکردم ولی دیشب موقع گلی که یووه خورد 7 نفر میس انداختن ....
این از اون بازی هایی بود که فقط یووه برای نباختن اومده بود ! نه برنامه ای نه طرحی نه پاسی نه ضربات ایستگاهی نه شروع مجددی نه ....
تعویض های دل نری هم در جای خودش شاهکار بود !!!!
تونی - یاکی
ماتری - دل پیرو
ترائوره - بونوچی
هیچکدوم در جهت احیای تیم نبود فقط یه نوع رفع تکلیف بود !
من موندم تفاوت یاکوئینتا و تونی در چیه که تو اون لحظه این تعویض انجام شد ! یاکی که از تونی ضعیف تر بود ! یا حضور دل پیرو به جای متری دیگه اوج حماقت دل نری رو میرسوند ! مارتینز با اون افتضاح باید تا آخر بازی کنه ولی ماتری ...
مشکل رو فک کنم بچه دو سه ساله هم فهمید ولی این مدیران خودشونو به نفهمی زدن!
میدونی چرا مدیرا خودشونو به خواب زدن؟چون مشکل خودشونن!!!!!وگرنه یووه نیمکتش ای هرکسی نیست.بازیکردن توش هم باید دست نیافتنی باشه نه مثل حالا که هرکی باشگاش نمیخوادش میره یووه
یووه فقط و فقط به یه بازسازی و خونه تکونی احتیاج داره، و البته یک بازنگری ویژه تو سیاست های خرید بازیکن! من همیشه این سیاست رو که پایه تیم رو ایتالیایی نگه می دارن تحسین کردم اما خیلی وقته دیگه بازیکن تاثیرگذار نخریدن، واقعا دلیل خرید تونی رو درک نمی کنم! وقتی یاکینتا و آمائوری بودن دیگه چه دلیلی داشت بازیکن سرزن و هدف بخرن؟ مثلا ماتری خرید خوبی بود، یا آکوئیلانی، اما بعد از کالچوپولی واقعا خریدهای تاثیر گذار تو تیم نداشتیم، البته دور بودن از لیگ قهرمانان هم دلیل این خریدهای بد بوده! نمی دونم چی بگم، ولی من خودم فکر می کنم موجی اگه برگرده خیلی چیزها رو می تونه تغیییر بده، و البته یک مربی باید بیاد که 2-3 سالی وقت داشته باشه! درسته الان چند سال بدون جام موندیم، اما با این وضعیت که بخوایم هر فصل 1-2 مربی عوض کنیم این حسرت چندین و چند ساله میشه!
ورزش دشمن سلامتی!!!!!!
كامورانزي در يك گفت وگوي ويژه:اسكودتو را از ما دزديدند
نمی دانم که الکس در پایان فصل کفش هایش را خواهد اویخت یا خیر، هر فصل همه می گویند که او در تیم فضایی نخواهد داشت و دیگر نمی تواند در ترکیب حاضر شود و بازی کند اما دو با شایستگی عجیبی که ویژه اوست بار دیگر چنان ظاهر می شود که همه به اشتباه خود پی می برن
فراموش کردن گذشته کار ساده ای نیست به ویژه که با پیراهن ان باشگاه پیروزی ها، افتخارات ارزنده ای کسب کنی و با قلب و روحت در این تیم حضور داشته باشی. مائورو ژرمن کامورانزی اینگونه حضور و پیروزی و سپس خداحافظی از یوونتوس را توصیف می کند. اين گفت و گو را به نقل از يوونتوس دات اي آر بخوانيد:
یوونتوس نام شما در میان 50 ستاره بزرگ این باشگاه در ورزشگاه جدید خود نهاد و از قهرمانان بزرگ تاریخ حیاتش یاد کرد.
انتظارش را نداشتم، یک افتخار و غرور بسیار بسیار بزرگ و ارزشمند برای من خواهد بود که در تاریخ یوونتوس که یکی از بزرگترین باشگاه های جهان است بازی کردم و جزیی ان محسوب می شوم. چطور می توانم سال هایی که در شهر تورینو و کنار یووه گذراندم را بیان کنم. هرگز تشکر از این باشگاه را از یاد نمی برم، دوران باشکوه و زیبایی که با تمام وجود و با قلبم در کنارش بودم.
پیروزی یووه برابر میلان را تماشا کردید ؟ یووه به دوران اوج بازگشته ؟
معتقدم و مطمئنم که دل نری برای کسب نتایج عالی و نمایشی زیبا تلاش خواهد کرد و تیمش موفق می شود. یوونتوس بازیکنان خوبی نظیر کوالیارلا، اکویلانی و کراسیچ را جذب کرد. هافبک سابق جالوروسی می تواند بار دیگر در کنار یووه متولد شود، به او علاقه زیادی دارم. بازی برابر میلان را تماشا کردم و یک بازی زیبا از یووه و الکس دیدم، الکس همچنان تاثیر گذار است. می دانم که برتری در سن سیرو به هیچ وجه اسان نیست و موفقیت در ان به این معناست که تیم بسیار خوب و خوش تکنیک ظاهر شده و این می تواند اغازی برای یوونتوس برای رسیدن به اهدافش باشد.
دقیقا پس از اتمام این بازی الکس دل پیرو از احتمال خداحافظی در پایان فصل گفت، شما چه فکری می کنید ؟
نمی دانم که الکس در پایان فصل کفش هایش را خواهد اویخت یا خیر، هر فصل همه می گویند که او در تیم فضایی نخواهد داشت و دیگر نمی تواند در ترکیب حاضر شود و بازی کند اما دو با شایستگی عجیبی که ویژه اوست بار دیگر چنان ظاهر می شود که همه به اشتباه خود پی می برند. انچه که باید بگویم این است که زمانی که یک بازیکن مانند او این چنین ادامه می دهد و چنین در نتیجه و نمایش تاثیر می گذارد خداحافظی اش چنان ناراحت کننده است که تنها افسوسی باقی می ماند نه تنها برای یووه بلکه برای دنیای فوتبال و فوتبال دوستان.
اسکودتوهایی که پس گرفته شد و حالا اندره ا انیلی به دنبال بازپس گیری ان است.
مطمئنا که همه پیروزی ها در زمین بازی و با تلاش بازیکنان در داخل میدان و مربیان به دست امده. در خصوص اسکودتوی سال 2005 می توانم بگویم ما قهرمان شدیم به این دلیل که تیمی قدرتمند بودیم و هیچ شکی به قدرت یوونتوس ان سال نیست. زمانی که این قهرمانی با این قدرت به دست بیاید نمی توان ان را از بین برد حتی با دزدین جام های مان.
سلام !من که فکر نمی کنم اومدن ویالی کمکی بکنه! بابا این دل نری پارسال با سمپدوریا عالی بود! مشکل جای دیگه است
(در ضمن بعد از یه ماه برگشتم به سایت، بازگشتم رو تبریک بگین )
خوش برگشتین !
لا اقل شما هر از گاهی یه بحثی اینجا راه میندازی ما دلمون یه کم خوش بشه !
من از رفتن دل نری اون هم هر چه زودتر به شدت استقبال میکنم ! ولی نه به قیمت اومدن مربی های درجه 2 و درجه 3 ! اما نکته مثب حضور ویالی تعصبش به به تیم و دل سوزوندن ویالی برای یووه هست ! کاری که الان کنی داگلیش توی لیورپول داره انجام میده ! ولی لیپی رو به هیچ وجه مناسب نمیدونم واز بین گزینه های مطرح شده فعلا کاپلو و فن خال خوب به نظر میان ! ولی نمیدونم چرا هیشکی به دشام توجه نمیکنه ؟!!!!!![]()
منشا خریدهای ضعیف مدیریت ضعیف هست !
جایی که بودجه مورد نظر باید تا مین بشه ( جان الکان ) داره خساست به خرج میده ! مثل بودجه ی درخواستی ماروتا برای فصل بعد 150 میلیون بوده که الکان فقط با 50 تا موافقت کرده !
از یه طرف ماروتا خودش هم فقط دنبال خرید های بنجل و پر کردن لیست با بازیکنان درجه 2 و درجه 3 هست !!!
نداشتن سیاست هم میتونه عامل بعدی باشه !
حالا اینار و همه با هم جمع کن ! اگر موجی برگرده میشه یه دستگاه 3 در 1 که میتونه مشکلات یوونتوس رو تا حدی سر و سامون بده !
=====
ترکیب بازی واسه امشب : حضور ماتری و الکس در کنار هم جالبه ! مثل اینکه میخوان بازی رو بکشن توی عمق !
جیجی
ترائوره - کیلینی - بونوچی - سورنسن
مارکیزیو
په په- آکوئیلانی - کراسیچ
ماتری - اله !
ویرایش توسط AlexDelpiero : 03-12-2011 در ساعت 17:28
اشتباهات دل نری و عدم شایستگی این مربی
مارتینز در سی ثانیه مانده به اتمام بازی یک توپ طلایی را برای یاران چزنا فراهم می کند اما این تیم دچار اشتباه می شود تا فرصت رسیدن به برتری سه بر دو را از دست دهد. مارتینز که موفق شد جانشین دل پیرو اماده شود یک اشتباه فاحش و پر سر و صدای دل نری بود، اشتباهی که ارزش یک تساوی و حتی شکست را برای یووه در بر داشت.
هیچ دلیلی برای تعویض دل پیرو نبود. همگی کیفیت بازی او را می دانند. شما تصور می کنید ایا او از ترائوره، موتا و اکوئیلانی ضعیف تر است ؟ واقعا مربی یووه چه فکری کرده که بهترین بازیکن خود را از ترکیب بیرون می کشد؟ او از عدم اختلاف با کاپیتان می گوید اما روزنامه ها به خوبی میدانند که چه مسائلی وجود دارد.
اشتباه دیگر مربی یووه در ورود یاکوئنتای کم اثر به جای متری پرفروغ بود. شاید حدس بزنیم که این مهره موثر نمی توانست در ادامه بازی به کمک یووه بیاید اما ایا این تغییر تازگی و سرعت را به یوونتوسی ها هدیه کرد ؟
نیم نگاهی نیز به خط دفاع بیانکونری می اندازیم. شرایط کیه لینی در گل نخست چزنا چطور بود ؟ کمی بهتر نگاه کنیم. یک پاس رو به عقب و خطایی که صورت نگرفت، درست است که این خطا در محوطه جریمه نبود اما اشتباهات یووه غیر قابل باور است.
بوفون نیز هر چه تلاش می کند مانع دریافت گل برابر چزنا نمی شود. هر چند که یوونتوس در اکثر دقایق تیم برتر میدان بود اما عدم دارا بودن کیفیت لازم برای یک نمایش خوب نتیجه ای ضعیف را برای یوونتوس به همراه می اورد.
در یووه بازیکنانی مانند دل پیرو و متری از ترکیب خارج می شوند و بازیکنانی جانشین انان می شوند که سود کافی را ندارند و در نتیجه برتری به یک تساوی تغییر می کند. این در حالی ست که شب گذشته تنها دل پیرو و متری خوب بازی کردند.
این شرایط به رقبای یووه فرصتی را فراهم می کند تا بانوی پیر را تحت فشار قرار دهند. از دل نری می پرسیم ایا ادامه چنین عملکرد ضعیف خوب است ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)