Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه مظلومی

مقابل السد به برهانى بازى مى دهم

مظلومى: اميدوارم از تركيدن بمب فتح الله زاده غافلگير نشويم!

پرويز مظلومى در آستانه رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا وضعيت استقلال را مناسب توصيف مى كند. تيم او در رقابت هاى ليگ برتر در كورس قهرمانى قرار دارد و حالا مظلومى مى خواهد در آسيا هم نشان دهد كه تيمش توانايى هاى بالايى دارد. در آستانه ديدار استقلال و السد قطر سرمربى آبى پوشان صحبتهايى را انجام داد كه در ادامه مى خوانيد:

•بازى با السد را چطور ارزيابى مى كنيد؟

- بازى سختى است. به نظر من تيم هاى حوزه خليج فارس در اين سال ها سرمايه گذارى خوبى كرده اند و السد چند بازيكن خوب خارجى دارد. ما بايد قدم اول را محكم برداريم و هواداران هم بايد از استقلال حمايت كنند. به نظر من تمام آنهايى كه فوتبال را دوست دارند بايد از هر ۴ نماينده ايران حمايت كنند چون بحث نام ايران مطرح است.

•پيش بينى شما درباره نتيجه بازى چيست؟

- اگر بچه ها اشتباه نكند و تمركز داشته باشند فكر مى كنم السد را ببريم.

•نكته جالب در مورد تيم شما اين است كه بازيكنان نيمكت نشين زياد اعتراض نمى كنند. كار خاصى انجام داده ايد؟

- شعور بازيكنان استقلال و آنهايى كه روى نيمكت مى نشينند خيلى بالاست و آنها مى دانند كه نبايد تيم وارد حاشيه شود. البته اين را بايد بگويم كه هر بازيكنى نيمكت نشين مى شود به دليل ضعف او نيست بلكه به خاطر شرايط تاكتيكى تيم، نوع بازى حريف و مسائل مختلف ديگر.

•مثل اينكه با آرش برهانى در مورد نيمكت نشينى اش حرف زديد. درست است؟

- من با آرش حرف زدم وقبلا هم به او گفته بودم كه براى ديدار با السد قطر روى تو حساب باز كرده ام. ما بايد نيروها را تقسيم كنيم چون فشردگى مسابقات بسيار زياد است و ۴ روز بعد از بازى با السد بايد با مس كرمان بازى كنيم.

•آيا از اين گروه صعود مى كنيد؟

- خيلى ها سروصدا كردند كه گروه استقلال آسان است اما به نظر من گروه سختى داريم اما تلاش مى كنيم تا با اقتدار صعود كنيم.

•آيا قرار است نام اميد روانخواه از فهرست استقلال خارج شود؟

- خير، چنين تصميمى گرفته نشده است.

•قصد نداريد بازيكن جديدى به تيم اضافه كنيد؟

- فعلا كه چنين بحثى مطرح نشده است.

•راستى شنيده ايد كه فتح الله زاده در مصاحبه اى اعلام كرده كه مى خواهد با خريدن يك بازيكن دوباره بمب بتركاند؟

- خبر ندارم اما اميدوارم ما را هم با خبر كند تا از تركيدن اين بمب غافلگير نشويم!

•در مورد درگيرى ليدر باشگاه پرسپوليس با على دايى چه صحبتى داريد؟

- فقط مى توانم بگويم كه متأسفم كه فوتبال ما به بى راه مى رود. البته تقصير ما فوتبالى ها هست كه يك ليدر با مشت به صورت دايى مى زند و متأسفانه ما فوتبالى ها به بعضى ها بيش از حد اجازه داديم كه وارد صحنه شوند و نتيجه اش اين مى شود كه با اسطوره فوتبال ايران چنين برخوردى انجام مى دهند. واقعا مشخص نيست در آينده چه اتفاقاتى خواهد افتاد.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)