مرسی از سوالاتت !خب منم به عنوان یه منچستری دیدم مهمون این بخش منچستریه گفتم چن تا سئوال بپرسم
لطف کردی
فک کنم بیشتر از قیافه بکام خوشت اومده نه ؟آخه سنت که به بازیهاش تو منچستر قد نمی ده
خب از قیافش که اره
ولی فقط قیافش هم نه ، من متولد سال 95 هستم ! و 2 فصل اخر حضور بکهام تو یونایتد رو هم یادمه و همش رو دیدم ! تازه ، همه ی گل ها و پاس گل هاش رو تو تمام حضورش تو منچستر هم دانلود کردم ، همینطور هایلایت بازی هاش ! شاید باورت نشه ، ولی من حدودا 8-9 ساعت کلیپ از بکهام تو منچستر دارم ! بعد از اون هم که رفت رئال ، اونو دیگه همش رو یادمه
بهترین بازی ای که از بکام دیدی کدومه؟ بازی جلوی رئال مادرید تو سال 2003 رو خیلی دوس داشتم !
بهترین بازی ای که از منچستریونایتددیدی؟ 7-1 جلوی رم - 4-0 جلوی میلان - 3-0 جلوی چلسی - 2-1 جلوی بایرن سال 99 ( البته اونو هایلایت هاش رو دیدم
) - 1-1 با چلسی و پیروزی در ضربات پنالتی فینال 2008 و بقیه ی بازی ها که الان زیاد حضور ذهن ندارم
بدترین خاطره از منچستر؟ رفتن بکهام از منچستر - باخت 2-0 در مقابل بارسلونا فینال 2009 - رفتن فان نیستلروی - از دست دادن قهرمانی پس از 3 سال به چلسی !
می گن بکام بچه چهارمش هم توی راهه؟ ولی یکی می گفت شایعهمنبع موثق نداری؟
چند وقت پیشا این خبر منتشر شد ، ولی بعدش از سوی خوده دیوید و ویکتوریا تکذیب شد ! اینجا رو ببین :
مدتی پیش اخبار و تصاویری منتشر شد که اعلام کرده بودند ویکتوریا بکهام و دیوید بکهام تصمیم گرفتهاند بچهدار شده و صاحب یک دختر بشوند.
مدتی گذشت و سرانجام ویکتوریا بکهام اعلام کرد که او نه باردار است و نه تصمیمی برای بارداری دارد.
ویکتوریا گفت: من و دیوید از زندگیمان راضی هستیم و با داشتن سه فرزند دیگر نیازی به بچهدار شدن نداریم. منبع هم تریبال فوتبال !
نظرت درباره نیمرو چیه ؟تو موقع هایی که کسی خونه نیست و گشنت هم هست به کار میاد
بعد از بکام می خوای طرفدار کی بشی؟ هیشکی ! البته الان هم به جز بکهام بازیکن دیگه رو هم دوس دارم ولی نه به اندازه ی بکهاممثلا اگه از 10 حساب کنیم
بکهام رو 10 تا دوس دارم
بقیه ی بازیکنا از 7 به پایین هستن !
که اون بازیکنا : رونی - نانی - برباتوف - بیل و چنتای دیگه هستن
منچستر یا بکام؟ خداییش سوال خیلی سختی پرسیدینشستم حدودا یه ربع در موردش فکر کردم
ولی منچستر رو انتخاب میکنم
چون بازیکنا میان و میرن ، ولی باشگاه همیشه ماندگار هست
نظرت درباره فرگوسن؟ بهترین مربی تاریخ ، اوایل که اومد منچستر زیاد خوب کار نکرد و حتی نزدیک بود اخراج شه ! ولی کم کم تونست جایگاه خودش رو به دست بیاره
با رفتن بکام به منچستر موافق بودی؟ با رفتن بکهام از منچستر یا به منچستر ؟از منچستر که نه دوس داشتم بمونه
ولی به منچستر اره ، دوس داشتم دوباره برگرده ، ولی فرگی مخالفت کرد و گفت دیگه سنش بالاست ! ولی این سوالیه که من از فرگی دارم ! وقتی هنریک لارسن به منچستر اومد چند سالش بود ؟ فکر کنم فرگی هنوز با بکس مشکل داره
چون بکهام میتونست بیاد منچستر و غوغا کنه ! چون الان ما خیلی از وینگر هامون رو از دست دادیم و تقریبا نانی و گیگزی برامون موندن ! اگه بکهام میومد میتونست با پاس هاش خیلی به تیم کمک کنه
بدون اینکه نگاه کنی بگو عضو چندم دربی هستی؟6128 خداییش هم نگاه نکردم ! از قبل میدونستم
حالا نگاه کن ببین چندمیهمونی که گفتم
سرنوشت امسال منچستر توی اروپا و جزیره؟ تو جزیره قهرمان میشه ! توی اروپا هم تا نیمه نهایی بالا میره ...
سرنوشت پرسپولیس چی میشه ؟ توی آسیا و لیگ؟ تو لیگ که فکر کنم بالا تر از چهارم نیاد ! تو اسیا هم تو مرحله ی گروهی حذف میشه ( با توجه به گروهی که توش قرار داره ! )
بقیه اعضا در امر آسفالت سازی موفق بودنبیش از این اذیتت نمی کنم
اتفاقا اصلا هم موفق نبودن![]()