Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه پورحیدری

پورحيدري: شفيع نگران من نباشد؛ نگران به هم ريختگي فوتبال باشد

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم استقلال گفت: سلام من را به آقاي شفيع برسانيد و بگوييد نگران سلامتي من نباشد بلكه نگران به هم ريختگي فوتبال باشد.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، منصور پورحيدري پس از تساوي بدون گل مقابل مس كرمان در ورزشگاه آزادي گفت: متاسفانه مشكلاتي داريم كه بايد برطرف شود. در اين ديدار هم به علت مصدوميت، تعويض اجباري داشتيم كه برنامه تاكتيكي ما را برهم زد.

وي در مورد عدم اجازه‌اش به بازيكنان استقلال براي انجام مصاحبه بعد از بازي عنوان كرد: صدا و سيما اگر مدعي است كه قانون را قبول دارد بايد بداند كه در جلسه قبل از ديدار با السد بايد شركت مي‌كرد. كنفدراسيون فوتبال آسيا قوانين خاصي دارد و بايد قانون رعايت شود. به نظر من آنها يا آنقدر وقت ندارند يا دوست ندارند كه در چنين جلساتي شركت كنند تا ببينند مقررات چه مي‌گويد.

پورحيدري تصريح كرد: بعد از هر بازي بايد جلوي بازيكنانم را بگيرم تا مصاحبه نكنند. مقررات AFC و همچنين مقررات داخلي مي‌گويد كه بازيكنان اجازه مصاحبه در داخل زمين را ندارند. حالا درست است كه ما در داخل اين مشكل را حل مي‌كنيم اما از نظر AFC درست نيست. تا زماني كه من در استقلال هستم سعي مي‌كنم مقررات رعايت شود.

سرپرست استقلال در واكنش به انتقاد به اين رفتارش در يكي از برنامه‌هاي زنده تلويزيوني گفت: براي من مهم نيست كه مصاحبه من پخش شود يا نه اما وظيفه من كه اطلاع‌رساني به هواداران است را انجام مي‌دهم. متاسفانه عده‌اي از قانون اطلاع ندارند و در تلويزيون شو درست مي‌كنند و مي‌گويند نگران سلامتي من هستند.
    وي ادامه داد: سلام من را به آقاي شفيع برسانيد. احترام ويژه‌اي براي او قائلم و از دوستان صميمي من است اما نگران سلامتي من نباشد بلكه نگران به هم ريختگي فوتبال باشد.

پورحيدري در مورد اخراج كوشكي و جباري و تاثير عدم حضور اين دو بازيكن در اين مسابقه گفت: عدم حضور آنها تأثيري نداشت. اين دو بازيكن در اختيار كميته انضباطي باشگاه هستند و به زودي در مورد آنها تصميم خواهيم گرفت.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)